Új privát üzeneted érkezett!

megyek meccset nézni !
vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Szép Jó estét!
Először is Meli!Örülök én is,hogy meglett a kutyus!!! :lol:
Dóri!Te ma hol voltál egész nap?Mikor mész a 32.hetes UH-ra?
Én is megyek egy utolsó labor vizsgálatra majd a jövőhéten!Aztán elkezdődik a heti ctg vizsgálat! :? Még mindig olyan durvának tartom,hogy ennyire elment az a pár hónap!És lassan ittvan Ádika! :shock:
Málna!Hol voltatok az elmúlt két napban?
Mókuska!Gratulálok a kenyeredhez!Nagyon GUSZTA!!! :D
Sajnos még mindig nem jók az éjszakáim!!! :x
Éjszaka is 1:00körül felkeltem,aztán Apa is!Elkezdtünk beszélgetni meg,hát Apa felkapcsolta a lámpát,igy kiment az álom a szememeből. :x Szóval akkor elkzdtünk beszélgetni,ami ÓRIÁSI nagy nevetgélésbe torkollott! :D Jó volt! :)
Ma nekünk is nagyjából nyugis napunk volt,de holnaptól megint nagy lesz a sürgés-forgás!!! :?
Na mindegy!Mostmár lassacskán túl leszünk ezen a felújitáson is!
Most mennem kell!Mindenkinek JÓ ÉJSZAKÁT!! :D

Kép
bea27

Sziasztok!

Megint nem sok időm volt írni, de azért olvasgattam ám.l :wink: :wink:

Bea
sajnálom, hogy még mindíg nem tudsz rendesen aludni, de ilyenkor már nehéz is. :( Szülés után meg persze tudna az ember :wink:
Tényleg gyorsan telik a terhesség, bár én már őszintén megmondva szívesen tartanék ott ahol Te :oops: Lábilag félek, hogy milyen lesz. Most majd utánanézek mert van valami harisnyaszerű is viszeres lábra, és a Viki által ajánlott krémet is megnézem.
A gyógyszert reggelente szedem csak, de nem használ, persze pihenni is kéne hozzá :? arra meg nincs időm.

Meli
örülök, hogy meglett a kutyus. Vannak még rendes emberek :wink:

Lányok itt nálunk tegnap délelőtt nagyon hideg volt. Délután vettem vastag harisnyát, téli kabátot (még összeér) :wink: csizmát úgy mentünk a temetőbe. Na nem is fáztam.

A gyerekek nagyon várják, hogy esni fog a hó :roll: Krisztián is folyton kérdezi. Én kevésbé örülök neki. :?

Ja, és Adri már 4 napja minden nap listát ír a Jézuskának :D
Hol ujságból, hol magától :D
Helyesírást legalább gyakorolja.
Eddig minde évben anyu kapta a listát, még tavaly is el tudtam küldeni, de most már elolvassa az én írásomat is, nehéz lesz túljárni az eszén :wink:

Na megyek be kéne fűteni.

Mindenkinek szép napot:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Plutó, egyszerűen kérd meg Adrit, hogy címezze meg a borítékot a Jézuskának, majd te elviszed a postára feladni :lol:

Bea, ha aludni nem tudsz, legalább nevettetek. Gondolom a pocid miatt sem túl kényelmes már az alvás :?

Vvviki, ugy nincs (még) piri?

Ma reggelre úgy ébredtem, hogy rossz a közérzetem, árad belőlem a meleg, kicsit fáj a torkom :? Megmértem a lázam: 37.5C. Hurrá... Azonnal magamra tettem egy bevizezett konyharuhát, le is ment 37.2-re. De most sem vagyok túl jól :x Remélem azért nem vesz le a lábamról a betegség. Amíg meg nem mértem a lázam, élt bennem a remény, hogy tényleg, amikor terhes lettem, áradt belőlem a meleg. De nem 37.5 :cry: Úgyhogy temetem a hónapot :evil:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ja, reggel nálunk 1.8 C volt. bbrrrrr, úúúútálom a hideget :? szívesen élnék egy átlagos 23-25 C-os világban. Ahogy az időjárás változik, lehet, hogy pár év múlva teljesül az "álmom"

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt !

hányingerre és has szurkálásra ébredtem

vvviki

Vvviki, ez nagyon jó jel!!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Én meg egyre sz@rabbul vagyok. Most vettem be egy Algopirint :? Nem akarok beteg lenni. Ráadásul ma meg holnap itthon vagyok, nem kell bemennem a suliba, és apa is kiíratta magát. Most indulunk bevásárolni. Semmi kedvem, de kell.

Majd jövök.

Kép

Kép

hoppá

Tesztelj Viki! Tesztelj Viki! Tessssztelj Viki!......

Kép
icus

Hoppa,
Vegyel be egy oriasi adag C vitamint, legalabb 1500mg-t es jo sok meleg tea meg Streptofort torok fertotlenitesre.....nallam mindig bevalik es gyorsan elmegy a baci!

Csajok,
Honnan tudhatom hogy mikor van tuszorepedes???
Nekem mindig kozepido elott szokott lenni tojasfeherje, de most meg nincs......de ha van is tobb napig tart.
Mikor reped a tuszom, mikor kell rastartolni apara?

Kép
icus

Jó reggelt mindenkinek! :D

Meli, nagyon örülök, hogy meglett a kutyusotok! Klassz, hogy vannak még becsületes emberek! :D

Ami a házaséletet illeti, hát nálunk sem a régi. Az elején, ha apa közeledni próbált, azzal fenyegettem, hogy lehányom (bocsánat, de tényleg így éreztem) :oops:
Most a megfelelő pozíció megtalálása nehézkes, javarészt röhögésbe fullad az egész, ami nem éppen vágykeltő… :lol:

Ugyanis mostanában a légzéssel vannak problémáim, ha nem húzom/feszítem ki magamat teljesen, akkor nem kapok levegőt. :? Lehet, hogy ordító egér a tüdőmre pályázik? :shock:

Ma túléltem a vérvételt az AFP-hez, egy nagyon-nagyon kedves néni csinálta, észre sem vettem, és már meg is voltunk. :D Ez nem a szokásos SZTK volt, hanem a kórház.
Este még azon törtem a fejemet, mi lesz, ha megtagadom a vizsgálatot? :roll: Külföldön már úgysem használják ezt az eljárást. De aztán megijedtem, hátha akkor nem kapok GYES-t, és inkább erőt vettem magamon… és nem volt mitől félni :D persze ezt tegnap este még nem tudtam

Mókuska, ez a kenyér fantasztikusan néz ki! :P
Aki ilyet tud sütni, annak vétek a boltban vásárolnia :!:
Az én kenyereim nem is emlékeztetnek kenyérre, szóval én nem erőltetem, pedig a gépem 50 nyelven vagy 600 féle kenyeret süt…csak nem az én működtetésem alatt :shock:
Kézzel még nem próbáltam, mondván ha a géppel béna vagyok, szabad kézzel már bele sem merek gondolni, mit művelnék… :?

Bea, jók ezek a beszélgetések, éjszaka is :D
Ha éjjel nem megy, próbálj valamit nappal behozni az elmaradt alvásból. Ebéd utáni szundi? :wink:

Gabi, és hány tételes Adri listája? Mindig újat ír, vagy fixek az ajándékok? :D

Kata, jobbulást kívánok, pihenj sokat! És tudod, sok vitamin, citromos tea, méz és gyengédség apától. Ez ami a legjobban gyógyít! Küldök gyógypuszit! :wink:

Icus, akármilyen szépeket írsz a csigáról, nekem akkor sem csúszna le. Amikor ott jártunk, direkt megtanultam a „csirkét” a szótárból, és mindenhol poulet-et kértem nehogy valami csiga, béka, rák vagy kagyló keveredjen a tányéromra. És ezért egy hétig minden nap csirkét ettem :lol:

Vvviki, ez több mint gyanús! Van kéznél teszted? :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Kis Plútó
most jut eszembe, van ilyen speciális gumiharisnya
anyumnak az is jó volt, gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni

vvviki

Sziasztok,jó reggelt!!!!Nálunk olyan szél fúj,hogy nem csak a téli kabátom-csizmám vettem fel,hanem sapkát,sálat,vastag bőrkesztyűt is....hajrá és így is majd megfagytam,pedig az üzlet a házunktól 500m-re van :lol:
Edison egy ördög,úrrá lett rajta a mehetnék,alig bírok vele,iszonyúan kanos...lehet,hogy rákapott az ízére :oops: azt hiszem feladok egy hirdetést,hogy fedeztetést vállalunk :lol: :lol:

Icus,szerintem ha nem is tudod megállapítani a tojásfehérje szerint,a hőmérőzéssel együtt már tuti!!!!!!Hű de könnyen vagyok 8) 8) de én így szinte 100%-osan tudom,mikor fogant a kis mazsolám.....

Viki,tesztelj....így csak parázol....

Kata,édes lehet az unokaöcsi.....egy pizzától most én is eufóriába kerülnék :lol: sajnálom,hogy beteg lettél!!!!!

Többiek?????

Bea,én sem vagyok valami jó alvó mostanság....este 3x4x is pisilek és hajnalban már 5-kor fenn vagyok és nem is tudok visszaaludni...

Mindenkinek szép napot mára!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
hát anyumék kutyája is imádott a lánykutyák körében.. :lol:
szerintünk már többszörös családapa :shock:
a kutyusotok megismerte a szerelem ízét :wink:

tesztet veszek hazafelé

vvviki

Sziasztok!

Anyósomék elvitték a gyerekeket, apa meg ki tudja merre furikázik az országban, ugyhogy teljesen szingli vagyok :wink: Legalább ki tudok vasalni :twisted:

Meli
Nagyon örülök, h meglett a kutyus! Olyan szép volt, kár lett volna érte!

Bea
Nem irigyellek az éjszakák miatt! Nekem olyankor a fekvés sem esik jól -mármint ha nem tudok elaludni.

Vkkki
Mikor tesztelsz? Sztem ne várj a következő piriig hátha csak a szülés után fog jönni :wink: :lol: Akkor meg már minek :lol: :lol: :lol:

Musz
Az émelygős időszak nekem is szörnyü volt! Egyáltalán nem birtam a mosószerek, öblitők, dezodorok, tusfürdők szagát ugyhogy apának is illatmentes Sanex tusfürdőt kellett használni. Ami még szörnyü, h egy ideig nem tudtam csókolózni vele mert nekem is mindig az volt a gondolatom, h elhányom magam :oops: :roll:

Icus
Irigyellek Párizsért, biztos nagyon jól éreztétek magatokat :lol:

Hoppá
Gyors javulást Neked :!: :!: :!:

Leirom a kenyér receptet. Bárki megsütheti, nagyon egyszerü és nem szükséges hozzá kenyérsütő gép sem. Ezt én sem abban sütöttem, csak a dagasztást és a kelesztést biztam a gépre. Egyébként én sokszor sütöttem ugy, h este beprogramoztam és reggel a friss ropogós kenyér illatára ébredtünk. Sajna az én sütőformám már eléggé lestrapált, 5 éve használom és van mikor alig birom kiszedni a kenyeret igy mostanában inkább a tüzhely sütőjében készitem..

Szóval a csodarecept :wink:
375 ml viz
1 nagy mérőkanál (kb. 1 ek) só
1 nagy mérőkanál cukor
1 nagy mérőkanál olaj
1 nagy mérőkanál ecet
30 dkg finomliszt
30 dkg rozsliszt
1 cs. száritott élesztő v. 2,5 dkg friss élesztő
Kenyérsütő gépben NORMAL program

Ez egy alaprecept. A liszteket fajtánként és mennyiségben is lehet variálni. Pl. nagyon finom, ha az egészet graham liszttel készititek. A teljes kiőrlésü ill. tönkölybuza liszttel én 40dkg finomliszt-20 dkg egyéb arányban szoktam késziteni mert elég erőteljes ize van és nekünk igy jobban izlik. Lehet hozzá egy kisebb krumplit főzni, akkor lágyabb lesz a tészta, viszont akkor a krumplit a liszthez kell mérni, tehát a 60 dkg-ba már a krumpli sulya is benne lesz. Keverhettek bele magokat is... Ja és persze készülhet az egész kenyér csak finomlisztből is, hiszen nem mindenki szereti a barna kenyeret.
Ha nem a gépben készül, akkor a dagasztás után 1-1/5 ó keresztül keleszteni majd kivánt formára alakitani, tetejét bevagdosni és letakarva még egy fél órát pihentetni. 200 fokon kb. 50 p alatt megsül. Akkor van teljesen átsülve ha az alját megkocogtatva kong a kenyér. Ha tul gyorsan barnul le lehet takarni alufóliával.
Na remélem nem hagytam ki semmi fontosat. Ha vmi nem érthető kérdezzetek nyugodtan :wink:

Jó sütkérezést :lol:

Kép
Kép
mókuska

Ildi,köszi a receptet!!!!!!!!!!!Kipróbáljuk!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Szex nálunk sem az igazi :oops: Első időben nálunk is a rosszullét volt az úr. Amikor nem voltam rosszul ébresztettem apát, általában éjszaka :shock: Most már jól esne, viszont egyszerűen nem tudom megvárni este apát :oops:

Kata
csipketea, hársfavirágtea mézzel, nálunk ez a nyerő. A C 1000-es pezsgőtablettát nem ajánlják már azoknak sem akik gyereket terveznek. Valamelyik összetevője miatt.

Muszkuru
hát két és fél oldalas a lista. Kb 10 féle baba van rajta. Hozzáteszem csak Barbie babával játszik, pedig vannak olyan szép babaformájú babái. Már egy csomó ruhát is vettünk nekik.
Ja, a Krisztikéé, mert ugye neki is írt az csak 1 oldal :D

Icus
a tojásfehérjés környékén hasad szurkálni, vagy fájni olyan mensi-előttien nem szokott? Nekem tüszőrepikor van ilyen. Krisztián amikor fogant rögtön együttlét után fájt a hasam, szóval a szex is előidézheti, szóval minnél többet szeretgesd apát :!:

Tesó
nekem is van vasalnivalóm, nem ugrasz le érte?Tegnap inkább Adrival társasoztam vasalás helyett, őszintén szólva jobban is esett :D

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi
Köszi, de inkább nem :lol: éppen elég ami itthon van. Na és tegnap Gabcsitól kölcsön kaptam az Afrikai szeretők c. könyvet, már 100 o-t elolvastam belőle és nagyon intenziven vonzza a polcon a tekintetemet :wink: Inkább azt olvasnám, de ellenállok és először kivasalok... Amugy egy jó dumcsira leugranék, olyan rossz mikor senki nincs itthon, nincs kihez szólnom :(

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,megyek haza,kis kitérővel....el kel ugranom néhány helyre....ebben a szélben,klassz lesz!!!!!!Mindenki pihenjen sokat és legyen a jó meleg szobában!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Ti is észrevettétek,hogy a babanet nem állította vissza az óráját??????Minden hozzászólás egy órával előrébb jár :shock:

Kép Kép
meli1118

Meli
Igen, én is észrevettem! Már akartam irni, h érdekes, h nálad forditott hatása van a terhességnek mint nálam: nekem azóta állandóan melegem van :lol: Télen sem tudok több réteg ruhát felvenni mert bár hideg van - izzadok :roll:

Többiek merre vagytok? Mindenki ebédel? :wink:

Kép
Kép
mókuska

sziasztok, megjöttünk. Lehet, hogy lefekszem, megpróbálok aludni.
Meli, nő már a pocakod? Mikor is mész megint dokihoz?

Mókuska, vasalni utálok, úgyhogy nem irigyellek. sokszor vagyok én is úgy, hogy valamit kitalálok előtte, hogy még ne kelljen vasalni.

Musz, nyúlgyerek hogy brja a hideget? Vagy ilyenkor már csak a meleg szobában ül a radiátoron :lol: ??

Vvviki, még ma megcsinálod a tesztet????

Kép

Kép

hoppá

melyik a legmegbízhatóbb teszt ?

vvviki

Mókuska, egyszer csináltam kenyérsütőgépben egy olyan kenyeret, amire azt hittem a legfinomabb lesz. Tele raktam szotyi, tökmag, szezámmag, lenmag keverékével, rozslisztből csináltam. Kb úgy nézett ki, mint egy 1 literes tej, de olyan tömör lett, hogy alig lehetett harapni is. És úgy éreztem, mintha 2 kg-os lenne legalább. Nme is evett belőle senki, csak én.

Kép

Kép

hoppá

Vvviki, a többiek azt hiszem, a Gabrielt szokták ajánlani, de a gyógyszertárban biztosan tudnak segíteni. Ugy még ma megcsinálod?? És meg is írod, mi lett az eredmény...

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
A rozs ill. teljes kiőrlésü liszttel nem fog megkelni annyira a kenyér, ezért jobb keverni ha nem akarod, h olyan tömény legyen. Viszont graham liszttel nyugodtan próbálkozhatsz. Ha magokat teszel bele azt is számold a liszt sulyához, legalábbis vmivel kevesebb liszt fog kelleni.

Kép
Kép
mókuska

Egyébként milyen programon sütötted?

Kép
Kép
mókuska

Kata, úgy röhögtem a kenyérleírásodon :lol:
Az én műveim is (hát persze, hogy többször próbálkoztam...) a zacskós tejre emlékeztetnek :oops:
És kb olyan sűrűek és kemények voltak, hogy apa azt mondta, hogy ezzel akár embert is lehetne ölni, ha hozzávágnám :lol:
Nálunk nyúlgyerek ette meg :oops:

Amúgy ő jól bírja a hideget, állandóan az erkélyen kaszinózna.
De persze úgy, hogy közben szabadon közlekedhet, tehát nyitva az ajtó.
Hát ez apának nem nagyon jött be - "A NYÚL KEDVÉÉRT SEM FOGOM AZ UTCÁT FŰTENI :evil: :evil: :evil: ", így mikor nyúlgyerek kiment, be kellett csuknom az ajtót.
Ezt persze rögtön kiszúrta a kisállat, és visszafordult, és két lábon állva kérte, hogy engedjem vissza.
És akkor én kinyitottam az ajtót és akkor ő beszagolt, de inkább mégis kiment.
És akkor újra ajtó becsuk, nyúl észreveszi, ajtóban könyörög, ajtó kinyit, nyúl benéz, visszafordul, ajtó becsuk.
Azt hiszem háromszor játszottuk ezt el, mire apa közbeavatkozott...
Én csak röhögtem, meg fűztem nyúlgyerek fejét, hogy jöjjön be, mert lefagy a kukija... :roll: :lol:

Meli, vigyázz, el ne fújjon a szél!

Musz

KépKép
muszkuru

Mókuska, fogalmam sinc milyen programon sütöttem, egy a lényeg, nagyon fincsi magvas kenyérre vágytam...

Kép

Kép

hoppá

Na eljött a pillanat, eltűnök, megpróbálok csicsikázni...

Kép

Kép

hoppá

Musz
ez a nyúlgyerek nagyon klassz !!! olyan mint egy rossz kisgyerek

vvviki

Sziasztok!

Meli!
Örülök,hogy meglett a kutyusotok :D Siess az elintéznivalókkal,hogy minél előbb a meleg lakásban lehess.

Mókuska!
Nagyon guszta a kenyered,és köszönjük a receptet.Már olyan régen sütöttünk,hogy ideje kipróbálni.

Muszkuru!
Örülök,hogy sikeresen túlélted a vérvételt :D Látom nyúlgyerek jól elszórakoztat :D :D

Kis_Plutó!
Sajnálom,hogy így kínlódsz a viszerekkel.Nekem szerintem szeméremtáji van :cry: Én is használok vadgesztenyés krémet,én a rossmannba vettem 600ft körül.

Bea!
Nem irigyellek,hogy nem tudsz aludni.Bár így,hogy nevetgéléssel,és beszélgetéssel ütöttétek el az időt,nem hangzik olyan rosszul.Tegnap a szokásos program miatt nem jöttem.Bútor összerakás,takarítás+estére elment a net.Meg temetőjáraton is voltunk.
Ma voltam 32 hetes UH-on.Most nem a kórházba csinálták,hanem az SZTK-ba azt mondta a doki,hogy minden oké.De csak 2 adatot írt be.BPD:82.9,THQ:90 Szerencsére nem fordult vissza Gerda(kopp-kopp-kopp)

Hoppá!
Sajnálom,hogy megbetegedtél :cry: Azért a hónapot még ne temesd,ettől simán lehetsz még terhes.Jó csicsikázást.És lehet,hogy szerencsésebb,hogy most pont nem dolgozol.

Icus!
Nagyon jó lehetett Párizsba,de a csiga evésről engem sem sikerült meggyőznöd.

Vvviki!
Várjuk a teszteredményt :)

KépKép
takido

négykor megyek haza !

vvviki

Mindent kivasaltam!!!! Még a száritóról is leszedtem amit csak tudtam. Persze a mosógép megint megy :? , de utól értem magam.
A barátnőmmel is tudtam egy kicsit msn-en beszélgetni- végre beköttették a netet :lol: igy havi pár ezer ft-ot megspórolhatunk a telefonszámlából. (a multkor 45p-et traccsoltunk az én kontómra :oops: ) Aztán az előbb hivott apa, h bár előtte van még 3-400 km, de elindult haza!!!! Reggel még ugy volt, h lehet, h csak holnap du. jön haza. Szóval nagyon happy vagyok! Most ebédelek és utána pihi, magamhoz veszem a könyvet és OLVASOK!!!! (mióta Lili megszületett max. ujságot vettem a kezembe, többre nem volt időm)

További szép napot mindenkinek :lol:

Kép
Kép
mókuska

szerintetek mikortól kell számítanom a babagyártás kezdetét ?

áprilistól dolgozunk az ügyön, de csak júliusra állt be a ciklusom

vvviki

Kedves Érdeklődők!

Számos tapasztalat erősíti a gyógyvíz fogamzásra gyakorolt pozitív hatását (nem beszélve a megszületett gyermekekről). A Somogyi Hírlap pár hete közölt érdekes és meggyőző cikket egy orvosilag meddőnek diagnosztizált hölgyről, akinek a csokonyavisontai gyógyvizes kúráját nem egy esetben koronázta siker és gyermekáldás. A közös fürdőktől sokan tartanak, de Csokonyavisontán már arra is van lehetőség, hogy a gyógyvizes kúrát ki-ki a saját fürdőkádjában élvezze. Részletek a http://www.termaludulo.hu honlapon vagy e-mailben: info@termaludulo.hu.
Mindenkinek sok szerencsét!
termaludulo

Viki, mi van a teszttel? Nem válaszoltál...

Kép

Kép

hoppá

Már 2 algopirin van bennem... Utálok beteg lenni. Az előbb megint 37.4c vot a lázam. ez nálam a legrosszabb, teljesen levesz a lábamról. Csak feküdni jó.

Remélem kismamik nem kaptok el semmit, amíg Ádika, Gerda, és a többiek meg nem érkeznek :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata
most értem haza, csak HCG nevű tesztet kaptam, Gábrielt nem..
most csináljam meg vagy reggel ?

vvviki

Sziasztok!!
Dóri!Nemtudom,hogy mi az a THQ,mert nekem olyat nemirtak rá!! :shock:
Candival beszéltem ma,jól van!! :)
Majd valamelyik nap benéz ide "hozzánk",de egyenlőre nemtud,mert még mindig nincs otthon netük! :x
Képzeljétek hétfőn megszületett az egyik volt szomszédunk kislánya,ezt a nevet figyeljétek :shock: :ZINA!!!!!!
Hallottatok már ilyenről??? :roll: Én még sosem!Az igazat megvallva nem is tetszik!!!
Meli!Hogy vagy ma?
Nálunk sajnos még mindig nagy a felfordulás itthon,és ez még egy hétig sajna TUTI igy lesz!! :x
Ma már végre megtudtuk venni a Zalakerámiától a járólapot,meg a csempét!! :) Nem volt olcsó :x de,megvettük végre!Ez már kitart egy jó darabig!Anyu szavaival élve,amig Ő él tuti kitart!
nemtudom,hogy ti,hogy vagytom vele,de nekem úgy megfájdult a fejem úgy egy órája! :evil: Állitólag hidegfront jön!! :twisted:
Most megyek,ha tudok este még jövök!

Kép
bea27

helló Mindenkinek !

bocsi, de ma nem tudtam sokszor jönni, mert egész nap csengett a telefonom

Meli
holnap reggel tesztelek, és érdekes, de egyáltalán nem izgulok, magamban már teljesen leírtam a hónapot
néhány hónapja mindig idegbajos voltam a piri várható időpontja előtt, most meg már nem foglalkozom vele, kicsit belefáradtam :cry:

Mókuska
jó könyvolvasást ! olyan jó érzés, amikor életünk párja siet haza hozzánk !!!! :D

Kata
mindenki köhög és tüsszög a munkahelyemen, én próbálom a bacikat elkergetni :twisted:

vvviki

Musz
gratula a vérvételhez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anyukám velem végighányta az első hónapokat, a húgommal semmi baja sem volt

vvviki

Musz
a kutyusunk még ma is olyan mint a nyúlgyerek !

vvviki

Viki, holnap reggel várjuk az eredményt. A reggeli első vizelet a legtutibb. Ha terhes vagy, annak ki kell mutatnia. Persze lehet, hogy ha terhes is vagy, még nem mutatja, mint pl. a Beánál is, de amíg nincs piri, addig van remény!!!

Kép

Kép

hoppá

Bea, próbálj meg ledőlni, ha fáj a fejed! Most néztem a híradót, Békéscsabán esett, sőt zuhogott a hó :shock:

Kép

Kép

hoppá

Zina, "gyönyörű" név. Én nem vagyok oda az extra nevekért. Sokszor úgy gondolom, a szülők ezzel akarják "kiemelni" a gyereküket az átlagból. Csak nem mindig sikerül. A kolléganőm babája pl. Száva lesz, ha lány lesz. Nekem ez sem jön be, dehát nem én vagyok az anyukája :lol:

Kép

Kép

hoppá

ezek az extra nevek nekem sem tetszenek
szegény kisbaba nem tud tiltakozni, aztán szenved a nevétől

most halotam a rádióban, hogy holnap reggel - 12 fok is lehet !!!
brrrrr....

itt Egerben még nem esik a hó, de be van borulva
itt a tél ! jön a karácsony !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

vvviki

Beánál sem mutatta ki a teszt ?

vvviki

nagyon hideg van odakint !!!!
mindenki öltözzön fel melegen !!!!!!

vvviki