Sziasztok!
Délelőtt próbáltam feldolgozni a hétvégi történéseket, de mire végigolvastam mindent, Boti felébredt, úgyhogy most kétségbe vagyok esve, mert a felére sem emlékszem annak, amit irtatok!
Azért megpróbálkozom a dologgal, elnézést, ha kihagyok valakit!
Először is üdvözlöm én is az újonnan csatlakozott kismamáinkat! Gratulálok a babáitokhoz! Remélem, nem fogtok bennünk csalódni és mindig szivesen jöttök majd közénk!
Mágnes!
Nagyon aranyos az UH fotó a kislányodról! Emlékszem, milyen jó volt nézegetni anno! / Az én kisfiam most lesz 15 hós, úgyhogy az UH már kicsit messze van
/
Gabek!
Jobbulást a párodnak! Az enyémnek is volt már gipszben a lába, szerencsére hamar felépült.
A paplan probléma engem is nyugtalanit. Boti is mindig letornázza magáról a takarót éjjel és arra hamar rájöttem, hogy hálózsákot kár lenne venni neki, mert utálja, ha be van takarva a lábfeje, mert úgy érzi, hogy korlátozza.
Eddig sem fagyott meg persze Boti, mi is fűtünk rendesen éjszakára, de hiába van rajta több réteg, nekem nagyon hiányzik róla a takaró.
Sára mondta a többrétegű pizsamát. Most ezt próbálgatom, biztos segit, de tetszik az is, hogy tűrjük be a takarót a matrac alá.
Joe!
Hát az apukákat is kondicionálni kell, az biztos!
Néha az én férjemre is rá kellett szólni, mert egész alapvető dolgok nem jutottak eszébe magától. Viszont mióta felhivtam a figyelmét ezekre a dolgokra, egyszer sem felejti el őket.
Sajnálom, hogy megint eltanyált Boti, de majd csak belejön az új életbe!
A lila foltok miatt ne izgulj, senki nem fog rólad rosszat gondolni, max. az jut eszükbe, hogy eleven a gyereked!
Sajnálom, hogy egyedül maradtatok! A férjed messzire utazott ?
Prücsök!
Boti kétszer sietett megpuszilgatni Földanyát . Először nyáron: a kövezett teraszon kidőlt a babakocsiból, mint egy darab fa - rossz ritmusban ugrott és nem tudtam utánakapni.
Másodszor a mi ágyunkról esett le, álmában lemászott.
Hál'Istennek semmi baja nem lett az ijedtségen és egy kis puklin kivül és azóta sem mondanám óvatosnak!
Azért az elég vérfagyasztó lehetett, hogy Blanka a kádból gondolt kiesni egy szép napon.
Van abban igazság, hogy a babáknak van őrangyaluk, aki megvédi őket az ilyen helyzetekben.
Lilla!
Jobbulást édesanyádnak! Szörnyű lehetett ez az egész jelenet! Bi nem ijedt meg? Nagyon jó, hogy tudsz segiteni anyukádnak, biztos hamarabb felépül az unokája mellett!
Sára!
Na, gondolom, jó hangulatú shoppingolás volt a szombati
Erre mondják, azt hiszem, hogy "tartoztunk ennyivel az ördögnek".
Azért remélem, hasznos volt kimenned és tényleg jó cuccokat találtál Vincusnak.
A héten találtam a Déli Pu.-hoz közel egy turcit, ahol rengeteg gyerekruha van, 400-700 forintos áron. A Kékgolyó utcáról nyilik a Schwartzer Ferenc utca, ott van, szerintem érdemes benézni.
Fogmosás: Mi még nem mossuk Boti fogát, de most elgondolkodtam, lehet, hogy elkezdjük. A doktor néni nem modta azt hiszem, hogy mindenképpen szükséges, de nyilván ez is olyan, mint az összes többi dolog: minél korábban megszokja, annál jobb.
Üveges bébiétel: én is vettem Botinak és egész jól elfogadta kb. 1 éves koráig. Én is akkor használtam, ha nem volt időm főzni neki.
Mi kipróbáltuk a Hippet, Humanat, Nestlét, ezek nagyon beváltak. Vettem neki Mildit is, de az valahogy nehezebbre van főzve. Talán több olajat használnak, vagy paradicsomosabbak a kaják, de Boti gyomra nem birta.
A kajákat én se fűszereztem, cukrot illetve sót csak akkor, ha nagyon savanyú, vagy kifejezetten izetlen volt valami és persze csak minimálisat.
Mi köszönjük a gyógymanókat, átadom Botinak és a lábamnak, hátha gyorsabban gyógyulnak!
Boti ugyanis megint náthás, nem tudom, mit csinálok rosszul szegénnyel, lehet, hogy vékonyan öltöztettem, mikor végre levittem sétálni!
Mindenkinek jó éjszakát és mégegyszer elnézést azoktól, akiket kihagytam!
Kinga