Hali!
A két "nagy" gyerkőc lepasszolva, félig rendet raktam utánuk... most pihi. Párom elment buliba... igen már most, de dolga is lesz közben, kamerázik. Haverék 10 éves együttállását ünneplik meg egy Asztoriához közeli szórakozóhelyen... Itt fűzött, hogy menjek már én is, de annyira nincs kedvem hozzá, hogy el se bírom mondani. Meg különben is... anyós vigyázzon a Gergőre??? Pempővel, meg teával? Igaz, hogy nekem elég lett volna kb 9-kor az utolsó etetéskor lelépni, na de utána meg végig azon izgultam volna, hogy anyós nem alszik,mert ordít a Gergő
Csaba meg két kamerával fog szórakozni... szegény, egyik kezében pezsgő, a másikkal meg néha állít egyet az állványos kamerán
Én meg végre egyedül lehet egy kicsit, már úgy hiányzott. Hiába na, azért csak egyke gyerek vagyok, aki 4 évig egyedül élte élete legszebb éveit.
Gergő hozzátápiját egy hétig felfüggesztettem, mert nem igazán ette a dolgokat. Most újra próbálkoztam, erre bevert két banánból és egy almából készített pürét.
Leesett az állam, hogy még mindig tátog és már harmadjára szedtem neki és abban a pitliben amiben elkészítettem alig maradt valamennyi.
Na megyek tovább, mert még pórszívózni, mosogatni és főzni kell meg felmosni és egyéb apróság vár rám és nem zavar senki!!!!!
Reggel a Dani már 7-kor itt boldogított, nemsokkal utána a Gabi is felébredt, után a Gergő, így 9-ig reggeliztettem valakit, aztán 3x hintáztak az egy órás lökdösés volt. Már bevezettem egy rendszert, hogy az hintázik először aki kitalálta és 10 percenként váltás van. Így 60 perc volt a mai hinta adag, persze hisztivel vették tudomásul, hogy már meguntam és még mindig nem jutottam el a felöltözésig, ahhoz, hogy kiteregessek meg már végképp nem. aztán befutottak anyámék aminek nagyon örültem, mert legalább az asztalt le tudtam szedni.
Tegnap anyósom vigyázott a 3 kölökre amíg apával elmentünk vásárolni. Persze a Tescoból már megint a Penny-be mentünk. Hihtetetlen milyen drága lett az Auchannal együtt. Apa szólt is, hogy csak olyat vegyünk amit ott nem lehet kapni. De pl egy szaros babkonzerv 40 forinttal drágább, mint a kisebb közértben és ez csak egy példa. Felvágottak, sajtkészítmények, még ugyanazon márkán belül is jóval olcsóbbak szoktak lenni, pedig az ember azt hinné, hogy egy ilyen nagy multi bevásárló központban azért jóval olcsóbb minden és a nagy szart.
Mancs!
Jól elleveleztél magadban.
De nem adtad meg közben a választ véletelen, hogy miért is fáj a cicid? Mikor M.bá szekrényéből rád borult a sok könyv, akkor nem ütötte meg valamelyik a cicit? Ha nem is emlékszel rá, mert nem ütött nagyot, attól az még érzékeny testrész és kis ütés, főleg, ha rossz helyen történt, akkor is tud fájdalmas lenni.
Coolasa!
Most aztán villoghatsz a fogaiddal
Biztos nagyon szépek lettek, világítanak:)
Na megyek mert nem szeretnék estig talpalni