Új privát üzeneted érkezett!

Hát, Szirom, én is azon morfondírozok, hogy most akkor mi legyen...Mert Babancs és Athiz példáján felbuzdulva, én is nekiálltam inni. Szerintem én tovább iszom...A gyógytea tasakján szó sincs arról, hogy mikor kell inni, úgyhogy szerintem ártani nem árt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Kismamik:)
visszakúszott a hőm 37,re, bár tudom, hogy a délutáni semmit nem jelent, nekem 36,4 szokott lenni délután... eddig...

egy kérdés: van egy tünetem, a bal mellbimbóm nagyon érzékeny és fáj, de csak ha pl.-ul mosakodás közben szappanozom. de akkor nagyon fáj, a jobbal nincs ez...
valaki tapasztalt ilyet?
szerintetek mikor teszteljek legelőször? már nagyon nem bírok magammal:)

Veramama
veramami4

Szezso! Szerintem sem érdemes már abbahagyni. Különben is, a jó isten tudja, mikor lesz peteérésem. 14-23 nap között változik :roll: És ha a lányoknak bevált, nekünk miért ne? :wink:

Ráadásul valaki egyszer írta, hogy a ciklus első felében az egyiket issza, a másodikban meg a másikat... Látos, a túl sok info se jó :lol:

Veramama! pé után hányadik napon vagy? 13. előtt szerintem nem nagyon érdemes, de én már megvárom a kimaradást is a legutóbbi koppanásom után...
Mell: nekem ha fájt, akkor mind a kettő fájt, úgyhogy arra nem tudok mit mondani.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom: áááá, még cak a 8. napon vagyok, tudom, hogy még hülyeség a tesztre gondolni....

de ilyen jellegű volt a cickófájás?

Veramama
veramami4

Vera! Nem, nekem majdnem folyamatosan szokott fájni. Szinte minden mozdulatnál, és az egész. Olyan bizsergős fájdalom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok! Gyorsan visszaolvastam!

Kata! Tegnap estére belázasodtam 38.5 ezért bevettem az algopyrint és reggelre így ébredtem 36,7-re!

Szirom! Köszi a biztatást! Én is egész nap figyelem a jeleket, azaz figyelném! De nekem lehet, hogy az jutott, hogy nem érzek semmi! :lol:

Most pedig olyat írok, amit szerintem nem fogtok elhinni! :lol:

Múlthéten olyan szerdától (amikor azt néztük, hogy talán beágyazódási esés) elkezdett érzékeny lenni az egyik oldalon a fogam! Ez a hétvégére odáig fokozódott, hogy (nem fájt) de inkább bejelentkeztem a fogorvosomhoz( privát és szupi jó)! Csütörtökön kéne, azaz kellett volna mennem! De ma már néha úgy fájt, hogy a frász se vár csütörtökig, így hát felhívott és elmentem! (Ja az a lényeg, hogy a babásodás miatt úgy egy szűk hónapja rendbe rakattam a fogaim!)
Megnézte (sehol szuvasodás, sehol ínyprobléma, kopogtatot, hideg teszt, meleg teszt)! Sehol semmi! Nem akarta elhinni! Aztán mégegyszer az egészet, alul, fölül! Sehol semmi!
Erre azt mondta a doki, hogy két dolog lehet a baj! Van két fogam, ott ahol amúgy érzem, hogy néha fáj, amelyekben elég nagy a tömés!
Azaz vagy érzékeny a hidegfrontra!!! Hallottatok már ilyet?
Vagy valamiért most nagyon beindult a keringésem!!! :lol: :lol: :lol:
Azt mondta, hogy várjunk! Mi lesz ebből?
Ehhez szóljatok hozzá!!

Bocsi, hogy hosszú lettem! :oops:

Áfi! BESZÁMOLÓT AKARUNK!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy marasztaltatok jó múltkorában, nagyon jól esett, de tényleg nem szeretném, ha feszültség lenne ebben a topicban, mert nem ezt érdemlitek!
Viszont szeretném, ha tudnátok, hogy ma voltunk dokinál, és megmutizom, mit láttak. Ha érdekel benneteket, nézzétek meg:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 793.08.jpg

Nem tudom, mennyire kivehető, a folt az egy petezsák. :D Úgyhogy most nagyon örülök, és a párom is iszonyú édes, és többször megcsókol, megsimogatja a pocimat. Olyan jó érzés!

Kívánom, hogy mindenki, aki szeretne babát, megtapasztalja ezeket az érzéseket!
Mindig olvaslak ám benneteket! Nagyon szép és esélyes görbék vannak, és csendben, de nagyon drukkolok, hogy zebraeső legyen megint!
A kismamiknak nagyon sok pocisimit küldök továbbra is!
Akik pedig nem hisznek a csodákban és a "csodaszerekben", azok kezdjenek el hinni, mert igenis léteznek!!!

Aki gondolja, lessen át néha a Hőmérősök babásaihoz, ott előfordulok.
Szezso, Robcsi és Bettike, nektek külön is megköszönöm a kedves szavakat, drágák vagytok lányok!

Elnézést azoktól, akik esetleg nem vártak, hogy írok még ide, eltűnök, csak gondoltam, megérdemlitek, hogy beszámoljak a fejleményekről, hiszen annyit drukkoltatok értünk!

Puszihegyek:

Athiz
Vendég

Kép

Ne haragudjatok, hogy írok, de hozzászólnék a tea témához. Én úgy tudom, a cickafarkat a ciklus 3. napjától kell inni peteérésig, majd utána a palástfűteát. Én is így ittam, igaz baba még nincs :cry: , de a ciklusomat nagyon jól beállította 28-29 napra.

További jó hőmérőzést, babavárást mindenkinek!

Mazsola
Kép
mazsola78

Sziasztok!!!
Athiz: nagyon édes az a pici pötty ottan :lol:, és örülök, h megosztottad velünk, nagyon drukkolok Nektek (is) hajrá hajrá :wink:

A palástfű:
Mire jó?

Gyakran használják menstruációs problémák esetén (havivérzés előtti napokban ajánlott teája fogyasztása), de alkalmazzák cserzőanyag tartalma miatt gyomor- és bélhurut esetén is. Jó vérzéscsillapító, gyulladáscsökkentő és összehúzó hatású gyógynövény. Gyakori fogyasztása tisztítja a bőrt. Nem bizonyított, de egyes feltevések szerint megszünteti a nőknél a fehérfolyást (fluor albus).

Jó tudni!

Naponta 2 csészénél több palástfű-teát ne fogyasszunk, mert károsíthatja a májat! Lázzal vagy vérzéssel kísért hasmenés esetén forduljunk orvoshoz.

Egy másik weboldalon a palástfűről:
PALÁSTFŰ (Alchemilla vulgaris)
Lényege és jelképszerű feladata a védelem, a beburkolás. A finom virágot úgy fogják körül a levelek, mint egy kabát. Nem csoda, hogy a palástfű a rejtett női ivarszerveket is jelképezi. Tartósan és mellékhatásoktól mentesen harmonizálja a hormonális arányt. Ennek hatására könnyebben elviselhetők a menzeszt megelőző napok. A serdülőkortól kezdve a klimax koráig és azon túl is végig hasznos segítséget kaphatunk ettől a növénytől. Gesztagénjellegű hatásának köszönhetően a ciklus második felében fellépő bántalmaknál alkalmazzák, de sárga folyás és petefészek-gyulladás esetén is beválik. A palástfű támogatja az alhas ritmikus folyamatait. Kedvező hatása fokozható homeopatikus hígítású rézvegyületek adagolásával, amelyek testi és lelki szinten egyaránt feszültség-, illetve görcsoldó hatásúak. Magas réztartalmú növények, amelyeket a homeopátia alkalmaz, a nux vomica vagy az ignatia. A szója sztigmaszterol vegyületei a sárgatest működésének szabályozásában vesznek részt.

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Amúgy velünk semmi extra, ne haragudjatok de nincs erőm visszaolvasni :(
Mindenkinek drukkolok!

Kép

ceniko
Szeged

Hja bocs még valamit elfelejtettem :oops:
Bocs nem cseteleni akarok :lol:

A csordaszellem ismét fellángolt bennem,
ezért egy patikába betévedtem :)
Kérdeztem palástfűt tudnának-e adni,
Hisz nem jön a gyermekáldás,s ebbe bele fogok halni....

Kérdőn néz rám és mondja, hisz még a kicsi is pici
Minek nekem még egy, hogy a "zárt"-on kössek ki??? :shock: :evil:
A macska rugja meg, miköze hozzá???
Nemhogy örülne hogy nemzetét gyarapodni látná....

Meg is mondtam neki a véleményem vala,
és azt biza nem tette ki az ablakába.... :wink: :lol:
Hát így jártam én ma kora este,
Hogy még véletlenül se legyen a napomnak jó vége :evil:

De megnyugodtam amikor kiosztottam,
És nagy számat mérgesen kinyitottam :lol:
Párocskám röhögött és nagyon nagyon szurkolt,
A büdös banyája meg nem is jutott szóhoz :lol: :wink:

Bocs kéész vokk mint a mateklecke, és eskü nem ittam (szeszt), annélkül se vagyok éppen komplett! :lol: :lol: Ez a palástfű-cicokfarka érdekes ízhatású, nem lenne az ilyen ízű rágóguminak nagy sikere :lol: :lol: Jönne a kisVuk, de izibe... :shock: :lol:

ceniko
Szeged

Ceniko!

Megkérdezhetem, hogy mi akülönbség az AM, PM, XX között a táblázatodban?

Athiz!

Gratula a babádhoz!

Én meg el kezdtem barnázgatni! Sajna ez van!

Kép
kata05

Sziasztok,
most értünk haza Pestről, ma volt a tanfolyam utolsó napja, és az út is borzalmasan hosszú volt, iszonyatosan elfáradtam, bocsánat de most nem tudok visszaolvasni.
Holnap elolvasom a 3 nap termését, reagálok és mesélek is megígérem! Most ez csak egy életjel.
Vendég

Áfonya: jó pihenést, aztán holnap mesélés :lol:

Ceni: nem mondod :shock: megáll az eszem, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak :shock: Jól tetted, hogy megmondtad a frankót :wink:
Tipp a teára: hagyni kell kihűlni, majd egyben bedönteni :lol: Úgy nem érezni az ízét, csak a végén :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Dobok egy görbét! Jelenleg a barnázás megszűnt! Kép

Kép
kata05

Sziasztok! Nekem is csak görbére van időm! Párom újra rakja a gépet, úgyhogy lehet, hogy ma ennyire futotta!
Azért drukkolok mindenkinek! ++++++ :lol: Kép

Kép
bettike
Eger

Enikő,
benned egy költő veszett el!!! :lol: És tényleg mi köze hozzá? Magyarország sajnos valóban nem a "családbarát" hozzáállásáról híres... :(
De apával látom nem vagytok lusták! :P :wink:
Bettike,
nekem is a terhességem elején lett gond az egyik fogammal, noha elötte sosem volt!!! (És azóta sem) Nagy nagy drukkok neked is!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És jobbulást is persze, de ugye azt is tudod hogy a befogadó szervezet immunrendszere gyengül hogy védje így is a babát... :D

Huhh olvasom hogy mennyien isznak ilyen-olyan teákat. Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni, én nem ittam soha, nem is tervezem.

Szezso, Kata, Szirom, Ildi, Melcsi, Ancsa,
és mindenki aki itten türelmetlenkedett hogy elvesztem nagy fővárosunkban, nagyon kedvesek vagytok, köszi!!! Lesz beszámoló is.

Látom a tünetekről is volt szó, szép is az a sok dolog, de ne felejtsül el hogy nem mindenkire minden ugyanúgy igaz, nekem egy árva büdös tünetem sem volt a lányommal míg meg nem mozdult! Soha nem hánytam, nem folytam alul sem és felül sem, és úgy egyáltalán semmi jel nem utalt, sokáig el sem hittem. :D

Lehet hogy én vagyok értetlen, de így nagyobb mennyiséget visszaolvasva folyton elvesztem a fonalat... Anitamami üdv itt! Terhes vagy? Vagy én értettem félre?
Megtenné az aki az elmúlt 3 napban lett terhes (vagyis akkor tudta meg) hogy jelentkezik? Szeretek gratulálni! :P
Feldobom a 2 görbém, aztán majd késöbb írok a tanfolyamról is.
(száj)

Kép

(hüvely)
Kép
Vendég

Áfonyaa!

Üdv!
Mi volt Pesten????
Ez a görbe több mint szép!

Kata!

Ezek a jelek Ceninél az együttlétek időpontját mutatják.

am= délelőtt
pm= délután
x= de.+du.

Amúgy szép a görbéd! örülök, hogy megszűnt a barnázás!

Athiz!

Jó, hogy írtál!

Kép
babancs

Köszi Babancs a válaszod! Amúgy mizujs veled?

Zöldi, Szirom, Robcsi, Ceniko, Zsezso?! GörbéK?!

Amúgy meg vagyok győződve hogy meg fog jönni!

Áfi! Örülök, hogy megérkeztél. Érdekes a hőd, annak a tudatában hogy mi van veled!

Kép
kata05

Lányok! A beágyazódás mikor történik? Mihez viszonyítjuk?

Kép
kata05

Jó reggelt, és bocsi csajok, hogy tegnap kiestem a forgalomból - majd ma bepótolom.

Jó vagy Kata! Szorít coca!

Áfi! Jó újra itthon, mi? Majd ha kipihented magad, én is várlak.

Bettike! Várunk délután!

Üdv náéked is pocakbabancs!

Itt az "egyenesem":
Kép

Kép
zölddisznó

Kata!

Köszi megvagyok..derekasan hízok. :oops: Holnap megyek terheléses vércukorvizsgálatra, nem sok kedvem van hozzá. Cukrosvíz fúúj. Szerintem megfáztam a temetőben tegnap, olyan bágyadt vagyok.

Kép
babancs

Hahó!

Gyors leszek, csak egy görbére fussa, mert melózok és határidős, a gyerek meg az apját boldogítja az udvaron:

Kép

Lányok, a sokkal későbbi mérés mennyiben befolyásolja a hőt? Ugye fölfelé? Tíz után ébredtünk a kölkeccel :oops: (biztos ez a szottyos idő, ugye), és ez így nagyon magas. Illetve már levettem belőle egy tizedet emiatt, így 36,7. Vagy hülyeség volt?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Nekem 6,30-kor 6,8 és 8,00-kor 37,2. Ma? No para!

Kép
zölddisznó

Ceniko! Jó kis versike! :lol:

Kata! A barnázgatás miatt ne aggódj! (főleg, ha csak ennyi volt) A hőd jó! :lol: És most hogy érzed? Mi lesz?

Áfi! Köszi! Beszámoló??? (Amúgy magamban babóval beszéltem, hogy tudom, hogy neki többminden kell most, mint nekem, de azért a fogamat hagyja meg!! :lol: Hisz az neki is jobb, ha nekem nem fáj! :lol: ) Jobb is azóta! :lol: A kis szófogadó! :lol: És tiszta hülye vagyok, hisz azt sem tudom, hogy van-e ő? :oops:
A görbéd pedig jól fent van!! :lol:

Robcsi! Eltűntél?

Zöldi! Kitartó egyenes! :lol:

Babancs! Hát nem irigyellek a cukros víz miatt! Mindig is fancsali képet vágtam, amikor a barátnőm mesélte, hogy volt, meg mit kellett inni! Tessék vigyázni magatokra! Pihenj!

Szirom! Én csak azt tudom, hogy felfelé növeli a hőt, ha később méred, de azt nem tudom, hogy mennyivel! :cry:[/b][/u]

Kép
bettike
Eger

Szia Bettike!

Most már erősen barnázok, úgyhogy éjszaka vagy holnap reggelre megjön! Pedig szerintem szép egyenletes volt a görbém! A köv hónap nem lesz hiányos!
Nem baj új hónap új lehetőség. Viszont először fog nem 28 napra megjönni!

Képzeljétek az ikertesóm (lány) ma reggelre olyan pozitívat tesztelt mint a ház! Jó lett volna ha egyszerre babásodtunk volna, de végülis egy hónap eltérés is jó lenne!!

Lányok most az összes drukkom nektek megy, aki baba előtt áll.( Egyenként nem sorollak fel titeket!)

Kép
kata05

Kata!
Más jele is van, vagy csak a barnázuás? Teszteltél is?

Kép
zölddisznó

Kata,
sajnálom... de talán még van remény...
Bettike,
igazad van, tartozom egy beszámolóval. Hát sokat nem írok mert fáj a fejem, és nemsokára megyünk a temetőbe is, de azért néhány mondat:
Nagyon jó volt! Tényleg! 2 fantasztikus nő tartotta, egyikük kétszeres, másikuk háromszoros örökbefogadó szülő. Lelkesek voltak, kedvesek, és végtelenül toleránsak. Beszéltek nekünk az egész örökbefogadás jogi hátteréről, kiscsoportokban valós problémás helyzeteket beszéltünk meg, gondokról, örömökről beszélgettünk, a környezetről ahová a gyerek kerül, kinek mikor hogyan mondjuk el, hogy beszéljünk a gyerekkel erről, milyen gonddal kihez fordulhatunk... stb. De ez nem úgy volt hogy ők beszéltek mi meg hallgattunk! Körben ültünk, voltunk hatan párok és 2 egyedülálló nő+ a 2 előadó, és bármikor bárkinek kérdése vagy gondolata volt az előadók azonnal elhallgattak, sők beszéltettek minket! Egy problémára nem a megoldást mondták el, hisz nincs is, ahány gyerek annyi esetleges gond (és mégtöbb öröm csak azt ugye nem kell megoldani...) így csak beszéltünk szituációkról. Ki mit tenne és hogyan és mikor... nagyon gondolatébresztő volt! És jó volt nagyon hallgatni a 2 előadó személyes történeteit, felmerülő helyzeteit, jó volt úgy nevetni rajtuk (a történeteken!) hogy tudtuk: nemsokára mi izzadunk majd hasonlóval.
Szóval nagyon élveztem ezt a 3 napot, bár nagyon el is fáradtam, nagyon tömény és megterhelő. Kaptunk telefonszámokat is, bármikor fordulhatunk hozzájuk a gondjainkkal. Hát ilyen volt. :)
Vendég

Zöldi!

A cicim fáj nagyon! Meg a barnázás mellett intenzív folyásom van. De nem teszteltem. Kíváncsi leszek a reggeli hőmre.

Kép
kata05

Áfi!

Örülök, hogy jól telt az a pár nap! Remélem hamar lesz egy babátok!

Kép
kata05

Kata! :cry:
Sebaj! A következő hónapban ha végig méred a hőd, akkor mégjobban fogod tudni, hogy mikor kell akcióznotok! :lol: :lol:

Ja és képzeld el, ha egy hónap eltérés lesz tesóddal és mész a dokihoz, akkor milyen arcot fog vágni, hogy most mi van? Főleg akkor, hogy ha hasonlítotok egymásra!:lol:

Sőt! Így legalább tesód kijárja az utat előtted és neked könnyebb lesz minden! :lol: (Én kis gonosz!)

Kép
bettike
Eger

Hello Lanyok!

Borzasztoan telnek most a napok, alig erek ra valamire, melo is, gyerek is, haztartas is, ehhhh...

Athiz,
Meg egyszer gratula, immar a fekete pontocskadhoz, kellemes pocakossagot kicvanok a tovabbiakra is!

Afonya,
udv itthon, orulok, hogy jol sikerult a tanfolyas. Eniko hogy birta a potszuloknel? Nem volt gond?
A gorbed erdekes, nagyon szep magasan van!!!

GYerekek, nekem is orat kell lassan felhuznom akkor reggelre, mert en ennyire nem tartottam nyilvan a pontos idoben merest, es hat lehidaltam Coca kulonbsegeitol! :shock:

BEttike,
A tied viszont lehetne feljebb is, nem szeretem, ha a ho ebben a szakaszban ott szedeleg a vonal folott.... :evil:

COca,
Az egyenesed a progi potlas eredmenye lehet? Kapsz Te egyaltalan progit? Vagy rosszul emlekszem?

TObbeieknek is udv, ennyire futotta most...

En is dobok egy gorbet, hat nalunk meleg van :lol: :
Kép

vakond
vakond

...kreatívkodtam:

éjjeli lámpa
Kép
doboz
Kép
kaspó
Kép
teás köcsög
Kép
füstölü tartó
Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nahát Zöldi, irtó ügyes vagy! :shock: Én meg irigy :wink: Eredetileg fazekas a szakmám, de egy vállsérülés miatt abbahagytam és teljesen másra nyergeltem át, és hiányoznak az ilyesmik. De Miksa mellett legfeljebb egy kis matricafestésre meg kis szalvétázásra van idő. Most már ezeket se könnyű, mert segíteni akar :lol:

Athiz! Én is gratulálok, örülök, hogy minden rendben!

Áfi! Jól hangzik ez a tanfolyam! Klassz, hogy nem éreztétek felesleges dolognak, hanem tényleg volt értelme! :wink:

Kata! Talán van még remény, amíg nem jön meg rendesen, tudod... Drukk!
Ikertesónak gratula!

Lányok, reggel tesztel valaki? Ugye most már tesztel? :wink:

Jó éjt mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi!
Köszi. Az jó, ha Miksa is kreatívkodni akar, csináljátok közösen! Maszatoljatok, gyúrjatok...aztán egy kis :wink: takarítás, és kész.
Mi lettél, ha nagy lettél, pályaelhagyó fazekas?

Kép
zölddisznó

Hírszerkesztő :lol:

Kreatívkodás: gyúrni hagyom a kölket, azzal nincs is baj, meg festhet, kenhet, de mindig az enyim kell neki. Ha az órák óta készülő, majdnem kész matricába akarna belefesteni, az már zavar :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na ja. Mi az a matricafestés?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szezso!
En ha jol emlekszem ket nappal a HSG elott voltam vervetelen!Mar a dokinal voltak az eredmenyek amikor mentem!
Mikor lesz neked?

Zoldi!
Nagyon ugyes vagy!!!!!! :D
Latom mar elore dolgozol!Nemsokara sok megrendelesed lesz!!! :wink: :lol:
Fajdogalsz meg?

Eniko!
Jol tetted hogy kiosztottad azt a not!Semmi koze hozza! :evil:
Remelem a tea meghozza a vart eredmenyt! :wink:
Bar ennyi hancur mar eredmenyes kell hogy legyen! :D :lol:

Bettike!
MIKOR TESZTELSZ MAR?????????????????????????????En mar ollllllyan kivancsi vagyok! :D

Kata!
Ha holnap reggel is fent van a hod nem tesztelsz?????

Szirom!
Ti ki tudtatok menni ma az udvarra? :shock: Nalunk esett szinte egesz nap! :(

Afonyaaa!
Orulok hogy jo tapasztalattal jottetek haza! :D Mit kell meg elinteznetek?

Vakond!
Tenyleg jo magasan vagy! :shock: Mensistel rendesen? :?

Az en gorbem:
Kép

Nem vagyok tul boldog tole! :(

Kép
Kép
ancsa81

Es amit elfelejtettem:
Akkor most mikor kell inni a teat?A ciklus 3napjatol vagy a mensi elmaradasatol? :?

Moni!
GRATULALOK A 6.HETHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ha itthon leszek babaváróban, mindenkinek csinálok ilyeneket, aki kér!
Köszi, már 2-3 mapja nem fájok.
A görbéd tényleg jobban hasonlít egy keresztszemes szélmintához! ...bár a 14. nap körül tévesztettél :wink: De látom, apa nem tévesztett! :lol:

Kép
zölddisznó

A cickafarkot az első felében - ha már nem vérzel nagyon - , a palástfüvet a pé után.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Üvegfestéshez hasonló. Lehúzható matricákat tudsz vele festeni, és felragasztani üvegre vagy másra. Át is lehet őket később helyezni, ha jó a festék. A teraszajtónkon Miksa mütyijei:

Kép

Ancsa! Délelőtt még nem esett, és az uram kivitte avart szedni a kölket. Utána már vacak volt az idő.

Görbéd: nyugi, nekem volt, hogy csak a 22. napon volt pé. Tudom, vacak kivárni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zoldi!
A Babancs fele kevereket iszom a mensi elmulta ota (9.cn)Lehet hogy keson kezdtem el es bezavarhatott? :?

Szirom!
Ugyi vagy te is!! :D
Volt mar nekem anov ciklusom is! :( Varhato volt hogy hamarosan lesz megint mert mar nem szedem a Clostyt! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Azért nem biztos, hogy ez az lesz! Lehet, hogy csak egy hosszabb ciklus! A tieid hány naposak általában? És mennyi volt a leghosszabb?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nagyon valtozo!28-34 kozott ingadozik!Hat,majd kiderul hogy mi lesz belole! :?

En mar lassan kikapok apatol hogy meg mindig itt ulok! :P Megyek gyorsan bebujok melle!

JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Végülis a 34-be simán belefér ez, sőt :wink: Nyugi, mindjárt itt a pé :wink:

Én is fölkeltem az uramat, itt alszik a kanapén a tévé előtt :roll: :wink:

Jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Remélem eredményes volt az éjszakai apakeltegetés! :wink:

Szóval jó reggelt!

...pedig jó a hőmérőm!
Kép

Tipikus férj...
Kép

Kép
zölddisznó

Jó Reggelt!

Coca Művésznő: látom, megint alkottál szépeket :lol: Ha esetleg elhagyod a pályát, nyithatsz kézműves boltot :lol:

Ancsa: nekem megvolt az összes vérvétel ( 2db), amivel a hormonokat nézik. Amikor legközelebb megjön a mensim, akkor kell felhívni a dokimat...Úgy számolom, hogy nov.végefelé meglesz a HSG nálam is...Persze csak ha ebben a hónapban nem jön össze a baba :wink:
Görbéd: szerintem jó, és csak most lesz pé-d....Úgyhogy no pánik... :lol:
Tea: én kb. a 3. naptól iszom, nem tudom, lehet, hogy nálam is bekavar majd...Abban a hónapban, mikor elkezdtem szedni az E-vitamint 3 nappal csúszott a pé-m...

Áfi: jó hallani, hogy ilyen szuper volt a tanfolyam, és nem 3 nap semmit nem érő szenvedés :lol:

Bettike, Robcsi, Kata: teszt??!?!

Szirom: cuki a matricagyűjteményetek :lol:

És, akkor, görbe:

Kép

Na, megyek, dolgozni...Nem mindenkinek van őszi szünet :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Vakond! Jól megijesztetted a hőmet! :lol: :lol: Elindult megint fel!!

Zöldi! Küldhetnél egy kicsit a kézügyességedből! :lol:
És még mindig egyenes a vonal! :lol: Pedig én ilyenre vágytam! Ezért nem ilyen az enyém biztos! :lol:

Ancsa! Megpróbálom kivárni a vasárnapot! De már én is tűkön ülök! De a tesztet megvenni is vagy ma, vagy holnap fogom tudni! :lol: Meg félek, hogy mi van ha negatív, mert akkor már nagyon rég nem jött ugye meg és akkor biztos valami baj van! :oops:

Szezso! Kitartás a munkához, mindjárt hétvége!!

Szirom! Én is- én is akarok tudni ilyet!! :lol:

És Robcsi még mindig sehol! :evil:

Kata! Na hogy vagy? Merre fajultak el a dolgok! :)

Áfi! Köszi a beszámolót, ezek szerint hasznos volt!

Remélem nem maradt ki senki! :oops:

És akkor görbe: 1162450470.14.doc

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

tegnap nagyon világvége hangulatom volt, esett a hőm (kiröhögtök 1 tizedet), bőgtem fél délelőtt, mert volt egy kis barnázásom is. Tiszta idegbeteg voltam egész nap azt vártam, hogy este legyen, lefeküdjünk aztán reggelre megjöjjön.
Reggelre visszamászott, nem jött meg. Már nem tudom mi van, nem merem magam álomvilágban ringatni. Ma is 5 percenként rohangálok a wc-re, hogy mi van. Egyenlőre semmi se miki, se barnázás. Várakozó állásponton vagyok.

Nekem aug-ban volt vetélésem, utána 35 napra jött meg, aztán elkezdtem szedni az E-vitamint (és hogy ezért vagy nem ezért), de utána megjött rendesen 28 napra. Most nem tudom, hogy mi van. Megpróbálok várni pár napot és ha tényleg abbamarad a barnázásom is, akkor szombat vagy vasárnap tesztelek egyet. (nekem ez azért problémás mert van itthon teszt és hát kellő lelkierővel kell rendelkeznem, hogy ne kapjam elő a szekrényből)

Zöldi, nagyon szép egyenesed van :D

Bettike vegyél tesztet!! Kíváncsi vagyok rád!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?