Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi már jártunk erre egyszer, de eltérültünk egy másik fórumba... :shock:

A kérdésem még hasonló mint régen. Szült,vagy fog szülni valaki a Szunyoghy dokinál????

Ingrid. Mi is leveleztünk egy párat, ha még emlékszel :) CSak annyit kérdeznék, hogy okt. utolsó péntekén megyünk a szülésfelkészitőre és , hogy ugye meg van a létszám, nem marad el? CSak mert rossz volt a telcsim és nem tudtak vna szolni. Már naaagyon vérjuk!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Viki

Szívesen :D De hátha hétfőig még találkozunk :wink:

Livi

Emlékszem,persze! :)
Úgy tudom,nem marad el,általában a tanfolyamra sokan szoktak jelentkezni.Akkor talizunk is,pont akkor megyek vissza szabiról,én leszek a szülőszobán.Majd jelezd vhogy,hogy te vagy te,mert a másik fórumról is jön egy mama akkor a tanfolyamra.
A Babaszobán van 2 lány,akik a Szunyoghy dr.-nál szültek.Putyika és Delilah.Keresd meg őket szerintem,biztos tudnak Neked segíteni.Nem tudom ismered-e a fórumot:babaszoba.hu>csevegő>szülészetek,kórházak>újpesti szülőotthon.Ott majd egy kicsit vissza kéne olvasgatnod,mert Delilah nyáron szült,azóta nem sokszor írt,Putyika pedig szeptemberben.Ha privit küldesz nekik,biztos segíteni fognak.

Millió pussz Nektek:Ingrid
patak

Szia Livi!

Megnéztem,hogy hamarabb megtaláld Őket:Putyika(Kriszti) utolsó hozzászólása 399.alatt van,Delilah(Anna) 215.
Bár szerintem majd át is olvashatod a fórumot,ha van időd,hátha találsz még benne érdekeset.

Pussz:Ingrid
patak

Sziasztok!
Ingrid előszőr is köszönöm a multkori válaszodat (masszázs olaj).
És épp most olvasom, hogy 27-én pont benn leszel. Én is akkora tervezem, hogy bemegyünk, mert a párom is itthon lesz. Igaz még nem jelentkeztem be ,de remélem még lesz hely.
Remélem, hogy majd találkozunk.
Gyöngyi
bgyöngyi

Szia Ingrid!
Köszi szépen mindent :D :D :D :D :D :D :D :D
Ha engem nem is fogsz a felkészitőn megismerni, a férjemet tuti. Jóó magas és kopasz.
Egyébként hány éjszakát kell szülés után bent lenni, ha minden okés?
Na megyek is megkeresem a Putyikát meg Delilaht.
Vendég

Szia Pusssssz mkinek! Ingrid még talán ma hátha beijed attol hogy bekell feküdni :P Na de mindegy már bele nyugodtam holnap megyek! Pusssz majd egyszer csak jelentkezem :lol: :wink:

viki28

Sziasztok!

Gyöngyi

Akkor hétfőn mindenképp hívd fel a főnővért,hátha még befértek,bár ne fűzz hozzá sok reményt :( Sokan szoktak lenni a tanfolyamokon.De próba cseresznye :D Most nézem mikorra vagy kiírva,akkor lehet hogy még péntekre beír titeket a Zsuzsi,mert lehet hogy a novemberi időpont már késő lesz :oops:

Livi

Szívesen :D
Sima szülés után az 5.nap lehet hazamenni,császár után ált.a 7-8.napon,természetesen ha te is és bébi is jól vagytok.

Viki

OKS! :)

Pussz mindenkinek:Ingrid
patak

Sziasztok!

Edit, Alin:

Ti voltatok már terheléses vércukorvizsgálaton?
Meg tudnátok mondani, hogy kb. mennyi idő alatt van meg az eredmény? Mert a jövő csütörtökön készülök a doktorhoz, addig meg kéne csináltatni.
A "sima" vérvételt és labort is meg lehet csináltatni egyúttal, (arra is kaptam beutalót) vagy csak egy újabb körben?
A cukros lötyit nekem kell beszerezni?
Köszi előre is a választ.

Amúgy hogy vagytok? És hogy vannak a kispasik?
Nálunk napközben csönd, esete viszont nagy a mocorgás. Két napja újabb rúgástechnikával gazdagodott a babócánk, legalábbis úgy érzem :D

Rég nem írtatok :cry: Gyertek gyakrabban, ha tudtok!

Ingrid: Jó pihit a szabi alatt! Gondolom, lesz mit kipihenni :)

Többiek: Sajnos most nincs időm visszaolvasni, rohanok vissza melózni, de azért nektek is Pussz.

Berni.
berna

Szijjasztok csajok!

Most telefonáltam be.10.16-án du.megoperálták a Vikit,Zétény 4700g-mal!!! és 54cm magasan jött a világra!

Sziasztok:Ingrid
patak

Berna!
Én már túl vagyok ezeken, szerencsére minden rendben nálam.
Nálunk egyszerre mindent megcsináltak, (labor, cukor stb) reggel mentem és délutánra már meg is volt az eredmény.
A glükozt van, ahol neked kell vinni, van ahol adják. (nálunk nem kellett vinni és a vérvételes hölgy készítette el a lötyit,lehet vinni citromot bele!!!)

Csütörtökön megyek én is dokihoz!! Akkor lehet, hogy találkozunk!

Én már mindenhonnan érzek rúgásokat. Néha elgondolkodom, hogy tényleg két lába van-e ennek a fiúnak :D

Vikinek gratulálok! Óóóóóriási lett a gyerkőc :shock: Mondjuk én is nagy gyereket szeretnék, de azért nem ennyire! Remélem kapunk képeket is nemsokára tőle!!

Kép
alinkat

Sziasztok,

Egy kis infóra lenne szükségem.
Mit tudtok illetve hallottatok arról, hogy megszűnik az újpesti szülőotthon és átköltözik a baross utcába?
Azért kérdezem mert én febr elején fogok szüln és eléggé kétségbe vagyok esve, hogy hol fogok majd szülni. A dokim is annyit mond, hogy még ők sem tudják mikor költöznek.
Mi a véleményetek? Érdemes lenne másik kórházat keresnem?

Üdv,

Kriszti
csezli.kriszti

Kriszti!
Még senki nem tud semmit. Szerintem ne keress más kórházat!! Én január végén fogok szülni, de nem fordult meg a fejembe, hogy más kórházat, főleg másik orvost keressek!

Kép
alinkat

Szia Kriszti!

Ott dolgozom,szülésznő vagyok.Még mi sem tudunk semmi konkrétat,csak azt,hogy vmikor vmi fog történni.Ahhoz,hogy az urológiát átköltöztessék a sebészetre,és az épületet felújítsák,a szülészet-nőgyógy.-nak minden hozzávalót(szülőszoba,műtő,újsz.oszt.,kórtermek,stb.) kialakítsanak,idő,de főleg pénz kell.Amiből pedig vajmi kevés van.Úgyhogy ebből mikor lesz vmi,arra mi is kíváncsiak vagyunk.Egyenlőre csak ennyit tudunk.Szerintem nem kell másik orvost keresned.Kinél fogsz szülni?

Szió:Ingrid
patak

Lányok!

Kinek ígértem homeopátiás listát?Nyüstöljetek nyugodtan,mert elfelejtem :D :oops:

Pusza:Ingrid
patak

Patak!

Nekem külhetsz homeós listát, legalább azt is beszerzem. :lol:
Állítgatom lassan össze a kórházi csomagot és lenne pár kérdésem:
- a homeós bogyókhoz milyen fogkrémet ajánlasz?
- garmastan kenőcsöt érdemes vinni a cicire?
- milyen popsikenőcsöt vigyek? (a babaszobán olvastam, hogy nem biztos, hogy időben megkapjuk az ápolási csomagot)
- haskötőt vegyek, vigyek, lehet??
- laktoherb teát vigyek be?, ha viszek ott lehet főzni, vagy főzötten hozassak be?
- kispárnát a szopihoz vigyek?
- cumisüveget vigyek, ha netán lenne tejem éjszakára, vagy ott adnak?

Jaj mennyi kérdés :lol: :lol: , de nem akarok semmit itthon hagyni.

Üdv: Alin

Kép
alinkat

Sziasztok!

Gratulálok Vikinek Zétényhez!
Szép nagy legényke!!!!!

Nekem Homéodent 2 fogkrémet ajánlottak a gyógyszertárba- már nem szedek homeopátiás bogyót, de ennél maradtam , olyan jó fogkrém!

Fanni 8.5 kg, 65 cm és naagyon kis okos+gyönyörű :)))

Kitartást és sok erőt a Mamáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

Szia Alin!

Küld el légyszi az email-címed.A Homéodent fogkrém homeopátiás,azt nyugodtan használhatod.A többit megkérdezem pontosan a csecsemős lányoktól,ha visszamentem dolgozni.

Menyasszon

Mekkorára nőttetek!!! :D

Puszi:Ingrid
patak

Szia Ingrid!

Elküldenéd nekem a homeopátiás listát amit a szülőotthonban alkalmaztok?

Köszi
Ivett
ivon

Szia Ivett!

Persze,csak küld el légyszi a címed.
Egyébként hogy vagytok?Mekkorák vagytok már?

patak

Sziasztok!!

Rég jártam erre!
Megvan a cukorvizsgálatom és minden jó lett :lol: :lol: !!
Tegnap voltam védőnőnél és dokinál is. Néha keményedik a pocakom úgyhogy pihit javasoltak. Meg a vérnyomásomra kell vigyázzni mert sajnos én nagyon túlsúlyos vagyok. :oops: :oops:
Remélem mindenki jól van. Már nagyon várom a 8-ai előkészítőt!!!!
Lányok valaki tervezi, hogy megy a bababörzére 4-én?? Mi megyünk a párommal.
Dokibácsi megnézte tegnap Bencét minden rendben van vele!! :lol: :lol:
Igaz a szokásához híven aludt a drágám!!!

Puszi Edit
rozi79

Sziasztok nagy pusssz mindenkinek! Kedden hazajöttünk a korházbol Zétikém nagyon jó fiu. Jó nagy fiu. Ingrid tényleg maradhattál volna még egy napot bár mondjuk sokat nem voltam a szülöszobán max 1 órát. De az is borzasztó volt. Már alig vártam hogy felvigyenek a mütöbe.De megérte mert csodálatos a Drágaságom. Örök hálám a korház összes dolgozójának !! Hihetetlen hogy ennyi kedves és figyelmes ember dolgozik ott!

viki28

Köszönjük szépen mindenkinek a gratukat :P :P :P

viki28

Szia Alin!

Megkérdeztem mindent:
-Garmastan:jobb,mint a Bepanthen,ami nálunk van,mert azt nem kell lemosni szopizás előtt,így hozzhatsz nyugodtan
-popsikenőcs nem kell,az van,ellenben egy pár darab textilpelenkát,egy plédet a bébinek és nadrágpelust hozni kell(már nem tudunk adni sajna fentre a bébiknek),popsitörlőt is hozhatsz arra az esetre,ha még nem kapod meg a csomagot
-cumisüveg nem kell
-szoptatós párnánk van,ha esetleg igényled,tudunk adni
-Laktoherb teát szerintem kényelmesebb,ha lefőzetve hozod be,de egyébként van mikro ill.gáztűzhely az osztályon
-haskötőt inkább csak a császáros mamák szoktak használni,sima szülés után nem

Remélem tudtam segíteni! :)

Kellemes hétvégét mindenkinek,pussz:Ingrid
patak

Szia Ingrid!

A címem: ivon@freemail.hu

Köszi
Ivett
ivon

Ingrid! Nagyon köszönöm a segítséged!

Kép
alinkat

Sziasztok!
Viki Gratulálok a szép nagy legényhez!!
Ingrid
Örülök, hogy találkozthattunk a kórházban. 10-én megyünk szülésfelkészítőre véletlenül nem leszel benn? Ugye jól emlékszem hogy 10 órára kell menni?
Köszike
Gyöngyi
bgyöngyi

Szia Gyöngyi!

Igen,én is örülök,hogy találkoztunk.Olyan jó megismerni Titeket. :) 10én nem leszek bent.10re kell menni,jól emlékszel :)

Kellemes hétvégét kívánok:Ingrid
patak

Sziasztok pusssz mkinek! Gyöngyi köszönöm szépen! Raktam fel képeket egy kicsit dicsekedni :lol: Ingrid azt én honnan tudhatnám meg hogy a Demjén doktorbácsi mikor lesz ügyeletes? Szeretnék vinni neki egy kis ajit mert ő vizsgálgatott,szerencsére ő volt az ügyeletes akkor! Nagyon aranyos ! :P Pusssz mkinek vár a kicsi szerelmem :lol: :P :D :)

viki28

Szijja!

Bent is néztem a képet Zétényről,tök ari! :D
A Demjén dr. általában hétfőnként szokott ügyelni,egyébként ha betelefonálsz a kh.-ba,a portás pontosan meg tudja mondani,hogy bent van-e.Kedd du. pedig a SZTK-ban rendel.
És egyébként jól vagytok?Rendes csemete??? :D

Pussz Nektek:Ingrid
patak

Sziasztok, Tami vagyok, olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy valaki nem tud-e otthoni bedolgozásos munkát, olyat ami nem csak egy átverés?????

Kép
tami2900

Szia pusssz mkinek! Köszönöm Ingrid megyünk megkeressük akkor :P Igen Zétikém nagyon jó baba csak amig nem eszi fullra magát addig elsem alszik most is puffog de 10 percenként cicizne hogy ott aludjon el :wink: kis ravasz :lol: .Amugy tök édi éjszaka alszik rendesen felkel kap enni és alszik tovább.imádom egy tündér :P Én is már tök jól vagyok a 86kg-bol maradt 68 és eszek rengeteget hogy legyen tejcsi.Afaneh dokibácsink jobb mint Norbi az update-tel :lol: 10 perc alatt13-14kg :shock: Igen a képet Erika leis nyulta hogy kirakja a falra.Pont tegnap sétáltunk a kórház mögött és tök jó érzés fogott el rendesen hiányzik hogy már nincs miért odajárni pedig egy kórházrol más talán az emberek nagytöbbségének a véleménye. Pussssz szép napot :!:

viki28

Sziasztok!

Hátha érdekel vkit!Azt biztos tudjátok,hogy lehet hozzánk terhestornára járni.De gondoltam,megírom Nektek,hogy van baba-mama torna és gátizom torna is(nem a Kriston A.féle).Ezek is ingyenesek,nem kell más,csak a TAJ kártya,kényelmes ruha,amiben tornázhattok,egy polifoam matrac,törülköző,és a babáknak egy pelus.
Időpontok:
-Baba-mama torna:csütörtök 15.00-15.45
-Gátizom torna:hétfő 16.00-16.45
kedd 17.00-17.45
Kiss Ágnes gyógytornászt keressétek.A tornák hátul a kerti pavilonban vannak(kert,hátul egy fsz.-es épület).

Remélem,hasznát veszitek az infonak és sokan kihasználjátok a lehetőséget!!! :D

Pusza mindenkinek:Ingrid
patak

Sziasztok!

Régen jártam erre...

Isten hozta Zétényt!

Máté tegnap volt két hónapos. Már 60 cm és 5600 gramm! (53 cm-vel és 4 kilóval született.) Nagyon nyugodt baba, 4-5 óránként eszik és az éjszakát 4 hetes kora óta átalussza.

A szoptatós teával vigyázzatok, nagyon sok kisbaba érzékeny rá! Inkább Urtica urens-t szedjetek!

Cupicica
cupicica

Szia Cupicica :P ari ez a nick :lol: Köszönjük szépen a te Máté babád sem volt pici baba.Zétikémnél is beállhatna valami rendszerféle föleg nappal ha fent van fél óránként enne(eszik).Éjszaka nincs gond eszik alszik 3-4óránként :P Szerencsére nekem a laktoherbtöl nincs semmi gondja meg a milupát is iszom csak miután megvettük rájöttem hogy az egy kicsit drága moka.De viszont az nagyon finom :lol:

viki28

Szia Patak!

mit jelent az hogy a méhlepény körkörös?
Ezt jelölte be az orvosom az ultrahang lapomra!
Várom válaszodat!
köszi
jóhír

Sziasztok! Viki nagyon aranyos Zétény.
Olyan kérdésem lenne tőletek vagy akár Ingrid ha erre jársz: hogy a szülésfelkészítőn (holnap megyünk) kell-e valamit jegyzetelni vagy kapunk esetleg valami listát, hogy mit kell vinni a kórházba?
Köszike
Gyöngyi 36. hét
bgyöngyi

Szia Gyöngyi!

Érdemes egy darab papírt és íróeszközt vinni, a főnővér mond néhány hasznos dolgot. Az persze egyénenként változó, hogy ebből kinek mennyi az újdonság. :D
a kérdéseidet pedig nyugodtan tedd fel, a felkészítő végén, illetve közben is lesz erre lehetőség!

Cupicica
cupicica

Cupicica köszönöm szépen.
bgyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi!
Milyen volt a szülésfelkészítő?
Kinél fogsz szülni?

Cupicica
cupicica

Szia Cupicica!
Halász Domonkosnál fogunk szülni.
A felkészítő jó volt, érdekes. Páromnak is nagyon tetszett.
Szép nagy már a fiad. Te kinél szültél?
Gyöngyi
bgyöngyi

Szia Gyöngyi!

Én Filep Aladárnál szültem. Látásból ismerem a Te orvosodat is. Szegényt szoktam sajnálni, mert az "öreg rókák" gyakran "kidobják" a vizsgálóból, vagy váratják őt és a paciensét.
Most már jársz CTG-re is, ugye?
Homeós bogyókat szeded?

Remélem nem baj, hogy ilyen kíváncsi vagyok? :lol:
Ha van időd, írj!

Cupicica
cupicica

Sziasztok Lányok!

Akit érdekel és érint:a nov.24-ei tanfolyamra van még 4 hely.Jelentkezhettek rá a főnővérnél a 3-691-666-on.

Gyöngyi
Csak azért nem írtam,mert láttam,hogy Cupi írt Neked!

Millió pusza:Ingrid :D
patak

Sziasztok!
Ingrid Semmi baj!
Cupicica
Pénteken voltam az első CTG-n.
Homeos bogyókat még nem szedem. A napokban akarom megvenni őket és az Arnicat péntektől szedhetem a többit majd csak akkor ha már a magnéziumot nem szedem.
Semmi baj ha kérdezel.
Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok pusssz mindenkinek! Gyöngyi köszönöm szépen. voltunk tegnap dokinéninél megis mérték a kis poponkat:) 5200g és 57centik vagyunk ám :lol: 3hét alatt 80dkg :shock: Örület amit müvel a Drágám tegnap nem akart cicizni mint aki elfelejtette bögtünk mind a ketten de ma de. elfogatta ez nem tudom hogy mi.A Halász doki"bácsi" nagyon aranyos és lelkis :D

viki28

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a homeopathiás szerek mellett a málnalevél teát lehet inni?
Viki nagyon szép sulyban van Zétény baba.
Gyöngyi (37)
bgyöngyi

Szia Gyöngyi!

Persze,nyugodtan.Beszéltem múltkor a Halász dr.-ral,úgyhogy szerintem azt is csak akkor kezd el inni,amikor a Caulot meg a Cimicit szedni kezded.

Puszi:Ingrid
patak

Ingrid köszönöm szépen. Pont ma voltunk a Halász dr-nál és rá is kérdeztem. Hétfőtől kezdem szedni a homeopatiás szereket.
Még azt szeretném kérdezni, hogy a fogrémet (mentolos) teljesen el kell hagyni vagy azért lehet használni? Vagy csak a homeopatias szerek bevétele előtt után kell ezeket a dolgokat elhagyni.
Bocs ha kicsit hülyén irtam le.
Köszike
Gyöngyi
bgyöngyi

Szia Gyöngyi!

Először is bocs,hogy ilyen későn válaszolok :oops:

Ajánlatosabb nem mentolos fogkrémet használni,de ha mégsem tudod beszerezni,akkor a fogmosások körül ne bogyózz.

patak

Sziasztok!
A segitsegeteket kernem, most vagyok 8 hetes terhes es ujpesten van egy tunderi orvosom aki az ujpesti szulootthonban dolgozik. Lakhely szerint mostmar az Uzsokiba tartozom mert 2 eve Zugloban lakom. A mostani korhazatalakitasok miatt teljesen elbizonytalanodtam es nem tudom melyik korhazban lenne erdemesebb szulni ha a szabad orvosvalasztast beszuntetik.

Minden informaciora es tanacsra szuksegem lenne hogy meg idoben tudjak donteni.

Az ekezetek hianya miatt kerlek ne haragudjatok!

Segitsegeteket elore is koszonom!!!!!!!!!!

Zsuzsi
tn_zsuzsi

Szia Zsuzsi!

Ingrid vagyok,a Szülőben szülésznő.

Sajnos nem tudok Neked ebben segíteni,mert elég kialakulatlan még minden.De még senki nem tud semmit,hogy mi lesz jövőre az átalakítások miatt. Szerintem addig is járj nyugodtan a dokidhoz,benne azért gondolom eddig is megbíztál.Egyenlőre az a legfontosabb,hogy jól és nyugalomban legyetek.
És kihez jársz,ha megkérdezhetem?

Ha vmiben tudok segíteni,írj nyugodtan!

Szió:Ingrid :)
patak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?