Új privát üzeneted érkezett!

Bettike!
Jó az a görbe! 16. napon vagy, és nem tesztelsz? Hááááát...jók az idegeid!

Kép
zölddisznó

Robcsi! Szerintem nálam jobban nem is tudhatja senki, hogy mit érzel! Látod nekem azért nincs itthon teszt, hogy ne essek kísértésbe! Ezért félek, ha ma megveszem, holnap már el is használom! És ha negatív, akkor fú de kifogok akadni! Ezért inkább én is WC-t járom, hogy megjött-e már! Bár semmi jele!

Zöldi! Nem az idegeim jók, hanem nagyobb a félelmem a negatív teszt miatt! :oops:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Bettike, ne izélj már, simán tesztelhetnél!!! A 16. napon már én se aggódnék, csak még nem jutottam el odáig mostanában :wink: Valahogy vegyél tesztet, ebédszünet vagy hasonlók... Mér nem érsz te rá tesztet venni, van annál fontosabb most? :lol:

Robcsi! Szerintem meg vedd elő azt a tesztet a szekrényből, mert ha pozitív, akkor érdemes lenne orvoshoz nyargalni, hátha meg kell támogatni azt az apróságot a kapaszkodásban. A barnázás miatt is írom, meg hogy volt vetélésed is. Szerintem ne várj a teszttel, a 15. napon mutatja az, ha pozitív! Többiek, szerintetek?

Zöldi! Zseniális a görbéd! Nem semmi :lol: Te mikorra tűzted ki a tesztet?
Halálra vigyorogtam magam a tévés pasidon :wink: Az enyim mondjuk nem pont ilyen, mert neki csak ital van a kezében, elfekszik és rövidesen el is alszik. Fáradt a drágám, no :lol:

Az én görbuszom:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, én is úgy gondoltam, ha megszűnik a barnázás és piri nénje se jelenik meg, akkor várok hétvégéig. Ha barnázás marad, piri sehol akkor lehet, hogy holnap reggel tesztelek, mert a dokim holnap lesz ügyeletes és akkor ha van valami futok hozzá.

De tegnap is csak reggel, ill. délelőtt volt és barnás folyás.

Bocs hogyha hülyeséget kérdezek, de amikor ti barnázást írtok, az nektem milyen, mert az az igazság, hogy én most tapasztalok ilyet először.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Én meg soha nem tapasztaltam a gyakorlatban, csak meséből ismerem :wink: De gondolom, nem nagyon lehet semmivel összetéveszteni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Hát persze, hogy nincs ennél fontosabb! De én már csak ilyen kis fosos vagyok! :lol: Meg otthon voltam és nem mentem be a városba tesztért! Meg az előző két hónapban túl nagyot koppantam!

Robcsi! Barnázást még én sem tapasztaltam, szóval nem tudom, hogy milyen lehet! Szerintem azért holnap reggel azért tesztelj, mert lehet, hogy tényleg kell egy kis támogatás a dokitól!

Tényleg! Robcsi! Holnap teszteljünk együtt! (Fő a csorda szellem! :lol: )

Kép
bettike
Eger

Robcsi!
TESSÉK TESZTELNI! EGYETÉRTEK. Főleg, ha holnap rendel a dokid.
A barnázás az olyan, mintha bőséges hüvelyváladékod lenne, csak nem vanília puding színűű, hanem mogyoró, karamell, vagy csoki.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!

Hívtam a dokimat szombaton vár a klinikán UH-ra, akkor lesz ügyeletes és gyors megnézi a tüszőimet! Akkor leszek a 13. napon! Asszem az pont jó :lol: Ugyi?

Tesztelés előtt állóknak drukkolok!

Szirom:...mert mindig lestrapálod (apát :lol: ), naná, hogy fáradt :)

Coca: Nagyon szépeket művészkedtél :)

Az én görbémen is látszik hogy melyik napokon éjszakás a Zuram :lol:
:oops: :oops: :wink: olyankor no szex :( A P betű az E vitamin (Progeszterint jelöltem be, máshol nem tudtam, de jó ezis)
Kép

Biztos nagyon utáltok, de tényleg nincs időm visszaolvasni, drukkolok ám mindenkinek!!
Kismamák hogy vannak?????

Pusz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hello,
melobol, csak a tuz-gorbe:
Kép

Robcsi, sztem is tesztelj, ha barnazol.

Bettike, meg feljebb kell mennie!!!

Zoldi, remek munkak, csinald csak, amig lehet. Gyerekkel nekem sem megy semmi...Majd Te is meglatod!!! :wink:

Eniko,az jo a 13.-ik nap, ha meg korai legfeljebb visszahivnak, akkor majd latjak hany nap mulva...lehet, hogy nekem is el kellene mennem megnezetni, hogy bal vagy jobb oldal a nyero ebben a honapban...merthogy nekem a bal az luft, ugye...

Ancsa, ezzel a grbevel en is attol tartok az anvulacios galerit fogom gazdagitani :(

Toebbieknek is udv:
vakond
vakond

Vakond! Köszi! Egy kicsit mindig vissza hozol a földre! Tényleg köszi! Álmodozom, meg bilibe lóg a kezem! Úgy látom eléggé racionálisan látod a dolgokat! Szerinted holnap teszteljek, vagy vasárnap?

Kép
bettike
Eger

Bettike,
nem elkeseriteni akarlak, sot, azt sem mondom, hogy ez tuti nem babas. Egyszeruen az a tapasztalatom, hogy vonal folott legalabb 3 tizedes emelkedes jelenti a babat, en egesz mult ciklusban ezen paraztam, eshat igazam is lett...nyilvan vannak ellenpeldak is, en igy vettem eszre...
egyebkent sztem ha baba van, mar mutatnia kellene, ugyhogy barmikor tesztelhetsz!
Es fel a fejjel, pozitivan kell hozzaallni, csakhat a nagy becsapasoknak es nagy puffanasoknak sincs sok ertelme. De meg feljebb mehet, en szurkolok neki:
vakond
vakond

Na megvolt a terheléses vércukorvizsgálat. Nem is olyan rossz az a lötty. Elég könnyen sikerült (citrom nélkül) lehajtani. Csak az, hogy 2 vérvétel egyszerre..

Robcsi! Bettike!

Teszt? Szép a görbétek! Jók a hőértékek mindkettőtöknél!

Áfonyaa!

Kipihented magad?

Vakond!

Ebből a görbéből még bármi lehet! Csak optimistán! :lol:

Ceni!

Akkor szombaton szurkolok neked!

Coca!

Szépek a műveid! Én egyelőre csak képeket gyártottam szalvétából a gyerekszobába. Elég dedósak, de aranyosak :lol:

Kép
babancs

Bettike benne vagyok a holnapi közös tesztben. Most elhatároztam, hogy a reggeli hőmérés után teszt.
Barnázás nincs, legalábbis eddig.

Vakond lehet még peteérésed, bár már most is elég magas a hőd, hova megy ez még feljebb?

Mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat, azt hiszem Bettikével együtt a sarkunkra kell állni és tesztelni már végre, hogy kiderüljön a frankó, bármi is legyen az eredmény.

Engem a mai teszteléstől csak az tart vissza, hogy kb. 15 percenként járok pisilni. Mivel jelen pillanatban barnázásom nincs (vagy szünetel) valahogy kivárom a holnap reggelt.

Kép
Kép
robcsi03

Én is köszönöm a tanácsokat! És akkor reggel tesztre fel! A sarkamra állok! Megmérem én is a hőmet, aztán lesz, ami lesz!

(Voltam tesztet is venni! Na ez a story is megérné elmesélni, de nem akarok már annyit beszélni! :oops: ) Elég annyi, hogy 1 óra alatt sikerült beszerezni a 3. helyről. Mert persze, hogy most volt minden tele (áruház, gyógyszertár) ismerőssel, baráttal, szomszéddal! :lol:

Annyit még segítenétek, hogy ha negatív lesz, akkor mire gondoljak, mit tegyek? Már mint, hogy akkor miért nem jött meg? Inkább erre szeretnék felkészülni! Ezért vettem meg az E vitamint is!
Aztán ha pozitív lesz, majd ráérek akkor örülni!

Kép
bettike
Eger

Szezso,
ezer drukk a HSG-dhez!!! De remélem nem is kerül rá sor... :wink:
Bettike és Robcsi,
látom tök jól elvoltatok itt délelött! :lol: Nagyon örülök hogy úgy döntöttetek ahogy. Értem én hogy lehet félni a negatív teszttől, de nem rosszabb az az érzés hogy akkor most mi van? De holnap reggel eldől, nagy nagy drukk nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babancska,
úgy kipihentem magam hogy Pécsig meg sem álltam! :D Tegnap volt a 21. napom, csak ugye ünnep, így ma vették le a vért, meg apát is megszúrták AIDSre meg hepatitisre, én azon már túl vagyok, igaz eredményt még nem tudok de nem is izgulászok rajta, nyilván negatív.
A terheléses nem egy álom, de azért túlélhető, csak a rengeteg cukortól persze rögtön rohantam a WCre anno, és még utána is egész nap, erre magas lett és meg kellett ismételni! :roll: nagyon utáltam akkor már. Remélem a te eredményed rendben lesz!
Coca,
nagyon nagyon ügyes vagy!!!

És hát tulajdonképpen le is írtam miért nem voltam délelött, Pécsre mentünk vérvételre, kell a lombikhoz. Holnap és holnapután pedig főiskolán leszek. Nagyon zsufis az életem mostanság, de remélem jövő héttől több nyugtom lesz...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nekem megjött ! De a hőm viszont 36,8 szóval nem esett vissza. A cicieim meg nagyon szurnak, én ilyet még nem éreztem soha! Ez mitől lehet?

Betti, Robcsi! Várom a holnapi teszt eredményét!

Coca! Szép a görbéd!

Többi lánynak is hajrá!

Kép
kata05

Sziasztok!

Én új vagyok,.... az lenne a kérdésem, hogy mikor kell akciózni? Vhol azt olvastam, hogy ha leesik a hő :?m. Valahol azt, hogy ha megemelkedik a hőm. Segítetek? Köszi.

S.

:?
snufi

Snufi: lent is fent is, folyamatosan :lol: Az a tuti :lol: És még jó is :wink: :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kata,
:( :( :(
Snufi,
a leesett hő (ha mérhető az esés) magát a peteérést (tüszőrepedést) mutatja. Mikor megugrik a hő az pedig már a kezdődő progeszterontermelés, tehát akkor már kinn van a petesejt! Ezzel csak az a baj hogy a szentem 24 órán át életképes, utána nem lesz már belőle semmi. Tehát mikor leesik (vagy legalábbis az emelkedés elötti nap) összebújtok, akkor biztos lesz idejük odaérni a spermiumoknak. Az első "magas hős" nap is még van remény, hisz ugye 24 óráig még "jó" az a petesejt, de idő kell a találkához is... tehát az emelkedés elötti 2 napban, és még kicsit az emelkedés napján is, nem kell azzal spórolni! :P
Vendég

Kata,
:( :( :(
Snufi,
a leesett hő (ha mérhető az esés) magát a peteérést (tüszőrepedést) mutatja. Mikor megugrik a hő az pedig már a kezdődő progeszterontermelés, tehát akkor már kinn van a petesejt! Ezzel csak az a baj hogy a szentem 24 órán át életképes, utána nem lesz már belőle semmi. Tehát mikor leesik (vagy legalábbis az emelkedés elötti nap) összebújtok, akkor biztos lesz idejük odaérni a spermiumoknak. Az első "magas hős" nap is még van remény, hisz ugye 24 óráig még "jó" az a petesejt, de idő kell a találkához is... tehát az emelkedés elötti 2 napban, és még kicsit az emelkedés napján is, nem kell azzal spórolni! :P
Vendég

Sziasztok!

Sikerült vennem méhpempőt egy gyógyszertárban. Ampullás, piros dobozos, ginzenges. Jó ez, ugye? 100 mg van benne. Mondjuk brutál íze van, nem mondom :roll: És vettem megint teákat is, mert nagyon fogynak. Elég érdekes, hogy a múltkor 800 valamennyit fizettem a két csomagért, most meg 400 valamennyit. Persze nem ugyanazon a helyen :wink: Viszont ovulációs tesztet meg elfelejtettem, pedig lassan készülődni kéne :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata! :cry:
Ezek szerint te azoknak a táborát erősíted, akinek nem esik le a hő előtte! Szerintem egy-két nap és le fog menni!

Áfi! Hát tényleg eléggé zsufolt a programod! Ennyit utazni se semmi!

Babancs! Hát igen! Az idő megszépíti a dolgokat! :lol: :lol:
De gondolom azért nem fogsz rászokni a löttyre! :lol:

Vakond! Köszi mégegyszer!

Ceniko! Dehogy utálunk azért, mert nem tudsz visszaolvasni! Főleg két gyerek mellett!

Snufi! Én is osztom Ceniko véleményét! Előtte és utána is! Meg amikor csak lehet! (Mint a nyulak! :lol: )

Kép
bettike
Eger

Kata! Most olvasom :cry: Nekem is hasonlóm volt, úgyhogy kezet foghatunk. Szintén 36,8-cal zártam, és a mellfeszülés is megmaradt. Mondjuk annyi, hogy nekem volt a 13. napon előtte egy halvány csíkos tesztem, én az utóbbit ennek tulajdonítottam.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babancs, grat hogy megtudtad inni a löttyöt! Én belőlem minden kijön amit nem én akarok megenni, v meginni.

Szirom, mindig szoktál tesztet csinálni, v csak most? Mennek a drukkjaim !!

Bettike! Kíváncsi leszek ha végig mérem ezt a hónapot milyen lesz a görbém! Tesómnak még pé-t sem jelölt a ferty oszt terhes! :D

Ceni! Az a lényeg, hogy magadról hírt adsz, neked is mennek a drukkjaim!!

Robcsi tegnap én is levoltam törve, de mára már másképp látom a világot! Míg barnáztam én is éreztem egy kis reménysugarat! Ma meg annak örülök hogy a tesóm babás ( meg ti is azok lesztek!!)!!

Kép
kata05

Kata! Nem szoktam, legfeljebb a 14. napon, ha addig nem jön meg. De volt már 15. napos luteális fázisom is, szóval mindig kiderült, hogy kár volt. Naszóval a múlt hónapban itt játszottam az eszemet, hogy nem akarok több negatív tesztet látni, és kivárom, míg kimaradt a mensi, de elszakadt a cérna, úgy is éreztem, hogy most sikerült, és teszteltem. Mondjuk a körülmények adottak voltak, szép hőt mértem reggel, uram dolgozott, gyerek aludt, szép szombati nap ragyogott kint, egy életem-egy halálom, mégiscsak tesztelek - gondoltam :wink: És halványcsíkos lett! Baromira örültem, de valamiért nem mertem kikürtölni, volt egy tudatalatti óvatosság is bennem. Itt is csak utólag mondtam a lányoknak.
Azért eltettem azt a tesztet is. Pindurka volt az a valaki, de volt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata!

Sajnálom! Nekem is volt már ilyen mellfájós mensim. És előtte késett is 1-2 hetet.
Na majd legközelebb!

Áfonyaa!

A cukordolgot nem értem..hogy lett neked anno magas a cukrod, ha minden kiment belőled a löttyből?? Na az a helyzet, hogy én is rohantam utána párat a WC-re. Valahogy nem akarta bevenni utóbb a gyomrom. Hát én nem szívesen ismételném meg.

Kép
babancs

Szirom, én az Lh-teszet kérdeztem, hogy azt szoktál e használni. A másikról én is olvastam, sajnos hogy így volt!

Mennem kell, megyek angolra! Lehet este még benézek!

Addig is mindenkinek kellemes csütörtök délutánt!!!!!!! :lol:

Kép
kata05

Kata! Ja, bocs :oops: Az előző hónapban néztem azt is, meg máskor is volt már rá példa, de nem rendszeresen. Csak mostanában kezdtem parázni, hogy miért nem sikerül :wink: De most mindenképpen be szeretném vetni azt is!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babancska,
nem kihánytam!!! :lol: hasmentem tőle (mint mindentől) :lol:
Vendég

Áfonyaa!

Így értettem én is! Hasmenésem volt tőle..na de akkor a cukrod miért lett magas? Ettél valamit helyette vagy mi?

Kép
babancs

Hát hogy miért lett magas azt nem tudom. Valahol a felső határon volt, mert nem küldtek rögtön diabetológiára, "csak" 1 hónap múlva újra kellett mennem, megen löttyöt inni, megen szúrkodtak. Enni nem ettem én semmit helyette, bár szerintem a hasmenés és a magas vércukorszint nem zárja ki egymást... vagy tudsz valamit amit én nem?
Vendég

[url]http://www.origo.hu/itthon/20061102szazezreket.html

Áfonya ezt neked ajánlom sajnos :(

Most futok.[/url]

Kép
Kép
robcsi03

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,
elolvastam. Végtelenül szomorú vagyok. Még így, támogatva is óriási összeg (100-250ezer Ft!!!) a gyógyszerköltsége egy lombiknak. Ha a mostani 5 lehetőséget leszűkítik (ostoba és pofátlan módon Európára és Angliára hivatkozva, ahol még az átlag lakosság is ki tudja fizetni akár támogatás nélkül is a beavatkozást!!!) akkor még kevesebb esélye lesz a pároknak, pont azoknak akiknek elötte keményen meg kell küzdeni a meddőséggel, műtétekkel, hormonokkal, a társadalommal. Végtelenül szomorú és felháborító. És hogy miért fogy a magyar??? Fene se érti... :(
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, de nem jeygzeteltem.

Tesztelőknek holnapra hatalmas drukk, remélem a nov. is hasonlóan jó lesz mint az okt.!!!

Középidőben járóknak jó hancúrt!

Áfi!
Neked meg kitartást!

moni

Sziasztok! :)))
Új vagyok itt, nem nagyon értem, hogy kell használni ezt a fórumot. Na mindegy, csak sikerül. Kérdeznék. Szóval épp középidőben voltam együtt pasival, 14. napon. Rá 3-4 napra elkezdett fájni lent a hasam (alhasi fájdalom), egész kb. a 11. napig, ami ma van. Ma is fáj, csak hol fáj, hol kevésbé, hol tompán nyom, hol kicsit megszurkos. De az egész olyan fura teítettségérzés a hasban. A hőmérsékletem 37,5, reggel ébredéskor (közben) csak 36,8 volt. Émelygés, hányinger, fáradtság, furcsán érzem magam mentálisan és mindenképp, boldogságérzetek és kis szédülgetés. Az egész valami nagyon fura. A tünetek mintha túl korán lennének, nem? Szerintetek terhes vagyok? Vagy mennyi erre a sansz? Ja, volt olyan, h elment előttem egy bagós, és aszittem, elájulok a szagtól, pedig dohányos vagyok, erős. Kérem, mondjatok má' valamit nekem! Köszi, sziasztok!!! :))) Ja, 4 nap múlva kéne majd megjönnie...
fruzsi17

Fruzsi,
szerintem roppant alapos vagy, az összes létező jelét felsoroltad a korai terhességnek. De gondolom ezt te is tudod. Hogy kinél milyen korán az nagyon egyéni. Szorítok hogy tényleg baba legyen!!! :) Az nem derült ki hogy hőmérőzöl is, vagy csak épp ez a topik volt szimpi?
Vendég

Szia, áfonyaaa! :)) Köszi, persze, az elején nem, csak az utóbbi napokban figyelem magam, most számolgattam csak vissza, mert olyan fura vagyok magamnak. Lelkileg most épp elég boldogtalannak kéne lennem, de nagyon nem vagyok az... Béna vagyok ám az ilyenek megfigyelésekhez, úgyhogy hőmérőzni én csak tegnap kezdtem, mert izgulni kezdtem, h talán tényleg az, és hm... annyira... jó lenne... Szóval köszi! :)
fruzsi17

Sziasztok!

Üdv fruzsi! Majd csak bele jössz a dolgokba, drukk a baba miatt!

Betti, Robcsi!

Miatatok rohantam fel a netre, de nem vagytok még!

Nekem menni kell "dógozni" de délután jövök! Remélem legalább 2 + teszt fog itt virítani!! :D

Kép

Kép
kata05

Jó reggelt!

Jajjjj, de jót aludtam! :lol:

Bettike, Robcsi! Rajtatok a világ szeme!

Kata :cry:

"vonalzóm":
Kép

Ilyet akarok embergyerekből:
Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem. Szóval először is köszönöm a drukkokat. Tegnap megszűnt a barnázásom, egész napos pisi túrák voltak a napirenden egyre erősödő émelygéssel fűszerezve. Ha ettem egy kicsit akkor jobb lett majd minden kezdődött előről. Totál biztos voltam benne, hogy ez babó. Erre ma reggel egy halványocska vonal jelent csak meg a kontroll csík mellett, le se tudtam fényképezni. Most megint nem tudom mi van én egy atom erős csíkot vártam.

Ráadásul megint volt valami barna izé a papíron.
Ha veszek másik tesztet milyet vegyek szerintetek (ez dm-es corax volt) és megcsinálhatom napközben, vagy várjak holnap reggelig? Ennek a tesztnek a papírján nem találtam, hogy milyen érzékenységű.

Hőm:
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Zöldi!
Szép egyenes! :)

Babancs!
Háát gratula a lötty iváshoz :?
Lassan 12 hetes UH, nem?

A görbém még nem méltó a figyelemre :)

Mindenkinek drukk aki ma reggel tesztel!!!!!

Gyertek, gyertek és mutassátok azt a zebrát!
sonjus

Robcsi!

Bármilyen halvány a csík, azt jelzi, hogy elindult valami. Az viszont, hogy barnázgatsz, arra ad okot, hogy sipitc a dokidhoz MA! Lehet ez az alacsony progeszteron-szintnek is a jele, ami elősegíti a jó tapadást. Meg szokták támogatni egy kis pótlással, ha ilyen tüneteid vannak.
Pusz (nektek)!

Kép
zölddisznó

Robcsi!
A lényeg, hogy még nem jött meg!!!!
Vegyél másik tesztet! Mindenkinek más fajta jön be, már én is próbáltam, ilyet is olyat is, de nekem még haloványka csíkocskám sem volt még :(
Azt mondják a lányok, a halvány csík is csík :)

Én azt hiszem nem bírnám ki, hogy ne teszteljek ilyenkor nap közben is, meg reggel is :) de a reggelire mondják, hogy erősebb tud lenni!!!! Tudsz várni reggelig?
sonjus

Igen is Zöldi ma húzok a dokihoz!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Hát én olyan negatívat teszteltem, hogy a fal adta a másikat! :cry:
Most aztán legalább a mikit küldjétek légyszi!

Ja azért köszi a drukkokat!

Görbém:
Kép

Robcsi! Irány a doki! Drukkolok!!!

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Nincs miki. Sajnálom. Láttunk mi már karón varjút!

Kép
zölddisznó

Képzeljétek tök ki vagyok akadva. Most beszéltem a (volt) dokimmal aki azt mondta, hogy most még nem lehet csinálni semmit, majd 10 nap múlva.
Szerintetek?

Kép
Kép
robcsi03

Bocs Bettike nagyon sajnálom.

Most azt próbálom meg kideríteni, hogy az SZTK-ban ki rendel.

Kép
Kép
robcsi03

Mondtad a barnázást?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?