Szép estét!
Az elmúlt napokban csak olvastam, nem nagyon volt időm semmire, mivel hazajött apósom nagynénje Németországból, és mivel meg van őrülve Fanniért elég sokat van-volt-lesz nálunk.Hozott neki két nagy szemeteszsáknyi ruhát, de ez nem az első alkalom és már nem is tudom mivel viszonozni a kedvességét. Csináltattunk gravírozott képkeretet, mindig kap képeket, só-lisztből a gyerek kéz és láblenyomata kifestve, most meghívtam ebédelni, jövő héten vacsorázni, és amíg itt van a férjem fuvarozza ide-oda.Ennyit tudunk tenni, mert egyébként mindene megvan és nem is fogad el se egy kölnit, se egy táskát stb...
Na mindegy.
Ma meg kimentünk a bababörzére, vettünk popsitörlőt, őszi-téli meleg cipőt, térdzoknit, előfizettünk a Kismamára, adtak hozzá egy régebbi fecsegő telefont, nekem annyira tetszik, hogy rendesen kell tárcsázni.
Fannira a nagyik vigyáztak a cukiban, persze nem nagyon tudtak haladni tőle.
Manka, Jack nehezen alszik továbbra is el?És ha kifárasztod még egy esti 10 perces sétával?Jól bebugyolálva?Utána vacsi, cici és tenti?
Zita tök édi a zuhanytálcában.
Márti, remélem Bendegúz gyógyulófélben van.
Fanni is egyre huncutabb, tudja, hogy nem szabad a szájába venni a pici haptapi részeket, el is van téve, de ha valahonnan mégis megszerzi, vigyorogva jön és mutatja a száját, majd szalad is tovább.
(persze jobban el kéne tenni a kis darabokat).
Nálunk hisztirohamok vannak és ilyenkor levágja magát a földre. Ott szoktuk hagyni és akkor hirtelen csendben marad és csak néz......
Cristi! Ha jól emlékszem a Heim Pál Gyermekkórházban az első emeleten van egy cipőárusító részleg az orthopediánál és ott mintha azt olvastam volna, hogy méretre is készítenek csukákat.
.
Csütörtökön beadattam az agyhártya gyull. elleni oltást, a mérlegelésnél zokogott, az oltásnál már csak hüppögött. Ki érti ezt?
Hazafelé nem indult a kocsim, még jó, hogy a kisbabakocsi a csomagtartóban volt, és így haza tudtunk jönni.Délben hazajött a Tomi, és így vissza tudtunk menni érte, betolta és azóta megy........
Itthon aztán eltörtem a gyerek orrszívóját és odaégettem a vacsoráját is a kedvenc lábosomban, úgyhogy a csütörtök nem az én napom volt.
Ja és itt esik a hó.......én örülök neki.Szeretem a havat.