Sziasztok,
Déltuán írtam egy jó hosszút, de a papám leült a géphez, mielőtt elküldtem volna, és persze azonnal lelőtte a babanetet.
Én meg persze nem mentettem el
Jó hír: jobban vagyunk, pénteken Laura dokinénije már félig gyógyultnak nyilvánította a nagylányt, mostmár csak a C-Vitamint kell kapnia, meg este+reggel Nasivin. na meg az elmaradhatatlan és imádnivaló orrszívózás
Jó az étvágya (mi az hogy!!!
), pörög ezerrel, nagyokat hancúrozik.
Olyan jó nézni! Olyan szép kor ez! Talán eddig a legszebb
Hozzátápi: reggel cicit kap reggelire, majd délelőtt valamilyen gyümi+ pici Sinlac+anyatejci, majd szopi, majd jön egy kb. 1 órás alvás, majd ebéd: Hipp főzelék, husis vagy husi nélküli, szopival, majd délutáni hancúr, alvás (kb. 1-2 óra), esteleg sétával egybekötve, ha olyan az idő, majd uzsi (gyümi, majd szopi), este Sinlacos gyümi anyatejcivel turbózva, majd fürdés, majd szopi és elalvás. Éjjel 11 óra alvás, 1 szopival. Ha valami más baj is van (poci fáj, rosszat álmodik, stb. akkor persze többszöri keléssel
).
na ez egy napunk egészségesen
Hétfőhöz egy hétre megyünk dokinénihez vissza, akkor már az egészséges rendelésre.
Akkor lesz mázsálás is.
Szerintetek Hipp-ből azokat, amik 5 hós kortól adhatók, de van benne tejpor pl. (Spenót), mi legyen??? Én nem merem adni neki... Meg egy csomóban van pl. hagyma, jódozott só. Ezt mire véljem 5 hós kortól???
Orsi
Köszi, megoldódott a gyógyis téma. Többször is rákérdeztem a dokimnál, olyan minimális adagot adott, viszont azt mondta, ez a legjobb ebben az esetben, tehát abszolút tudatosan adta.
Védőnénim is ezen a véleményen volt, hogy inkább ez, mint egy komolyabb gond.
Melcsi
Hadd gratuláljak itt is! Mekkora lehet most a boldogság! Őszintén: hány tesztet lőttél el eddig ?
Mikor lesz a kövcsi vizsgálat? Mit szólt a család? (tudod, mire gondolok...)
Reno
Rég nem olvastalak, vagy csak elkerülte a figyelmem? Jól vagytok?
Hogy áll a tesó projekt?
Kriszta
Köszi, aranyos vagy!
Azok a képek még korábban készültek, akkor még teljesen OK volt a nagylány, a keresztelő pont 6 hósan volt, okt 8-án
Persze végig bőgte a drágám, de ez a pap hibája, csúszott a program, persze, hogy már éhes volt... És mégsem kaphattam elő a cickót a templom közepén
Várjuk a képeket a nyaralásról! Milyen volt? Máté is élvezte? Minden rendben volt a napi programokkal?
Zsebi
Hogy telik az idő! Szépen pocakosodsz!
Javítanál 30 évesre? Én sem leszek már fiatalabb...
Nyáron voltam, csak mindig elfelejtettem szólni...
Köszi!
Lara
Már dolgozol? Mit dolgozol? Andor hogy viseli a bölcsit? Nem féltél beadni?
Norka
Élsz még, szegénykém? Bírod még a strapát? Mi a helyzet Bogival? Fejlődik szépen?
Stella
Látom, azért Nálatok is akad tennivaló a srácok körül rendesen. Hol ez, hol az
Azért örülök, hogy az alvás kezd kicsit konszolidálódni.
Éjjel Te mindig kellesz a srácoknak a visszaalváshoz? Arra gondolok, hogy nálunk az a bevett szokás, hogy én csak akkor megyek Lauárhoz, ha tudjuk, hogy már éhes lehet, ha előtte felkel, akkor apa megy ki, ő altatja vissza. De mivel ezt kevésbé csípi a drágám, most már főleg csak akkor jelez, ha tényleg éhes. Szerintem a többi alkalommal már magától inkább visszaalszik, hiszen úgysem én megyek ki
Voltunk 2 napot Visegrádon a hosszú hétvégén.. Hát, nem tudom. Ott fáézott meg Laura, de valahogy akkor sem volt az igazi.
Legközelebb azt hiszem visszük valamelyik nagyszülőt is. Úgy inkább pihenés jellege lesz a számunkra is, azt hiszem.
Így semmi változás nem volt, talán itthon azért kényelmesebb
Puszi
LAURA SPICE
: