Sziasztok,
bejelentkezem most gyorsban, mert nem tudom, tudok-e majd holnap jönni.
Ma már 9 lépést tett meg a drágám. Most ez a rekord. Csak azt nem tudom, hogy meddig fogom számolgatni? Gabi ti meddig számoltátok?
Látom, már megint jól elvannak a jómadarak...
Mi is voltunk börzézni tegnap. Én egyedül mentem, itthon hagytam Marcit apára, aztán felvettem Tücsit meg Gergőt náluk, és mentünk.
Vanília, háááát, sajna a börze az bizony ilyen mindig. Délután 1h-kor már szinte nincsenek is, és nincs semmi. Lerabolják a jobb cuccokat reggel már. De én is nagyon örülök hogy összefutottunk. Hogy kiszúrtál minket...!!! Még most sem értem hogy csináltad abban a tömegben!
Én vettem MArcinak mégegy kezeslábast, ami naci és kabát, és vettem 2 db hálózsákot, jó melegek, remélem tavasz közepéig kiartanak. Jó nagyok. Az egyik ká jó, kék delfines. Igaz, úszószemüveg van a delfineken rajta, meg is kérdeztem az eladót - aki nagyon dícsérte, hogy milyen klassz delfines a hálózsák - hogy minek úszószemüveg a delfineknek???? Aszonta viccből....meg hogy olyan jó színesek. Mármint a szemüvegek...Na majd teszek fel róla képet, most nem mert mosásban van.
Továbbá vettünk Gergőnek egy rahedli téli cuccot (pulcsikat, nacikat, kezeslábasokat), mert nem volt neki. Amíg Tücsi bement a turkálósokhoz, addig én jól elvoltam Gergővel vagy 20 percet. Tök jól elvolt velem, nem is gondoltam volna, hogy ennyire bírni fog....
na jó, nem is engem bírt igazán, hanem a pénztárcámat...
VukAnti (
)
Ti a börzén vettétek a bödönt? Én körbejártam 2x az egészet miatta, hátha találok, de sehol nem láttam. Biztos mert ti elvittétek előlem...
Mennyiért vettétek?
Ma meg gondoltam felhívom előbb a Metrót, hogy van-e bödön, nehogymá feleslegesen menjünk, oszt nem is vót.
Kedden lehet újra próbálkozni...
Ilba ez a naptár nem is hülyeség! Még magunknak is szívesen csináltatnék....
Köszi az ötletet.
És akkor nem répatortája lesz a nagyfiúnak? milyet rendeltetek?
Kedves Jedimester Coolasa Kalauz néni,
azt akartam már egyszer mondani, hogy ha hintázik Noki, akkor nagyon hamar elkezd majd mászni. Ezt olvastam is, meg a védőnő-doki párosunk is mondta annó nekünk, bár MArci kb 2 napig hintázott, aztán inkább kúszott, és végül elkezdett mászni is...dehát ő nem mérvadó, mert a sajtkukacok között ő a legeslegsajtkukacabb...
Na szóval a hintázás a mászás elődje. Állítólag.
Ja meg azt is akartam írni, hogy te beszélsz szemöldökívekről?????Láttad már a lányodét????
Zsódajumam, a képek nagyon-nagyon jók. Azért a 17 év az igen. Ti már így maradtok az fix.
ennyi idő alatt nagyon össze lehet ám kovácsolódni.
Gabiék is és Ilbáék is rendesen eldöntötték ezeket a dolgokat jó korán....
Jó olvasni azt, amikor két ember így rátalál egymásra jó időben. Mármint az "ifjabbik" korban is sokmindent át tudnak élni egymással, amre aztán tök jó visszagondolni, hogy jéééé, ilyenek is voltunk??? Na szal értitek....
Mi meg a 7 évünkkel jól le vagyunk maradva....
de azért megértünk már mi is ezt-azt....
Timi,
hát akkor ti még kevésbbé vagytok alvásilag mint mi. Rájöttem, hogy az is visszatart egy kicsit, hogy a lakás leghidegebb része a kisszoba, így most télen legalább 3-4 fok különbség van a két szoba hőmérséklete között. és nem biztos, hogy most kellene megpróbálnom áthozni ide a hidegbe Marcit éjszakára... vagy lehet, hogy most csak magamnak kreálok mégegy okot????
Na akkor most ennyi, hátha tudok jönni holnap is, és egy pár képet teszek fel, bár nem lovaglósak (Ilba), mert apa csinált egyet rólunk, de katasztrofális lett....
(Ma Kocsisék átaludták a délutánt úgy ahogy volt, fél 3h-tól majdnem 5h-ig aludt a család...
)
Jó éjt nektek, pussz.
azok a naaaagy kormos szemek....
Madrid meccs volt ma...