Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory-Akkor voltál agyátültetésen?Egyszer azt írtad 4. gyerek,akkor jöhet,ha átültetik az agyad :D :D :D :D :D :D
Vendég

Babcika: :D Ilyeneket mondtam Zsoma után is :D Aztán egész hamar jött Liza :) De Négyeske még nem biztos, majd meglátjuk.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory- :D
Vendég

Vanillka!
Az az igazság, hogy én már nem is tudom, hogy miket evett Tünci. Csak az rémlik, hogy ami almás, banános, az mind jöhet, mert édesek.

Meli!
MÁr akartam is kérdezni, hogyan sikerült belezsuppolni az aláírásba. Ügyi vagy! Bogika nagyon aranyos a videón!

Zsu!
A féldeci olajat már nagyobb gyerekekre (szerintem 5-10 körül) értette, de majd pontosabban rákérdezek, ha legközelebb talizunk. Azt hiszem úgy fogalmazott, hogy egy "kispohárral". Mivel nem vagyok nagy iszákos, fogalmam sincs, hogy az mennyi. Ma reggel megint jött ki Tüncinek egy kis kemény golyó, aztán a lázmérővel megsimiztem alul és megint kijött egy kicsike. De még láttam, hogy van benn, csak az visszahúzódott. Bocsi, ha túl naturális voltam. :oops:

Tünde!
Én úgy tervezem, hogy kétévesen beadjuk Tüncit bölcsibe néhány órákra. Aztán kb 2,5 éves lesz, amikor visszamegyek dolgozni. Nálunk - ha jól tudom - az összes elmaradt szabit kiadják, maximum három évre visszamenőleg.

Cory!
Hány gyereket terveztek összesen? Nekem még azt se sikerült elérnem, hogy a férjem nyilatkozzon, hogy egyáltalán akar-e Tündinek kistesót.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Most csak gyorsan.
Vali,
a Grand Hotel Hunguestben voltunk. Szerintem ott csak ez van. Nagyon kedvesek és nagyon sok baba van ott mindig. A wellnes részen van egy bambikuckó, ahol játszani tudnak a babák és a nagyobb gyerkőcök. Van egy gyerekmedence, 34 fokos. És csomó etetőszék az étteremben+babaágyat is tudnak adni. Ennyi a bababarát rész. Ja és az udvarban játszótér van+vadaspark.
Tünde,
sejtettem, hogy ezzel az ajánlattal mentek. Mi is kaptunk, jól hangzik. Gyógyulgass!!!
Cory,
négyeske. :D Férjem is 4-et akart régebben. Most már elég neki a kettő is. :)

Az éjszakánk megint pocsék volt. Aztán apa levitte reggel sétálni, hogy én fürödhessek nyugiban. Jól be is aludt. :)
Vettünk neki tegnap a H&M-ben egy tök jó overált. Nem volt drága. Meg kapott első lépés meleg cipőcskét, amit még próbál megszokni.

Ja és az Árkádban, a Baby Bellben is van Holle babamüzli. Lidinek csúszik. :)

Na léptem. Puszi.
angi79

Sziasztok!

Rémes éjszakánk volt, de talán javulgatunk kicsikét. A d.e. még óriási zöld lufikat fújt az ormányával szegénykém most se kap rendesen levegőt, de gondolom a sok gyógysz@r megteszi a hatását. Ill. remélem. Most viszont egész jókedvű, Martin itt bohóckodik neki és hangosan kacag.

Livi,

remélem nem tapsolnak vissza :lol: és kegyesek lesznek az égiek na meg a tanárok hozzád! Gondoltam rád tegnap d.e.
Amúgy van kereslet erre a szakmára? Csak a kiváncsiságtól kérdem. Mert manapság nehéz összeegyezteni a keresletet azzal amit szeretnél ( és tudsz is ) is csinálni. Gratula Tünde babának a produkcióhoz :D

Meli,

Édes a videó!
Hogy lehet felrakni? mert nekem is van Eszterről. Ha tudsz , segits.

De jó nektek, h kaphattok szabit a gyes alatti időre is. Nálunk valszinű az a felfogás, h a kismama két évig ugyis szabin van... Ezt már mondták a munkahelyemen is... :(

Egyelőre ennyi telt tőlem, köszi a jókivánságokat. Ja és egy kérdés, amit korábban nem válaszoltatok meg :
Szerintetek amit egyszer ( többször ) evett már és pár napig - hétig kihagyom, és újra adnám neki, újra szoktatni kell hozzá, vagy mehet en gross?

KépKép
gaby70

Gabi-Sztem nem kell újra szoktatni!! :roll: Akkor az elég végeláthatatlan dolog lenne.Amit már ismer,nem volt tőle gond,az mehet bátran(én így csináltam :wink: )Ti most,hogy álltok súlyilag?MÁrmint Eszterbébi.Múltkor pont annyi volt,mint legutóbb Lili(ő most elég gyatrán eszik,úgyhogy sok jót nem remélek :( ,de még van 1,5 hetünk,behozhatjuk :wink: )
Vendég

Köszi mindenkinek a video dicsit :D
Hetek óta ez a sláger és eddig akányszor próbáltuk felvenni rögtön elhalgatott.

Gaby!
Ezen az oldalt http://photobucket.com/ kell regisztrálni magad és onnantól kezdve mutatja mit kell csinálni. Képet is fel tudsz tölteni.
Miután feltöltötted az első/legfelső címet bemásolod ide.
Szólj ha elakadtál!
De itt van egy magyar oldal is http://www.send2u.hu/.
Várjuk a videót!

Livi!
Puska :lol: Lefegyverezted a tanárt :lol: Még szerencse, h a tanárod nem olvas babanettet :wink: :lol:
De szerintem te puska nélkül is NADON okos vagy! :mrgreen:

Ma mérickéltünk. 7700gr a sejehaja :D és előtte egy nagyot kakantott.
Mióta eszik Nestlés szentjánosmag +rizs (ez azt hiszem olyan Sinlacos)kütyüléket naponta 2x is van cuccos. Bocsi :oops: :)
Vendég

Húúú Meli garatulálok,szép nagy már Bogesz (ugye nem baj,hoyg így hívtam :wink: )Videó tényleg cukker :D
Vendég

Áááá, miért lenne baj! Én sem Lilizem a lánykádat!
Vendég

Szelivi: eredetileg úgy voltunk, hogy 2 gyerkőt szeretnénk kis korkülönbséggel, aztán meglátjuk, hogy bírjuk. Az kezdetektől egyértelmű volt, hogy 4 a maximum. Úgy érzem, annyit tudunk kezelni. Ez most így jó hülyén hangzik, de nem tudom jól kifejezni magam.

Angi: :) Te mennyit akartál eredetileg?

cory
Budapest

Sziasztok

Utólag is bocsi mindenkitől a késői reagálas miatt, de nem volt netem, teendőm meg ezzel szemben1000.

Köszönjük, a nuni meggyógyúlt. Kamilláztam minden pelusozáskor és szépen elmúlt neki a pirosság. És folyás sincs

Köszönöm Scullyx nevében is a dicséreteket

Vali: Kicsit hasonlítanak a lányok, szerintem is

Vok: Nem semmi milyen stabilan ül már a Hanna, és ez a hajzuhatag.... lassan be tudod fonni :)

Zsu: Scullyx is írt régen, csak mióta megszületett a Laura inkább csak olvasó üzemben van, de azért mindeig napra kész belőlünk :) .

Boscó: köszi az internetes címet (asszem te írtad az ajándékkal kapcsolatban)

Cory: köszi, délután 2-re elfogadta a cicit, de fél 12-kor muszály volt adnom neki főzeléket, mert mentünk el itthonról és nem mertem megkockáztatni üres pocival vele az utat. Azóta már 4x is cicizet :) , asszem ez megint türelem játék lesz

Na megyek, mert oltári szél vihar van és valószínű a Lili megint 30 percenként fennt lesz

Kép

Kép
pgyöngyi

Kép
Kép

cory
Budapest

Szép jó estét :)

Köszi mindenkinek, aki írt, a szolis hsz-okat :) Lehet, hogy nemsoká kipróbálom, ilyen ramaty időben jól is fog esni egy kis grilleződés :lol:
Én heti egy alkalomra gondoltam, csak azért, hogy ezt a hókadt színem kicsit feltuningoljam :roll:

Tünde: Heti 3x járok aerobicra, ebből kettő olyan "kiköpöm a tüdőm és megpusztulok" jellegű, de nagyon élvezem :) Remélem hamarosan látszatja is lesz :) Szerencsére tejcibe nem kavart be egyáltalán, igaz, hogy utána mindig rengeteget iszom.
Ezt a DM-es ajánlatot mi is megkaptuk, mi márciusra tervezzük, hogy elmegyünk, asszem márc. 31-ig érvényes az akció. Legalább addigra lesz tapasztalatotok, majd téged is jól kifaggatlak, hogy milyen volt :wink: :lol:

Én most, hogy Aliz megvan és olyan cukkerfalat, kedvet kaptam még egy gyerkőchöz (apa is :lol: ), de mikor megemlítettük, mind a két nagymama lebeszélt bennünket róla, szal most elbizonytalanodtunk :? :roll:
Ha nem lesz még egy béééééjjjjbi, akkor én 2008 januárjától tervezem, hogy visszamegyek gályázni.

Angi: Nagyon köszi az infókat, szuperül hangzik, amiket írtál, rögtön rá is kerestem a hotelre :wink:
Az éjszakátok sajnálom :( Miért kel Lidi olyan gyakran??? Eszik is minden alkalommal, vagy csak babusgatásra vágyik?

Gaby: Ha már zöld trutyi jön Eszter orrából, az már jó. Ilyenkor tisztul végre rendesen, és kezd gyógyulni.
Drukk, hogy hamar rendbejöjjetek :)

Kaját én sem szoktam újból szoktatni, azt azért kell csak eleinte, hogy meg tudd figyelni, hogy okoz-e nála bármilyen gondot.
Ha nem volt vele probléma, akkor később mehet egy egész adag is :)

Meli: Gratula a mérlegelés eredményéhez, Bogi nagyon szép súlyban van :)

Gyöngyi: Szupi, hogy Lili nunija rendbejött a kamillától :)
Remélem azért nem lesz ilyen gáz az estétek :shock:

Cory: Liza nagyon ügyin felcsimpaszkodott a bicajra :) Akart is vele menni valahova, vagy csak nézegette magát benne? :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Bocsi mindenkitől, hogy eddig nem jelentkeztem, de megint olvasó üzemmódben vagyok. Nem bírom utolérni magam a sok melótól. Nagyon nem egyszerű hirtelen 3 gyerekes családanyának lenni... Remélem azért gyorsan bele jövök majd, de egyenlőre még nem látom a tenni valók végét. Ráadásul még a monitorom is tönkre ment, így most még esélyem is kevesebb van gép elé kerülni.

Utólagosan is mindenkinek boldog hó fordulót, és fantasztikusak a képáradatok!!! :D Gyönyörűen fejlődnek a kicsik. :)
Betegeknek pedig jobbulást kívánok!

Angiról: 1 hete méreckedtük akkor volt 7450g,és 66cm. (1hó alatt 260g,és 1cm) Szerencsére még mindíg jókedélyű, csak nem akar senkivel elleni rajtam kívül. Ha nem lát 1 pillanatra akkora hiztit vág, hogy képtelenség hallgatni. Eddig pedig nem volt ezzel baj, de egy hete teljesen roszul van mihelyt hátat fordítok neki. Nincs az a játék ami ilyenkor lekötné. A legrosszabb az egészben, hogy nincs ötletem se mivel köthetném le. :( Így főzés takarítás, stb minden éjszakára marad, amit már kezdek egyre nehezebben viselni.
Az evéssel is kicsit hadilábon vagyunk, igaz megeszik mindent amit eddig csináltam neki, de nagyon keveset. 1-1 kis alma-baracknak a felét délelőtt, kora délután pár kanál zöldségfélét, és este még próbálok neki adni rizspépet fürcsi előtt, de még 25-nél többet abból se evett. A védőnőnk szerint ennek a háromszorosát kéne ennie. :roll:

Na megint jól kipanaszkodtam magam.. remélem nem veszitek zokon.
Próbálok jönni, de inkább most nem igérek semmit.

Szép álmokat mindenkinek!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!
A nyáriaktól vagyok csak egy kérdésre ugrottam be.
Tudja valaki, hogy a Libero Maxi 60 darabos 7-14kg pelus mennyibe került a bababörzén? Barátnőmnek vettem és nem tudom az árát. Légyszi priviben válaszoljon aki tudja.
köszi
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Pálinkás Jó reggelt mindenkinek! 8)
Ha már a nap sem süt... :)

Látom nem volt nagy pörgés, a hétvégét mi is kihasználtuk Apával és a kis családunkra koncentráltunk. :)

Tünde! Mi is megkaptuk azt a DM-es kupont! Szerintem ez főleg olyanoknak éri meg, mint Ti is, hogy nagy család és így a gyerekekkel együtt kijön ugyanannyiból. Amúgy meg nem sokkal olcsóbb, mint egy sima szálló, nem? Legalább is, mi pl. SZoboszlón is ennyiért voltunk.
Na mindegy, ha kell szívesen felajánlom! Mi most már csak síelésre spórolunk, megyünk egyszer a nagyszülőkkel (az összessel :D ) és egyszer a barátokkal, de mivel itt mindenkinek legalább egy 1 éves kor alatti babája van, így nem lesz nagy síelés, inkább babatali Donovályban. :)

Megy mág valaki síelni?

PETRA!!!! Neked akarom vígasztalásul írni, hogy Pötyike sem hajlandó soha 40-50 grammnál több főzit vagy gyümit enni. Akármivel is próbálkozom. :( De mivel nem egy nagy étkű és szopizni sem szopizik olyan mennyiséget, mint a kortársai, hát letojom. Az a lényeg, hogy eddig szépen hízott, mondjuk most nem lesz meg az átlagos havi hízásunk, de ez csak a betegség miatt lesz. Én ezt úgy próbálom ellensúlyozni, hogy odafigyelek mit eszem (elég gyümit és zöldséget), így a tejjel úgyis megkapja. :)

Cory! Lizának nem csúszik a talpa ebben a rugiban? MIndenesetre megoldotta, ahogy látom! NA és gondolom minimum két frankó testőre van. Tényleg a fiúk bátyáskodnak felette vagy nem édekli őket? Nagyon irigyellek, hogy még csak 28 vagy és már van 3 csemetéd, így van időd még egy negyediken is elmerengeni. :)

Mi 3-at szeretnénk, de nekünk bele kell húzni. Tényleg csajok! Nekem még nem jött meg mindig (hála a jó Istennek), de ettől még tényleg lehetek terhes? Hogy lehet ez? Van peteérés attól függetlenül, hogy nem menstruálunk???? A dokim szerint várjuk meg az egy évet és akkor vágjunk bele. Kell ennyi a szervezetnek. Szerintem Pötyinek jobban kell (mármkint az idő... :D ).

Vali!!! Apám leemelem előtted a kalapom is. Hogy a fenébe bírsz ennyit mozogni még két gyerek mellett? Mikor jársz? Úgy értem, ki vigyáz a kölkökre???? Most jó sárga vagyok!!!

Livi!!! MIkor derül ki az eredmény???? Mikor mehetünk el egyik délután a héten??? Jelentem meggyógyultunk!!!!!

Mamacka!!!!! Nem válaszoltál a 2. privimre!!!!

Meli!!! 7700 gramm???? NEm semmi!!!! Boglárkának is bejön a Sinlac ezek szerint? Nálunk is az a menő, pedig hozattam mást is Ausztriából ami tej és gluténmentes, oszt az nem kellett. :( Én azt vettem észre, hogy amióta kapja a kiskanálnyi aloe gélt, azóta van minden nap szép kaki... 8)

Babcika!!!! Miért eszik Lilkó gyatrán? Még nem gyógyult meg?

Nekünk is mondta a védőnő, hogy mostantól adjak a főzihez egy kicsi olívaolajat, de minek van rá szükség azt nem mondta.

Tegnap voltunk az Árkádban és nem volt Holle-s cucc. :evil:

Na megyek fejni. Lassan bőgni is fogok, mint a tehenek. Valaki írta, hogy lassan kevesebbet tudunk fejni. Hát én nem vettem észre. MOndjuk lefagyizni nem elég, de estére igen a Sinlachoz olyan 100 ml.

Jaj még valami! Ma őszibarackos csirkemellett szeretnék főzni. Ehhez meg kell főzni a barackot is??? ÉS krumpli is kell bele vagy elég a bari és husi???

Szép napot mindenkinek!!!!

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

sziasztok!

Elég rendes éjszakánk volt, csak 2-kor meg 5-kor keltünk fel szopizni, és közte 2x csak úgy... :) De ez már norminak mondható.

Ma már újra fehér trutyi folyik az orrából, akkor most megint visszaesett a sok antibogyó ellenére???

Babcika!

Legutóbb mikor mértük 6500 gr volt. Azóta voltak olyan délelőttök, h 2 nagy almát is megevett, de ez a randa hülés nagyon bekavart, igy nincsenek illúzióim. Martinnal mérésmániás voltam, szopi eltt, szopi után , szopi közben.... :( majd megbolondultam ha kevesett szopott, ha nem gyarapodott '' könyv szerint'' . Mostanra lehiggadtam, és rábizom a bébire, egyen annyit amennyi jólesik neki, nem tömöm, ha kell ha nem. Elvégre nem lóverseny ez. Vannak mini bébik is. Legfeljebb manöken lesz... :lol:

Meli!

Bármilyen hosszúságú videót fel lehet tölteni? És bármilyen nagyságú képet?Most azonnal lépek az oldalra és megpróbálok képet felrakni, hátha megy. Köszi. Ha van valami, kérdem.

Cory!

Aranyos Liza baba ahogy bekukkant szerelni... :D Biztos defektes a járgány. Már megint irigy vagyok, h én nemtok képet felrakni... :oops:

Puszi, később még jövök.

KépKép
gaby70

Sziasztok!!

Bartika-Igen gondolom azért nem eszik olyan jól,mint előtte,mert még nem teljesen egészséges.Taknyos,alig kap levegőt. :( Sztem a barackot ne főzd meg,krumplit én nem raknék bele,Lilkó úúúúúútálja,amiben van krumpli.Így mi inkább rízsezünk :wink: De sztem a barack+husi is jó magában. :wink:

Képzeljétek!Lili ma felállt.Kapaszkodott a kezembe,meg az ágyba és simán felállt :D
Vendég

Barti, olyat főzz, amilyet szeretnél. Ha csak gyümölcsöt hússal, akkor csak a barackot főzd meg a husival, vagy sütőzacsiban.
Ha krumplit, vagy rizst akarsz hozzátenni, akkor tegyél. Ahogy szeretnéd. :wink:

Szoboszlón hol voltatok? Abban a fürdő melletti szállodában? Milyen volt? Mert én is néztem, és kíváncsi vagyok, hogy tetszett nektek.
Vendég

És egy kis ráadás, ha már ilyen búbánatos a reggelünk...
Kép
Álmos vagyok, hagyjatok aludni!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Eszti! Szoboszlón a Silverben voltunk, az is ott van a fürdő mellett, de amire Te gondolsz az a Spa, az buzeráns drága... :( Én nagyon elégedett voltam a Silverrel is!!! De az inkább nyáron jó, mert benti medence nem sok van, csak gyógyvizes van bent. De a kaja isteni volt!!!

Valamit kéne bele tenni, hogy tartalmasabb legyen. Nekem van előre lefőzött fagyasztott husim jégkockatartóban. SZóval azt nem kell főzni. A rizst hogy főzöd meg Eszti? Menyit és mennyi vízben? Só?
Babcika! Gyógyuljatok meg!!! De ahogy látom ezek a törpék nem törnek meg a baciktól sem. ÉLJEN az ácsorgó LILKÓ!!!!!!!!!

Én

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ja! Még egy fontos , ill. 2 kérdés.

Jön a barinőm Pestről, és elküldeném az Árkádba Holle-ért. Annyit reklámozzátok! :D Lehet e máshol is kapni? Ha nem , hol az Árkád? Tudom h túltárgyalt téma, de amikor irtátok, nem érintett, most meg nincs időm visszanézni a hozzászólásokat.

A másik: a sinlacot csak doki irhatja fel. Egy sima '' mezei '' házidoki is felirhatja? Mert anyámnak van Csengersimán házidokija, ő is jó?

Köszi előre is.

Ja, és részletezhetnétek újra mindkettő jótulajdnságait egy olyan marslakónak, mint én.... :(

KépKép
gaby70

Barti, én egyben főzöm meg. Szóval én ezt úgy főzném, hogy rizs, olívaolaj, husi, barack, és megfőzöm. Aztán meg leturmixolom.
Ha meg van főzve a husid, akkor azt csak a végén add bele. Kb. annyi vizet szoktam rátenni, hogy bőven ellepje. Ha elfő, és még nem puha a cucc, akkor még teszek bele vizet. :)

Igen, és a Spa-ra gondoltam. Megnézem azt a Silvert is. :)
Vendég

Sziasztok!

Barti: a fiúk lelkesen segíteni akarnak neki mindenben, sokszor csak veszélyesebb lesz a helyzet, mert pl mikor sír, Balu fel akarja venni, de azért én ebben nem bízom nagyon, nehéz neki Liza (tény, még sosem ejtette el). Vagy pl tegnap, mikor ott egyensúlyozott Liza, Zsoma odament megölelgetni, mi meg arról féltünk, hogy elrántja. Azt hiszem, kicsit még játékbabaként kezelik :)
Peteérés: elvileg amíg nem jön meg, nincs, illetve az első peteérés előtt nincs mensi, csak utána 2 héttel. Szóval, ha sikerül azt elkapni, akkor a két gyerkőc között meg sem jön.
Nekem eddig 2-szer jött meg. Utoljára július 15-én :D

cory
Budapest

KépKép
gaby70

GABY!!

Nagyon cuki Eszti babád! Utólagos engedelmeddel felteszem ide! Megéri. :)
Barti

Kép
Kép
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Még szép h megengedem :lol: :lol:

Köszike a dicséretet :D Végre látom a Kölkeimet a neten. Amúgy hogy sikerült feltenni?

Itt 4 hónaposnál nem idősebb. Új képek majd jönnek, ha lesz apának adatkábele. De nem sieti el a dolgot :evil: :evil: :(

KépKép
gaby70

Cory-Július 15???????? :shock: :shock: Csak nem???Vagy teszteltél???

Tényleg Csajok!!Van olyan köztünk,rajtam kívül,aki lassan 6 hónapja nem szoptat éjjel és még nem jött meg a miku??Mert nálam még semmi jel,pedig Lili 3 hónapos kóra óta egyszer sem kért enni éjjel. :? :roll:

Gaby-Eszter nagyon édes!! :) Nincs kicsinyítő progid????
Vendég

Babcika: nem vagyok terhes :) Ki is borulnék most. Csak Liza azóta kel éjjel megint.

Gaby: nagyon édes Eszter :)

cory
Budapest

Babci, pl. nekem sem jött még meg. De én szedek gyógyit, szóval valószínű, hogy azért sem jött meg.

Gaby, aranyos a kiscsajod. :) A táblát nem küldtem, mert valaki feltette a Cory félét, az szerintem jó. :)
Vendég

Babcika!

Úgy tudom,h vannak nők akiknél maga a szoptatás ténye miatt nem jön meg. Lehet h nem szoptatsz éjjel, de a nappali még megvan, és emiatt nem jön meg. És hiába nem jön meg a menzid, emellett úgy tudom, simán teherbe eshetsz. Anno azt mondták, minden nő teherbe tud esni, kivéve aki már eleve terhes . :D Lehet nem voltam érthető... szoktam félreértésre okot adni :oops: :oops: Amúgy meg lehet h megint hülyeségeket beszélek, mint nyuszika az erdőben, de nekem igy rémlik.

Képzeljétek: a kislányom körbejárja a kiságyat kapaszkodva! Eszter baby aki még nincs 7 hónapos !! hurrá! vagy tiltsam meg neki ? :? :?

Nem Babcika, nincs kicsinyitőm, sőt a gépem még azokat a képeket se képes beolvasni, amit kicsinyitve küldtek emilen :( pedig a tesóm informatikussss :(

KépKép
gaby70

Cory-Jaaaaa?!! :wink: Azért légy résen!! :lol:

Eszti-Én is szedek bogyeszt,akkor lehet,hogy attól. :roll: Nem mintha nagyon hiányozna,csak remélem magától megjön majd,és nem kell dokihoz menni vele. :? És Bence sem szopik már iccaka?

Gaby-Akkor passzolok képefelrakás ügyben.Talán mond tesódnak töltsön le Neked másik kicsinyítő programot. :roll: Értem,amit mondasz.CSak általában,aki nem szoptat 6-8 órán át,annak megjön.Na most nálam 6 hónapja már,hogy ennél több idő is kimarad szopi között.Persze lehet,hogy olyan fajta vagyok,akinek még van egy csepp teje,addig nem jön meg :) :) (Remélem)
Vendég

Sziasztok,

Petra: Elhiszem, hogy 3 gyerek mellett nem tudsz mindig netezni, de azért gyere amikor csak tudsz :wink:
Nálunk dettó ugyanez a helyzet, Aliznak sehol sem jó, csak a kezemben. Az előbb betettem Vince ágyába, mert ott imád lenni, de 2 percig bírta csak, aztán jött a nyafi, hogy vegyem fel. Most itt ül az ölemben, úgy egykezezek.

Bartika: Hát úgy bírom, hogy apa segít. Ő vigyáz a kölkökre, míg én odavagyok 1 órát. Ma pl. este 8-ra megyek, előtte Vinit rendberakom, lefektetem. Aliz elég későn, 9 után fürcsizik, így mikor vége a tornának rohanok haza hozzá.

Pötyi nagyon édes az álmos szemeivel :)

Babcika: Nekem meg már 3x is megjött, pedig éjjelente általában 2x is szopizik a csaj. Fene se érti ezt. :?

Gaby: Nagyon szépek a gyerkőcök :) Nekem mint mindig, a tesós jön be legjobban :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babci, nem szopizik már éjszaka Bence, csak nagyon ritkán, pl. amikor beteg volt. Szóval nálam sem a szopival van összefüggésben.
Vali, le a kalappal ennyi tornáért. Én nem tudom magam rávenni.... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan...

Barti, olaj azért, hogy a zsírban oldódó vitaminok is kiváljanak :wink:

Vali, nem vagy semmi ezzel az aerobiccal. Nekem is nagyon kellene mennem... Én voltam már szoliban, szvsz nyugodtan!

Mensi: Na, már most nekem már volt 4 normál ciklusom, ebből az utolsó 2 rendesen 28 napra. Most már két hete kellett volna megjöjjön, de semmi :shock: Jelentem, teszteltem, de szerencsére negatív. Már ki kellett volna mutassa, nem???? Biztos nekem is az lehet, hogy most sokat szopizott éjszaka is Boti, ugye????

Bébik csudaédesek!

Most sajna rohannom is kell, azt hittem több időm lesz, de felébredt a Drága!

Csókok Mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lizának és Lilkónak nagy-nagy gratula!!!! Hipp-hipp- hurráááá!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babcika!

Örülj neki, jó '' fajtád '' van :lol: :lol:
Én még háromóránként szoptattam éjjel-nappal, mégis megjött... :( Pedig Nagyon drukkoltam, h egy darabig hagyjon pihizni. Nekem mielőtt megjön és az első nap kinkeserv, ráadásul szálat is tétettem fel, az meg felért egy vajúdással :( Na! azóta niagara... :(

Vali!

Köszi a grathoz, a fiam nevében is ( nekem is ez jön be a legjobban :D ) de csak drukkolni tudok, h nem olvassa vissza, mert mélyen megsértődik, ha '' legyerkőcözik ''. A minap is mondom neki : kisfiam... erre ő: '' nem vagyok a kisfiad '' erre én: jó, akkor kislányom.... :lol: :lol: Hiába, kamasz. :roll: A pap bácsival se akar tárgyalni mióta volt az Eszter keresztelője, mert olyan szépen legyerekezte....Pedig kátéra kell járnia, konfirmálni fog... :P :P
Grat a tornához, én csak addig jutok el h eltervezem... :( Pedig sürgős lenne, de tavaszra istenuccse leadom azt a 15 kg plusszt. :!:

KépKép
gaby70

Sziasztok!

Gaby: nagyon szép Eszter babád!!!! :)

Szelivi: úgy is beveszik majd bölcsibe, hogy még nem dolgozol? Nálunk ez kizárt.

Angi: neked is elég 2 gyerkőc?? :D

Cory: nagyon ügyes lett Liza baba!!! Nálunk is Dorina néha játékbabának akarná Bettinát, de sose bántaná. Olyan édesek, ahogy mászva kergetőznek. :D

Vali: hűha, nagyon beindultál a tornával. Nekem is kéne, de nekem csökken a tejcsim sajnos, már többször kísérleteztem vele.

Én csak egy gyereket akartam, aztán változott a helyzet :D

Nemsokára jön hozzánk a doktornéni, mert nagyon csúnyán köhögnek a kiscsajok, egyébként se láz, se orrfolyás és jókedvűek.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Gaby!

Gratulálok Eszternek, nagyon-nagyon ügyes! Továbbra is gyógymanók a kis betegnek! Nagyon szép gyerekeid vannak!

Cory!

Liza is ügyes, kis szerelőbajnok :)

Meli!

Csúcs a videó Boglárkáról! Nagyon jó esélyekkel indulhatna a Megasztárban :)

Vali!

A szolit én is szeretném újra, mert nagyon gutaütött fehér színem van. Meg jót tenne a lelkemnek is egy kis "napfény" :)

Petra!

Nem lehet egyszerű egy hirtelen háromgyerekessé vált anya élete... Biztos gyorsan belejöttök majd mindannyian :)

Nyanya!

Én voltam a börzén, de csak halvány emlékiem vannak arról, hogy a 60 darabos Liberó azt hiszem 48 Ft-ra jött ki darabja.
:oops: A Jumbo pedig 2700 Ft volt. Az az igazság, hogy nem nagyon figyeltem...

Bartika!

Donovaly nagyon szép, ott már mi is voltunk. Igaz, hogy nem télen síelni, hanem nyáron túrázni :)
Én ha gyümölcsöt teszek egy főzelékbe, akkor mindig nyersen teszem bele. Biztos főzve-párolva is fincsi, de így azért vitaminosabb :)
Álmos Pötyi nagyon édes!

Babcika!

Lilinek is gratula az álláshoz :)

Voltam bababörzézni. Ilyen tömeg még a kínai piacon sincs szombat délelőtt :lol: :lol: :lol: Nagyon szép kis rucikat vettem a Dórinak jó áron. Alig bírtam hazacipelni a sok cuccot.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

El sem hiszem, kidőlt a csaj, végre csend van itthon :)
Az előbb a lényeg lemaradt: Lilkónak és Eszter babának nagy gratula az új mutatványhoz :)

Gaby: Ha magától csinálja, akkor elég erős már hozzá, úgysem tudod megtiltani neki :wink:

Anita: Húúúúúú, ez nagyon izgalmas :) De szerintem a szopi kavart be nálad, a teszt ennyi idő elteltével már kimutatta volna a kistesót.

Eszti: Én mindig is ilyen örökmozgó voltam, nekem már nagyon hiányzott a mozgás, csakhát ugyi első a manó és a szopi. De most totál fel tudok töltődni tőle :)
(Itt jegyzem meg zárójelben, hogy tegnap anyáék hoztak Szolnokról a Zagyva cukiból egy csomó finomabbnál finomabb sütit - ez neked biztos mond valamit :wink: - , szal muszáj tennem ellene, mert azt nem hagyhatom ki, hogy ne zabbantsak belőlük :? )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Régen tettem már fel képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anita: mi már próbálkoztunk Lizával, mikor Zsomát elkapta egy hányós vírus (akkor volt 1,5 éves). Fél éves korától megjött nekem rendesen, de akkor pont a peteérés körül jött ez a vírus, és eltolta 2 héttel a peteérésemet (akkor már figyeltem erre), így sikerült egy 45 napos ciklust alkotnom.

Mensi: elvileg amíg egy icipici szopi is van, addig nagyjából minden normális. Van akinek például egyáltalán nem jön meg közben, van akinek meg napi ezer szopi mellett is megjön már a 6. héten, és onnantól rendszeres.

cory
Budapest

Évi-Nagyon édi a csaj!! :) Lilinek is ez az egyik kedvenc póza,mármint ez a féloldalas heverészős az utolsó képen :D Használjátok is a kompot,ami ott a háttérben van?Vagy az nem is az? :roll:
Vendég

Gaby: nem semmi Eszter :)

cory
Budapest

Cory-Akkor erre semmi törvényszerűség nincs :D Nagyszerű,akkor élvezem amíg lehet a dolgot,hátha még jó sokáig békénhagy a vörös hadsereg :D
Vendég

Vali, igen, tudom, melyik az, ott lehetett olyan házi krémest kapni, mint sehol máshol. :) :)
Vendég

[quote="esztipeszti"]B írta:esztipesztiabci, pl. nekem sem jött még meg. De én szedek gyógyit, szóval valószínű, hogy azért sem jött meg.

detto

Majd jövök, csak még sütöm a Kiccávó kajáját :)

Csumpa!

Kép

Kép
nancsika

Babcika!

Köszi szépen Dóri nevében :) Az egy bébikomp ott a háttérben, és igen, néha használjuk. Pl. ma is abban volt pár percet, amíg kiporszívóztam.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok egy gyors bekukk!

Vasárnap átvesszük a lakás kulcsait... el sem hiszem... :)

Onnantól kezdve pusztítunk és építünk nemtudom mikor lesz vége sajnos nemhiszem, hogy be tudunk költözni Karácsonyig és addig is valószínűleg ennél is ritkábban tudok jönni... de legalább végre elkezdhetjük! :) :) :)

Mindenkinek minden szépet és jót!

Marcsiádámáronbaba

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?