Sziasztok!
Régen nem jelentkeztem, de igyekeztem lépést tartani a levélterméssel!
Elõször is gratulálok, Snoopy és Anikó!!!
Azt hiszem a jövõ év bõséges gyermekáldást hoz ebben a topikban! Minden jót Nektek, és ne érjen utól Titeket semmilyen õszi nátha!!!!!
PM!
Sokat gondolok Rád, és nyákdugó ügyben én is teljesen tudatlanka vagyok, mivel Zalán fiamat is indították, így ebbõl kimaradtam!
PIldi!
Köszi a kimerítõ választ, nyugodtabb vagyok, és napi 3x2 Magne B6-ot szedek, egyelõre sokat segít.
Én a 15. hét végén éreztem meg a kisbaba mozgását, de addigra már nagyon türelmetlen voltam! Tegnap már a kisfiam is érezte, eddig nem volt türelme a kis kezét addig tartani a pocakomon, amíg újra nem rúgott egyet a kistestvér. Hú, hogy meglepõdött, hogy mekkorát mozgott! Rohant az apjához, hogy elújságolja!
Beléptem a 22. hétbe, nagyon nagynak érzem a pocakomat. A kisbaba élénk, sokat mozog, és ma úgy éreztem, hogy talán befordult fejjel lefelé, mert eddig harántfekvésben volt, és éreztem is, hogy bal oldalon erõteljesebben rúg, ott lehetnek a tappancsai, jobb oldalon meg finoman mozgott. Most a köldököm felõl érzek jó nagy mozgásokat!
Persze most még jó sok helye van a mozgásra, nem sürgetem, hogy beforduljon! Én sem bírnám 4 hónapig fejen állva!
Verus!
Én november 18-án hétfõn reggel tervezem, hogy bemegyek a 26. heti terheléses vércukorra. Ha jó Neked, én ott leszek!
Puszi: Judó