Háj, Natasa, tök igaz, amit a csasziról írsz.
Bencének, amikor pirinyó volt (értsd 2 napos), akkor a sarkából vették a vért, minden nap, a sárgaság miatt. És vagy egy hónapig még látszódott a heg.
Ilba, akartam már kérdezni (és nem kekeckedésből), hogy amikor krumplipürét eszik Beni, akkor az tejes? Tudom, örülsz, hogy legalább valamit megeszik, de már ilyeneken nem aggódsz?
Natasa, te már adsz tejterméket? Korlátozottan, lehet, hogy mi is elkezdjük lassan. Kis joghurt, sajt. És vettem én is tejpépet, gabonásat, nem mondom, hogy nagy kedvenc, de azért megeszi. Pedig szerintem istentelenül fincsi.
Csajok, majd elmondjátok, hogy a vatera hogy működik? Köszi
Mancs, az ivást olyan tökélyre fejlesztett Bence, hogy naponta legalább fél lityit bevág. Most épp azt találtam ki, hogy minden nap facsarok gyümölcsöt (elektromos gyümölcspréssel) és felhigítva adom neki, így duplán jót tesz neki. Ma lepréseltem 5 db. almát, és 1:1 arányban vízzel higítva issza. A maradékot én toltam le, nagyon fincsi. Asszem egész télen ez lesz, és bármilyen gyümit le lehet darálni, esetleg répát, sütőtököt hozzá. Van egy ismerősöm, ők is állandóan facsarják a gyümiket télen, és sosem betegek.
Azt pedig nem is mondom, hogy én porontyom mekkora. Kedden voltunk mérésen, 7300 és 70 cm.
Magához képest 30 dkg-t hízott egy hónap alatt, és nem nőtt. De dokinéni szerint majd kicsattan, és pont jók a méretei.
Hát, emelgetni egyenlőre ezt is bőven elég.
Vanília, üdv újra a fedélzeten.