Sziasztok!
Sajnálom a rosszalvókat, remélem, hogy nincs semmi komolyabb gond - épp tegnap hallottam a híradóban, hogy elvileg még nem kezdődött el az influenza szezon. Meg is fordult a fejemben, hogy az idén lehet hogy kérek védőoltást (Samut tőlünk védendő). 600 huf. Ha a gyereket ennyit szurkálják, én is kibírom egyszer
Barbi: te mesélted, hogy Ádám kapott plusz védőoltást. Jól sejtem, hogy Pneumococcus ellen? Mivel Samut egy éves korától bölcsibe szeretném adni, ezért lehet, hogy én is beoltatom (nehogy a nagyoktól elkapjon valami csúnyát)
Amikor én kicsi voltam, borzasztóan hasfájós és hányós gyerek voltam (olyan 3-4 éves koromig), és igazából nem tudni, mi volt a gond. Aztán elmúlt. Persze remélem, hogy Ádámnál nincs semmi ilyen probléma. Viszont úgy tünik, hogy a hányásos részt akkor le is tudtam az életemből, azóta összesen 3x volt ehhez a dologhoz "szerencsém" az azóta eltelt 27 évben - kétszer nagyonnagyon sokat ittam (alkeszt), és a gyomrom beszólt, és 1x a terhesség alatt (imádtam terhesnek lenni, semmi classic panaszom nem volt).
Márti, remélem, hogy Zsombi sem valami komoly cuccot szedett össze!
Edith: nagyon szép mennyasszony / menyecske voltál. Jól néztek ki együtt a pároddal, sugároztok - bár ez érthető is. És most már tudom, hogy kire hasonlít annyira Kriszta!
Ja, és nehogy adj a gyerekre bukósisakot
Hogy fogja akkor megtanulni, hogy nem jó dolog fejre esni? Ne izgulj, néhány koppanás, és rájön, hogy háríthatja hatékonyan. Samu már olyanokat vetődik (vállon átfordul esés közben), hogy jó néhány védő és kapus megirigyelhetné
Most ennyit voltam, ma délután workshopolok, arra kell készülnöm!
Évi