sziasztok Lányok!
Ezt az üzit kaptam ma reggel egy kolléganőmtől segítsetek ha tudtok
SOS keresünk gazdit, 8 csodálatos fajtiszta Labrador kölyöknek!
Tegnap születtek, és ha nem találunk gazdit péntekig, el fogják őket
altatni.
Vakvezető kutyának a kölykei, a gazda nem tudja őket megtartani, ezért
ingyen oda adja csak megmeneküljenek az elaltatástól!
Kérlek benneteket, hogy csak segítő szándékkal írjatok, mert a kutyusok
nem az enyémek, felelősséggel nem tartozok, csupán segíteni szeretnék
rajtuk. Véletlenül jutott a tudomásomra, hogy 8 fajtiszta kutyusra
milyen
vég vár
Ugye van köztetek több olyan jótét lélek, aki pont ilyen tüneményes
kutyusra vágyik, csak nincs rá pénze, hogy megvegye?
Molnár Erzsébet
kontrolling titkárság
Tel: 27/511-600/1517 m.
kis labik
Zsuzsi hát felnézek rád!!! én biztos nem bírtam volna ép ésszel!!!
Hétfőn kezdtük a bőlcsit, szerintem jó lesz majd. kedden sajna vírusos hasfájásos hasmenéses bajunk lett így csak jövőhéten folytathatjuk a szoktatást.
Szamóca: sok ember kishelyen is... nem is hinné az ember milyen kis helyen el tud férni a család
Eri: köszi a segítséget hétfőn, ne haragudj, hogy olyan korán hívtalak. szerencsére senki nem volt a dokinéninél. majd nem haza is jöttünk, gondolván nincs is rendelés. mindig olyan sokan vannak a rendelőben most meg egy lelket sem láttunk.
Képzeljétek felhívott a volt főnököm, hogy egy kolléganőm elmegy szűlni és szeretnének valakit a helyére és rám gondoltak. igazán jól esett. meg is mondtam neki, de finoman közöltem vele, hogy igen csak próbálkozunk(
) a második babával, erre Ő nem baj majd 9 hónap múlva ráérünk ezen aggódni. Lányok én lehidaltam. azt hittem meghallja, hogy megint terheslennék szóba sem áll velem. végre egy rendes ember, igat mindig is családcentrikusan gondolkodott 5 gyermekkel.
vigyázzatok magatokra. a pici mazsolák nőjenek nagyra anya örömére és egy picit hagyják anyákat alukálni is.
üdv judith