Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Athiz már alig várom a beszámolód.

Ildi én azt olvastam valahol, hogy azt akarják, ha te mégsem a lakóhelyed szerinti kórházban akarsz szülni, akkor a TB-nek ki kell fizetni a szülésért (vagy bármilyen beavatkozásért) a 30%-ot, tehát, ha a TB azt mondja, hogy egy sima szülés neki 100 e Ft, akkor te kifizeted ennek a 30%-kát + doki + ha szülésznőt választasz akkor még annak is lehet fizetni :(

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Junko

Mi volt UH-on? :) Kukkoltam ám tegnap,hogy van két domináns tüsződ :D:D:D!Tessék elkapni őket!!!Mikor lesz az inszem?

Bildi

Aludj sokat,ilyenkor az a legjobb :).Így próbálja a szervezet a sok káros dolgot kiküszöbölni,ami az első 3 hónapban veszélyes lehet :)!
Ez a nem körzeti kórházban szülök dolog leginkább a pestieket érinti,vagy azokat a nagyvárosokat,aghol több ilyen kórház is működik... :roll: Minden esetre való igaz,hogy ez a versenyhelyzetnek nem kedvez... :? Megint csak veszítenek az amúgy is elég kismértékű motivációból... :?

Zsóka

:)

Ancsa

Én elolvastam a cikket és telejesen egyetértek a kórház döntésével :).
Belegondolok,hogy ha ők most engednének és a többi kórház szülészeti dolgozói is csatlakoznának... :? Nem maradna pénz a kórházban... :(
Szegény nőgyógyászok éhen akarnak halni :wink:!Nálunk is :D!

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc.
Akartam ám írni, csak beosztom mert sok a munka. :oops: Két tüsző egy-egy mindkét oldalon, de azt mondta a doki örüljünk ha lesz belől egy ami megérik. Jó fej...csütörtökön kell menni újra de erről majd csak vasárnap tudok tájékoztatást adni. Sztem kb. kedden kell mennem inszemre.

Ildi, Zsazsó
Köszönöm a vitamin ajánlást. Most csak C-t és E-t szed, megvárom az inszemet ,meg hétfőn a dokit mit mond neki. Aztán majd meglátjuk.

Zsazsó!
Hő?

Takido!
Mesélj a babaszobáról!

Bee!
Merre vagyol???
Vendég

Sziasztok!

Csak most tudtam jonni mert borzalmasan kibuktam, kisirtam a szemem, egyszeruen nem tudom hogy hogyan leszek kepes tultenni magam ezen.
Hatalmasat csalodtam, allitolag "elvesztettek" a szovettan eredmenyet. Szerintetek nem fura ez egy kicsit :?: Hogy lehet ezt csak ugy elveszteni???
Itt valami nagyon buzlik, ha nem lenne takargatnivalojuk nem veszett volna el az a papir az halal biztos. Nem eleg hogy nem vettek komolyan annak idejen es nem fektettek be idoben hogy nem voltak ott amikor kicsuszott a baba hanem ott alltam a klotyoban lavorral alattam a babaval es vartam meg 10 percet amire oda meltoztattak jonni aztan nem adtak vitaminokat, a tejbelovellesre nuku es persze most a kontrollon meg sem neztek se ultrahang, se ver, se vizeletvizsgalat egyszeruen semmi meg az eredmenyt is ELVESZTIK! Persze igy nem lehet meg feljelentest se tenni mert mire fol? Ja es azt el is felejtettem hogy az allitolagos kaparasuk utan egy hettel meg egy marha nagy darab jott ki belollem. Ezek utan hogy bizzam rajuk a kovetkezo babamat???
Persze most a csaj 3 menzit mondott szunetnek ugyhogy meg az a remenyem is leszallt hogy a kovetkezo ciklusban elkezdhetunk probalkozni.
Ezek utan alaposan osszevesztem az urammal mert egyszeruen nem tudja megerteni hogy en ezt NEM FOGADON IGY EL!!!

Lanyok, nagyon sajnalom hogy nem tudok szep dolgokat irni azt hiszem a legjobb az lesz hogy nem irok addig amig helyre nem jovok mert nem akarok mindenkit elszomoritani es allandoan itt keseregni.

Oszinten kivanom hogy Junkonak sikeres legyen az inszem es Athiznal minden rendben legyen a babaval, mindenkinek jo hireket!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nem semmi, amit írsz! Döbbenet.
De próbálj erős lenni!

Junko! :wink:
Drukk neked! És jelentkezz a hírekkel!
A hőm ma leesett 36.9-re. Lehet, hogy beágyazódás ( 5-6. dpo )?
Úgy szeretném!
zsazsóka73

Halihó! :lol:

Junko drágám, elgurult a fonál. :roll: Bármid is lesz (lombik vagy inszem) nagyon drukkolok Neked!!!!!
Baratodildivel egyetértek! Egy kis méhpempő (vagy más) apának, és neked sem árt. Én is eszek ám méhpempőt!!!
Csakegy is erre esküdött, s ha jól rémlik akkor Okriszti is szedte valamilyen formában! Azonban sikerült felkutatnom egy olyan méhpempőt (kapszulás változatban), amelyikben nincs ginseng. Állítólag azt terhes nőknek nem szabad szedni. Így aztán nem volt hozzá bizodalmam, s ezért talpaltam tovább.
Kutyák és kert? :lol: Ismerős! Nehéz ügylet a kettőt összeegyeztetni!
Ja! Ne s t r e s s z e l j! Tudod: nyugalom, pihi....

(((((((((((((Angyal)))))))))))) ... úgy is tudod a többit!!!!
Elefánim nagyon elunta a dolgot. Ezért tegnap szereztem (hatalmas lelkiismeret furdalásom van!!!) Norcolutot. Eszem 5 napig, oszt végre meglátogat miki.

Takido kérdezted hogy a november miért lesz már lightosabb nekem munkaügyileg. Végre megszabadultam az összes külső cégtől aki auditál (ellenőriz) bennüniket! :lol: Ezenkívül szombaton leadtam 3 nagy projektemet (programok tervezése, tesztelése). S most már napi 8 órát dolgozó nő leszek! :lol: Pocakod? Fotó? :wink: :lol: :lol:

Tontica megaciklusom = PCO. Sosem gondoltam volna hogy megérem ezt.

Anyapoc teljesen egyetértek veled az ügyeletben való szüléses hsz-eddel. Azonban van az érmének másik oldala. Elrémiszt a tudat, hogyha bekerülök, ahhoz az ügyeletes orvoshoz, akivel "összekötöttem a bajszot" az elmúlt pár évben.
Az egyik majdnem kidurantottam a hólyagomat - abortuszra feküdtem be egyébként a kórházba. Ezért nem dicsértem meg szép szavakkal. Sőt közöltem vele, hogy jobb lenne, ha visszamenne hazajába, s otthon tenné meg azt, amit példul velem művelt - arab orvos egyébként. S nem vagyok rasszista!!!!
A másik berendelt UH-ra. A folyóson messziről kiabálta, hogy elege van az összes betegből. Húztam ám a nyakam, pedig nem csináltam semmi rosszat.
Annyira túl van már bonyolítva az eü rendszer Magyarországon, s ennek mindenki issza a levét. A beteg, az orvos...... Szomorú ez az egész. :cry:

S nem utolsó sorban: Zsazsóka! Drukkolok neked is! :lol:

Elnézést akinek nem írtam név szerint! Ritkán jövök, de figyelemmel kísérem itt az életet!

További szép napokat!

Bee
beebeey

Tontica ez több, mint felháborító. És ha tudták, hogy elveszett, miért nem értesítettek hamarabb? Mo-n létezik olyan, hogy betegjogi képviselő. Biztos vagyok benne, hogy nálatok is van ilyesmi.
Nálunk azt hiszem úgy működik, hogy hozzájuk fordulsz a panasszal és ők kivizsgálják az ügyet.

Én mindenképpen megpróbálnék lépni valamit a helyedben.

Kép
Kép
robcsi03

Tontica:
Tudom mennyire csalodtal most, de a boncolas nem valtoztat a tenyeken. :( Sajnos semmi nem valtoztat a tenyeken. :cry:
Kivanom, hogy hamar terjen beled a megbekeles es ha 3 honap, akkor 3 honap utan jojjon a baba hozzatok. Nagyon tudom mit erzel, nagyon tudom, sajnos :( Itt sajnos csak az ido es az uj terhesseg segit. A ferjeddel meg bekuljel ki gyorsan. Ok is gyaszolnak a maguk modjan, nem annyira latvanyos, de legalabb annyira rossz nekik is.

baratodildi

Sziasztok!

Tonti, eszméletlen milyen felelőtlen és nem normális társaság! De sajna nem csak ott vannak ilyenek! Nagyon sajnálom, és azért remélem, hogy jössz a Babanetre, és panaszkodsz, meg beszélgetünk, mert az ilyenkor jót tesz! Ha akarod, még priviben is megteheted nekem, ha a többieket nem szeretnéd lehangolni, meghallgatlak, jó? Nem szeretném, ha begubóznál! Egyébként én sem tudnám elfogadni így a dolgokat! Szemét sumák banda!

Junkó, mennek a drukkok! ++++++++++++++

Zsazsóka, én is remélem, hogy beágyazódás! :wink: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Bee, remélem, hogy rendeződik az elefántod, és végre valahogyan, de megtörik a jég! Ha érted, mire célzok! :D

Na és most magamról.

Kép

:D :D :D
Nem tudom, mennyire látszik, az a kis fekete foltocska az.
Tehát teljesen jó helyen van, még csak a zsákocskája látszott! A doki felírt Utrogestant, és 3 hét múlva mennem kell megint, akkor lesz megin UH és vizsgálat is. Most meg sem vizsgált manuálisan, mert mondta, hogy nem szeretné, ha piszkálnánk, nehogy gond legyen. Ja, és aminek szegény férjecském nagyon nem örült, hogy nem szexelhetünk! :? Sokat kell(ene) pihennem, majd próbálkozom vele! Remélem, hogy minden rendben lesz.
Azt, hogy elmondjuk-e a szülőknek, még nem tudjuk, lehet, hogy holnap megteszem. Csak nem fog tetszeni a reakció, de sebaj! Legalább számítok rá! :roll:

Puszilok mindenkit!
Vendég

Tontica

Nagyon megdöbbentő,amiket leírtál,de vhogy (ha nem haragszol) nem ért váratlanul.Már többen is írtuk,hogy vhogy nem stimmel ott az eü ellátás ezen a téren... :( Tudom,hogy ez nem vigasztal... :(
Minden esetre inkább gyere ide siránkozni,mint otthon egyen meg a fene :wink:!
Itt legalább megölelgetünk érte virtuálisan!
Én is továbbmennék a helyedben,kell,hogy legyen vmi lehetőség,ahol jogorvoslattal élhetsz az összes többi ügyedben is!Én az egészet kitálalnám.
Nincs lehetőséged másik kórházba menni ellátásra? :roll:

Bee

Igen,tudom az érem másik oldalát,de ez a kiszolgáltatottság bmikor utólérhet.Mint mondtam,mivel több ügyeletes orvos is van azonos időben(a szülészetesn 2,de az osztályon több is),ha gondod van,kérheted a másikat... :) Legalább is jogod van orvost választani :).
Azt az abortusz dolgot viszont nem értem :shock: .Miért volt neked abortuszod????
az meg,hogy a doki kiakadt,szt szintén ennek a rendszernek a terhe.Hiszen száz helyen kell így helytállniuk,pláne hogy lóvé is így jön.Ha nem ez lenne a rendszer,akkor talán pihentebbek és normálisabbak lennének... :? Talán....
Minden esetre drukkolok,hogy többet ilyen helyzetbe ne kelljen kerülnöd :D!
Tény,hogy túlbonyolított,de valljuk be,mi betegek is bonylítjuk a hálapénzes mizériával.Ez egy ördögi kör,amit nem lehet megszakítani... :? Vagyis félünk megszakítani,mert félünk attól,hogy akkor nem azt az ellátást kapjuk.... :? Ami egyébként is megjárna...
Hát nehéz ügy... :(

Zsóka

Hát akkor legyen az!Beágyazódási leesés :wink:!

anyapoc

Athiz nagyon örülök, hogy minden rendben van. Apa meg majd kibírja valahogy. Pihenj minél többet és továbbra is pozitív gondolkodás! :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

A hőmérős topikból jövök, nem is akarok nagyon zavarni, csak átjöttem megnézni Athiz "kis fekete foltocskáját" :lol:

Athiz: gratulálok hozzá!!! Nagyon óvatos dokid van, fogadd meg a tanácsait! Vigyázz Magatokra. :-D

Puszi

Szezso
szezso

ATHIZ!! Hát ezért kellet aggódni!
Most aztán tessék pihizni! Vigyázzatok magatokra nagyon! Hú de tök jó!! :lol:
Ja vigyor: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A párodnak is kitartást! (hi-hi) :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi, Szezso és Bettike, nagyon köszönöm, iszonyú aranyosak vagytok! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Athiz!
Látod-látod, minden oké. Most aztán tényleg nyugodj meg és pihenj.

Tonti!
Nagyon sajnálom amin átmész. :(

Zsazsó!
Jaj Istenem, legyen beágyazódási leesés. Holnap írj, mit mérsz!!!!

Bee!
Azért jó, hogy néha előbújsz! :D
Szedem ám a méhpempőt, párom meg C és E vitamint. Inkább vitaminokat adok neki, mert ezekre a kozmikus dolgokra mint Maca Wibe, meg méhpempő a Rossmanból csak a szemét forgatja. Ha meg azt mondom E és C vitamin a gyógyszertárból nagyobb a bizodalma.
Éljen a 8 órás munkanap és hátha rendeződik a ciklusod is. Aztán gyere gyakrabban mert érdekel mi van veled.
Vendég

Junko, köszi szépen, tudom, rendesen túlaggódok mindent, de én már csak ilyen buggyant vagyok! :lol: Puszi
Vendég

Athiz :D :D :D :D

baratodildi

sziasztok.gondoltam ide is leirom mert hatha erdekel titeket is.

valoszinu terhes vagyok :P

Kép
monyoka

Monyoka! Részletek? :?: :?:

Kép
bettike
Eger

bettike a tesztem a babaprojektes topikban.
a valoszinu azert mert meg nem 100% lek.dokihoz jovpo heten megyek.

Kép
monyoka

monyoka:
Jajj de jo!!! Ide is reszletet legyszi!!!!!

baratodildi

a reszletek?
hm...bizti kivancsi vagy ra :oops: :P
na jo.nem akkor volt pem amikor rakoncetraltunk,sot azt hittuk nem is volt mert az lh nem mutatta ki.
szoval csak egyutt voltunk ugy spontan,amikor kedvunk volt.16 honapja probalkoztunk.
az meg ide tartozik hogy ez volt a legsreszesebb honapom az evben,es megis....
varom hogy a doki is azt mondja terhes vagyok.addig bizom.

Kép
monyoka

Monyó drága!

Ide is írom, örül a szívem nagyon. :)
Nagyon-nagyon várom a dokis vizsgálatot!!
Vendég

Sziasztok!

Athiz

Gratul a petezsákhoz :).Nagyon édes a kép :D!És persze egy kicsit akkor most nyugodj le! :) Azonnal adta a doki az Utrot? :roll:

Monyoka

Én tegnap már kukkoltam,illetve előtte is,amikor elkeseredtél :).De azért nem akartam ide megírni,csak ha nem jössz át :).
Csendben gratula és drukk a dokiig :)!

Több érdekes dolgot olvastam tegnap egy szuper könyvben. Popper Péter-Ranschburg Jenő_Vekerdy Tamás Sorsdöntő találkozások a címe,mindenkinek nagyon ajánlom.

Leírom,ami nagyon érdekes,mivel volt már róla szó,hátha nektek is hasznos lehet :).

1. Az egyik dolog a szobatsiztaság,amit egyébként Vekerdy zárójelben jegyez meg,mert nem erről szól a könyv,de nagyon tanulságos pszichológus szakember szájából hallani:
[quote]( írta:Zárjelben jegyzem meg,rettenetes magyar szokás a szobatisztaság sürgetése;például:6 hónapos szopó gyermek alá odatartjuk a bilit,mert észrevettük,hogy szoptatás közben kakil és úgy gondoljuk,hogy nem lehet elég korán kezdeni....- Hogy ebből milyen bonyodalmak, zavarok származnak,abba most nem bocsátkozom bele,csak annyit mondok, hogy a természeti népeknél két és fél éves kor körül a gyerekek maguktól és Magyarországon is,ha ezt hagyjuk,maguktól szobatisztává válnak. természetesen elvétve még előfordulhat bepisilés 5 éves korig és ezt teljesen természetesnek kellene tekinteni.)

2. A másik dolog a túl korai tanulásról,illetve a mikor csinálja már a gyerekem (felállás,beszéd stb...)
[quote]& írta:quot;Hogyhogy?Zsoltika 16 hónapos, és még négykézlábazik?De hát Ágika kilenchónaposan elindult és járt!"
Tudnunk kell: ez a sokféle összehasonlítgatás,siettetés mind hülyeség!Ha egy gyerek kétéves koráig feláll, és elindul,teljesen mindegy,hogy mikor teszi.Még egyszer mondom:TELJESEN MINDEGY.Nem úgy van,hogy a tehetséges,okos kilenchónaposan áll fel, a hülye,lusta tizennyolchónaposan.Erről szó sincs!Másik példa.Mikor kezd beszélni?"az én Zsuzskám hét hónaposan bezsélt".Marhaság természetesen.Persze,hogy kiadotthangokat , és az anya a szituációból talán néha rájött,hogy ez most mi lehet (ha volt "értelme " egyáltalán), aztán később úgy emlékszik,hogy akkor már beszélt.(....) És akkor itt ez a szegény Zsoltika-vegyük megint őt-,aki már kétéves,már két és féléves,és még mindig csak azt mondja,hogy "miamu tiapo". (....)De mindenképpen tudnunk kell,hogy szó nincs arról,hogy nekünk fejleszteni,képezni kellene egy egyébként egészséges gyereket bármiben:járásban,beszédben(ez a két legfontosabb dolog). (....) És akkor a gyerek előbb vagy utóbb beszélni fog, és hangsúlyozom,MINDEGY.hogy hároméves koráig mikor szólal meg. aki hároméves korában szólal meg,az is nagyjából ugyanakkor fog mondatokban beszélni-megszólalása után hamarosan-mint aki hét-vagy kilenchónaposan már "megszólalt".
És megint nem úgy van,hogy az okos gyerek előbb beszél. (....)

Van egy olyan kifejezés,hogy iskolaérettség.Ez pontos.A gyerek megérik az iskolára,mint az alma a fán.Ahhoz,hogy az iskolára megérjen,ha egyébként egészséges és normális családban nő fel,nekem semmit nem kell tennem!-de ha forszírozom a dolgot,le fog maradni,rosszabul fog neki menni,kifárad,ráun stb.
Miért?
Miről van szó?
És most egy valóban sorsszerű kérdéshez érkeztünk.Eléri-e a szülőt a mai divat?"Teljesítményelvű társadalomban élünk,az fog jól teljesíteni,aki már kisgyerek-korában is,legkésőbb az óvodában minimummenedzserképzésben részesült,ami nélkülözhetetlen a későbbi karrierhez..."

Tovább nem idézek,mert hosszú lenne, de kifejti a szakember,hogy nagy hiba már óvodás korban midennféle különórákra járatni a gyereket,elősorban ugye a nyelvet szokták itt kiemelni.a legtöbb óvoda visziont nem akarja elveszteni a gyerekeket,így kénytelen alkalmazkodni az igényekhez még akkor is,ha nem ért vele egyet.
Ráadásul kifejti a szerző,hogy bőven elég lenne az idegen nyelvet 7-8 éves kortól tanítani,mert semmivel sem fog előrébb tartani az a gyerek mondjuk 11 évesen ,aki 3 évesen kezdte a nyelvtanulást(természetesen hasonló háttérrel rendelkezőknél).

Szl érdekes a könyv,ajánlom mindenkinek :wink:!

anyapoc

Hmmm... Pro és kontra...

ajánlom nézegetésre ezt a lapot,ha ide még nem írtam volna:
www.okosbaba.hu

anyapoc

http://www.babakozelben.hu/cikkek/babap ... elkul1.htm

Ez pedig érdekes oldal a szobatisztaságról... :?

anyapoc

Athiz!
Ez szuper! És vigyázz magatokra!

Monyoka!
Örülök a hírnek! És drukk!!

Junko! :wink:
A mai hőm is lent volt. Bizakodom és majd látjuk, mi lesz.

Bee!
Köszi a drukkokat!

Mindenkinek szép napot! :)
zsazsóka73

Sziasztok! Új vagyok itt, de szeretnék beszélgetni.
zora7

Babát tervezünk, most először, mert van már 3 nagy lányunk csak úgy. De mióta tudatos a döntés, már volt vetélés, elmaradt peteérés, minden. 37 vagyok, van valami csodaszer?
zora7

Zora

Szia :).
Sajnálom a vetélést,de drukkolok,hogy mihamarabb sikerüljön az újabb baba :).
Sajnos,korodnál fogva egyre kisebb az esélyed könnyen teherbe esni :roll:Nem véletlen a kimaradt PÉ sem.Az életkor növekedésével sajnos a termékenység csökken :?.
Csodaszer? Érdekes kérdés :).Itt a lányok hőmérőznek,hogy belőjék a PÉ.Ha így nem megy,akkor a doki segíthet.Mondjuk PÉ serkentővel... :roll:

anyapoc

Ildi, én is :D !

Anyapoc, köszi, igyekszem nyugodt maradni! Remélem, sikerül is, csakhát az a nov. 21, amikor legközelebb megyek a dokihoz, annyira messze van! :roll: Utrot azért adott rögtön a doki, mert az előző terhességemnél is kellett. Ő mondta, hogy így kell!

Ami a bilizéses cikket illeti, nem értek egyet, de ezt már egyszer megdumáltuk. Szerintem semmit sem kell erőltetni a gyerekre, viszont amit szívesen megtesz, attól miért tiltanám el?
Szerintem így logikus.

Zsazsó, nagyon kedves tőled, köszi! Drukkolok továbbra is neked!

Zora, üdv! Én a Gynevac szurit és a cickafark-palástfű tea keverékét szedtem, és bejött. Emellett hőmérőztem, LH teszteltem, méhpempőztem és terhességi vitamint is szedtem. Úgy voltam vele, ha ez sem segít, akkor semmi! De segített szerencsére!

Okr hol vagy? Többiek?

Milyen volt a Mindenszentek? Szerintem olyan csodálatos ilyenkor a temető, hogy ennyi gyönyörű gyertya meg mécses világít!
Vendég

Athiz

Nem is arról szól a könyv,amit a gyerek szívesen megtesz :wink:.
lehet,hogy szívesen ül bilire,de én ezt akkor sem tartom tényleges szobatisztaságnak. De ez meg nézőpont kérdése :wink:.
No,az egy dolog,hogy november még messze van,de szülni sem most fogsz,csak úgy szólok! :lol:

anyapoc

Hmmmm...és tiltásról szt szó sincs benne... :roll:

anyapoc

Ma voltam uh-n. hat szivhang nem volt meg, de a baba jol fejlodik 2-3 mm nagy most. Egy kicsit aggaszt a szivhang kerdes, de most nincs mit tenni, varni kell amig az is jon.
Es a kepecske is itt van, en csinaltam digi geppel a monitorrol. Nem sok minden latszik meg...
Kép
Kép

baratodildi

SZiasztok!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni... mi újság van a topicon?

Ildi,
gratulálok!

Zora,
üdv itt!
Sajnos csodaszer nincs :?

Látom szóba került, hogy már van, ahol nem lehet dokit választani... Vagy már bp-n is bevezették ezt a remek dolgot? :roll:
Nekem ez nagyon nem tetszik, ragaszkodom a dokimhoz, nem megyek máshoz! :shock:
angel37

Ja, persze ha majd aktuális lesz! Mielőtt vki félreértené :wink:
angel37

angel:
Remelejuk minel elobb aktualis lesz :lol:

baratodildi

Ildi, nagyon édi a babád, ne aggódj, lehet, hogy csak pár nap, és már hallhatnád a szívhangot is! Mikor kell menned legközelebb?
Akkor már hallod majd! De jó lesz! Én is alig várom a 21-ét, én akkor megyek csak legközelebb, akkor már ugye a 8. hetet betöltjük. Remélem, nem lesz gond addig sem.

Tegnap megmondtuk a szüleimnek is meg az anyóséknak is. Rosszabbra számítottam, egész jól fogadták.
Anyósom csak annyit mondott ami nem tetszett, hogy Szilinek majd rossz lesz. Miért lenne rossz, másnak is van tesója, és megpróbálok majd mindent megadni neki, mint eddig is. És nem fogom ettől kevésbé szeretni Őt, már meg is beszéltem vele. Úgy fest, megértette, habár ez majd akkor derül ki, ha itt lesz a másik bébi. Nagyon remélem, hogy nem lesz hiszti, és szeretni fogják egymást! Na, ez ugye még nagyon odébb van! Azt még meg is kell érni! :)

Angel, na ezaz, jussunk el a szülésig, nemigaz? Remélem, hogy hamarosan bebabásodsz, és hasonló "gondokkal" küzdhetsz! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Athiz!
Grautálok a jó helyen lévő zsákocskához,és ne aggódj,nov.21.-én is rendben lesz minden.

Monyoka!
Nagyon örülök nektek,remélem a doki is megerősíti a jó hírt :D

B.ildi!
Neked is gratulálok,és nyugi,lesz ott szívhang is :D És aludj csak,mikor teheted,nem fog örökké tartani sajnos.

Tontica!
Tényleg nagyon felháborító amit művelnek veletek :evil: De semmiképp se tűnj el,ez a topik arra való,hogy örömünkről,bánatunkról egyaránt írhassunk(legalábbis szerintem)és segítsünk a másiknak,ha tudunk.Vagyis itt a helyed továbbra is :)

Anyapoc!
Új szerzemény ez a könyv?Hol vetted,mert engem is érdekelne :)
A kórházzal kapcsolatban én is remélem,hogy pozitív tapasztalatokról számolhatok be.
Köszönöm a meghívást,hát már csak a holnapi nap maradt a hétből,ha nektek az jó.Nekem jó :D

Junko!
Remélem az UH-on jó hírekkel szolgáltak.Várjuk a vasárnapi beszámolót.
A babaszoba teljes felújításon esett át.(ezt a szobát eddig nem használtuk semmire)lett új lambéria,parketta,és vettünk szép bútorokat,amiknek az összeszerelése jelenleg is tart.Majd teszek fel képet,ha teljesen elkészülünk.Igaz elromlott a fényképezőgépünk :twisted: ,de majd kölcsönveszem Anyuékét :)

Zsaszóka!
Szorítok,hogy beágyazódás legyen :D

Beebeey!
Így már értem.Gondolom nem kis tehertől szabadultál meg.Nem lehet,hogy ez is hozzájárult a giga ciklushoz?
Pocakom szépen növöget,majd teszek képet a szobával együtt :)

Angel!
Remélem minél előbb aktuális lesz a dolog.Tényleg,most hogyan tovább,mikorra kell szorítanunk?

Rólunk még annyit,hogy ma voltam 32 hetes UH-on.Minden oké Gerda szerencsére nem fordult vissza,és a méretei is a korának megfelelőek. :D

KépKép
takido

Takido! :)
Gerda! De szép nevet választottatok!

Angel! :wink:
zsazsóka73

Takido

A holnap úgy jó,ha valamikor dél és 3 óra közt jössz,mert délelőtt vendégsében leszünk,du meg megyünk a Metroba,ha minden igaz :).
Gratu a jó eredményekhez :).
A könyvet a Plázában vettem,1-2 hete,szt nagyon jó :).És ott kapni a Gyrekekre hangolva c. könyvet is :).Asszem a pszichológia résznél :)!

anyapoc

Takido, örülök, hogy minden rendben Gerda babával! Atyaég, nemsokára szülsz! De gyorsan repked az idő! :D
Vendég

Sziasztok, Jo Reggelt!

Senki nincs meg itt?

Athiz GRATULALOK a kis pottyocskedhez, nem hihetetlen hogy mi is ilyenek voltunk? :lol:
Ugyan mar, meg hogy rossz lesz Szilinek hogy testvere szuletik? Erthetetlen, szerintem annak a rossz akinek nincs testvere mert nem ismerheti meg ezt a csodallatos kapcsoltatot.

Monyoka NEKED IS GRATULALOK! Szuper!!! :D

Takido aranyos vagy! :wink: Biztos gyonyoru lesz a szoba, de jo! Mar en is tervezem hogy mit fogunk csinalni a kisszoba butoraival majd ha eljon az ido mert total at akarom majd alakitani uram nagy orome. :lol:

Anyapoc legyszike kuldjel egy privit a bankszamlaszammal!

OKriszti hol van :?: :?: :?:

Moni hogy vagy :?: :?: :?:
Lattam am a Te kis pottyocskedet is, biztos nagy most otthon a boldogsag! :D

Ez a gorbem is meg nagyon csunyacska, remelem fokozatosan szepul majd es karacsonyra mar szuper lesz. Kiszamoltam es pont karacsonyra fog esni az a peteeres amikor mar majd probalkozhatunk, a nagyfiam 3 eve pont karacsonykor fogant. :lol:
Tegnap voltam borgyogyasznal es megnyugtatott, nincs egy gyanus anyajegyem se. :lol:
Kép
Ugye milyen csunya? :(

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tonti!

Örülök, hogy rendben vagy anyajegyügyileg! :D
Szerintem nem csúnya a görbéd! Ha volt peteérésed, akkor inkább úgyis az utána lévőket kell nézni, és ez bizony nagyon szépen halad fölfelé! Volt action pé-kor? Remélem! :wink:

Képzeld, teljesen padlón vagyok. Azon idegelem magamat, hogy miért nem volt baba a petezsákban? Ma reggel meg már este is bőgtem emiatt. És 3 hét még a köv. UH. Mi lesz velem addig? Hogy fogom kibírni? :cry: Már bocs, hogy siránkozom! :oops:
Vendég

Athiz, en nem ertek ehhez de szerintem az a petezsak nem novekedne ha nem lenne benne baba, az meg a masik hogy ha nincs baba van menzi ugyhogy probalj megnyugodni mert ezzel csak artasz, akkor is nagyon kibuktal amikor leesett a hod es latod mi lett belolle ugyhogy csak pozitivan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt akcio boven de vedekeztunk mert meg ezt a ciklust es az ez utan kovetkezot kivarjuk es utana vagunk bele.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Köszi az érdeklődésed. Egyre sűrűsödő hányingerrel küzdök... Ma vissza is kellett, hogy feküdjek emiatt. Hogy mi lesz velem amikor dolgozok??? Egyébként minden oké. Nekem a fiam és a lányom másfél nap különbséggel született. Most egy hónappal korábban fog érkezni a szülinapjukhoz képest a manócskánk. Tehát biztos van abban v.mi, hogy melyik időszakban a legtermékenyebb v.ki. Szóval hajrá! És karácsony már nincs is oylan messze!

Athiz!
Ne tessék siránkozni, mert árt a babócádnak! Figyi! Lehet, hogy később fogant, mint cikl. közepe. A vonalzónk kb. együtt halad, és nekem eg yhete volt már szívcsőlüktetés, de én tudom, hogy korábban volt pé. Lányomnál kb. 7 hetesen voltam UH-n, és akkor még csak anyni látszott mint neked, és azt írták rá az UH papírra, hogy 5-6 hét. Szóval no para!

Mondjuk aztán én is parázok ám, hogy ne legyen folyásom, meg ha van hányingerem azért, ha nincs azért, ha érzem a cickóm azért, ha nem azért... Szívesen mennék én is minden héten UH-ra, hogy megkuksizzam, de sz.tem nem jó lenne neki. Így marad a türelem. AZ első 12 héten szeretnék már túllenni, de nagyon.

moni

Athiz!
Gratula a pöttyhöz, nekem tetszik :)
sonjus

Köszi csajok a nyugtatgatást!

Móni, a 12 hetességgel én is így vagyok. Habár ha már látnám, hogy ott a bébi, és ver a szíve, már sokkal nyugisabb lennék!
Én nem nagyon küzdök hányingerrel, inkább tegnap is a szédelgés volt rajtam. Pihenj, amennyit tudsz!

Pusszantás
Vendég

Mi van itt? Nem ir senki?

Moni az jo ha hanyingered van (persze mar akinek) ne aggodj, minden rendben lesz!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, én itt vagyok, csak nem sok mindent tudok írni. Csak nyavalyognék, azt meg nem akarok megint, mert roppant uncsi, főleg nektek! :lol:
Ha van valami jó kis témája bárkinek, akkor dobja fel! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?