Szia Mindenkinek!
Örülök,hogy majdnem mindannyian helyre jöttünk.Marcus is megerősödött.Igaz,az étvágya csak tegnap óta a régi (bár így se eszik túl sokat),és még ő is köhög.Mi is a lándzsás útifű készítményt használjuk,kombinálva a Rinathiol sziruppal.Míg csak az egyiket,vagy csak a másikat adtam picúrkánknak,sajnos ugyanúgy köhögött,szinte már fuldokolva,de slejmet nem köpte ki.Az "atomkúrától" jobb a helyzet.Már csak napi egyszer-egyszer kell adnom,étkezések után.Reggel és délben.Pár napon belül egyátalán nem fog kapni.Végre jra gyógyszermentesen élhetünk.
Múlt szombaton már el tudtunk menni babaúszásra.Csoda remek volt.Egyre több az új gyakorlat.Mintha Ottó továbbképzésen lett vlna,vagy "csak" egyre kreatívabb.Úgy emlékszem,valaki közületek szeretett volna eljárni.Végül sikerült?Mi többnyire Marcus változó alvásrendje miatt a 10 órásira járunk.
Többen el fogtok menni a babaruhabörzére?Csak azért érdeklődöm,mert a Kismama magazin is gyakran hirdeti a saját börzéjét,elég meggyőzően.Gondoltam,ha Győrben is lesz,akkor kikukucskálunk.Ha valakit még érdekel,ott minitalizhatnánk.
Bogi,ha megyünk,feltétlenül megkeresünk...
ha,...ha,...hahahaha
Jányok!Itt az ősz.Óz birodalmában se lehetnének sárgábbak az utak.Egy-egy séta végén szinte csalódott vagyok,hogy a smaragd város helyett csak a szürke panel bukkan fel a sarkon.
Ma próbáltunk levegőzni,de olyan erős szél fújt,és annyira hideg,hogy nagy hirtelen haza kellett sietnünk.Szegény Babaintinek úgy az arcába vágott,hogy kis ideig nem kapott levegőt.És a kesztyűit is elő kell vennem,mert úgy dörzsölgette,mint Chaplin a Csavargóban.Nyakig bebugyoláltam,és kacagva élvezte.Pedig eddig nem tűrte a takarót.Se alvás közben,se séta alatt.
A Szivárvány óvoda mellett működő Módszertani bölcsibe igyekeztünk különben,mert az adyvárosi,körzeti védőnők említették,hogy játszóházat működtetnek hétfőnként.kiderült,hogy csak jövő héten indulnak a foglalkozások.De minden nap,reggel 8-tól 12-ig.Egy gondozó fejlesztő foglalkozásokat tart a babáknak és a mamáknak.Egy óra 150.- ft.
Finommotorika,nagymozgások,hallás,látás,tapintás,...stb.,mindent megcéloznak.
Amolyan játszóházas baba-mama klub.
Ha érdekli valamelyikőtöket,mi elnézünk jövő héten hétfőn,amint Marcus felébred.10 körül.
Ne haragudj
Tünde,de ma már nem értünk volna oda a Csörgő-börgőbe.Talán holnap.Igyekszünk.
Miért váltottál nevet?Nem engedett be a rendszer?Velem is előfordult hasonló.
Szép napot Mindannyiótoknak!