Sziasztok,
Vuka, na milyen éjszakátok volt? Ilba?
Vuka, Bencének akkor volt egy ilyen napja, amikor két napra rá kijött a fogacskája, lehet, hogy nálatok is ez a bibi. Szegényke.
Ilba, köszi a linket, én ráadásul dolgoztam ezzel a kiadóval, iszonyú jó könyveket szoktak kiadni. Ma fel is hívom a lányt, akivel dolgoztam, és lehet, hogy személyesen bemegyek hozzájuk, amúgy is akarok még válogatni más könyveket is. Egy csomó angol könyvet szoktak kiadni itthon, szuper jók.
Kaptam tőlük egyszer ajándékba egy gyerekkönyvet, mozgatható, meg lóg belőle mindenféle, azt akkor félretettem, hátha egyszer lesz gyerekem. Most várom, hogy Bence felnőjön hozzá.
Mancsi, azóta is iszik a fiam, tegnap délután végül 3 dl-vel zártuk a napot, örülök, mert igazából már nagyon zavart, hogy nem tudom megitatni rendesen, és amennyit eszik (tegnap vacsira 3 dl főzi
), ahhoz azért csak kéne a folyadék, ahhoz meg állandóan ciciznie kéne. De így megoldódott.
Coolasa, én meg most egy finn-nel keveredtem levelezőkapcsolatba, persze csak angolul, de bírom az északi nevét: Arvo Jants. (a második a betűn két pötty van - vajon hogy kell kiejteni?)
Sajti, nálatok szárító, nálunk a székláb a favorit.
Holnap utazunk Peti szüleihez. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem, amikor nov. 1. körül utazunk át a falvakon, és olyan gyönyörűek a temetők a sok gyertyával. Talán ez abszurd, de szerintem akkor is nagyon megható.