Sziasztok!
Először is rólunk, önző módon
Nagyon örülök mindennek
Tegnap este voltunk dokibácsinál. Nagyon aranyos volt. Zárt a méhszáj, minden rendben laborügyileg is. megmérte a babákat, és Nóci 1900 gramm, Angi pedig 1700 gramm éppen ( a tankönyv 32. bet9óöltött hétre 1600 grammot ír). Ennek nagyon röültem. Sajna a videó már nem sikerült túl jól, mert nagyon nehéz őket kibogozni. Sajna Angi nem fordult meg, de normál úton farosan is megszülethet, mert ő a B baba. Beszéltünk a szülésről is, és azt mondta a dokibácsi, hogy így olyan 36.-37. hétig kellene kibírni. Ami ugye már barátpk közt is csak 4 hét
Megdícsérte a pocakomat, azt mondta, hogy szép nagy, és nagyon helyes pocakom van
A fájdalmaimra is rákérdeztem, és azt mondta, hogyha szeretném elküld ideggyógyászatra, vagy reumatológushoz, de különösebben nem lesz semmi. Mondtam, hogy a haverok miatt kérdeztem meg
, ennek nagyon örült, de megegyeztünk, hogy végül is tűrök.
Anikó!
Az 1 kg liszt kelll bele. Külön én nem méregettem ki, megfuttattam az élesztőt, és mindent összeöntöttem, ami maradék volt
Elvileg beleöntöd a kiírt lisztet, ami marad az élesztő után, és annyi tejet, amit felvesz, de az egészet fel fogja venni. Szerintem anniyra nem kell szigorúan venni, nagyon szépen megkel
Hát a Fájdalom nem múlt el, de szerintem nem is fog. A prom azt mondta, hogy hát végül is már 3500 gramm gyerek van bennem
Angie!
A pajszmirigy hormon egyik alkotóeleme a jód. Ha baba van, akkor picit meg kell emelni a bevitelt, de ez elég lesz, ha 3 naponta iszol egy kis pohárral. Én vízbe szoktam önteni, vagy teába.
Az elhízás nagyon változó. Látod nekem az elején nagyon megindult, aztán most már cska annyit hízok, amennyita babák felszednek. Szóval igen változó.
Niki!
Köszi a képeket
Nagyon helyes Zalánod van
Panka!
Hát ott nőnek azoka firbómácskáim. Olyan kis aprók
De az egyik anniyra nőtt, hoyg végül elfeketedve lehalt rólam, azt szedtem le, a többi azért fáj, ha meghúzom
Tünde!
Hát persze, hogy emlékszem rád, sokat drukkoltam nektek
Nagyon aranyos pici babaád van.
A természetes szülésre törekszünk, mert ugye az jobb a babáknak. Viszont ez egy nagyon nheéz ügy volt. Amíg végre találtam egy dokit, aki hajlandó velünk érdemben foglalkozni. Igaz fizetni kell neki, de nem olyan nagy összegeket, és a szülésre is bejön.
Évi77!
Hát van mensis és kötőtűs fájdalom is. Inkább a beleimre gyanakszom, mert termék után egy picit megszűnik.
Dórinak mihamarabbi gyógyulást kívánok . A pesztonka orrszívó részét használod?
Jucmuc!
Hát nagoyn sjanálom én is, na de majd a csajokkal
Hát valamivel jobb, de az éjszakák még mindig nagyon zűrösek.
Csibe!
A varratokkal nagyon vigyázz, mert elfertőzhetnek mindent. Mit mondotta doki végül rá? Újra berakta, kaptál valami kezelést?
Szoptatási tanácsadót találsz azt hizsem a szoptatas.lap.hu oldalon. segítenek mindenben, azt hiszem házhoz is mennek.
Ha nincs időd szívesen keresek még neked pontosabb infókat, úgyis itthon ülök.
Bogi!
Sajnálom, hogy kevesebb a tejed. Próbálkoztál már mindenfélével?