Tudom miért vagyok ébren...bla-bla-bla....mindjárt megyek aludni csak bekukkantottam
Edit:nekünk nincs homeós fogkrémünk, de én úgy tudom, hogy ha előtte és utána fél-fél órával nem iszol, nem eszel, nem mosol fogat akkor nincs gáz.
De ezt találtam így hirtelen:
A homeopátiás szereket ne tegye televízió, számítógép, rádiótelefon, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény közelébe (és hűtőszekrénybe), valamint tűző napra! Ne tárolja olyan tartóban, amelyben előzőleg más homeopátiás szert, más gyógyszert vagy gyógynövényt tartott!
A golyócskákat lehetőleg ne érintse kézzel!
A golyókat szopogassa el, mert a hatóanyag a száj nyálkahártyájáról jut be legkönnyebben a szervezetbe. A szétrágás, lenyelés csökkenti a hatásosságot.
Hirtelen kialakult, akut betegség esetén a golyókat kevés tiszta vízben fel lehet oldani (fém eszközt ne használjon!) és körülbelül fél óra alatt elkortyolgatni. A kortyokat lenyelés előtt tartogassa a szájában kicsit.
Csecsemőknek műanyag kiskanálban, kevés vízben feloldott golyócskákat lehet adni.
A legjobb hatás érdekében a golyók bevétele előtti és utáni fél órában az evést, ivást, cigarettázást, kávézást, más gyógyszer bevételét, a (mentolos) rágógumizást lehetőleg kerülje!
Fogmosáshoz lehetőleg mentolmentes fogkrémet használjon vagy tartsa be a "fél óra" ide-oda javaslatot (lásd fent)!
A kezelés ideje alatt kerülje az illóolajok használatát! (aromaterápia, gyógycukorkák).
Csökkentse vagy ha teheti hagyja abba a dohányzást, a kávé- és kólaivást
drev:gratulálok a pici lányhoz!!!!
Látod milyen rendes lányaid vannak, nem akartak kikészíteni, hogy máskor is bevállald őket és a Julcsi dejózhasson!!!!!!
Vagy most a te válladat kéne veregetni?????
Nem mondod!!!!!
Zsuzsi drága szerintem nem eszik keveset a lányod:kicsifiam mostanában reggel 180-200 tápit eszik, tejpépet azt mondjuk benyomja én 180 ml vízből csinálom+gyümipép, ebédre mostanában ritkén eszi meg az egész Via pohárral az kb. 250 ml van hogy csak a felét, gyümiből is 230-300 ml-t eszik de azt sem mindíg és vacsira 100-150 a max. mostanában.És ő fiú ugyebár
és méretileg is van külömbség, de ő ennyivel jól lakik!!!!!AKkor a Szandi sem éhezik szerintem!!!!Nyugodj meg és bízz a lányodban!!!!!
Künnycsatornaelzáródás:ez végülis nem elzáródás, hanem még nem nyílt meg, de így hívják.Szerintem csak újszülötteknél lehet és onnan vehető észre, hogy be van dagadva a kis szeme ott ahol a könnycsatorna van.Szoninak átkellett mosni 2x is, de lehet vele várni és maszírozgatni.
Jó-jó megyek vissza az ágyba
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."