Sziasztok!
Újra Pesten vagyunk
Micsoda randa idő van
Otthon is hideg volt, de sütött a nap. A hó csak hajnalban esett, reggel még hógolyóztak a gyerekek kicsit, aztán elolvadt
Tünde
Nagyon sajnálom ezt az allergia-mizériát Zitánál!!! Remélem, extra gyorsasággal kinövi!
Ayse
Körömvágás nálam is ugyanezzel a technikával zajlik. Balázs sokkal nyugisabb volt, ennyi idősen már simán végigülte a 20 körme vágását, még mosolygott is, ha az ujjas mondókákat elkezdtem neki. Bezzeg Gergő! Iszonyat erővel feszíti magát, visít, nem is figyel rám. De én győzök
Szegénykémmel az utóbbi napokban már elég türelmetlen voltam, elég fárasztó volt, hogy egy pillanatra sem távolodhattam el tőle, senkivel nem volt hajlandó szóba állni, csak én voltam jó neki, de extra közelről. Anyáéknál elég nagy volt a nyüzsi, lehet, hogy ez már sok volt neki a náthájával együtt. Örültem is, amikor Apa mondta, hogy csütörtökön tudna jönni értünk.
Balázs nagyszerűen elvolt, de azért némi feszültséget rajta is felfedeztem, többet hisztizett, az biztos. Mindegy, gyorsan elment ez a pár nap, és azért jót cincogtunk, amikor végre az öt gyerek kidőlt
Tegnap ebédre megcsináltam Ayse töki pomposát, isteni volt, nagy sikert aratott. / Balázs csak délután kóstolta meg, de belátta, hogy ez jó kaja
/. Mikor tesóm meglátta, és megkóstolta, közölte, hogy "dehiszen ez a vasi langalló"! Nem olyan jellegzetes kaja, mint a dödölle, de állítólag ez is van, de sajt nincs a tetején. Megint tanultam valamit
Sis, nagyon eltűntél!!!
Ildi
Szegény fiúk! Gyors gyógyulást!
Szép napot!
Judit