Sziasztok!
Tök jó, hogy még jött mindenki egy kis beszámolóra a mai nappal kapcsolatban.
Fülbevalós Flóra most elmaradt, mert egész délután vendégeink voltak, most mentek el, így nem lett semmi a fényképezésből. Kicsit pipa is lettem, mert a barátaink voltak itt mostanáig és a fürdetést is végigasszisztálták, fullos hangerővel. Pedig nálunk a fürdetés és az utána levő kaja már csak halkan szokott telni, és ha nagyon kifáradtak már a manók, akkor az evés végére be is alszanak. Ma is így lett volna, de hát hangos volt az alapzaj. De azért mostanra már kidőltek.
Mi is Mildibé 2-est vettünk, szintén rizzsel, nagyon kiváncsi vagyok. Viszont nem ment át nekik a 2-es cumin, feltettem a 3 lyukút, és most nem fuldokoltak, és nagyon gyorsan megették. Már csak az ébredés lesz kérdéses. Kiváncsi vagyok, Árpi, nálatok hogy válik be.
Sok sikert a lakáshoz, a 1+2 fél szoba már jól hangzik, még akár külön szobájuk is lehet a csajoknak, ha ti kiszorítjátok magatokat a nappaliba. Sok sikert hozzá!
Zsuzsi!
Párod jobban van már? Remélhetőleg a mai éjszakátok nyugodtabban fog telni.
Anyós téma: Én nagyon jóban vagyok anyósommal, ritka az olyan nap, hogy ne beszélnénk 10 perceket telefonon. Imádja a gyerekeket, már a terhességem alatt is nagyon érdeklődő, gondoskodó volt. Visszamenőleg fura ez a jó viszony, mert mi már ősrégóta együtt vagyunk Zsoltival, és a kapcsolatunk első 3 évében a köszönésen kívül soha semmit nem beszéltünk. Gondolom megvárta, míg eldőlt, hogy hosszabb távra tervezzük együtt, feleslegesen nem akarta strapálni magát.
Azért kapok néha furcsa tanácsot gyereknevelés terén tőle, néha ki is akadok, de próbálok ilyenkor higgadt maradni, még nem fajult el a dolog eddig, igazából nem is szeretném. Apósom a párom nevelőapukája, a szülei már régen elváltak, utána meg is halt az apukája. Apósommal semmilyen közös témánk nincs, szerintem az elmúlt időben 3-4 mondatnál nem nagyon beszéltem többet vele alkalmanként. Ettől függetlenül nem mondanám rosszanak a viszonyunkat, inkább semmilyennek. Érdekes ez a megszólítás dolog, ezen még nem is gondolkoztam. Párom is a keresztnevén szólítja, ettől függetlenül valszeg papázni fogják. Vagy nem tudom, ez majd kialakul.
Az én szüleim is nagyon jól állnak hozzánk, Zsoltit szerintem fiúkként szeretik, sokat segítenek. Tisztában vagyunk a természetükkel, és ezzel együtt kezeljük őket. Nem mondom, hogy nincsen hibájuk, de tudunk nevetni ezeken vitatkozás helyett.
Na, asszem jó hosszúra sikeredtem, megyek is aludni, hátha mégsem válik be az új tápszer.