Sziasztok!
Csajok!
Na mosmá’ igazán jöhetnének újabb csíkok!!!!! Nem igaz, h. a többi topikon röpködnek a zebrák, itt meg semmi!!!!!
De sejtem az okát: Kandika táblázata régóta nem bővült!!!
Szeretném ezúton felhívni az újoncok figyelmét arra a régi (bár nem bizonyított ) tényre, h. a táblázatban megjelenő új tagok véletlenszerű teherbeeséseket indukálnak (és nem feltétlenül csak a régi tagok közt!!!!!!!).
Úgyhogy ideje tagtoborzást tartani!!!
Kandika!
Nagyon negatív vagy!!! Ne tedd!!!
Hogyne hiányoznál nekünk?????
Milyen torta lesz? Csak mert látom buli lesz napokon belül???
Látod pl. ilyenekről is mesélhetnél!!!!!
Csakegy!
Én a babahordozót v. a pelenkavödröt választanám. A Für Elise a könyökötökön fog kijönni a 10. után!!!!!!
A macskák nem szoktak összenyalni semmit, max. a szőrük lehet rajta, de egyébként úgyis mindent ki fogsz mosni!!!!!!
A 36 csokigolyó nálam talán ha 3-4 napig tartana!!!
Bár én inkább étcsokis vagyok, de azért alapban egyetértek Gombóc Artúrral!!!!
De a 70%-os Lindt nekem tömény volt!!!! Akkor inkább a Boci étcsoki, az nagyon el van találva!!!
Babancs!
Az ár jó, de a felét nem fogod használni!!!!
Amíg kicsi a baba, nem adhatsz neki se párnát, se takarót, nehogy megfulladjon!!!!
Helyette egy textilpelus van a feje alatt, ha netán bukna (amit gyakran meg is tesz!).
Lepedőből jobb a gumis, aminek a szélébe gumi van varrva, így kifeszül a matracon, a ded ugyanis folyamatosan gyűrkéli a kezével, túrja a lábával! De előbb az ágyat vedd meg, h. tudd, h. mekkora lepedő kell!!!!!!
A baldachint és a fejvédőt én nem használom, mert jobban szeretem, ha minden irányból rálátok a gyerekre, de van aki szerint a fejvédő később, ha elindul a gyerek az ágyban(márminthogy kúszva!), akkor nem árt!
A szoptatós párnát érdemes venni, de én pl. a börzén 2500 ért vettem használtan, simán ki lehet mosni mosógépben, fél nap alatt száraz!!! Jó keményet vegyél, az a jó, az támasztja alá megfelelően a gyereket!!!!!!
Nemtom én egyszer próbáltam tönkölypelyva párnát, de engem szúrt (mondjuk én az angórát sem bírom!).