Új privát üzeneted érkezett!

Ág!!!!!!!
Ilyen szép gyereket! :)
Gratula a fotóhoz. Irigykedek ám kicsit.

Kép
bodzi

Ágota, gyönyörű a babucid és annyira aranyosak, ahogy tiltakoznak a magunk kis módján az UH ellen :lol: Az benne a legszebb, hogy már teljesen baba formája van, csak picike, de mindene megvan :lol:

Arwen: Istenhegyi Géndiagnosztikai központban voltam 12 hetesen kombinált DOWN szűrésen. Ez egy vérvételt és egy UH-t jelent. Ebből kockázatot számitanak. A doki nénim már csak későn mondta, hogy ha tudta volna, hogy elmegyünk ide, mert ugye ez fizetős, akkor nem küldött volna el az István kórházba, mert a központ eredményeit is elfogadja.

Kép
Kép
adrienna

Lányok oda se neki, én a zsiros kenyér lilahagyma kombinációra szavazok :lol: állandóan ezt enném. A főzelék gondolata is kiráz... brrr

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Annyira jó hogy mindenki inkább a rendes étel helyett a "szemétre" vagyik,ő istenem sajtburger colával és nagy adag sültkrumpli!
Adrienna erre a kombinált uh-ra én is elakarok menni,már jegyeztem az oldalt ahol a leirás van róla.25e Ft körül van ugye?
Ágota édes ez a kép.
Nyugalom lányok hamarosan mindenkinél jön a mell fájdalom,alvás,és evés kényszer.Ha én azt mondom igy lesz akkor igy is lesz jobb ha tudjátok! :lol: Párszor bejött már.
Már kérdezgetem az ismerőseimet a dokikról egyenlőre azt már tudom kihez nem szeretnék menni. :)
Ha van Sz.fehérvári köztünk akkor várom az ötleteket.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hazaértünk, visszaolvasni nem tudtam..

A torokfájás ráment a fülemre. Most már annyira fáj, h elkaparom magam. :cry:

Megyek is.

Puszi Nektek
Vendég

Jobbulást neked!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok csajok!

Pocis képeket én is szeretnék látni!!! Úgyhogy lécci, akinek van már, tegyen fel!!!!

Hajni, mielőbbi jobbulást!!!

A novemberi csapatba én is beszállok :wink:

Vettem LH tesztet, de azok alapján, amit írtatok róla, nem is tudom, hogy felhasználjam-e? Nem lenne jó plusz aggodalmat okozni saját magamnak.

Arwen, a munkahelyi gondjaidat abszolút átérzem, én is baromi stresszes közegben dolgozom, és túlságosan lelkiismeretes vagyok sajnos. És nem igazán tudom jól kezelni a stresszt, nagyon ki vagyok mostanában + hétvégéken tanfolyamon vagyok, de most már annak legalább vége lesz.

Hajni, Arwen - jól emlékszem, hogy ti hőmérőztetek? Vagy valak más? Mikor, és hol mértétek/méritek? És milyen hőmérővel? Én hagyományossal kezdtem, ami ma reggel megadta magát.

Toti, merre vagy???

Üdv,
V.

Kép
vickybabe

Hajniiiiiiiii :( :(
Gyogyulj meg hamar!!!!!!!!!!!!!!Jobbulast!!!!!!!!!!!
Kuldok gyogypuszit a fuledre!!!!!

Vicky,igen en ebben a 2. ciklusban,amikro babas lettem mertem a homet. :lol:
En nyelv alatt mertem,es digitalissal.
A lenyeg,hogy mindig ugyanazzal a homerovel merd,ugyanott (ha nyelv alatt kezdetd,akkor vegig ott kell egy cikluson belul,mert pl huvelyben magasabb alapban,igy ha hol itt-hol ott mered,akkor fals eredmeny lesz)es kb ugyanabban az idoben reggel,meg agynyugalomban kozvetlen ebredes utan.
A napkozbeni ho nem szamit,az mindig magasabb.

Adrienna,zsiroskenyer lilahagyma...huuu eskuszom megkivantam,pedig em sokszor szoktam azt enni,mondjuk ha vmi fini csirkamajat sutunk,annak a zsirja..vagy kis kacsazsir...nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
na most kesz lettem teljesen!Es nincs itthon kenyer!!!!!!csak szeletelt.... :( Meg zsir sincs.. :(
Csak lilahagyam.....pf :lol:
Az viszont baromi egeszseges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koszi a kombinalt szures infot :wink: Bar mar ott tartanank,egyelore probalok bejutni az elso vizsgalatra a dokinal,akihez majd szeretnek jarni....

Esztora jo lett a 2. vonalzod :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Csak hogy fokozzam a "borzalmakat": vettem kedden a piacon kacsahájat és kisütöttem. Fincsi kacsazsír lett belőle, no meg kacsatepertő... nyami nyami... :lol: A libaháj is jó, de az igazán tuti a kacsaháj... ÉHES VAGYOK :lol:

Hajni, szegény, gyógyulj meg minál hamarabb. :roll:

Arwen, én most a 18. heti UH-ra is oda fogok menni. Igaz ez is fizetős, nem kevés, de valahogy alaposabbnak érzem mint a kórházat. Itt majd fél órán keresztül nézegettük a babát 2D-3D, mig a kórházban talán 5 perc volt az egész. Szóval én ezt jobbnak tartom. Ide apa is bejöhet velem.

Esztora, a 12. héten kell odamenni, szóval még ráérsz :) Azért egy 2-3 héttel előtte hívd fel őket, hogy akkor tudj menni, amikor akarsz és ne valami agyament időpontban. Szerintem megéri. Egészségpénztárak is elfogadják a számláikat. Ja, és mielőtt gyanakodni kezdenétek, nem dolgozom ott, és nincs érdekeltségem sem, csak szimplán meg voltam velük elégedve. 28 ezer Ft volt. Hát nem kevés.

Kép
Kép
adrienna

HAJNI!
Gyógyulj meg hamar, mert ha jól látom akció időben vagy. Mindent bele, drukkolok.
És küldök gyógyenergiát.
vivi79

Sziasztok Csajszik!

Köszi az infókat a 12. hetes uh-t illetően. Már nagyon várom, csütörtökön megyek és ismét látni fogom a gyerekemet, ez olyan jóóóóó érzés! :)

Bodzi,
kedden voltam uh-n és majd most megyek megint csütörtökön. Csak mert kérdezted.

Hajni,
gyógyulj meg mihamarabb. Sok gyógypuszi +++++ A fül az kegyetlen, nem csodálom, ha kaparni van kedved :(

Ragota: gyönyörű a kislányotok :) És hogy-hogy mentek fürdőbe? Én úgy tudom, hogy nem szabad. Ugye csajok? Semmi közfürdő, csak természetes vízbe szabad menni terhesen úgy tudom. Én még kádban se merek füredni itthon, csak tusolni, tényleg nehogy valamit elkapjak... meg azt is hallottam, hogy fürdeni se szabad. Ki mit tud erről?

Fiona: mikor mész uh-ra?

Arwen: zsíros kenyér, lila hagyma... ne is mondd.. kész vagyok teljesen, ilyet akarok enni!!!!
Neked sikerült időpontot kérni ? bocsi, ha elkerülte a figyelmemet...

A kajákat illetően én is totál azt kívánom, amit nem lenne szabad, amit enni kéne, na az nem kell! Azt hittem, hogy egyedül küzdök ezzel a problémával, de úgy látszik nem.
Burger, Meki, hamburger - ezek jelenleg a gyengéim. Nyami-nyami :) Kólát is kívántam a múltkor, pedig azt tényleg nem szoktam inni.

Vicky, Vivi, Bodzi stb... a november a tiétek úgy érzem! :)

Mindenkinek pussszzz
szerika

Köszi Szeri.
Remélem jók a megérzéseid novemberrel kapcsolatban. ÉS Bodzi, Hajni, Meri hol maradnak?

Uh után majd láthatunk képet picikédről?
vivi79

Jaj bocsi Meri, Hajni, persze tiétek is a november természetesen... Atya ég! Remélem mást nem felejtettem ki!

Vivike, Sajna nem tud a dokim uh képet adni, mert beszigorították a rendszert és nincs ilyen papírja, amire nyomtasson. Viszont! Azt mondta, hogy ha bemegyek hozzá a kórházba és viszek vhs kazit, akkor felvesszük a bébit. Esetleg majd videóról tudok akkor fényképet készíteni és azt tudom ide felrakni... a csütörtöki vizsgálatkor beszélünk meg időpontot, hogy mikor lesz bent a kórházban.
szerika

sziasztok!

ma nehéz napom van álmos vagyok,hányingerem van és még szokásos hasfájás is megérkezett.a derekamról és cicimről már emlitést sem teszek.

Bridzsi

Kép
esztora

kombinált vizsgálatnak én is utána olvastam és gondoltam hogy majd időben telefonálok.megéri azt a 28eft-ot.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Szerika,hogyhogy megint mesz UHra,ha most voltal? :wink:
Furdeni biztosan szabad,csak hat a fertozesek miatt nem ajanljak,meg nagyon meleg vizben nem lehet ucsorogni,nem tesz jot!!!

Sajna nem sikerult idopontot kernem,azt mondta a z asszisztens,hoyg kulfoldon van a doki.Hetfon hivjam ujra,mert akkor fogja megtudni,hoyg csut.re adhat e idopontot (mert meg nem bizti,hoyg bejon rendelni akkor a doki)Viszont kedden rendel,es akkorra van a Sogornomnek nala idopontja (amugymar nincs hely keddre),azt mondta,ha minden kotel szakad,menjek el helyette..ne varjakmeg egy hetet,ha csut. nem rendel megsem.
Szoval hetfon eldol. :lol:
De szerintem ha csut megsem rendel en elmegyek kedden..akkorleszek 6+4,amit betoltotem,aznap meg mar 6+5...
Akkor is van mar szerintetek szivhang?
Jaj ugye minden rendben lesz????????

Esztora,ne is mondd,en is teljesen koki vagyok.
Mar hazaertem,penteken 2ig vagyok.De bent nem ettem,es mire hazaertem,azt hittem meghalok...hihetetlen,hoyg hoyg jelez a szervezetem,hoyg ennem kell!Most jol vagyok,ettem mar..csak azt hiszem ledolok kicsit.......
Pedig voltak terveim a delutanra.... :roll:

HOgy vagytok?

Hajninak jobbulast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok huzzatok bele!!!!

jaj de varom mar a novemberi babaesot!!!! :wink: Merthogy lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuldok Nektek egy csokorral a kedvenc feher tulipanombol :wink:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
hát az úgy volt, hogy ... én 6 +3 hetesen voltam uh-n először, akkor azt mondta a doki, hogy 4 hét múlva menjek legközelebb, ami ugye most volt kedden (most voltam 10 + 3). És mivel a 12 hetes uh kötelező, így azért kell mennem csütörtökön, mert akkor már majdnem 12 hetes leszek. Méretek alapján meg már amúgy is 12 hetesnek fogok számítani, mert nagyok a baba méretei. És csütörtökön néznek meg fontosabb dolgokat, ahogy Ragota is írta korábban: nyaki redő + egyéb méretek. Én mondjuk örülök, hogy ismét láthatom a kicsit, legszívesebben minden héten mennék, de tudom nem lehet, mert nem jó, ha ott lent bolygatják a dolgokat...

Szerintem élj a lehetőséggel, ha a sógornőd felajánlotta az időpontját. Én nem tudnék várni tovább a helyedben. Persze, már akkor is van szívhang. Nekem első alkalommal már 9,6 mm-es volt és volt szívhang is, szóval ne aggódj!

Nekem is jelez a szervezetem, ha ennem kell. Olyan fura, terhesség előtt ilyen nem volt. De most szabályosan lázad, ha nincs kaja :)

nagyon szépek ezek a tulipánok :)
szerika

Sziasztok!

MI pénteken megyünk, 13-ra UH-ra. Már beleéltem magam, hogy nem lesz kép, így csak pozitív csalódás élhet. :wink:
Előzö terhességemnél én se fürödtem, csak tusóltam. Most már beülök a vízba. :roll: Viszont a közfürdőkkel tényleg vigyázni kell. Nekem azt mondta a védőnő, hogy olyan helyre mehetek strandra, ahova elötte is jártam, mért az ottani bacikat más ismeri a szervezetem. Szóval amúgy is bennem van. Új helyre nem ajánlotta, mert ott lehetnek idegen bacilusok, amik gondot okozhatnak. :roll:
Megyek, mert reggeltől du. 3-ig Tatabányán voltunk. Lakás ügyben.
Szóval hulla vagyok. Hétvégén el kell dönteni költözünk e, mert jövő héten szerződés kötés, ha igent mondunk. :x Nem tudom mit akarjak! Nem lesz könnyű döntés!
Mindenkinek szép hétvégét!
Sziasztok!

Ja még annyit: Felétek is esett a hó? Én úgy örültem neki! :D
Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

eddigi legrosszabb nap a mai,az előzőek kiegészitve fejfájással.
megyek is aludni lassan,holnap B.pesten leszek v.szinű hogy csak vasárnap jövök.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Nem túl nagy ma a mozgás... :(

Ha nem írjátok, hogy ti is főleg az egészségtelen kajákat kívánjátok, akkor aqzt hittem volna hogy egyedül vagyok ezzel. Már kezdtem is mérges lenni magamra, hogy mért nem tudom megenni a zöldségeket, amikor pedig egy csomót kellene azt enni...
De így megnyugtattatok. :lol: :lol:

Fioona! De jó hogy te is láthatod végre a babócát! :lol: Nyaki redőt is akkor fognak mérni?

Hajni! Remélem már jobban vagy azóta...

Arwen! Remélem sikerül minél előbb elmenni a dokihoz, és láthatod a babót! :lol: :lol:

Én voltam tegnap a védőnőnél, úgyhogy mostmár nekem is van kiskönyvem. :lol: Rákérdeztem a 12. heti uh-ra, és azt mondta, hogy valószínűleg azért nem hívott vissza a doki, merthogy nálam a korom miatt eléggé kicsi a kockázat, de mindenképpen azt ajánlotta, hogy hívjam föl, hogy én szeretném ezt a vizsgálatot.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!!!

Hat ugy latom Mindenki elvezi a hetveget!!! :lol:

Hajni,remelem mar jobban vagy!!!Gyogyulj meg mielobb!!!!

Szerika,mar ertek mindent az Uhkkal kapcsolatban :lol:
Abban nagyon igazad van,hogy nem jo,ha ott lent piszkaljak a dolgokat!! :wink:
Iszonyuan lekezd fajni a gyomorom,ha nem eszem mondjuk 3-4 oran keresztul!Olyan erzes,minth anem ettem volna egy napja!!!!
Es olyankor mar attol felek,hog rosszul leszek.

Fiona,hat akkor nem lesz konnyu a hetvegetek,ha ilyen nagy dontest kell meghozni...majd meselj!!
Gondolom mar varod nagyon a penteket!!!!
:wink: :wink:

Esztora,pihizz sokat,nekem is iszonyuan igenyli a szervezetem....
Mostanaban van nemi emelyges is,de inkabb igy estefele...
Viszont a faradtsag az egesz nap.....
Majd jelentkezz!!!!!

Angyalkrisz,szia!!!!Akkor udv a baromsagokat kivanok taboraban :wink:
Hany eves vagy?Csak mert irtad,hoyg a korod miatt kicsi a kockazat...
A 12. hetes UH-t mindenkinel kotelezo elvegezni (nyaki redo,stb),kortol fuggetlenul!En igy tudom!!!!!

Tovabbi jo hetveget!!!!
Meri mikor vizsgazik????

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Egyben haza értünk tegnap.Még jó hogy sí kabátban mentem igy nem áztam tropára.
Próbálok pihenni én is amennyit lehet.
Megvettem az első kismama magazinomat,nov. 9.-én jelenik meg egy 9 hónap különszám.
Kiváncsiságból néztünk babakocsikat a neten,persze nekem az tetszik ami 30-100 Ft között van.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri nov. 6.-án 8.30-tól vizsgázik.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt Drágáim!

Látom nagyon hétvége van... ;)
Hogy vagytok? Mi egész hétvégén a házzal foglalatoskodtunk Kicsi Férjemmel, képzeljétek, már van áram!!!

Hajnika, gyógyulj meg hamar ám!!

Arwen :D
Gyönyörűek a tulipánok! Az UH-val akkor most mi a helyzet? :oops:

Fióna :D
Remélem túl vagytok már a nehezén, és sikerült meghozni a döntést. Próbáld azért nem túl sokat rágni magad rajta, nehogy megártson!

Millió puszi mindenkinek :)

porsika

Jó reggelt Drágáim!

Látom nagyon hétvége van... ;)
Hogy vagytok? Mi egész hétvégén a házzal foglalatoskodtunk Kicsi Férjemmel, képzeljétek, már van áram!!!

Hajnika, gyógyulj meg hamar ám!!

Arwen :D
Gyönyörűek a tulipánok! Az UH-val akkor most mi a helyzet? :oops:

Fióna :D
Remélem túl vagytok már a nehezén, és sikerült meghozni a döntést. Próbáld azért nem túl sokat rágni magad rajta, nehogy megártson!

Millió puszi mindenkinek :)

porsika

Na, sikerült kétszer felküldenem, amit írtam... :oops:
Ja, és asszem átállítom 30 naposra a vonalzómat, mert ugye a múltkor annyira jött meg, nehogy megint hiú reményekbe ringassam magam... :)

porsika

Sziasztok,

Arwen, köszi az infókat, eddig fülhőmérővel mértem jobb híján, mert a sima megadta magát. De azt olvastam, hogy ovuláció meghatározására az nem jó. Ezért most vettem egy normál digitálisat.

Szerika, én hiszek neked a novemberrel kapcsolatban! Hogy vagy egyébként?

És a többi kismami, hogy bírjátok ezt a hirtelen hideget?

Porsika, tök jó, hogy jól halad a házatok! Mikorra tervezitek a költözést? Fűtésetek van már? Nekünk a héten kötötték be a fűtést, ki is akadtam, mert telerakták csövekkel az egész fürdőszobát, pedig olyan nagyon szép volt a csempénk meg az egész fürdőszoba, és így elrondították. Most azon agyalunk, hogy tüntessük el, mert nagyon-nagyon ronda lett :( Valószínűleg kell egy álfalat húzni, és azt is lecsempézni...

Üdv,
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok Csajszik!

Olvasásban nagyon levagyok maradva, csak bele-bele kukkantottam. :oops:

Sajnos nem vagyok jobban, pénteken voltam fül-orr-gégészeten. Tüszös, gennyes mandulagyulladás és kezdődő középfültő gyulladás.
Szval Marcit még aznap elköltöztettem anyumhoz, még mielőtt elkapja. :cry:
Ma már apának is fáj a torka, remélem nem tőlem kapta el , bár fertőző...

De komolyan mondom nekem ennyire még életembe nem fájt. Alig bírok ki 2 cataflame között 4 órát. Elvileg 3X1-t szabad, hát én néha 5-t is megeszek egy nap és a falat kaparom.

Bocsi, hogy csak magamról, igyekszem visszaolvasni és majd jelentkezem . :oops:

puszika
Vendég

szia Hajni,

jobbulást, vigyázz magadra!

Csajok, most teszteltem egy pozitív LH-t!!!!

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok! Most nincs időm végigolvasni, de kedden már jövök akármi is lesz.
Hát, csodára van szükségem, hogy sikerüljön a vizsga. Hiába tanultam. Kevés volt az idő, és nem találtam meg a leghatékonyabb tanulási módot sem. :( Már azon töprengtem, hogy el sem megyek. Rengeteget éjszakáztam, hulla vagyok. De hiszek a csodákban. Szóval légyszi drukkoljatok nekem babucistól együtt holnap 8.30 és 16 óra között. Először lesz egy 120 perces írásbeli, majd követi ebéd után a szóbeli rész. Tele van a gatyám rendesen. Állítom az államvizsga előtt nem majréztam ennyit. Nekem nagyon nem jön be család+tanulás+munka. Ez valahogy nem megy.

meriann

Sziasztok!

Fiona: hogy döntöttetek? Költöztök? Remélem, hogy a lehető legjobb döntést sikerült meghoznotok!

Esztora: te mikoris mész uh-ra? Hogy tervezed?

Angyalkrisz: akkor most neked lesz 12. heti uh-d, vagy nem? Az kötelező, szerintem kortól független!

Jaj Hajni, úgy sajnálom, hogy ennyire beteg vagy. A férjemnek is nemrég volt fülgyulladása, azt mondja, hogy kegyetlen. Figyu, nincs véletlenül vízben oldódó cataflamod? mert az sokkal hatásosabb, mint a sima tabletta. Nekem, amikor kivették a mandulámat decemberben, akkor vízben oldódót szedtem és nagyon jó volt, míg más normál tabisat és ő szenvedett. Gyógyulj meg mihamarabb!

Vicky, gratula a pozitív teszthez, ma ne tévézzetek :D

Meri: én is mindig azt éreztem vizsgák előtt, hogy semmit nem tudok, aztán ott és akkor csak beugrottak a dolgok. Szerintem sikerülni fog, bízz magadban! Holnapra mennek a szorítások +++++++++++ Ja és egy jó nagy kalappal!

Toti: hova tűntél????

Köszi az érdeklődést, én jól vagyok. Jól bírom ezt a hirtelen hideget is. Mindig jól felöltözöm, nehogy megfázzak.
Képzeljétek, megnéztem az orvosi papíromat és csak most látom, hogy nem csütörtökön kell mennem dokihoz, hanem kedden. Szóval két nap múlva látom a Babócánkat ismét :D
A barátnőmtől meg kaptam egy könyvet: a Suttogó titkai I. állítólag jó könyv, majd most kezdem olvasni.

Puszi Mindenkinek!
szerika

sziasztok!

Hajni tudom min mész most át nekem tavaly volt ilyenem,tűsszös mandula,tüdőgyull.,nyirokcsomó gyull.,eredmény mandula kivétel volt.Tényleg jobb a vizben oldódó cataflame (V)
Meri nagyon-nagy kalappal neked,szoritok nagyon! :wink:
Szerika most 4 hetes és 5 lassan 6 napos vagyok ,jővő kedden lesz a 6.hét kezdete tehát valamikor a hét vége felé elmegyek a dokihoz akihez eddig jártam de még mindig nem tudom kit válasszak majd.
Fioona mi újság?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

MERI,holnap ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!!!SIKERULNI FOG!!UGYES CSAJ VAGY!!!!!
Az teny,hogy az en egyik "kedvenc" vizsgam is anno a kozigazgatasi jog volt :oops:
Brutal..aterzem a helyzeted maximalisan!
TUDNI FOGOD ES KESZ!!!! :wink:
Aztan jelentkezz!!!!!

Hajni :(
Pedig azt hittem mar jo hirekkel jossz....
Hogyhogy cataflamot szedsz?Nem antibiotikumot irtak fel?
Nekem nagyon rossz a velemenyem a cataflamrol,Anyum gyogyszeresz es borzaszto sztorikat hallottam rola.
Regen en is hajlamos voltam bevenni 1et-1et mensis gorcsre,de miota ezeket Anyuem elmondta,attertem mas gyogyszerre...AlgoflexM...es bejott!!!!Nagyon is!De nekem semmi mas nem segit!
Tudom ez mas tema,de ha mondhatok vmit,ne cataflamot szedj!!!!Kerj vmi mast!!!!Es plane ne haladd meg az adagot!Nagoyn -nagyon karos!!!!!!!!Borzasztoan karositja gyomrot stb..
nem akarlak megijeszteni,hyog miket okoz,de tuti van mas gyogyszer,amit szedhetsz!!!! :(
Gyogyulj meg hamar!!!

Totival mi lehet????Remelem hamarosan jelentkezik.

Ragota sem tett fel pocikepet,pedig igert :roll: :lol:

Vicky,ma este hajra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Es az elkovetkezo napokban is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Porsika,holnap tudom meg (remelem),hoyg mikor tudok menni a dokihoz,mert eddig kulfoldon volt.Remelem most mar nemsokara....
Picit kezdek mar parazni......

Szerika,huuu de jo,akkor ez keddi mar a 12 hetes Uh lesz???Gondolom..
A Suttogo jo,egyik baratunk hasznalta,naluk egyszeruen nem aludt ejjela gyerkc,ennek a konyvenke a segitsegevel "tanitottak meg"aludni.
Allitolag nagyon sok jo modszer,otlet van benne.
En meg mindig a Lelki koldokzsinort olvasom :lol:

Kiraly,hogy mindenki epitkezik :lol: :lol: :lol:

Kismamik,pocakok hogy allnak?Nonek?Akinek mar latszik,tegyen fel kepet,en olyan kivancsi vagyok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Esztora,Kismama magazin...na azt en is akarok venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na majd korulnezek ezugyben!!!Es jo?Vannak benne okossagok? :wink:
Melyik korhazban akarsz szulni,azt tudod mar? (mert a dokit irtad,hoyg meg nem)
Nekem is majd a dokinal derulnek kia dolgok,elvallal e,szimpi e stb...Meg en sem jartam nala soha...

Fiona remelem minden ok,es megszuletett a dontes!!Majd irj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

nekem nagyon tetszett az újság egész délelőtt azt olvastam.vedd meg ha tudod.
nálunk 1 kórház van fehérváron és mivel az új rendszer szerint nem szülhetek másik városban (Móron szerettem volna)ez marad.aztán gondolom hallottátok, lassan mivel nem válallhatnak túlórát éjjel nem szülhetsz a választott orvosodnál.(jó pár városban már igy van)csak az ügyeletesnél.kaptam már pár ötletet de szeretem az eddigi dokimat is de nem tudom elvállal-e.ezért keresem a további lehetőségeket.van magánrendelése meg a család és nővéd. központban is rendel(meg itt a babaneten).
Vickybabe hajrá!
Hajni ha muszály a cataflame egyél joghurtba kevert zabkorpát,finom is és nagyon jó a gyomornak.én is ezt ettem a műtét után.

Bridzsi

Kép
esztora

Lányok:
köszönöm az együttérzést! Nagyon aranyosak vagytok.

Arwen:
igen kaptam antibiot. Augmentin 625 mg-at és cataflamot 3X1-t. " okból. 1, gyulladáscsökkentő. 2, fájdalomcsillapító.
Nélküle már meghaltam volna. :oops:
Tudom, hogy káros, de rólam tudni kell, h nagyon ritkán veszek be bármit.. Szval én már a halálomon vagyok, ha pl. beveszek egy Saridont...
De ez most vészhelyzet...

Milyen az a vízben oldódó?
Vendég

Cataflame -V-nek hivják,vizben,teában,gyüm.lében lehet feloldani,nincs rossz ize.Gyorsabban hat.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

MERINEK DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!

Hajni,tudom mire valo a Cataflam :lol:Csak nagyon sok mas gyogyszervan,aminek hasonlo vagy ugyanilyen a hatasa,mint ennek,es nem iylen karos...
Gyogyulj meg mielobb!!!!!!!Ez a lenyeg!!!!!!!!!!!!!!PUSZII!!!!

Hogy vagytok ma?
Reggel volt egy kis emelyges,azota meg megy a hasam :oops:

Kép

Kép
arwen07

Hajni, Arwen! Jobbulást Nektek. Igyekezzetek meggyógyulni, minél előbb. :)

Porsi, Vicky: nálunk is haladt a munka hétvégén. Vízszigetelést fejeztük be, (holnap jön a villanyszerelő), gipszkartonoztuk a mennyezetet. Vittünk ki hősugárzót, termosznyi teát, remélem nem fáztam meg megint.
Vicky: Sajnálom, hogy nem tetszik a fürdő, biztosan szebb lesz a fal után. Hely szempontjából nem gond?
Ki mikor szeretne költözni? :roll:
Vivi
vivi79

Sziasztok!

Nem költözünk. :cry: :D Nagyon sokat idegeskedtünk, sírtam, de végűl be kellett látnunk, hogy nem tudjuk pillanatnyilag válallni anyagilag. Szóval maradunk a fenekünkön egyenlőre, és reméljük, hogy jövőre még lesznek ezek a szociális lehetőségek (fészekrakó, szocpol)

Hajni! Nagfyon sajnálom, hogy nem javúltál, sőt... Nekem csaj fülgyuszim volt, de az is elég volt. Annyira fájt, hogy bőgtem tölle. Remélem mihamarabb rendbejössz!

Arwen nekem tegnap ment a hasam. :? Neked is jobbulást. Igyál több vizet!

Esztora, Arwen: http://www.kismama.hu/

A kismama újság honlapja, néhány megjelenő cikkel.
Nekem 2003. november óta, az összes szám megvan. :oops:

Merinek:

Kép

Megyek mert kötök Lillának pulcsit!

Mindenkinek szép napot!

KépKép
KépKép
fioona

Szia FIóna!
Sajnálom, hogy nem költöztök. Gondolom, kicsit csalódott vagy, mert amikor már napokig gondolkozol valamin, biztosan elkezdesz álmodozni, aztán ha nem úgy alakul akkor rossz érzés. (Magamból indulok ki)
Talán nem törlik el a támogatásokat, és majd lesz még jó lehetőség, szebb költözési céllal.
Folyamatosan kézimunkázol? Nekem nagyon lassan halad a poncsó, még csak a hátánál tartok. Igaz nap közben munkahelyen vagyok, munka után és hétvégén pedig a háznál. Szóval napi kb 1/2-1 órát kötök, már amelyik nap van hozzá kedvem. Talán a tavaszra elkészül, de ha nem, akkor majd jövő összel is jó lesz.
Pocis képet nem kaptunk... Hmm??????
vivi79

Szia Vivi!

Igen álmodoztam is, de ugyanakkor féltem is volna belevágni. Főleg mert 4. emelet, lift nincs, és várandósan nem erről álmodik az ember. Na mindegy, ez van.
Nem kötök folyamatosan, csak nem igazán kapni itt szép dolgokat, elfogadható áron. Pl. poncsó egyáltalán nincs, csak kínaiban, ócska akril fonalból. Akkor már inkább szánok rá energiát. :lol: Általában így tél környékén jellemző, pl. a bélelt gyerekgatyikat tavaly is, egy az egyben én varrtam Lillának. Így legalább szembe se jön az utcán. :wink:
Én a poncsót direkt pocokosságra kötöttem, remélem te is pocisan hordod, már jövő tavasszal! :lol:
Ami a pocis képet illeti, apa veletek ért egyet, így itthon is nyomás alatt vagyok! :roll: :)
Megyünk kajcsizni!
Jó étvágyat mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Szia!
Jó étvágyat.
vivi79

Sziasztok!

Fiona,sajnalom,hoyg nem koltoztok,de majd nemsoakra ugyis fogtok! :lol:
En is bizom benne,hoyg a tamaogatasok maradnak....
4.emelet liftnelkul?AAAA,ne is band,hogy most nem engedhetitek meg magatoknak!!!!!
:wink:

MERI,MI ujsag???????????????????????????????Remelem jelentkezik a Draga!!!!!!!!!!!!!!!

KOtesre nekem nincs energiam... :(
En most lassan kezdem csinali akaracsonyi dolgokat,decoupage technikaval dobozokat,kepeket,meg uvegfestessel vazakat, na meg az ablakokra dolgokat,karacsonyi diszeket,adevnti koszorut,aztali diszeket..stb..Szoval lenne mit csinali,es megnem kezdtem el.... :(
Tiszta hulla vagyok minden este :(
De most mar muszaj lesz osszeszednem magam...! :wink:

Hajni gyogyulgassal!!!!Gyogypuszi!!!!!!!!!!!!!
Marci hogy birja nelkuled??

Puszi,majd meg jovok!!!

Na azert egy viccet leirok ide :lol: :lol: :lol:

-Anyu, vegyél nekem fagyit!!!
-Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak
szólítanod!
-Akkor hogy szólítsalak???
-Normálisan, mondd, hogy Józsi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok,azert itt most ellennenk,nem?????? :wink: :wink:

Kép

Tessek irni!!!
Hova tuntetek ma csajok??????????????????

Kép

Kép
arwen07

Tényleg jól eltűntetek lányok!

Fioona! Szerintem nagyon nehéz lett volna 4. emeleten lakni, lift nélkül , babával. Biztos fog jönni még jobb lehetőség is!

Hajni! Gyógyulj meg minél előbb!

Meri! Remélem nemsokára jössz a szuper vizsgaeredményeiddel! :lol:

Arwen! Mi is csináltunk tavaly ádventi koszorút. Olyan hangulatos volt meggyújtani vasárnaponként... :D Szerintem most is fogunk csinálni. :lol:

Én felhívtam a dokit a 12.heti vizsgálat miatt. Azt mondta, hogy amikor a múltkor voltam (10.hét) akkor már megnézte azt, lehetett már látni, és minden rendben van, meg hogy nézzem csak meg a papírt amit múltkor adott, mert arra rá van írva ez is..... (Persze, ha ki tudnám olvasni... :oops: )
Nem hinném, hogy becsap, végülis neki lenne pénz, ha többször mennék....

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok! Köszi mindenkinek a drukkot. Sikerült a vizsgám. Még lesz egy, na de az már csak 1 tantárgy. Most megyek is, mert hajnal egykor keltem és még most értem haza. Jó éjt! Holnap jövök!Puszika

meriann

sziaszok!
itt vagyok én is,ma fodrász,manikür volt a program.találtam végre kismama tornát szfváron.12 hetes kortól lehet majd járni.az egyik jóga oktatóm tart szülőpozicós órát,mivel most született kisbabója neki is igy januárig szünet van.azt hiszem utána is jó lesz majd :wink:
Meri nagyon gratula!
Fioona köszi az oldal cimet megnézem majd!
Arwen én is teli pakolom a lakást de szigorúan advent első vasárnapján!(nagyon várom már)

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

Köszi a tegnap esti drukkokat, ma este még futunk egy kört aztán majd reméljük a legjobbakat :)

Vivi, ma már le is falazták, szerencsére elég nagy a fürdő. Persze szívesebben láttam volna pl. virágokat abban a sarokban...hát ez már így alakult...Remélem, nem lesz több kellemetlen meglepetés.

Költözést mi dec elejére szeretnénk, úgy tervezzük, a karácsonyt már ott töltjük. Ti mikor költöztök? És helyileg merrefelé van?

Szerika, Arwen - drukk a vizsgálathoz, várjuk a fejleményeket (képeket :) )

Fiona, várjuk a pocis képet - lehet ruhában is, lényeg, hogy jól látszódjon :wink: Angyalkrisz, tőled is :wink:

Hú Arwen, nekem nagy álmom a Maldív szigetekre eljutni kettesben a párommal, ez a kép talán ott készülhetett.

Esztora, de jó dolgod volt ma :) én is szívesebben kényeztetném magam, ehelyett egész nap húztam az igát :(

Meri, gratula a vizsgához!

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!
Napos reggelt mindenkinek!
Vickybabe az a jó ha itthon dolgozol te osztod be az idődet,hátránya pótolni kell majd v.szinű a hétvégén.Főleg 20.-a előtt!
Épitkezés gyönyörei,én is tudnék mesélni... :lol:
Ez volt az egyik kikötésem nem lehetnek csövek a házban látható helyen!Igy csak a fő cső látszik olyan 3 m hosszan.A többi az ajzatban,és a spájz,kazán helységében található.Aztán persze a fele nem úgy alakul ahogy szeretnéd!
Kinél mi újság?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Meri: Gratula a vizsgádhoz. Ügyi vagy. Bár ez eddig sem volt kérdéses.

Arwen: én inkább kötögetek, ha van időm, az egyéb kreatív dolgokhoz (pl: üvegfestés) se türelmem, se kézügyességem nincsen.

Vicky: S.-en lakom jelenleg, és a szomszéd faluban építkezünk. A falu szélén jelöltek ki 40 új házhelyet, szóval egy egész új negyed épül. Itt lesz a házikónk. Ha fent vagy iwiwen, (küldjél privit, és jelöllek) akkor meg tudod nézni a házunkat. Nem egészen mostani kép, majd frissítem. Bent van végre minden nyílászáró (tegnap fejezte be az asztalos), ma már a villanyszerelő dolgozik, és remélhetően nem lesznek látható csövek a lakásban mindenfele. Kicsit naiv vagyok, de bízom benne, hogy a karácsonyt már ott töltjük édes kettesben a férjecskémmel. Persze az ellen sem lenne kifogásom, ha már hárman lennénk, de ez majd eldől. Előbb a ház legyen készen.
vivi79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?