Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

en is eltuntem teljesen a hetvegere, szinte folyamataosan foztem meg mosogattam. na, mindegy. csak rengeteg dologgal el vagyok maradva...

pl Zoldi,
NEked meg nem is drukkoltam egy picit sem a SIKERES inszeminaciodhoz, ezuttal megteszem!

Moni,
meghogy nem jo kep? gyonyoruuu. mi mindent megadnank erte joparan, ugye, lanyok? tovabbi kellemes pocakosodast Neked.

Bettike,
ha betegseg, akkor jobbulast Neked, ha egyeb, akkor....akkor majd megmondom. :wink:

valaki kerdezte, sztem a teakeverek is emeli a hot. en is elkezdtem e vitamint szedni (ma bekaptam egyet), haaaat, hogy itt mennyire hat a csorda-szellem :lol: a ferjem szerint a nagykerek, akinek foloslege van valamibol keszleten bejarnak a babanetre elhinteni az infot! :lol: (ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nem hatasos es nincs ra szukseg, csak a poenos oldalat is nezem, na) a kaaliban mindenkinek felirtak, lombikosnak, nem lombikosnak...nekem is. ezert volt is itthon belole par db.

most elvisszuk a kisfiamat cirkuszba...
vakond
vakond

zölddisznó: mi az a 12 dpo? bocsi, ha tudatlan vagyok és köszi:)

Veramama
veramami4

Veramami, a 12. dpo a peteérés utáni 12. nap

Bettike ha nem a legyet kaptad be akkor jobbulást.

Vakond az nlc-n a nőgyogyik mindenkinek javasolják vetélés után, elhúzódó ciklusnál. Valami biztos van benne. Én ott olvastam egyébként először róla.
Jó volt a cirkusz?

Kép
Kép
robcsi03

SziasztoK!

Üdv Veramami közöttünk!

Moni! Jó lett a kép nagyon, és grat hozzá!

Betti! Én szombaton vagy vasárnap fogok tesztelni, ha addig nem jön meg, attól függ meddig bírom ki a kíváncsiságommal. Sajna nekem is elkezdett fájni a torkom délután, de oviban dolgozom, így ott nem nehéz elkapni vmit.

Vakond ez nem feltétlen csorda szellem, mert az én nagymamámnak 1960-ban is ezt ajánlották és szedte is mielőtt anyámmal terhes lett!

Robcsi, mennek a szorítások, hogy eljuss a tesztig.

Kép
kata05

Pucok!
Köszi a drukkolást!

Kép
zölddisznó

Kata! Kitartást! Én meg suliban dolgozom, így én is tudom, hogy könnyű mindent összeszedni! :lol:

Úgy látom, hogy akkor mind a hármunknál szombat vagy vasárnap a tesztelés! És miért is ne jutnánk el odáig!!! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok!!!

Zöldi, most már értem. Szurkolok értetek nagyon!!!!

Móni, én is valami ilyesmit láttam az ultrahangon első alkalommal :) November 9-én megyek újra. Már olyan kiváncsi vagyok, remélem rendben van minden.

Bettike, kitartás :), én azon a napon teszteltem este anno, amikor meg kellett volna jönnie és pozitiv lett. És totál úgy éreztem az előtte lévő napokon, hogy bujkál bennem valami, még algopyrint is bevettem :) Jó lenne ha nálad is ez lenne :) :)

Cenikő, egyetértek veled az RTL-es babás reporttal kapcsolatban. Szerintem nem kalkulalták bele, hogy nagyon sok mindent sajátkezűleg is meg lehet oldani és hogy nem kell mindenből a vadonatújat venni és abból sem a legdrágábbat. Az etetőszéknél is azt mondta, hogy 40eft, pedig sokkal de sokkal olcsóbban is lehet venni.
A bébiételre 20eft-ot költött havonta, de azt is lehet otthon saját kezűleg. Az a baj, hogy ha valaki laikus nézi el is veheti teljesen a babagyártástól a kedvét :( .

Judithappy, ez tök normális, több helyen is olvastam, hogy terhesség alatt megnő a hüvvál.mennyisége.

Most visszamegyek és visszaolvasok, mert rövid az agyam, mindjárt jövök még. :D

Puszi,
Melcsi

Kép
melcsi6

Na visszatértem és azt hiszem csak Robcsinak volt feltéve görbéje tegnap és Katanak amit nem reagáltam le :)

Alakul mindkettő, mennek a pozitív energiák :)

Szirom, igazad van arról amit írtál, pé.körül szerintem megindulnak a drukkok feléd, teszt környékén pedig békén sem fogunk hagyni :D :D .

Vakond, veletek mi újság?

Jó éjszakát mindenkinek.

Kép
melcsi6

Melcsi! Most mértem, de már 38 a hőm, szóval ebből lesz valami baci!:cry: Akkor algopyrint bevehetek nyugodtan, ha még sem az?

Kép
bettike
Eger

Betti!
Igen! Nekem azt mondta az orvosom, azt nyugodtan be lehet venni.

moni

Bettike!
Gyógyulj!

Kép
zölddisznó

Bettike: Terhesen Panadolt lehet lázra bevenni!!!!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó hetet!

Bettike!
Küldök mézet, hogy hamarj meggyógyulj!
Kép

Aigner Szilárd szerint hül itt minden! De nem én:
Kép

Növekedjetek és sokasodjatok! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi nagyon szépen alakulgat a görbéd!

Bettike ha rosszul érzed magad inkább maradj otthon pár napot! Bár ha suliban dolgozol nincs ott most szünet?

Zöldi tényleg nálatok van őszi szünet?

Móni tegnap el is felejtettem a sztárfotóhoz gratulálni.

Na, görbe:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Ez király! Tesztelj már, mert nem bírjuk ki!

Van őszi szünet, de elvileg csak a tanároknak. Teghnikai dolgozóknak nincs. És annak sem, aki most is még a tankönyvelszámolással szopik! :cry: (vagyis mindjárt indulok.)

Kép
zölddisznó

Jó reggel!
Tényleg köszi mindenkinek a jó kívánságokat! Nagyon, nagyon köszi!
A hőm csúcsokat döntöget: 38,8
Még szerencse, hogy csak az orrom folyik, semmi más bajom nincs! Na még ilyen érdekes betegségem se volt! :lol:
Amúgy itthon maradtam, őszi szünet az van, csak most vannak az őszi érettségik, szóval a szünet az csak a gyerekeknek szünet igazán! De betelefonáltam, aztán ennyi!

Megyek veszek egy jó kis fürdőt! Az remélem segít! Majd még jelentkezem és tényleg köszi a törődést! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát Zöldi péntekig megpróbálok várni, bár nem akarom elkajabálni, mert lehet, hogy hatalmasat koppanok, de most úgy érzem, van valaki a pocimban :D

Kép
Kép
robcsi03

Bettike!
2-3000 mg C-vitamin, fokhagymás pirítós erős pistával és egy kupica mézespálinka. Nekem ez a tuti befutó ilyen nyavajáknál.

Robcsi!
Ámen.

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!

Egy jótanács: ha úgy gondolod, hogy a mensid előtt egy héttel, egy 10 órás repülőútra nem kell vinned betétet vagy tampont, hát tévedsz!
Már kifelé menet megjött, illetve valami olyasmi. Pedig Mikibának nem is vettünk repjegyet. Szemét potyautas :)
A stewardess próbált segíteni, egy akkora betétet adott, hogy ezzel az erővel a kismamától is kérhettem volna egy pelust, aki velünk utazott :lol:
Így egy hét lemaradásban, meg sem próbálok visszaolvasni!
Valaki leírná kivel mi van?
A hőmérőzést egyenlőre abbahagytam, nem tudom, hogy feladtam-e, és azt sem, mi lesz a következő lépés! Lesz-e egyáltalán!

Kicsit összegyűlt a meló az asztalomon, de igyekszem olvasgatni!

Néhány kép, ahogy ígértem:

Rio de Janeiro - Corcovado
Kép Kép [img]
Kép

Rio - Copacabana
Kép Kép

Sao Paulo
Kép Kép

Madrid
Kép Kép
Kép
sonjus

Sonjus! :cry:
De szuper lehetett kint! :lol:

Zöldi! A C-vitamin megvan, tényleg a pirítós jó ötlet, de a páleszt azért biztos, ami biztos kihagyom!

Robcsi! Úgy is van az, tudod a női megérzés! :lol:

Sonjus! Ebben hátva van olyan, amit valakiről tudni szeretnél valamit: Babanetes táblánk

Kép
bettike
Eger

Aztamindenit!
Athiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lemaradtam a tesztedről, de Bettikének köszönhetően a táblázat láttán, majd kiugrott a szivem!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sonjus

Sziasztok!

Üdv itthon Sonjus! Jó volt, mi? :lol:

Athiz már nem lakik itt...

Bettike! Jobbulást neked! És az uram is páleszt szokott. Igaz, nem egyet, és szerinte használ :wink:

Robcsi! legyen igazad! :wink:

Zöldi! Eddig oksi, csak így tovább! :wink:

Most csak ilyen szolidan röpke vagyok, megyünk kicsit később az oviba beszoktatni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike:
Huu gyorsan be az agyba es igyad a sok meleg teat mezzel. Nekem is azt mondtak algopirint be lehet venni a terhesseg elejen. :( Sajnalom, hogy elkapott ez a nyavaja. :cry: Nem is olyan regen voltam en is beteg, aterzem milyen vacak ez. :( Remelem hamar meggyogyulsz.

sonjus:
Hogy tud egy hettel elobb megjnni :shock: A fenebe, gondolom mas se hianyzott epp a szep kirandulason. Nagyon szuperek a kepek! Huuu de jo lehetett. :) Miert nem homerozol mar? :roll:

Afonya:
Milyen volt a tanfolyam? Ugye ma van az utolso nap? Jajj nagyon varom a beszamolot mar!

Zoldi:
Te szedsz valami progi potlast most? Olyan jo stabil a hod...

robcsi:
Mar a masikba is irtam, de ez nagyon izgalmas hogorbe. Alig varom a tesztedet! :wink:

Veramami:
:) Szia! Latom alanyok mar valaszoltak. Udv itt!

Akinek nem irtam, bocsi, de meg majd probalok reszletesebben utanaolvasni. :roll:

baratodildi

Ildi!
Nekem magától ilyen tökéletes a progiszintem! :lol: Nem szedek/dugok semmit.

Sonjus!
Király hely! Ááááá, nem irigyellek!
Dokinak mondtad? Szerintem csak az utazás miatt volt a korán-mikulás.

Szirom!
Aztán nehogy nagyon beszokj az oviba, és ne akarj hazajönni! :wink:

Kép
zölddisznó

Lányok!

+++++++++++++ Teszeltem pénteken!
Még nem nagyon tudom elhinni.
A görbémet felrakom. Kép
Vendég

Mint a topic 2. rangidőse bevallom, Neked(tek) örülök most a legjobban!
Szorítok továbbra is nagyon-nagyon!
Gyere aztán most már gyakrabban ám!

Kép
zölddisznó

... hihi, Anita, az én pé utánim eddig dettó olyan, mint a Tied!

Kép
zölddisznó

Köszi Coca!!!!
Jééé, tényleg! Tehát akkor? :D Te is tesztelsz egy zebrásat!
Ígérem amikor tudok, írok gyakrabban. :oops:
Egyébként nincsenek nagyon tüneteim. A melleim feszülnek meg érzékenyek, pláne éjszaka.
Na meg az állandó émelygés. Ha eszek azért ha nem akkor meg azért. Ha meg véletlenül kicsit nem akkor meg megijedek, hogy lehet hogy nincs is baba?
Vendég

Sziasztok!

Szirom! Köszi, alakulok, már csak 37,5. Azért inni nem innék, ki tudja, hogy hányan vagyunk? :lol:

Baratodildi! Köszi neked is! Úgy látszik a jó kívánságok hatása lassan hat! :lol:

Anitamami! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy pont reggel gondoltam rád, mert a táblázatot javítottam, meg tettem ide fel! Aztán eszembe jutott, hogy te meg már ugyan hol tarthaszt, hisz azt írtam a táblába 25-27 napból a 28 napon tartasz! Ha jól láttam akkor két teszted is pozitív lett! Szuper, hip-hip hurrá!
De jó! Ismét van egy kismamink! Drukkolok és nyugi!

Kép
bettike
Eger

sziasztok
melobol, tomondatokban...

Anitamami,
Nagyon drukkolok, kivanom, hogy minden rendben legyen!

Coca,
tessek, elotted a kitaposott ut!!!

Bettike,
terhesen visoznt a meleg furdo nem a legjobb...

Egyebkent nem azt irtam, hogy nem hatasos az e vitamin, vagy hogy atveres, csak azt, hogy mennyire el tudunk terjeszteni valamit, ha akarunk!

Sonjus,
tobb baratnom (es sajat ) tapasztalata alapjan utazaskor mindig elobb megjon, bnomnek mikor amerikaba ment teljesen osszekavarodott, orvoshoz is rohant gyorsan, hogy mi lehet az. az en hosszu ciklusomat is ugy szamitottm ki regebben, hogy elutaztunk a noveremekhez (250km)
nagyon irigylem ezt az utazast!!!

Ildi,
hogy vagy, hogy erzed magad???

en ma kezdtem a merest, jo hosszu majd' 6 napos mensi utan. es rogton 36.9-en kezdtem :shock: . ki erti ezt???? jo, hogy popoban kb 1 tizeddel magasabb (mint huvelyben-sajat tapasztalat), na de mennyi lesz, ha bebabasodok veletlenul????

vakond
vakond

Sziasztok Lányok!

Zöldi: szép görbicsek :wink:

Bettike: kúrálgasd Magad, és jobbulást !!!

Robcsi: tuti a hőd, nagyon drukkolok a teszthez!

Sonjus: üdv újra itthon! Szuperek a képek!!! Az utazás alatti mensiről: még fiatalkoromban egy balatonparti nyári tábort szenvedtem végig a megzavarodott mensim miatt :(

Kismamák: remélem jól vagytok...

Vakond, Szirom: szerintem fej-fej mellett haladunk :D

Itt egy görbe:
Kép

Rólam: ma délután megyek vissza a dokimhoz, meglesz pár leletem, köztük remélem pár hormon is, így talán egy lépéssel előbbre leszünk....

SzezsoKép
KépKép
szezso

ANITAMAMI: NAGY-NAGY GRATULÁCIÓ!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vakond, Betti, Szezso, Kösziiiiiiii!

Mindenkinek drukk ezerrel!
Most közben pörgök itt a melóban, azért kicsit megpróbálok lassítani.
Most meg kell hogy fordítsam a sorrendet, először a baba, aztán minden más a munka lekerül az első helyről.
Vendég

Már megint elszállt amit írtam :(

Szóval
Én is az utazásra és az ezzel kapcsolatos izgalmakra fogtam, hogy megjött, de nem is volt olyan komoly, csak olyan jön is, meg nem is! Csak megijedtem!
Utána persze megjött rendesen 28 napra! Örülök, hogy magától, gyogyik nélkül ilyen normálisan megjött! Általában 31 napos egy ciklusom és most ezt a 28 napot úgy fogom fel, hogy normalizálódik a helyzet!
Valahogy nincs kedvem, türelmem dokihoz menni, lehet megvárom vele a januárt.
Addig is hőmérőzés és várakozás.

Anitamami!
Gratulálok!

Zöldi!
Neked millió drukk!
na meg még egy pár ++++++++++++++++++++++++++++++
sonjus

Anitamami!

Gratula!

Robcsi! Király a görbéd!

Betti! Gyógyulgass!

Sonjus! Üdv itthon!

Kép
kata05

Anita!!! Óriási gratula! :lol: :lol: Boldog babavárást! :wink:

Zöldi, te mennyi vagy? :wink: Valamiért azt hittem, én vagyok a 2. legöregebb... khm.. rossz fogalmazás, inkább mondjuk tényleg, hogy rangidős. Néztem a táblában, de nem vagy benne :shock:

Szezso, Vakond! Jó, hogy együtt csináljuk :wink: Én ma már nem teszek görbét, nem olyan érdekes még, hogy most kicsinyítgessek emiatt :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!

Anita: Nagy nagy gratula :) Látom Te is szegedi vagy :) Merre fele laktok?? Mesélj magadról picit :)

Mindenkinek mennek a drukkok. bocs nincs időm visszaolvasni, extra nyügi napunk van :( Betegeknek jobbulást!!!!!!!

Gyors görbe:
Kép
Nem mintha ebből már láccanak valami :lol: Azé felteszem.....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Anitamami gratulálok! Láttam a fertyn is a görbéd :D

Kata tedd fel te is a görbéd!

Sonjus nagyon irigyellek ezért az utazásért, bizti nagyon jó volt.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi csak este fele tudom majd feltenni!

Van v.mi tüneted?

Amugy hányadik dpo-n érdemes tesztelni?

Kép
kata05

Anitamami:
Ez aztan a hir! Nagyon szep a gorbed! :) Boldog babavarast kivanok neked is! Most mar elhiheted! mikor mesz dokihoz, uhra stb? Jajj de izgi, ennyi kismama! Lanyok azert ez az oktober nagyon klasszul alalkult itt a topikon es a november remeljuk meg ennel is jobb lesz! Mindenki alakitsa a hojet es huzzunk bele! Karacsonyra akar az egesz topik is bebabasodhatna :lol:

Bettike:
Orulok, hogy mar jobban vagy. :)

Vakond:
Hat ma mar a rokacsalad is megtalalt, allandoan alomkoros vagyok, de semmiert nem cserelnem el! :lol:
Az a ho siman megy meg majd lefele, emiat ne izgassad mgad abszolut! Szerintem ez tuti honap lesz, meglatod!

baratodildi

Szirom, Szirom! Sziromka vagy Te még!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((38)))))))))))))))))))))))))))))))))))de pszt!

Kép
zölddisznó

Ildi: szia, itt is:)
ma már 37.1 et mértem /popsiban/ ez jó? 18. nap.
Te mint főtudor:)
A rókakoma majd elmúlik, nagyon rosszul voltál?

szirom:

hááát, szerintem én vagyok e legöregebb :oops:
:)

Veramama
veramami4

Szóval csitri vagyok :lol: Azért az oviból már kinőttem, Zöldi, csak hogy egy korábbi megjegyzésre utaljak :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Helló Veramami!
Mami? Elő a farbával!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Hát itt a görbém!

Kép

Kép
kata05

Sajna úgy érzem, meg fog jönni. Feszít az alhasam, fáj a derekam!!

Kép
kata05

Kata!
...sza meg!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

Veramami gratulálok!!!! :) :)

Kata, a hőd nagyon jó, reméljük ezek nem mensis, hanem babás előjelek :) . Nagyon nehéz őket megkülönböztetni, én sem tudtam.....

Sonjus, irigyellek, gyönyörű helyek és nagyon arik vagytok a pároddal :) .

Bettike, nagyon kiváncsi vagyok mi lesz pénteken. Akkor már tuti jó lesz az eredmény a dpo-k alapján.

Zöldi, nagyon szép a görbéd, reméljük a 2.rangidős is az 1.rangidőssel egy hónapban babásodik :D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Robcsi, ezt akárhogy is nézem nagyon jól néz ki :)

Ildi, veled mi újság? Voltál már dokinál és védőnéninél?

Szezso, vigyázz kész és lassan rajt :D :D

Cenikő, megoldodott a férjed táppénzes papíros dolga?

Vakond ez tényleg jó magas hő kezdésnek, de hát mindenki más és más.....

Valaki nem tudja véletlenül, hogy mit kell viszketés esetén tenni? Nem gomba, mert nem is csip csak enyhén viszket (nem is kellemetlen szagú), bocsi miindenkitől......A dokim csak jövő héten rendel és nem akarom, hogy bármi baj legyen.

Puszi és jó éjt mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Nem tehetek róla, de nem tudok betelni a tickeremmel, annyira cuki :D :D .

Megyek, mert apa éhes....csinálom a tojás rántottáját...... :)

Kép
melcsi6

Sziasztok!

BETTIKE!!!
Vegre megtudtam nezni a tablat!! :D :D :D :D :D :D :D
Ugyes vagy!!! :D

Afi!
Milyen volt a tanfolyam???

Kata!
Meg ne add fel!!!!!

Szirom!
Milyen az ovi??

Melcsi!
En sajnos nem tudom hogy mit csinalhatnal!
Tenyleg aranyos a tickered! :D Esetleg kislanyra vagysz??
Jo etvagyat nektek!

A gorbem:
Kép
Kivancsi vagyok merre megy tovabb!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?