Sziasztok!
picurk, biztos, hogy az hasmenés? Az ilyen pici babáknál gyakori a nagyon híg kaki és már többször leírtam valakiknek, hogy mi a teendő, de leginkább semmi, majd elmúlik. Ne aggódj, és szerintem ne adj neki répalevet!!! Konzultálj a gyerekorvossal is hogy megnyugodj!
Nos az időeltolódást ne is említsd, klauszka! Szonja tegnap napközben keveset aludt, és este már hulla volt, ezért korán megfürdettem és letettem aludni (6-kor). Nos, a drágám mai idő szerint 3/4 5-ig ki is pihizte magát és teljes vigyorral, gügyögve kezdte volna a napot
Képzelhettek engem!
Próbáltam visszarázni, de nem ment. Negyed 7-ig kínlódtunk, és megaludt. Akkor csak annyit kértem bárcsak egy órát aludna!! Betartotta
Negyed 8-kor ismét indult a nap. Pedig normál esetben 9-ig is szoktunk aludni. Szóval most én vagyok hulla, úgyhogy sürgősen pótolok.
Nektek az oltásoktól lett valami gubanc? Minket riogatnak folyton a lázzal, de eddig észre sem vettük, hogy kaptunk.
Jaj azt nem is írtam tegnap, hogy voltunk moziban!!!
Először hagytam itthon Szonjust úgy, hogy lefejt tejet kellett ennie. Anyukám vigyázott rá nem volt semmi gond azt mondta, én mégis nagyon aggódtam.
Viszont nagyon jó volt már ketten elmenni valahová. Ja és a film is tök jó volt!
Na, jó éjszakát mindenkinek!