Sziasztok!
Köszönjük a gyógymanókat, azt hiszem, már ideért belőlük néhány
, Boti már kicsit jobban van, de azért még mindig köhög.
Dorka!
Jobbulást Norbinak, azt hiszem, ugyanazt a náthás cuccot kapták el a babáink.
Nekünk a dokinéni kakukkfű szirupot irt fel köhögésre, ami nagyon hatékony. Azt nem tudom, hány hós kortól lehet adni.
Orrszivás itt is megy, szegény Boti most esett át rajta éppen, ezért elég nehéz volt elaltatni.
Sára!
Na, akkor most már lehet gratulálni, előre ugye nem akartam!
Isten éltesse Vincust igy utólag is, remélem, jól sikerült az ünneplés! Mit kapott élete első szülinapjára?
A holnapi turci-túrával kapcsolatban neked és Toreaunak irok privit, hogy megbeszéljük a részleteket, jó?
A játszóteres tali PP-vel nagyon jó ötlet, remélem, Boti hamar kimászik a náthájából és még lesz olyan idő, hogy hosszú ideig kint lehetünk a gyerekekkel. Tényleg, a múltkor is azért nem voltunk veletek, mert Boti beteg volt.
Andusz!
Én még nem is tudtalak üdvözölni! Gratulálok a lányaidhoz, nagyon szépek!
Rita!
Nagyon ügyes vagy, hogy bekerültél az EU-nál a következő körbe, gratulálok! Elhiszem, hogy nagyon vacilálsz, mi lenne az okos lépés, ha befutó leszel valamelyik pozicióra. Ezek szerint a párodnak is van kint munkalehetőség? Gondolom, akkor kiköltöznétek.
Az biztos, hogy hiányoznál, de szerencsére Brüsszelben is van net
, úgyhogy biztos nem kéne lemondanunk rólad!
Gratulálok a forgáshoz Máténak, látod, nem kellett sokat várni, magától megtanulta! Ez igy a legjobb, mert ez azt jelenti, hogy megerősödtek annyira az izmai, hogy már probléma nélkül képes erre a mozdulatra.
Hozzátápival kapcsolatban: én úgy csináltam, hogy szoptatás mellett Botinak 4 hós kortól adtam almát az egyik szoptatás előtt.
/Azért ilyen korán, mert a dokinéni szerint a 4-6 hós kor közti időszakban a legfogékonyabbak az új izekre. Szerencsére igaza lett, Boti most már mindent eszik, sőt, folyton kunyerál./
Zöldségpürét 6 hós kortól kapott, először krumplit, répát, aztán céklát főzővizzel és anyatejjel fele-fele arányban összeturmixolva. Ha nincs elég tejed, akkor tehetsz több főzővizet bele, a többi kaja úgyis szopizás, ugye?
A püré sűrűségét én mindig kisakkoztam, mert Boti nem szerette se túl higan, se túl sűrűn, ezt majd meglátod, Máté hogy szereti.
Lilla!
Köszi, hogy irtad ezt a homeos füzetet, legközelebb rákérdezek a patikáinkban - itt szerencsére több is van - hogy tudnak-e ilyet adni.
Na, megyek, főzök, enni is kell valamit egy ilyen örökmozgó fiúcskának!
Szép napot mindenkinek!
Kinga