Sziasztok!
Dimet!
Karácsonyra kiscicánál, már csak a kisbaba szebb ajándék!!!!
Istenem, a kis csukott szemű, selymes szőrű kis jószágok a kis fejhezlapuló fülecskéikkel, ahogy dagasztanak az anyacicán, miközben kilóg a nyelvük pereme a cicacici körül, a két kis hátsó lábikó meg kepeszt piszkosul, nehogy lecuppanjanak a kajaforrásról!
Jajj, ha majd lesz kertes házunk, lesz cicám is!
Ginuska!
Szerintem a Gynevac és a Premens nem üti egymást! Nyugodtan alkalmazhatod a kettőt együtt!
Kíváncsian várom a görbéd folytatását, szerintem most lesz PÉ-d!
Nekem 10. napon UH-gal megnéztük és SEMMI sem volt, nemhogy tüsző!!!! Aztán a 19. napra lett!!!!
Estrella!
Szerintem 2 hét szünet után fuss neki mégegyszer, de szigorúan csak ¼-del kezdve!!!!!!
Én 2-szer adtam fel ugyanezen okokból, mint te, és végül itt a csajok mondták el, h. így kezdjem szedni!!! Nekem bejött!!!!! Csak akkor emelj, ha már nem okoz semmi kellemetlen tünetet!!!! Kitartás, hidd el menni fog!!! (én sem hittem annó!
)
Kiskincs!
Csak így tovább!!!!!
Pogi!
Ilyen gondoskodó a férjecskéd?? Le a kalappal!!! Pihenj sokat, jobbulást!!!
Nekem megfázásra a zsíroskenyér- újhagyma kombináció vált be legjobban, de ez nem használna a fogyókúrádnak!
Nekem már a mai hóeséstől is karácsonyi hangulatom volt!!! Olyan gyönyörű nagy pelyhekben hullott!!
Házasság ügyben: én nem igazán tudtam elképzelni a páromról, h. mit fog szólni a babához, ha majd megszületik. Az első pozitív jel az első közös UH-on volt, teljesen belelkesedett, amikor meglátta! Utána, amikor már lehetett érezni a mozgásokat kívülről is, mindig ő jött nyugtatni kézrátéttel a kis pogózót! Aztán mióta megszületett teljesen rámozdult! Fürdeti, tisztába teszi, öltözteti, büfizteti, babusgatja, dumál neki, a kölyök meg néz rá áhitattal!!!!
Szerintem, ha a párod az első pillanattól (8-10 hetes UH-on már nagyon emberke formájuk van ám!!!!) be van vonva a babázásba és magáénak tudja érezni a kicsit, ha nem ki van osztva a feladat, hanem semmi pénzért nem adná másnak a megtiszteltetést, h. pl. ő fürdetheti, akkor nem elhanyagolásnak fogja venni a kis jövevény megjelenését, hanem a kapcsolat kiteljesedésének!
Képzeld, az enyém, a munkamániás, aki régen inkább a későbbi busszal járt haza Szekszárdról, mert azon kevesebben voltak, most rohan haza fürdetni!!!!!! Éjjel felkel böfiztetni! Imádja a kis csirkefogót!
De szerintem beszélj ezekről a gondolataidról Danival is!!!
Mir!
Kicsit magatokról??? Hogy vagytok???
Rejo!
Nálunk is hidegfront van!!!! Félrekereszteltük a gyereket, inkább HisztIzsáknak kellett volna!!!!!
A múltkor írtad, h. Johanna is sokat bukik. Ti hason v. háton fektetitek????
Mert Gergő háton fekve még 1,5 órával a szopi után is tud tejet bukni, viszont hason fekve szinte alig bukik (csak, ha túlhergeli magát!). Bár gondolom te nem mered hason fektetni.
Légzésfigyelőtök van? Mi kölcsönöztünk, eddig még hálistennek nem riasztott, csak amikor kivesszük a dedet és elfelejtjük kikapcsolni!
Csakegy!
Én a játszósszőnyeget és a krokodilt választanám (ha jól számoltam!)! A bohóc lába letéphető, a teknőstől meg lehet, h. félni fog, mert rezeg!!!!