Helló lányok!
Na végig értem....mennyit irtatok????!??!
Tuti vkit kifelejtek,előre is bocsi!!
Üdv az újaknak!!!
Minél előbbi piros betűket a tábliban!!
Nóra
Azóta már talán megnyugodtál kicsit.....csináltass egy spéci vizsgálatot,de sztem nincs semmi baj,csak rosszkor lett levéve!!!
Ginuska
Nem tudom mi kavart be nálad,h kuszálódik a ciklusod,az antibió biztos nem tesz jót...viszont ha kezeletlenül hagyod a bacit az sem
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Remélem minél hamarább kitudjátok írtani, és jöhet a bébi,,,nem szeresse mikor ilyen depis vagy!
Rambóka
Nagyon édi a fiad...egésznap eltudnám nézegetni!
Le a kalappal a férjed előtt,látszik h várta már ő is a kicsit...nem birom elviselni mikor egy ember közömbös a gyereke iránt,pláne ha az még kicsi!!!!!
Köszi kérdésed....azóta nem volt semmi próbléma a vesémmel...3-4 hét múlva azért lemegyek megnézetni uh-val,nehogy változon,,,de ha nincs panasz nem hiszem h rosszabodna?!
Norka
Mennyit nőt Bogi????
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Kész hölgy már!
Babancs
Helyes kis pocód van!
Csakegy
húú én a játszószönyeget választanám,,,nekem is kell olyan!!!!
A tüneteidet a babád csinálja(sztem), dettó ugyanezek voltak nekem is,mintha beszorúdna a levegő,aztán már mindened fáj,,több mint egy hónapig ,hetente szenvedtem vele(mindig vasárnap
)Ha már kicsit mozgot a bébi csillagokat láttam...már 2 hete nem jött elő...kopp-kopp
Andika
Milyen kis helyes hapsid van
Nem semmi szüli-névnapja lesz
Rejoka
Mért nem kapunk képet a hercegnőről?
Nem jut már semmi eszembe..nem jegyzeteltem
Rólunk:
Kiskrapek szépen nől(gondolom) akár csak a pocim
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
,na meg a sejhajom...8kg hiztam már
..reggel behypoztam ,elég rossz érzés volt,asszem szigorúbbra kéne állnom kaja szempontjából.kb egy hónappal ezelőtt kértem vércukorra beutalót, de minek alapon nem kaptam
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
,2 hét múlva megyek kiváncsi leszek!2 hete az ügyeleten néztek cukrot,,,reggelire egy tál csokipikot ettem kb 2 órára rá volt a vérvétel akkor 3,4 volt(alsóhatáérték 3,5 vol),,alacsonynek tartom???
Bejött a hideg, a szél,a hó...elkeztem keményedni napi párszor 2-3,de áll. az még belefér!!!
Na ennyit magamról!!
Jó éjszakát!!!