Sziasztok!
Már megint jó rég írtam, de olvasni jöttem azért. Nem bírom már utolérni magamat...
Julika!
A stimu nálam is mindig nagyon nehezen indul! Jó sok injekció kellett mind a kétszer. Elsőre 8 sejtet szívtak le, 7 termékenyült meg és osztódott 8sejtessé, másodszorra 5 sejtből 4 embrió lett, közülük kaptam vissza 3-at (szintén 8sejtesen), a negyedik meg maradt, mert 1-et nem fagyasztanak.
Asszem kutattak szegénykén).
Dezsina!
Ez a kis hülye a mi ebünk, nagyon imádom. Rajta kívül van még egy öreg magyar vizslánk, akit úgy fogadtunk be, szörnyű állapotban, de most már nagyon jól van. Januárban lesz két éve, hogy hozzánk került. Persze nagyon megszerettük őt is. Na meg három macskánk is van. Imádjuk az állatokat, he tehetném, asszem elefántom, zsiráfom, meg párducom stb is lenne...
Ja ! A Backa palotapincsi és japán csin egyvelege, de inkább az utóbbira hasonlít. picike, három kiló az egész. A macskákkal van egysúlycsoportban
Aranyos vagy, hogy örülsz nekem!
Én viszont nem örülök annak, hogy szomorkodsz! Remélem, már elmúlt, vannak ilyen hullámvölgyek.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy hamarosan kismami leszel! Csütörtökön mész konzira, ugye? Ahogy elkezdődnek a dolgok, sokkal könnyebb lesz! Tapasztalat! Én is alig várom már! Ez a semmittevős időszak nehezen telik! De ott a spontán próba, hátha! Mostanában lehetsz középidőben, ugye? Nem teszel Te is vonalzót? Úgy könnyebb követni!
Ja! Hány éves is vagy? Vígasztalásul : júliusban voltam 34!!!
Wandrea!
Hogy csináltad a 10-es inzulint??? Az szuper! nekem is meg kéne már nézetni! Kíváncsi vagyok, de olyan macerás! Zircre kell mennem belgyógyászhoz, kikönyörögni egy vérvételes papírt, aztán meg mégegyszer Zirc, a vérvétel. Amikor úgysincs időm semmire!
Hogy bírsz várni júniusig!???
Olyan tüszőérlelésem uh mellett volt nekem is (természetesen
mi nem volt nekem?
)
Próbáld meg! Most már nem fogja vissza az inzulin a pé-t, így lehet, hogy nem is kell lombik. Nálam úgy volt, hogy 2x1 closti 5 napig, 10. napon uh, annak függvényében pár szuri, megint uh, majd tüszőrepesztő, célzott házasélet, majd mégegy uh az ovuláció igazolására. Így minden alkalommal lett érett petesejtem, egyszer meg kettő is! Ezt 3x játszották el velem (1 év alatt), azután jött a lombik. Elvileg így is sikerülhetne, pláne, hogy azóta reneződött a mensim is. Akkor meg heteket vártam rá, végül mégis gyógyszerrel kellett meghozni. Ezért tartott egy évig, mire három menet lement! (Ezt is a Kaáliban csináltam)
Zsani!
A leírtak alapján nem hinném, hogy pco-d van - szerencsére-(policisztás ovárium szindróma - tele van a petefészkek felszíne apró cisztákkal) Persze nekem olyanom van! Az lett gyanús Wandreának, hogy évente kétszer jön meg, mert ez az egyik jellemző tünet. Ha neked sok a sárgatest-hormonod (az a progeszteron), ami fenntartja a méhnyálkahártyát, azért nem jön meg. Elvileg a progeszteron-szint leesése okozza a mensit. Szerintem ez jól kezelhető lehet. A proverával még emelik a progit és amikor hirtelen abbahagyod, leesik a progiszint, ezért jön meg. A szervezet a szintet nem nézi, csak azt érzékeli, hogy esés történt. Viccesen vagyunk összerakva!
Voltál pénteken??? Mit mondtak??? Nagyon várom, hogy jelentkezz!
Lexa!
Mi volt uh-n???
Ugye, milyen jó, ha valaki így áll a dolgokhoz? Örülök neki!
Viszont sajnálom a szünetet, de így legalább a végére jártok a dolgoknak és nagyobb eséllyel indulsz a következőnek!
Öribaba-ügyben léptetek már? Egyszer írtad, hogy nekiindultok!
Ariel!
Ugye milyen látnok vagyok?
Nem ám! Sajna tapasztalat ez is!
Nagyon ügyi vagy! Ennyi tüsző és ilyen mnyh! Muszáj sikerülnie!
Drukk a holnapi punkcióhoz és várom az eredményeket nagyon!!!
Lola!
Hát, nálad beindul a nagyüzem! Nagyon drukkolok! Ne zavarjon, hogy a pesti Kaáli nem olyan szép, úgysem az épülettől leszel terhes!
Megjött?? Mi volt uh-n??? Jelentkezz Te is!!!
Tényleg ilyen kutya volt? Mert a Backa nagyon kicsi, és olyan pici fogai vannak, hogy csontot se merek neki adni! Kisebbek, mint a macskafogak! Nagyon röhejes!
Ha nem bénázom el, teszek fel képet róla!
Vizkrisz!
Az endoról semmit sem tudok, igazából azt se tudom, mi is az pontosan!
Viszont lombik-ügyben már profik vagyunk! Nagyon szívesen válaszolok, ha tudok! Hova jársz?