Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok.

Na én elrongyoltam de. az SZTK-ba mondván nem érdekel semmiféle időpont. Most mondjam azt hogy senki se volt ott? Mondom. Tök jó fej doki volt, de ő is ugyanazt mondta, mint az enyém, majd 10 nap múlva. Ja annyi történt, hogy egy igen szar UH géppel csinált 1 hasi ultrahangot, amin persze semmi se látszott. Vettem 1 tesztet, de hazafelé már éreztem a kis mensis görcsöket. Kb. 1 óra múlva meg is jött.
Aminek őszintén szólva örülök. Azért mert itt bármelyik orvoshoz is mentem volna, teljesen mindegy hogy maszekba vagy nem, be vannak állva a protokollra és mind az szajkózza.
Valahol igazuk is van, hogy egy nem kimutatható terhességre minek adjanak hormonokat.
Ja és azért örülök, hogy inkább megjött, mert én azt hiszem bedillóztam volna az alatt a 10 nap alatt. Én még egyszer nem akarok vetélést átélni.
Szóval új hónap új remények, vettem Gravidát, eddig Elevitet szedtem, de E-vitamin utánpótlást elfelejtettem venni. Majd legközelebb, most azt hiszem pár napig hanyagolom.

Hétfőn lesz ennek a dokinak magánrendelése, úgy döntöttem, - mivel az én dokim jövőre már nem vállal szülést, - hogy elmegyek hozzá és megpróbálok kicsikarni belőle egy hormonvizsgálatot. Nekem ez a barnázás nem tetszik, még soha nem volt ilyenem és tudni akarom az okát.

Azért mindenkinek köszönöm a gratulációkat, tartogassátok csak a jövő hónapra!

Kép
Kép
robcsi03

Kata, persze! :)

Ancsa, köszi kérdésedet, jól vagyunk!

Én még nem híztam semennyit sem. :) Hála, mivel elég nagy súllyal kezdtem! :(

Ime pocakfotóm:

Kép

Kép
elizabeth25

Robcsi!
En nem is tudom hogy mit mondjak! :( Igazan nagyon sajnalom! :(
Ez a 10napos varas szerintem azert hulyeseg,mert ha pont a progi potlas kene ahhoz hogy megmaradjon a baba!?Na mindegy!Ezek az orvosok! :evil:
Viszont a hormonhoz 3.napi vervetel kene ami hetfo!

Kép
Kép
ancsa81

kedves robcsi,
en MOST szeretnek gratulalni, az egeszseges hozzaallasodhoz, a pozitiv gondolkodashoz es a realis helyzetfelismereshez. sajnalom, hogy nem most jott ossze, de inkabb megjojjon es tudd mi van, mint hanykolodni, pszihologiailag rahatni, huzni-nyuzni...es helyesen gondolod a barnazas-kivizsgalast sztem...remelem minden rendben lesz minden szempontbol!

vakond
vakond

Eli!
Orulok hogy jol vagytok! :D
Apa mit szol?

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Hű de sokminden történt egész nap! (Én babázni voltam!:lol: )

Robcsi! :cry:

Most már nekem is küldjétek mikit!

Amúgy egyenlőre várakozó állásponton vagyok! De már inkább jönne meg, vagy valami! Amúgy délután óta néha érzem a méhem! Fura!

Ancsa! Hétfőig kivárok, de azért nem akarok dokihoz rohanni, mert a múlthónapban is elrohantam megvizsgált nem volt semmi, felírta a gyógyszereket, meg hogy mit csináljak, erre másnap reggelre megjött! Így nem kellettel a gyógyszereket! Meg akkor még csak 4 hónapja voltam fogigátló nélkül és ő azt mondta, hogy akár fél év is kellhet mire helyre áll a ciklus! Legyek türelmes! (Mintha az könnyű lenne!)

Elizabeth! Szép pocak!
:lol:

Kép
bettike
Eger

Ancsa, nagyon örül! :)

Kép
elizabeth25

robcsi!!!Te voltál a reményem.Ezek szerint még nekem is megjöhet. Csak már lenne valami.Lehet,hogy holnap mégis csinálok egy tesztet,mert egy hete sík ideg vagyok, mert mindig bajok voltak nálam a megtapadások, kellett szedni a duphastont.A védőnőt felhívtam és azt mondta, hogy a beágyazodástól is lehet egy kis vérzés, meg hogy valaki tőbb hónapig is mensesel terhesség alatt.Azt is mondta,hogy igyak igazi tehéntejet,mert a abba a tehenek hormonkezelése miatt van bennük progi.
TI HALLOTTATOK ERRŐL?MERT ÉN NEM.
surmi
kockasfulunyul

Akkor Robcsi nagyjából együtt fogunk megint izgulni a következő hónapban.Legalább megint lesz egy társ. Bettike te inkább babásodj!

Surmi, akkor nekem a progiszintemnek az egekben kellene lenni mert én víz helyett is tejet iszom. Szerintem nyugodj meg és várj, tudom én könnyen beszélek, mert nekem megjött! :D

De én sem vagyok letörve v. már nem.

Lányok, a barnázás abszolút nem helyén való dolog mielőtt megjön vkinek? Én azt hittem ez így természetes.

Kép
kata05

Robcsi: sajnálom :( Ancsának igaza van, menned is kellene egyszerre vérvételre...Még a 4. napon sem késő (ha a 3.nap vasárnapra esik, akkor a 4.-en kell, ezért jó a 4. is)....Úgyhogy ha hétfőn begyűjtesz egy beutalót, aznap v. kedden már mehetsz is :wink:

Surmi: arról hallottam már, hogy hormonok vannak a tehéntejben, és aki nagyon sokat iszik esélyesebb ikrekre...De hogy pont progi lenne benne, azt nem tudom...

Bettike, hát igazán kíváncsi vagyok, hogy mi lesz nálad...

Kata: még pé előtt vagyok, úgyhogy tőlem akár cikázhatna is a görbém :lol: De most már remélem a napokban elindul felfelé...

Eliza: na, egész jól látszik már a Picur...

Ancsa: nekem is nagyon koncentrálnom kell, hogy nehgy visszajöjjön ez a csodatea :lol: De ha ettől babás leszek, akkor nem érdekel...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata: a barnázás nem természetes, pl. nekem sem szokott mensi előtt lenni soha, csak a végén...Mondjuk azt nem tudom, hogy mensi után természetes-e?

A mensi előtti barnázás az elégtelen progiszinttől van...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Amugy mit nevezünk barnázásnak?!

Nekem a mensi előtti nap jelentkezik. Ez akkor azt jelentené, hogy kissé elégtelen a progiszintem?

Kép
kata05

Robcsi!

Én is nagyon sajnálom! Jó, hogy elmész magánba a dokihoz. A vérvétel majd fényt derít a problémára.

Felbuzdulva Elizabeth pocakfotóján én is dobok egyet :lol:

Kép

Kép
babancs

Kata: ha csak mensi előtt van barnázás, az nem baj, mert akkor amúgy is leesik a progiszinted...az a baj, ha a lutheális fázisban többször barnázol, vagy mensi előtt több napig...

Babancs: ez a plusz 6 kg rajtad ?! :shock: Hiszen nádszál vékony vagy :lol: Szerintem plusz 15 kiló is még jól fog mutatni rajtad :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Aranyos vagy köszi! Sajna a kilók mind a alul vannak a combjaimon..a férjem szerint ölni tudnék velük. :lol:
Mondjuk én nem érzem magam kifejezetten kövérnek, bár még sosem voltam eddig 62 kg. :D

Kép
babancs

Babancs, tök ari a pocakod! :)

Egyetértek szezsóval, nyugodtan hízzál csak, jólfog az állni neked, hiszen olyan vékonyka vagy! :)

Szezso veletek mizújság van????

Kép
elizabeth25

Amúgy ti mit szóltok hozzá, hogy januártól fizetni kell, ha nem a lakhelyhez legközelebb eső három kórház valamelyikében szülsz????
Ráadásul csak az ügyeletes dokinál lehet, ha rádjön a szülés!

Kép
elizabeth25

Eliza: mi próbálkozunk, továbbra is...ha most nem jön össze, megyek átjárhatóságira.. :cry:

Szerintem csak Szombathelyen és Veszprémben vezették még csak be, hogy ha ügyeleti időben indul meg a szülés, akkor az ügyeletesnél kell szülnöd...Ezért egy kicsit szomorú vagyok (Szombathelyen lakom), de még nem érint.. Sajnos...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, igen még csak azt érinti, de januártól Budapesten mindenkit fog! Úgyhogy az a szerencsés, aki január elejéig "lebabásodik" :).

Kép
elizabeth25

Nagyon helyes, mindenki alszik.

Egy kis nátha és egy kis torokkaparás is benne van, de:
Kép
Program ajánló az esős hétvégére:
Kép

Kép
zölddisznó

Lizi, Babancs! Pocak simi!

Zsezso, köszi a hozzászólásod barna ügyileg, megnyugtattál.

Én E vitaminozok. Szerintetek, ha teát is innék az nem ütné a kettő egymást? Mert szerintem vagy egyik vagy másik.

Áfi, Zöldi, Szirom..... mizujs?

Kép

Kép
kata05

Zöldi ezt egyszerre küldtük, majdnem! Én 5 óta fent vagyok. Azért jó a görbéd

Kép
kata05

Kata!

Nyugodtan idd és edd egyszerre, nem vesznek össze. Mindegyik támogatja a babaprogramot!

Kép
zölddisznó

Köszi.

Nagyon jó a modern chinese programod!! :lol:

Coca, te hétvégén sem bírsz aludni? Mert én nem , de mióta órát állítottunk azóta még rosszabb! :(

Kép
kata05

Sziasztok!

Zöldi nagyon jól alakulsz! Pár nap aztán téged nyaggatunk a teszttel! :D

Kata a múlt hónapban én voltam 1 nappal előrébb, most meg te :)

Apa tegnap le volt törve mint a bili füle, pedig mondtam neki hogy ne nagyon reménykedjen. Már tortát is vett, hogy ünnepelünk. Úgy sajnáltam.

Vakond, örülök, hogy egyetértesz velem.

Bettike mi újság?

Görbét most nem rakok még nem sok értelme van :)

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Köszönöm a pocakbókokat! :lol:

Robcsi!

Sajnálom szegény férjedet. Ezek szerint már nagyon készült a jó hírre.. :(

Coca!

Jó a modern chinese! És gyönyörű a görbéd! +++++++at várok!

Kép
babancs

Jó reggelt!

Coca, látom háromfázisú görbére hajtasz :wink: Lassan beütemezhetsz egy tesztet :-D

Robcsi: azért a torta elfogyott, ugye? :wink:

Eliza: nem is tudtam, hogy Bp-n is bevezetik ezt a "csak az ügyeletesnél szülhetsz dolgot"....Szerintem nincs mit tenni, fölösleges rajta rágódni...Még így is esélyed van a dokidnál szülni, ha munkaidőben indul meg szülés v. pont ő az ügyeletes...

Felteszem a görbém...Szerintem most van pé-m, de se tojásfehérje, se pozitív LH teszt :cry:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

JO reggelt!

Oooohhh, Coca, szepseges szep az "egyenesed", hogy megugrott!!!! pampararam! :lol:

Eliza,en semmit sem szolok hozza, barcsak ezen kellene mar aggodnom!

Az enyem...(ma veszek egy uj homerot, komolyan):
Kép

vakond
vakond

Sziasztok! :)) Én nem tudom, hogyan kell ezt a görbét csinálni, de megint kérdezek, ha nem baj... Az együttlét utáni 11. napon 3,8, a 12. napon 37,2 (igaz, volt előtte egy idegesítő telefon), a 13. napon 36,8 volt az ébredési hőmérsékletem, amitől - persze - jól megijedtem. Viszont elképesztően produkálok minden sztem még korai jelet, tegnap majdnem elájultam, reggel orrvérzés, s tegnap nem bírtam elviselni, h vki mellettem dohányozzon (nem jellemző, dohányos vagyok), plusz próbáltam meginni egy féldeci fehérbort, és nem ment. Még reménykedhetek szerintetek????? Jaj!!!!! Vagy mit kéne tennem, h ne legyen baj???? Köszi! :)
fruzsi17

Ja, bocs, javítok, a 11. napon 36,8 volt. Ja, és nap közben állandósult a 37,3 és 37,5 közti hómérséklet! ...
fruzsi17

Sziasztok!!

Ezt a csak az ügyeletes dokinál szülhetsz dolgot, a dokik úgy fogják kijátszani, hogy ügyeleti időben a saját dokid megindítja a szülésed. Ennyi!
Nem hiszem, hogy ez bármelyik dokinál is jelenthet akadályt! :shock: :? Megoldják ők ezeket a problémákat :wink:
Én is szivesebben szülnék a saját dokimnál, mert nále szültem mindkettőt, ismerem, ő is engem tudom, hogy a végsőkig hüvelyi szülés párti, meg a lelkemmel is foglalkozik nem csak a testemmel, de ha ügyeletesnél kell h szüljek akkor annál fogok! Ez van! Én nem hagyom hogy indítsák a szülést max ha túlhordanám, vagy egyéb gond lenne..... lehet hogy terhesen nagy pocakkal, türelmetlenül, kikészülve nem ezt fogom mondani :lol: Sőt! :lol:

Coca: Teccik ez a kínai izéke :lol: Görbéd széééép :)

Szezso, Vakond: Hűha mi is együtt haladunk! Nekem szintén 13. nap! Hétvégén hajrá hajrá :)

Babancs: Te is olyan tipusú nő vagy akinek baromi jól fog állni a terhesség. :wink: Szép a pocód :)

Eliza: Nekem is kb ilyen hájtenger volt a hasam az elején, kb félidőtől vált kismamássá :lol: :wink:

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko,
nekunk meg nem a hetvege az eselyes, nekem 19.-ik nap korul szokott lenni a p.e. de azert nyomjuk rendesen :wink: . a ket P betu az E vitamin nalad, ugye? nem lehet, hogy akkor nekem is az emeli meg ennyire? :shock:
vakond
vakond

Vakond: nemtom nekem nem emelte a hőmet az E vitamin. Amúgy igen a P betű azt jelzi...amúgy szedem minden nap, csak elfelejtettem beírni :oops:

ceniko
Szeged

sziasztok, Robcsi: nagyon sajnálom és kívánom, hogy mielőbb +++++ legyél megint:)

Coca: jó a görbéd és jó a programajánlód is :wink:

nálam még semmi, mensinek nincs jele, 12. nap, mellfeszülés keményen és 36,7-,36,8 a hőm.

hétfőn kell tesztelnem, jajj:)

szúrkál is a hasam bal és jobb oldalt néha, és pici fehér váladék is van.hát nem tudom....

a hő jó szerintetek? nekem nincs görbém és rossz kislány vagyok, majd a köv hónapban:)

Veramama
veramami4

Veramami!

Ez attól függ, hogy előtte mennyi volt a hőd. Nekem mensi másnapján is 36,8 volt a hőm. Szerintem ha én terhes leszek akkor 37,2 körül fog lenni a hőm. Drukkjaim mennek!

Szirom, hogy alakult a hőd?

Kép
kata05

Kata,
36,4 volt következetesen a hőm szájban mérve.
Köszi a drukkot:)

Veramama
veramami4

Akkor ígéretes az a 36,8!! :lol:

Kép
kata05

Vera: Egyetértek Katával :wink: én is drukk+++++++++++

ceniko
Szeged

Már megint felébredtem!

Kata!
Dehogynem tudok én aludni! 5,30-kor higanyozok egyet, aztán visszafekszem. Hihi!

Robcsi!
Csak semmi nyaggatás! Én nem vagyok az a tesztelős fajta. :lol:

Babancs!
Teccik a pocód - nekem alapból ekkora :lol:

Szezsó!
Szerintem holnapután lesz! Amúgy érzel valamit ilyenkor? Mert akkor nem számít a fehérje, meg az LH.
A hálapénz visszaszorításának mindenesetre jó eszköze ez az ügyeletesnél szülés.

Vakond!
Köszi a dobpergést! ...te meleg vagy!?! :wink:
Az E-vitamin nem befolyásolja közvetlenül a hőt. Főleg mem ilyen rövid távon.

Enikő!
Egyetértek.
Kínaiból így középidő felé akkor Te az ulolsót válaszd! :oops:

Vera!
Nagggggggyon szorítok!

Akinek van már porontya, nagyon vigyázzon, mert mindenre képesek!
Kép

Kép
zölddisznó

Coca: csak annyit érzek, hogy tegnap még nem volt cicifájás, ma meg már van...Tegnap volt egyszer-egyszer beleszúrás alhastájékon, de semmi komoly...Lehet, hogy bifázisos hőgörbe mellett nincs pé-m?!
...és lehet, hogy pont a 24. napi vérvétel eredményem keveredett el :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca!

Na akkor dobok még egy esti fotót is..azon asszem elég jól láccik.

Kép

Kép
babancs

...mondom, hogy olyan vagy, mint én alapjáraton. ...de neked hál'istennek jól áll!

Kép
zölddisznó

Megyek pénztkölteni a piacra!
Jó főzést!
Én tegnap ezzel leptem meg apucit: Kép

Kép
zölddisznó

Babancs!

Nagyon csini vagy!!

Bettike?!

Ma nagyon pang a forum!! :(

Kép
kata05

Én már főztem! Rakott zöldbabot és csúsztatott palacsintát!

Kép
kata05

Coca nagyon gusztival lepted meg férjecskédet :)

Az mennyiben befolyásolja a ferty-t, hogy beírjátok az E-vitamint? Ez csak egy tájékoztató adat, vagy ezt is figyelembe veszi a peteérés bejelölésekor?

Vera nagyon kíváncsi vagyok már, drukkok mennek!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: Szvsz csak tájékoztató adat! :wink: Sztem a Fertyt nem befolyásolja.....

Babancs: nagyon szépen alakul a pocakod :) Csini vagy!!!!! :D

Coca: Enyim"rém"kölköm is ilyen :lol:, feszt kikapcsolja a számítógépet, pakol, nyomkod, rosszalkodik :lol: de éppen ezért imádom :lol:

Lassan megyek letusolok, aztán indulandusz a dokimhoz tüszővizitre :D Remélem láccanak majd..... :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Azta Coca! Te egy igazi francia chef vagy! Szívesen lettem volna vendég nálatok tegnap!
Én ma francia hagymalevest főztem, és sáfrányos-mazsolás-sárgabarackos-currys datálthúsos spagettit sok sajttal. A férjem már a levessel jól lakott. :lol:

Kép
babancs

Ceniko! Drukk a tüszőkhöz!!!
Várjuk a híreket!

Zöldi! Nagyon jól néz ki amit csináltál, bár a párom fél fogára nem lenne elég! Szegénykém 1,96m magas és imád enni, és nem létszik rajta!

Kép
kata05

Sziasztok!

Azert nem nagyon jelentkezek mert meg ebben es a kovetkezo ciklusban vedekeznunk kell, 3 menzit mondtak a veteles utan es nekem meg csak egy volt eddig de mondjuk az megaciklus volt.
Elkezdtem szedni az E vitamint 1 hete es nem tudom hogy ez miatt-e de szep fokozatos lett a gorbem a pe. utan.
Kép

Coca hat ez nagyon guszti, leirhatnad mi is ez, sot engem nagyon erdekelne hogyan csinalod ezt a sok szep dolgot! Bar nekem van egy kis rakoncatlankodo kisfiam aki sosem hagy semmi ertelmeset csinalni. :lol: Gyonyoru a gorbed, meglepne ha nem babas lenne, szerintem tuti befuto vagy! :D

Babancs tenyleg nagy mar a pocid es nagyon szep vagy igy babasan! :D

Robcsi borzalmasan sajnalom de majd most!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?