Na én is itt vagyok, pedig pakolnom kellene a holnapi költözéshez, de kölökecske alszik én meg nem merek zajongani.
jelentem elég beteg lett gyerök, úgyhogy megy ezerrel a gyógyítás...imádja
Sajtine:
pontosan ugyanilyen az autósülésünk
, nektek bevált? az a baj, hogy Gergő egyszerűen kiborul mindenféle korlátozástól, így van hogy egy-egy hosszab utat végigüvölt
ellenben a dokinénik meg az idegenek megzabálják
én nem rakok fel pocakos képeket, mert szerintem én voltam a legkövérebb
Őszintén megmondom irígykedtem amikor a képeiteket néztem, mind nagyon csinik voltatok. Nekem baromi nagy volt a hasam, középen lett egy csík, de szülés után egy pár hónappal elmúlt. Szerencsém volt, mert amúgy a combom meg a fenekem elég csíkos, de hát ezt tudjuk ugyebár a hízáskor reped szét.
Bubek, Novum-család:
mindenkinek nagyon klassz a frizkója
Bubeknek gratula az önálló lépésekért, mi még sehol nem tartunk, igaz nem is bánom annyira. Viszont azt észrevettem, amióta újra nem eszik szinte semmit az anyatejen kívül és nem fejlődik a súlya, a mozgásban sincs már olyan gyors fejlődés. Ici-picikkel lesz csak ügyesebb
Hát ez van, gondolom nem marad örökre négykézláb
Képzeljétek én meg most tudtam meg, hogy a mi homeopatiás körzeti dokinéninket mennyien utálják, meg fel akarták jelenteni stb. Úgy látszik pofára megy nagyon mert minket eléggé csíp, én eddig meg voltam elégedve, de azért most elgondolkodtam... a szomszéd kislányának nem akart beutalót adni a Dévény alapítványhoz, ő meg anélkül elvitte és kiderült igen nagy a baj
Nekünk meg szó nélkül adott. Szóval a fene érti.
Mellesleg még ez a szomszéd csaj elmondta, hogy az előző babája 38 (
) hetesen halt meg. És egy 3,5 kilós, 55 cm-es halott babát kellett megszülnie. Megfulladt a köldökzsinórban. 3 hónap múlva újra terhes lett, az pedig 32 hetesen koraszülött lett. Szóval vannak sorsok, úgy sajnáltam. Én meg jobb lesz ha visszafogom magam amikor önsajnálatba kezdek
Sasha:
én a nonival úgy vagyok, hogy biztos jó, de mivel teleshopon keresztül árulják, gyanús
Amúgy drukkolok, hogy Dani gyógyuljon meg. Ez is milyen fura, olyan kis vasgyúró, ki gondolná róla, hogy ennyire hajlamos lebetegedni