Új privát üzeneted érkezett!

Na sikerült jönnöm.

Szóval megkérdezte a doki, hogy peteérés tájékán érzek-e valamit, mondtam neki, hogy igen.

Na mindegy, lehet, hogy kiváltom, de bevenni nem fogom. UH-ra azért elmegyek, meg valami tüszőrepesztő szurit magyarázott. Ennek az injekciónak van értelme, akkor ha nem szedem be a clostit?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,
a tüszőrepesztő injekció semmi más mint tiszta HCG. Ezzel repesztenek mesterségesen stimulált tüszőket, mert azok nagyra nőhetnek, ciszta lehet belőlük. Ha nem szeded be a Closty-t semmi értelme, akkor csak úgy kapsz egy kis HCG hormont oszt kész. Bajod nem lesz tőle, de értelme sincs. A closty pedig nem hormon, ha esetleg ezért idegenkedsz tőle. Persze te tudod mit vállalsz be. :wink:
Vendég

Áfonya én azt hittem a closty szintiszta hormon.

Csak azért nem értem ezt a clostys dolgot, mert megnézte a hőgörbémet, kérdezte, hogy érzem-e a peteérést és erre felírja. Peteérésem van, érzem is akkor meg minek?

Ez most egy új doki volt akit kipróbáltam, de azt hiszem ennyi is volt.

(mellesleg a tesómnak ugyanezt írta fel 1 hónappal korábban, úgy látszik eddig ér a tudománya :( )

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Én új vagyok itt, Ceniko barátnője vagyok.
Szeretnék csatlakozni, ha nem gond, mi is babagyártásban vagyunk, most vagyunk a 4. ciklusban.
szilcsi

Görbét sajnos nem tudok feltenni, nem értek hozzá...

:oops:
szilcsi

Robcsi! Gondolkodtam! (szoktam néha :lol: ) Szerintem akkor hagyd a fenébe! Már csak azért, mert ha azt mondja, hogy jó a görbéd, meg van peteérés, akkor tényleg minek a closty!
Akkor az én görbémre mit írna fel??

Babancs! Én úgy érzem, hogy azért az én dolgom nem annyira sürgős, hogy bárkihez elszaladjak, úgy is az én dokim tudja az előző 4 hónap eseményeit! Akkor most "csak" azért mert késik! Ha azt vesszük, hogy elvileg nov.1-jén kellett volna megjönnie, akkor még nincs egy hete sem, hogy késik! Az én dokim azt mondta az előzőeknél, hogy kb. 2 hetes kését meg lehet várni! Szóval a jövő hét szerda az pont 2 hét! De addig azért is meg fog jönni! :x

Jé Áfi! Köszi az új infot! Azt hittem én is hogy hormon!

Amúgy lehet, hogy csinálnom kellene egy új topicot! (MÉG MINDIG NEM JÖTTE MEG! :lol: :lol: :lol:
Kb. én lennék az egyetlen hozzászóló! Jól elbeszélgetnék magammal! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom! Attól függ, hogy honnan vesszük!
Spóroltam egy kis pénzt, legalább egy hétig még nem veszek be semmi gyógyszert, és még az is lehet, hogy ráijesztettem mensire!
Akkor majd azt fogom mondani, hogy igen! Ez az én napom volt! És így kellett lennie, nem véletlen!

Kép
bettike
Eger

Én már több nőgyógyásznál voltam Győrben, de hőgörbe alapján soha egy doki sem mondott véleményt. Én úgy tudtam, hogy ők nem foglalkoznak vele, meglehetősen elavult módszernek tartják.
Nekem már júliusban is volt peteérésem, de mivel "csak hőmérőztem", és nem tudtam pontosan mit kell nézni a hőgörbén -így lekéstük a peteérést. Következő hónapban már résen voltam, akkor LH-teszteltem és bejött. Ha nem jött volna be, akkor maradt volna a rendszeres ultrahang.

Kép
babancs

Tudnátok segíteni abban, hogyan is kell feltölteni a görbét, ha túl nagy a mérete? :shock:

És mikor is kell együtt lenni pontosan, ha leesik a hő? Vagy akkor, amikor felmegy? :?
szilcsi

Szilcsi,
üdv néked! :)
Lányok,
közkeletű tévedés, a Closty NEM hormon!!! A hormonháztartás bonyolult visszacsatolásos rendszerrel működik, a Closty erre hat. "Befogja az agy szemét" így az nem látja mennyi hormon van, így még termeltet, meg még termeltet női hormonokat, így fokozza a peteérést, tüszők számát. De nem hormon, a saját hormontermelést turbózza picit. Szerintem jó szer. Még ha van is valakinek rendszeres tüszőérése, akkor sem biztos hogy abban petesejt is van, vagy éppen hogy megfelelő minőségű, elég életképes, és ez főleg hormonális hatásokon múlik (sok egyéb mellett).
Természetese ez csak az én véleményem, nem akarok senkit sem rá sem lebeszélni róla, mindenki maga tudja mi jó neki.
Vendég

Szia áfonyaaa, köszönöm! :D
Én most Norcolutot szedtem a múlt hónapban, pont PÉ-kor volt egy csúnya, 5 napos köztes vérzésem, de remélem, a gyógyszer helyretett mindent.
Valószínűleg az a hormonkészítmény okozta, amit ízületi betegségemre kaptam, de többet nem is engedem, hogy ilyesmit nyomjanak belém.
szilcsi

Hát a norculot szerintem csak arra jó, hogy a ciklus második felét rendbe tegye, azaz meghozza a mensit! Ha jól tudom valami sárgatesthormont tartalmaz vagy mifene! De áfi ezt biztos jobban tudja!

Kép
bettike
Eger

Ilcsi: Szijjja :) :lol: :wink: örülök, hogy itt vagy! :wink: Én úgy tudom akkor van PÉ, amikor lemegy a hőd, akkor kell szexelni. Meg előtte és utána is, gyakorolni meg ilyenek :lol:

Robcsi: Én bevenném a Clostyt, hogy tuti legyen a PÉ, és gyönyörű egészséges szép nagy tüszőm legyen :wink: Amúgy télleg nem hormon, csak szervezetedet stimulálja hogy a petefészked termeljen minél több hormont -saját magától- :wink:
De most nem nézett a dokid UHval??? Sztem azt kellett volna mielőtt felír bármit...nem????

Betti: Hát Bettikém nincs szerencséd :( Sajnálom! De a lényeg a + hozzáállás amit Cocától csórhatsz, meg még itt jónéhányunktól :wink: :lol:

Babancs: Értelek, akkor ez a kisebbik rossz vagy hogy is nevezzük....

Többiek merre vagytok?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hát igen Ilcsi,
Bettike jól írta, a Norcolut csak sárgatesthormon (progeszteron) ammi arra jó hogy mensit csináljon (mert mikor abbahagyod leesik a progi szintje és ettől megjön a mensi). Ez új ciklust csinál, hogy rendbetesz-e valamit is, aztat nem tudom... :roll:
Ha a görbédnek túl nagy a mérete paint-tel le tudod kicsinyíteni.

Mostmár a híradóban is írták: fizetni kell (24-100ezer Ft!!!) ha valaki szülészt és/vagy kórházat akar választani!!! :evil: :evil: :evil: Hát én akkorsem fogom az esetleges lombikbabámat Szekszárdon megszülni ha az ég a földre szakad!!! Nagyon el vagyok keseredve! Mindenki továbbrais orvost fog választani, aki megindítja(!!!) majd a szüléseket akkor mikor éppen ő ügyel. Már megint kinek jó ez? Persze a lombikok számát is leredukálják (ami a támogatottakat illeti), így lehet hogy nem is kell aggódnom a következő szülésem miatt... :?
Vendég

Sziasztok!

Napok óta gyűjtöm a bátorságot, hogy benézzek hozzátok. :oops: Azazhogy a nézés már megvolt, olvaslak titeket egy ideje. :)
Nagyon szimpi a társaság, megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül így 30 körül, nem vagyok egyedül az alkatommal :wink: (alig160 cm és kb. 80 kg). És főleg, hogy nem vagyok egyedül a vágyammal sem. :)
Mi augusztusban döntöttük el, hogy babát szeretnénk, az előző hónap csak olyan spontán hónap volt, most októberben már mérek hőt, meg tesztelek pé-t, és aggódom ezerrel. Van néhány fura dolog, de megnyugodtam, hogy legalább pé-m, úgy tűnik, van.
Bocsi, kicsit hosszúra sikeredtem.

Remélem, legközelebb már hozzászólni is lesz bátorságom! :oops:
meri

Áfi: Te egy információs adatbázis vagy !! :lol: Ismét sokat tanultam :wink:

Szilcsi: szia köztünk! A görbét át kell méretezned feltöltés előtt...Én úgy szoktam, hogy bemásolom Paintbe, elmentem jpg formátumban, majd Kép/Nyújtás/döntés itt 80%-ra állítom, mentem, és kész.

Meri: Neked is szia! Nézz be a másik hőmérőzés topikba, ott van néhány jó tipp, hogyan tudsz hőgörbét meg vonalzót csinálni... :lol:

Robcsi: kb. 1 hónapja voltam a dokimnál. Megnézte a hőgörbéket, kérdezte érzem-e a pé-t (sosem érzek semmi egyértelműt), aztán elküldött hormonvizsgálatra. Ezután átjárhatósági lesz. Tehát nem adott vaktában semmit...Mondjuk az én helyzetem más, mert mi már több, mint 1 éve próbálkozunk...

Na, megyek olvasni, pá Mindenkinek!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: görbém már van (mondtam, hogy tájékozódtam :wink: )
Megpróbálom betenni.
Nagyon köszi a szíves fogadtatást!!!

Kép

Kíváncsi vagyok, sikerült-e.[/img]
meri

Akkor még egyszer nekifutok. :oops:

Kép

Hátha...
Bocsi. :oops:
meri

Meri! Neked alapból ilyen alacsony a hőd?

Kép
bettike
Eger

Betti: igen, alapból. Elvileg családi vonás :)
Engem is zavar, de néztem a fertin, mások is vannak így. Vagy tudsz valamit, amit én nem? Egyébként jövő hónaptól hüvelyben fogom mérni, az nekem is magasabb! :oops:
meri

Nem csak kérdeztem! Attól függetlenül szerintem biztató!

Kép
bettike
Eger

Meri: Üdv itt :) Hol méred a hődet? Szájban???

Szezso: UH-át nem csinált a dokid?????

ceniko
Szeged

Ceni: igen, szájban, de megnéztem, hüvelyben átlag 0,4-del magasabb. Ti hol méritek?

Betti: engem kevéés biztat. :cry: Peteéréskor volt egy csepp nyálkás vér (eddig ilyen soha nem volt). Most szurkál, és néhány barna cseppecske.

Van tapasztalatotok ilyen téren?
meri

Meri: Szájban :) A többihez nemtok hozzászólni sajna... :(
De a görbéd sztem se rossz :wink:

ceniko
Szeged

Hogyan kell a vonalzót betenni? Lehet, hogy hülye kérdés: minden alkalommal újra be kell tenni?
meri

Kép
meri

Kellemes ébredést!

Coca tegnap elkezdett olvasni, aztán maci után bealudt.

Mai termés:
Kép

Naggggyon szorítok mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Meri, Szilcsi, üdv Néktek!!

Képzeljétek nem elég, hogy itt a fogam még vmi női fertőzést is összeszedtem! :cry:
Szerintetek ha most elkezdem kezelni, akkor az mennyire befolyásolja a jövőheti pé-t? Hagyjunk fel erre a hóra a babával?

Kép

Kép
kata05

Coca! DRRRRRRUUUUKKKKK!!!!
(meg mindenkinek)

Kép
kata05

Jó reggelt mindenkinek!
A változatosság kedvéért ma sem leszünk itthon, megyünk Pécsre lombik-megbeszélésre. Kíváncsi vagyok mit fognak velem megbeszélni... az eljárást ismerem (be is vagyok tőle sz*rva!) hacsak nem a recepteket kapom meg már most, akkor nem tudom miről lesz szó. Majd elmesélem. :*
És persze míg nem vagyok itthon addig is mennek a drukkok népes topikunk minden lakójának!!! :wink:
Vendég

Kata! Biztos fertőzés? Meg hogy-hogy? (Már bocsi a kérdésért!) Sajna a többihez nem tudok hozzászólni, hogy most mi legyen! A fogaddal voltál már dokinál?

Áfi! Akkor inkább szorítok, hogy recepteket kapj, mert akkor legalább lesz valami új amiről szó lesz! Várjuk a beszámolót!

Zöldi! Fú de izgi a görbéd! (Amúgy úgy izgulok, mintha a sajátom lenne!) :lol:

Meri! Nekem is itt mondták a lányok, hogy a profilba az aláíráshoz kell beraknod és akkor mindig beteszi, nem kell egyessével! A barnázáshoz azoban nem értek! Bocsi!

Nálam pedig lehűlt a levegő: :lol: Már ennek is úgy örülök, mint majom a farkának!
1162882803.96.doc

Mindenkinek drukk! És most alig várom, hogy mindenki másról híreket halljak!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike végre Miki bácsi téged is meglátogat? Látod tegnap megijesztetted a dokival. :D

Az újaknak üvd!

Enikő, csinált a doki uh-t egy ezer éves szar hasi uh géppel. Én amennyit láttam belőle, az csak egy nagy feketeség volt a képernyőn. Egyébként úgy döntöttem, hogy kiváltom, megvárom a jövő heti uh-t, hogy milyen tüszőket látunk majd ott bogyó nélkül és ha nem lesz ok, meg baba se, akkor lehet hogy a jövő hónapban beszedem.

Kata, doki! Ő meg tudja mondani, hogy pontosan micsoda és azt is, hogy ebben a hónapban szünetelnetek kell-e, vagy nem.

Zöldi, ha holnap is marad ezen a hőn, akkor 3 fázisú görbéd lesz :D

Futok, mert ordítás van

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Coca! Mai drukkjaim neked +++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv újak!

Az én görbém Kép

kétségbeejtő és közben tegnap egész nap szúrkált, hol az egyik, hol a másik oldalon, meg ma reggel is éreztem kicsit!
:?:
most mi van velem?
sonjus

Sonjus! Azt nem tudom, hogy mi van veled, de nem tette a ferty egy kicsit koránra a pét? Inkább a mostani egy-két nap lesz a pé ideje nem?

Ja! Egy kicsit visszatérnék a teás témára! Ha lehet, akkor privátba megírná valaki, aki ráér, hogy én most mit is csináljak! Már csak azért, hogy a többieket ne zavarjuk meg már megint ezzel a témával! :oops: Visszaolvasgattam és akkor beszerzek palástfű meg cickafark teát! De most melyiket is igyam? Vagy a keveréket igyam? Meg egyáltalán várjam meg a mensit és akkor első naptól igyam? Vagy csak úgy holnaptól is lehet? :?:

Robcsi! Miki még nincs itt! :cry: De hát ilyen hőnél muszály lesz neki egy kicsit hamarbb jönnie mint dec.6.! :lol:
Szerintem jól döntöttél! Kíváncsi leszek az UH-ra!

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Szerintem is korán lenne 10 cn-kor a pé, de azért már csinálhatna ez a görbe valamit! Mondjuk elindulhatna felfelé és nem lefelé!!!!
Arra gondoltam, hogy rokonságban lehet a görbém a benzinárakkal :)

Meg mi ez a szurka-piszka izé most? Ez nem pé-t jelez? Vagy Cenikő írta, hogy már tüszőrepi? Nemééétem!

A múlt hónapban 15. napon volt pé előtte meg a 18-on!
Így próbálok türelmes lenni!
De csak az undok kismalac jut eszembe, tudjátok, hogy "nemvárok". :)
sonjus

Bettike!
Szerintem várd ki mostmár ennek a ciklusnak a végkifejletét tea ügyben!
Azt mondják egyébként, hogy a ciklus első felében a keverék, utána csak palástfű.
Bocsi, hogy nem priviben írtam, de ez olyan info, ami mindenkinek jól jöhet, aki még nincs képben! Vagy nem? :?
sonjus

Sonjus, azt írtad, hogy a múlt hónapban is 28 napra jött meg, akkor most simán lehet tüszőrepi, hidd el holnap felmegy :D

Kép
Kép
robcsi03

Bettike hát én is remélem, hogy jól döntöttem. Ha már 2-x elsőre összejött, akkor most miért ne jönne össze mesterséges szerek nélkül is?
(azért remélem most jól megijesztem és jön a babó, úgy mint neked miki)
Érzel már valamit?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Akkor a szúrka-piszka az már a repi? Bár volt már hasonló érzésem, de ennyire komolyan még nem éreztem a dolgot!
Létezik, hogy 2. napja szúrkál? Ez normális?
sonjus

Én a múlt hónapban 3 napig éreztem, csak az volt a baj, hogy csak az utolsó nap tudtunk összebújni.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Én a mensi előtt nem érzek semmit! :cry: Csak úgy megjön! Aztán pár óra múlva egy kis görcs, de amúgy soha semmi! Még tini koromból van egy kis emlékem görcs ügyben, de kb. az is egyszer-kétszer volt! A gyógyszerrel meg órára pontosan tudtam, hogy péntek reggel 7! Azt hittem, ha nem szedem a gyógyszert, akkkor majd fogom tudni, de hát eddig 3-szor jött meg és akkor sem éreztem semmit! Én csak olyan jelekből tudom, hogy azon a héten meg fog jönni, hogy zabálom az édességet, de nagyon keményen, meg egy kicsit idegbeteg vagyok!

Sonjus! Én is olyam agresszív kismalacnak érzem magam, hogy "nemvárok"! Együtt érzek veled!

Ja! Nem véletlenül volt itt halloween, meg ilyenek! Csak mi egy héttel később kezdtünk ijeszdgetni Robcsi!

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Én most csak görbét dobok gyorsan, és üdv az újaknak!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! A tegnapi akkor pé-esés? Elkaptad apát?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Bettike, ha azt nézed, én a ciklus 2. felére kaptam a Norcolutot, hiszen pont PÉ-kor kezdtem el vérezni, és utána rendesen 28 napra megjött.

Áfonyaaa, a szekszárdi kórházról eddig csak nagyon rosszakat hallottam.

Nem nagyon tudok ma lenni, este megyünk bálba. :D
szilcsi

Sziasztok!!

A ciklus közepén az alhasi fájdalom ami egy-egy oldalra irányul általában a tüszőrepedést jelzi. Legalábbis nálam. Tegnap majd meg haltam este úgy fájt!! Sokkal sokkal jobban mint eddig valaha. Szabályosan görcsölt a jobb oldalam (ott látta a dokim a tüszőt :) ) Nem röhögni én ezt az E vitaminnak tudom be :wink: , mármint az erősebb fájdalmat mert ugye az E vitamin természetes stimuláló....
El is kaptam apát, este amikor hazaért a munkából :lol: :oops: Úgyhogy sztem ebben a hónapban ritka jó volt az időzítés minden napra jutott legalább 1 szex :oops: :lol: És főleg este éjjel (éjféltájt :lol: ) ami azt jelenti, hogy utána reggelig vízszintesbe voltam :lol: :wink:
A hőm elég magas, viszont reggelre jó kis torokfájással ébredtem, remélem nem az miatt magasabb.... :roll:

Íme a görbém:
Kép

ceniko
Szeged

SzIlcsi: :) Írtam neked pü-t is meg mélt is :wink: Kukk meg!

Szirom: Sztem tegnap elkaptátok a kiscsajt :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Ceni! Ez egy nagyon szép görbe! :)
Szóval ha reped akkor szúr! No jól van, akkor tegnap mi is jól időzítettünk, de a párom éjszakás, így csak délután tudunk együtt lenni, ma meg még délután sincs otthon :(
Azért csak kitalálok én mára is valamit :oops:
Nekem még mindig szúr! Most csak a bal oldal, tegnap mindkettő!!!
sonjus

Előre is bocsi, de kitörni jöttem!!!! :evil:
(Augusztusban mentem férjhez!) Jött a főnököm, hogy lassan be kellene tanítanom a munkámra, mert mi lesz, ha elmegyek szülni! Ki fogja tudni az én munkámat csinálni!
A pic...ába! Egyenlőre megjönni sem akar! Úgy felidegesített! Ez volt az utolsó csepp a poharamba! Elmentem és vettem teát! Este benyelek egy kis cickafarkot!
Főleg, hogy ezt talátam róla: akinek késik a mensije az 10 nappal előtte kezdje el inni! (Ez csak azért vicces, mert ha késik, akkor honnan tudod, hogy mikor van a 10 nappal előtte? :lol: )

Bocsi mégegyszer lányok! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Semmi gond, de nyugi-bugi van!
És ha babó van a pocakban, te meg egyből a cicka farka után nyúlsz? :)
Most mit is szeretnél tulajdonképpen? :)
Ha babókát, akkor ne húzd fel magad, bár ez a főnök tényleg egy vöcsök! :)
sonjus

Sziasztok lányok!

Néha nézek be hozzátok és most egy kérdésem lenne.

Tüszőrepi szurit kaptam 5napja,de hőm még nem ment fel.. :cry: elkeseredtem kicsit,hogy ez a fránya szuri nem hat...járt már így vki?????

Köszönöm!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?