Sziasztok!
Szilpa!
Gratula neked is a fogyáshoz!
Így a legjobb, ha az ember nem tesz érte semmit, és mégis mennek le a kilók!
Kati!
Jó, hogy hallunk felőletek is!
Nagyon szép ajándékokat kapott Viki, nem csoda, hogy tetszik neki!
A képek is jók, igazi nagylány már ő is! Hihetetlen hogy elszaladt az idő.
Hát nem lehet könnyű így a gyerek mellett dolgoznod. Most nekem is volt kicsi itthoni munkám, csak akkor tudtam csinálni, amikor aludt. De én nagyon örülnék neki, ha itthonról is tudnék valamit még dolgozni. Nekem is jót tesz, ha kicsit meg kell mozgatni az agyamat, meg hát a pénz sem utolsó dolog....
Ilba!
Szülinapi bulival kapcsolatban egyelőre az a felállás, hogy pénteken (tehát a napján) apa itthon lesz szabin, szervezünk valami programot hármasban. Szombaton ünneplés az én szüleimmel+keresztanyuval (nővérem)+dédimamával. Vasárnap megyünk át anyósékhoz, és ott is fel lesz köszöntve. Amikor itthon leszünk, csinálok neki tortát, lufik stb.
Szóval az egész hétvége erről fog szólni.
A barátok meg majd jönnek valamikor, végülis nem hívjuk őket konkrétan valamelyik napra.
Zseppy!
Sajnálom, hogy romlott a szemed, annak viszont örülök, hogy a gyerkőcöké rendben van.
Én még kibírtam, hogy ne adjam oda az ajándékot Aisának, de már látta, meg ott van a hálóban, és a fele kilóg a csomagolásból. Mindig megy oda hozzá, nézegeti, fogdossa, de rendeltetésszerűen még nem tudja használni, és ennél a játékfajtánál talán ez a lényeg!
Én meg nem szeretem a dolgokat az utolsó napra hagyni, meg most tök véletlenül bukkantam rá erre jó áron az Auchanban. Ki tudja, hogy jövő héten lesz-e még egyáltalán. De még valami apróságot úgyis veszek neki szerintem!
Aisa nálunk is pakol, amit tud. Persze megkönnyíti a dolgát, hogy a konyhában még mindig nincsenek szekrényajtóink (most már elkezdjük megrendelni őket), így szabad a pálya!
De ott kell lenni mellette szinte mindig, mert nem tudok mindent elpakolni, ami veszélyes. (ahhoz külön helyiség kéne...)
Legújabb: Aisa elkezdett járni!
Eddig is ment már több lépést egyedül, de tegnapelőttől kezdve "komoly" távolságokat is megtesz!
Olyan édes, ahogy totyog. Szépen lassan indul neki, hogy megtudja tartani az egyensúlyát, aztán amikor közel ér a célhoz, akkor begyorsít.
Már olyankor is nekiindul, amikor mi nem vagyunk ott: pl. megy a labda után stb.
Asszem tényleg vége a nyugisabb időszaknak! Majd csak most fognak menni lefelé a kilók, ha kezdhetek szaladgálni utána úgy igazán!
De nem bánom!
Még az éjszakákról röviden aztán eldugulok: szerencsére egész jól alakulnak mostanában. Az igaz, hogy kicsit később tudjuk csak letenni a megszokottnál (úgy 10 körül), de akkor viszont alszik kb. 5-ig az ágyában. Ilyenkor átviszem hozzánk, és rövid cicizés után alszik tovább, és kitúr az ágyból....
Napközben is általában alszik kétszer egy-másfél órát. Tényleg van abban valami, hogy ha napközben kipiheni magát akkor az éjszakák is nyugisabbak lesznek.
Napközben meg úgy vettem észre, hogy ha jókor kapom el a pillanatot a lefektetésre (elég álmos már, de még nem esett át a holtponton), akkor tud jót aludni, és elég sokat is.
Csináltunk pár új képet, majd felteszek még egy párat!
Pussz