Jó reggelt mindenkinek!
Meli, nagyon örülök, hogy meglett a kutyusotok! Klassz, hogy vannak még becsületes emberek!
Ami a házaséletet illeti, hát nálunk sem a régi. Az elején, ha apa közeledni próbált, azzal fenyegettem, hogy lehányom (bocsánat, de tényleg így éreztem)
Most a megfelelő pozíció megtalálása nehézkes, javarészt röhögésbe fullad az egész, ami nem éppen vágykeltő…
Ugyanis mostanában a légzéssel vannak problémáim, ha nem húzom/feszítem ki magamat teljesen, akkor nem kapok levegőt.
Lehet, hogy ordító egér a tüdőmre pályázik?
Ma túléltem a vérvételt az AFP-hez, egy nagyon-nagyon kedves néni csinálta, észre sem vettem, és már meg is voltunk.
Ez nem a szokásos SZTK volt, hanem a kórház.
Este még azon törtem a fejemet, mi lesz, ha megtagadom a vizsgálatot?
Külföldön már úgysem használják ezt az eljárást. De aztán megijedtem, hátha akkor nem kapok GYES-t, és inkább erőt vettem magamon… és nem volt mitől félni
persze ezt tegnap este még nem tudtam
Mókuska, ez a kenyér fantasztikusan néz ki!
Aki ilyet tud sütni, annak vétek a boltban vásárolnia
Az én kenyereim nem is emlékeztetnek kenyérre, szóval én nem erőltetem, pedig a gépem 50 nyelven vagy 600 féle kenyeret süt…csak nem az én működtetésem alatt
Kézzel még nem próbáltam, mondván ha a géppel béna vagyok, szabad kézzel már bele sem merek gondolni, mit művelnék…
Bea, jók ezek a beszélgetések, éjszaka is
Ha éjjel nem megy, próbálj valamit nappal behozni az elmaradt alvásból. Ebéd utáni szundi?
Gabi, és hány tételes Adri listája? Mindig újat ír, vagy fixek az ajándékok?
Kata, jobbulást kívánok, pihenj sokat! És tudod, sok vitamin, citromos tea, méz és gyengédség apától. Ez ami a legjobban gyógyít! Küldök gyógypuszit!
Icus, akármilyen szépeket írsz a csigáról, nekem akkor sem csúszna le. Amikor ott jártunk, direkt megtanultam a „csirkét” a szótárból, és mindenhol poulet-et kértem nehogy valami csiga, béka, rák vagy kagyló keveredjen a tányéromra. És ezért egy hétig minden nap csirkét ettem
Vvviki, ez több mint gyanús! Van kéznél teszted?