Myra
Orrszívás: új elemek vannak benne, de lehet, hogy mi már túlzottan lepaktáltunk a porszívósnál. Viszont az átmérője nem semmi akkor sem. Mi valószínű bénák is lehettünk, mert hiába forgattuk, tartottuk ilyen olyan szögbe, sőt Laci is megpróbálta, de semmit nem sikerült kihozni a noziból.
Cas
Időátállítás óta Kori is nagyon korán kel, még mindig a régi idő szerint fektetjük, de reggel 5-6 körül kukorékol. Megnyugtattalak?
Tegnap de. volt Laci is dokinál, du. pedig levittük Korit is. Az utóbbi időben tényleg sűrűn voltunk. A dokinál az alábbi párbeszéd zajlott:
Már bölcsibe jár Kori, hogy ennyit járunk ide?
Még nem, de jövő héttől kellene.
Miért adom be?
Sajnos anyagiak.
Miért nem vigyáz rá nagyszülő?
Dolgoznak, meg messze is laknak.
Ne számítsak semmi jóra, mert már most bérletünk van ide (dokihoz), nem hogy bölcsis időszakba.
A többi dolog már csak apróság volt ehhez képest. Ezek a megjegyzések engem egyenesen szíven döftek! Látszik, hogy nem ismernek, miért akarnám én bölcsibe adni? Százszor, ezerszer, milliószor szívesebben maradnék én itthon vele! Csak adja valaki ide a zsebembe azt az 50-60 ezer forint gyed, gyes különbözetet. Vagy fizesse valaki helyettünk a hiteleket. Leszarnám a bölcsit. Teljesen kiborultam, és még most is ezen emésztem magam!