jóreggelt!
Sajnos apa már úton ebben a szép időben, itt este iszonyatosan erős szél volt. Sajna Lili pocakfájóssága is megérkezett, így tegnap este 2 órát üvöltött a mag film alatt, amit apja akart volna nézni!:) Kipróbáltuk az infacolt, semmi, végül a szélcső hozott valami enyhülést szegénykémnek, utána aludt el, bár addigra már hulla fáradt volt. Marci pedig simán alszik, ha 20 centire üvölt tőle a huga, félelmetes! NA persze őt átvittük az ágyába, de addig is hogy bírta???
Mondjuk éjjel Lili jól volt, mert 2-kor és 5-kor kelt, evett és visszaaludt, bezzeg megérezte hogy meg az apja és azóta itt dekkol az ölemben, hát egy élmény egy kézzel gépelni!!!:D
Köszönjük a kép dícséreteket, ma is kaptok kettőt, tegnap esti fürcsi előtt készült az egyik a két kölyökről, a másikat pedig Lizi ihlette, samponos kép, Marci követelte, hogy róla is legyen olyan kép, tegnap többször is meg kellett nézni a Lizi képeket!
Eveka,
köszi a dícséretet, igen családilag voltunk ikeában, mondjuk rengetegen voltak, de Marci nagyon jól kitombolta magát és lefáradt rendesen, el is aludt hazafelé! Lili pedig végig szundizott a babakocsiban.
Lazaság? HÁt mivel én elég sokat babáztam öcsémék lányával is és előtte a barátaimén is, így nem sokat görcsöltem, leginkább a tejtermelé okozott fejtörést, de most Lilinél már ezen sem parázok, most a hasfájása izgat, mert Marcinál nem volt ennyire dúrva!
Timka,
nálunk is megvan az esti rituálé, csak én fél 9-re idpzítm az elalvást Marcinál, mert nekem még utána kell egy kis idő, hogy összekapjam a lakást meg magamat.
Afp miatt szorítok, de tényleg nincs értelme idegeskedni rajta, nekem most is alsó határérték volt, de Lilinek semmi baja, ezért kár lett volna hasbaszáratnom magam, elég lesz a következő gyerkőcnél, mert akkor már 35 felett leszek mindenképpen, ha leszek!:)
És már nagyon izgat, hogy mi lesz, remélem nem István!!!:D Apa jót szórakozott a rémálmodon, szerencsére nálunk ebbe a név kérdésbe senki nem szólt bele, eddig!:)
Marci fogak, hát érdekesen alakul, fent megvan azt hiszem 9, lent meg 4, majd egerben megkérdezem az unokahugomat, hogy ez normális-e így, ő fogorvos. Na meg magamat is meg kéne neki mutatni, de nem hiszem, hogy lesz rá időm!
Akmássütit kérünk, a pogi már tegnap elfogyott!:D
Nyuszko,
remélem beválik az új doki, várjuk majd a beszámolót, hogy milyen volt és mit látott, van-e kukac vagy nincs???......
SZókincs az félelmetesen bővül nálunk is, most az újak a lécci, kérek, köszönöm, gyorsan, ezeket most már tudatosan használja!
Juc ,
kényeztetés...., Győr....., nagymama....., ja hát így könnyűűűűűűűű!!!!:D De mi is megyünk szerdán Egerbe, remélem engem is fog valaki kényeztetni!!!:)
Örülök, hogy javulgat MArci, remélem azért nem fogyott sokat és beválik a homeos immunerősítő, nekünk eddig beváltak a golyók, én a szülés után és alatt is ettem megint őket, szerintem segített a gátgyógyulásban megint, mert én másnap már simán ültem a seben, nem vinnyogtam!!
Jó kikapcsolódást Nektek, megnyílt az Árkád Győrben, van C&A is, mehetsz csavarogni!!!:D Tényleg Te vezettél le a kiskocsival?? Meddig tudtok maradni???
Jevi,
jobbulást Violának, remélem a dokinéni is megnyugtatót mond ma!!! Szerencsére nálunk nincs az evéssel gond, bár most akkor a pocakja marcinak, hogy el is határoztuk apával, hogy túrórudit nem hozunk, mert nem szeretnénk dagi kisgyereket csinálni belőle, peidg rengeteget rohan, de valahogy mégiscsak ugranak rá a kilók. Bár szombaton lemértük és valahol 88-89 centi között van, szóval nem kicsi a súlyához képest, de akkor is inkább idpban leállítom a nasikról!
Egyedül alvás nálunk sincs sajna, a mi nagyágyunkban alszik délután, úgy, hogy mellé kell feküdni és általában 10-15 perc után durmol. este dettó, csak akkor megissza közben a kakaóját!
Na most ennyi, mert felébredt Marci, majd még jövök, írok a Többieknek is!
Ja a képek:
Szép napot, ma kezdődik a fekete leves, bár a szomszádasszonyt beszerveztem 10-12-ig Marci futtatásra a környéken, ha elviselhető idő lesz, mert tegnap orkán erejű szélben megint nem voltunk kint, addig én meg ebédet főzök és vasalok, ha lili is úgy gondolja!!:)