Új privát üzeneted érkezett!

Katyerina

szívből gratulálok a 3 babához!

Kismókus

neked is gratulálok kicsit megkésve! Kórházban voltam, csak most olvastam vissza.

Orsi,

tudnál nekem segíteni? Ha a vérzés 2. napján magasabb az LH mint az FSH, az PCOS-re utal, ugye? Ez a stimu szempontjából hiperstimulációval fenyeget?
Köszi előre is.

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi :P
Nekem is magasabb és nem vagyok PCO-s.
Írok privit.

Kismókus :P
Nagyon ügyi vagy, gratulálok!

Katyerina :P
Nna Te aztán jól rákoncentráltál erre a feladatra :wink:
Nagyon irigykedem és persze gratulálok!

Fanni
fanni73

csajok
kicsit szomorú vagyok, mert lebetegedtem, fáj a torkom, meg náthás vagyok, remélem nem rossz, hogy ez pont a stimukor... :(
emma1976

Sziasztok!

Zölddisznó!
Mi is onnan szöktünk. :lol: :lol: :lol:

Emma!
A legtetején forog az a benyomó,na az áll 0-ra ha beadtad.

Sajna most nem tudok többet írni,mert készülődnöm kell a kis köcsög főnökömhöz: :cry: Megyek dolgozóba.Majd este még benézek.
mereszt

Zsuzsi :)
utalHAT! de a PCOSnek elég sok egyéb tünete van.
nekem is magasabb, nem is kicsivel.
de nem vagyok PCOs sőt, nekem az FSHm 12... ennek ellenére a stimuval gond sosem volt (azt szokták mondani, hogy 10 felett már nehezen stimulálható az ember)

önmagában 1-1 hormoneredményen nem kell aggódni, mert 1 dolog nem szokott gondra utalni. összetettebbek ennél a kórképek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Katyerina,
óriási gratula a három babóhoz, ez fantasztikus, nagyon jó lehet a te pocakodban lenni, hgy mindhárman így kapaszkodnak :D
Köszi, az invitálást a babaváróba, majd biztos bekukkantok :-)

Mereszt, sokat gondolok rád, hogy most mihamarabb kimássz ebből, de ugyanakkor gratulálok az öribaba indításhoz, csodás, hogy nem sokára már biztosan anyuka leszel és az az édes kisbaba olyan boldog lesz, hogy veletek lehet :P

Emma,
ne aggódj a Gonal miatt, ha jol emlékszem az tényleg meglepöen lassan megy be. 50 egységként meg asszem lassan, aztán kattan egyet és megint lassan bemegy a következő 50 egység. biztos hogy bement, a legjobban ezt onnan tudhatod, hogy hiába nyomod, már sem gyorsan, sem lassan nem megy semmi :D

Kismókus, írtam már neked, hogy mennyire szuper, hogy kismama lettél ? :P

Ági, nagyon drukkolok!
szonya

Pompi!
Köszönöm Neked is a szívélyes fogadtatást!

Mereszt!
Elmeséled priviben, hogy miért szöktél? V.-nél voltál Te isí,

Kép
zölddisznó

Szony, Mereszt
Köszönöm nektek. Ma megpróbálok ügyesebb lenni. Semmi kattanásra nem emlékszem..... A férjecském hivatalos úton van, így egyedül voltam, mint a kisujjam, és annyira elkenődtem, hogy még sírtam is.... Tök baromság, csak kicsit felfokozott az idegállapotom most, hogy bene vagyunk nyakig...

Szonya
Magadról nem is írtál: hogy vagytok???
emma1976

Emma :D
nem kattan feltétlenül :D nekem sem kattant :D
csináld azt :D húzz alkoholos filccel egy vonalat oda, ahol a pumpa vége van, és akkor tuti látod, hogy bement-e.

de ha a légtelenítésnél kispriccelt, akkor utána sem tudod elrontani, ha felhúztad.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok! :)
Köszi a sok-sok gratulációt, nagyon aranyosak vagytok! :) Még mindig nem igazán tudom felfogni, és még nem is nagyon mondjuk senkinek, meg szeretnénk várni a 13-i UH-t, hogy biztosan minden rendben legyen. Bár már nem nagyon tudom titkolni, a hasam ugyanis a punkció óta nagy, és alig van olyan ruhám, ami kényelmesen rámjönne. Egyébként jól vagyok/vagyunk, az egyetlen nagyon rossz rosszullét óta minden oké, csak a fenekem kezd egy kicsit odalenni a mindennapi progi-szuritól. :oops: :lol:

Emma! :)
Angel korábban valamikor feltett egy linket, ami segítséget nyújthat a Gonalhoz. Idemásolom, nézd meg, hátha okosabb leszel. Nekem nagyon megnyugtató volt, hogy láttam, mit is kell csinálni.
http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp

OFF: Anyósomnál ma született 9 kiskutya! Anyuka Kistermetű, hosszúszőrű, nagyon kedves, apuka ismeretlen! :oops: :lol: Gazdikat keresünk nekik!
kismokus

Orsi

nekem eddig mindig magas volt az FSH-m (10 fölött) és nehezen is voltam stimulálható (max 2 petesejt). azt írod, hogy a magas FSH nem feltétlen jelenti azt, hogy az ember nehezen stimulálható, hisz neked volt mindig bőven petesejted.
akkor ez fordítva is igaz? most kivételesen elég jó az FSH-m, 7,9. ennek elenére lehet, hogy megint kevés petesejtem lesz?

Zsuzsi
zsuzsi73

Kismókus, Angel
Mindkettőtöknek hálás köszönet! Nem csináltam olyan rosszul :lol:
Csak én ezt is 45 fokban szúrtam be, nem így, mint egy harakiri :lol:
Nagyon tökéletes ez a link, mindent megmutatnak!!!!!!!!!!!

Kismókus
Gondolom, milyen nehéz lehet titkolni a jóhírt :lol:
emma1976

a 45 fok is jó :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsi :D
szerintem, ha lement, akkor az csak jó lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!!

Bocsi, hogy ennyire eltűntem, de látom még bent vagyok a táblában!!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy Drága kisfiúnk, István Barnabás 2006.október 17.-én, 09.13-kor megszületett, 3800g-mal, és 54 cm-rel!! :D

Olvasom a rengeteg jó hírt, hogy mennyi zebrás van köztetek!! Mindenkinek sok boldogságot, és egészséget kívánok!! :D

Lehet, hogy kb.2 év múlva újra jövök hozzátok,de akkor már az elejétől!!! :lol:

Puszi!! Üdv: Melódia

Kép
Kép
melódia78

Kép

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok

Melódia
gratulálok a gyönyörű szép babócádhoz

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Melódia! :)

Gratulálok! :) Nagyon sok boldogságot kívánok! :)
A következő táblázatban már benne lesz a Ti gyönyörű babátok is. :lol: :wink:
kismokus

Melódia
Milyen gyönyörűség!!! :lol:

Csajok, bevittem a fürdőbe a laptopot, pontról pontra csináltam mindent, most tényleg beadtam magamnak :lol: Remélem nem nagy gáz, hogy tegnap nem nagyon sikeredett....
emma1976

melódia!

Gratulálok nagyon a kislegényhez! gyönyörű és milyen hosszú haja van :lol:
Sok boldogságot!

katyerina

Sziasztok

Emma
szerintem majd hívd fel a dokid hogy mi van ilyenkor, vagy szerinte baj-e ha nem sikerült.

Sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok

Kép

Kép
erika13

Emma ne aggódj! 1 napi adagon sok nem múlik, max. később korrigálják.
De tegnap melyik részét rontottad el?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Melodia!
Nagyon sok boldogságot kivánok a gyönyörü kicsi fiadhoz, és jó egészséget! Milyen hosszu haja van! irsz majd a babásba?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Melódia!
Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz.Tényleg nagyon szép. :lol: :lol: :lol:

Zölddisznó!
Mindjárt megy a privi.
mereszt

Pistike nagyon jó pasi!
Minden elismerésem az alkotóknak!

Mereszt!
Várom.

Kép
zölddisznó

Köszönöm szépen mindenkinek a bókokat, jókívánságokat!! :D

Én is ilyen boldogságot kívánok mindenkinek, és sok sikert!! :D

Sokat gondolok rátok, akik még az elején vagytok, és mindenkinek nagyon szorítok!!!

Melcsi!!

Olvastam, hogy babát vársz spontán, hát ez tényleg csoda...
Az ilyen csodák hallatán én is reménykedni kezdek, hogy a következő bébi már spontán kopogtat... :lol:
Ígérem, benézek majd a babásokhoz!!

Sok puszi mindenkinek!!

Köszönöm Kismókus, hogy beteszel minket a táblába!!!
:D

Üdv!! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Kedevs Mereszt!

Ebbe a fórumba nem szoktam írogatni, csak olvasgatni, mert mi éppen várakozunk csak (két sikertelen lombik után még várunk a harmadikkal). Mi is most indítottuk az örökbefogadást.
A tanfolyam, amit kérdezel: A TEGYESZ-es általában két egymást követő szombaton van, minden hónapban egyszer. Ára 8000 Ft / fő.
Az Ágacska Alapítványnál is el lehet végezni ugyanezt a tanfolyamot, csak ott általában hétköznap van, és három napos. Ára : 10.000 Ft / fő.
(Mi az Ágacskához megyünk, mert a férjem sulija miatt nem jönnek össze a szombatok)
Drukk mindenkinek!!!

Noanko
a.noanko

Szia A.Noanko! :lol:

Köszi az infot.Fogalmam sincs,hogy melyikre menjünk.?Pedig el kellene döntenem,mert az Ágacskánál hamar betelik a létszám.Neked is megnyugvást hozott,hogy beadtátok a kérelmet?A biztos baba tudata?
mereszt

Hello Mereszt!

Igeeen! Nagyon szertném megélni a babavárás, a vajúdás, a szülés, a szoptatás minden pillanatát, de ha nem adatik meg esetleg, akkor ideje ezt elfogadni (bármennyire is fáj). De gyerek nélkül elképzelni sem tudjuk az életünket.
És bár még "csak" 29 éves vagyok, nagyon félek, hogy kicsúszom az időből (nem biológiailag). Olyan nehéz várni. De öribabát is szertnék, és ott legalább biztos, hogy lesz. Majd még próbálkozunk egy lombikkal is, de szerintem csak akkor, ha 100 %-ig hinni tudok benne.
De lesz babánk, és kész!!!!!!!!!!! Olyan jó. Csak várni kell megtanulni.

Noanko
a.noanko

Noanko
Mi is 29 évesen döntöttünk az öribaba mellett. Felmértük, hogy így is 32 évesek leszünk, mire kapunk babát. Nagyon nehezen megy az idő! De azért jó tudni, hogy legeslegkésőbb a 2009es karácsonyon már 3an állunk a fa alatt :lol:
Persze én is nagyon-nagyon szeretnék vér szerinti babát (magtanultam, hogy a saját-ot nem használjuk itt, mert az öribaba is saját), de sikerült mindkettőnknek elfogadni a gondolatot, hogy nem mindenáron...
emma1976

Szia Emma!

De most néztem vissza a táblázatban, hogy még csak az első lombikotok lez. Ez tök jó. Egyébként mióta próbálkozotk? Nagyon hamar döntöttetek az örökbefogadás mellett, ami szerintemtök jó ötlet. Ha mi is akkor elkezdtük volna, amikot kiderült, hogy baj van, már talán lenne babánk.
Késő bánat.
Valamiért biztosan így kellett történnie.
Mindenesetre nagyon szorítok most Neked a lombikodhoz!!!!
Sikerült beadnod a szurit?

Lányok! Itt még nem aggódik senki a várólista miatt? A Dévais topikban mindeni erről ír, higy már hónapokat kell várni a lombikokra? Káliban nincs ilyen? Tudtok erről valamit?

Ja, és még egy kérdés, Krizsa papa már elutazott? Mikor jön vissza?

Noanko
a.noanko

Noako :)
a kaáliban én nem tudok várólistáról. Egyelőre viszonylag időben tudnak még időpontot adni.

Krizsa doki asszem most utazik. Nov. 23án jön, ha jól emlékszem, nekem utána kell hívni (vagy 25... már nem tudom)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi!

Köszönöm az infókat.
De ultrahangra előbb mész, ugye? Jól emléxem?

Noanko
a.noanko

igen. nov.8. szerda.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Noanko
2003 májusa óta szeretnénk babát. Iden, 3 év után döntöttük el, hogy egyszerre belevágunk a lombikba és az örökbefogadásra. Meg vagyunk bolondulva már egy babócáért, nem halogathattunk semmit tovább.
emma1976

Sziasztok

ezt most találtam a neten

"Az itthoni lombikbébi-kezelések hatvan-hetven százalékát végző Kaáli Intézet öt meddőségi központjában augusztus elseje óta havonta huszonöt-harminccal több lombikbébi-kezelést végeznek, mint amennyit kifizet a biztosító – írja a lap. Az OEP-finanszírozáson felüli betegeket az orvosok társadalmi munkában látják el, az anyagköltséget pedig az intézet fizeti, azonban ezt a működést csak januárig tudják vállalni. Ha nem változik a helyzet, kénytelenek lesznek várólistát kialakítani. A János kórházban lévő Budai Meddőségi Centrumban már most várólistát hoztak létre, sőt decemberre már betelt a keret.

A várólisták kialakítása miatt az idősebbek akár ki is futhatnak az időből, harmincöt éven felül ugyanis egyre csökken a beavatkozás sikerének esélye. Az Egészségügyi Minisztérium meglátása szerint Magyarországon még így is jobb helyzetben vannak a meddő párok, mint máshol. Nálunk ugyanis öt beavatkozást támogat a társadalombiztosítás, míg Angliában csupán egyet, más nyugati országokban pedig kettőt – írja a Magyar Hírlap.

Az Egészségügyi Minisztériumban készülő szakmai javaslatok között szerepel olyan felvetés is, hogy a jövőben csökkentik a társadalombiztosítás által finanszírozott lombikbébi-kezelések számát. " állítólag a Magyar Hírlapban bővebben van.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

A.Noanko!
Nem tudok várólistáról és szerintem hivatalosan még a Kaáliban sem.Nekem most volt egy sikertelen lombik és annyit mondott a doki,hogyha másodjára megjön telefonáljak be,hogy menstruálok és kérjek időpontot,hogy a következőnél elkezdhessük a kezelést.ha lenne várólissta nem hiszem,hogy ezt mondta volna.
Meg fölösleges is olyanról beszélni ami nem biztos,csak pletyka.Ha bekövetkezik akkor biztos mi is fogunk róla beszélni,de a találgatásnak nincs túl sok értelme.
Te a Dévaiba jársz lombikra?most novemberben mentek a tanfolyamra?

Eszter
mereszt

Sziasztok

Mereszt
ha ma beleolvasol a Dévais topikba sajnos ott azt olvashatod hogy ott már van várólista, így sajnos várhatóan a Kaáliban is lesz
ezért ha minden jól megy akkor én is hamarosan bejentkezem megint - mert mire megint minden vérvételes dolgot végig csinálok addig eltelik kb. 2 hónap úgyis.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Azt elképzelhetőnek tartom én is,hogy januártól lesz,de még nincs.Meg talán Harcikánk is szólt volna,ha lenne valami biztos.Persze jelentkezzél be,mert az a tutti. :lol:
mereszt

icsilya,
8-án a Kaáliban csinálják neked az UH-t, vagy máshol, netán már a saját nőgyuszid?

Nekem is kéne jövő héten csináltatni, ma ültem is másfél órát az SZTK-ban, hogy megismerjek legalább egy dokit, de ez az idő nem volt elég, hogy történjen valami, úgyhogy inkább lemondtam az SZTK-k világáról...

Szerinted Krizsa hiányában más is megcsinálja a Kaáliban?
pompomlány

Pompomlány! :)
Igen, más is megcsinálja!
Telefonálj, és kérj valakihez időpontot! (Engem pl. Kováts doktornőhöz írt be Harcimókus nov. 13-ra.)
kismokus

Erika
Köszönöm az infót. Sajnos én biztos vagyok benne, hogy valami szigorítás lesz. Egyetlen dologban reménykedhetünk: lehet, hogy aki már idén elkezdte, arra nem fog vonatkozni a max. 3. Legalábbis a törvénymódosításokat úgy szokták csinálni, hogy hagynak vmi átmenetet, nem rögtön mindenkire az új vonatkozik. Nem biztos, hogy így lesz, de én ebben reménykedem.
A kezelés egyébként azt hiszem több, mint fél milla lenne, és ha veszünk 3-4 kezelést, akkor brutális összeg jönne ki....
emma1976

Krizsa holnap elutazik, és nov.22-én jön haza. Sms-ben elérhető ha valami nagyon fontos, és amikor bekapcsolja a telcsijét, válaszolni fog, mondta nekem.
Melodia!
Látod, vannak csodák tényleg! Biztos tudta az én babám, hogy lassan kiöregszem a Kaáliból, ezért jött magától, mielőtt Krizsa kidobna gazdaságtalanság miatt :lol:
Lányok, szomoru ez a lombik helyzet. Tartok tőle hogy még rosszabbakra is felkészülhetünk, mint amik kiszivárognak :cry: :evil:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

icsilya,
köszi az infót!

melcsi,
ugye, milyen szomorú, mikor már "nem mehet" a zember a Kaáliba? Mindenki úgy monnya, hogy "mikor kidobnak"... :wink:
Hát tegnap ültem egy sort a körzetinél, aztán egy SZTK-ban... egy kissé más világ! :?
pompomlány

Sziasztok!

Ne haragudjatok, senkit nem akartam ijesztgetni, csak ahogy Erika is írja, a Dévaiban már bevezették (méghozzá egyik napról a másikra) a várólistát, mindenkire vonatkozik, azokra is ,akik már oda járnak x ideje. :cry:
De talán tényleg jobb, ha nem találgatunk, hanem kivárjuk a híreket.

Mereszt:

Én nem a Dévaiba járok, hanem a Káliba, Krizsához, csak azt a fórumot is szoktam néha olvasgatni (hogy minél több pozitív hírrel, zebrás eredményekkel) fel tudjak töltekezni.
Az öribabás tanfolyamra november közepén megyünk az Ágacska alapítványhoz. Már rettenetesen várom. De előtte, november elején még megyünk a Tegyeszbe a pszichológiai vizsgálatra, tesztre is.
Ti most hol tartotok a Tegyesznél?
És Ti, Emma?
(Ha már túl sok lenne ezen a fórumon az öribabás téma, akkor jöhet privibe is a válasz, nehogy megharagudjanak a lányok, hogy nagyon eltérünk a topic eredeti témájától)

:wink:
Melcsi! Te hogy érzed magad? Mikor mész ultrahangra?

Különben még azon gondolkodtam, hogy milyen rendi Krizsa, hogy még kint is elérhető, meg visszaír az sms-ekre, meg ilyenek. Asssszem megfogtuk vele az Isten lábát
:lol:

Na eldugulok mostmár
sziasztok

Noanko
a.noanko

Jó reggelt!
Mereszt, bocsi, hogy még nem írtam, most olyan jó a lelkem, és nincs kedvem a Vereczkeire gondolni sem! :lol:
Szép napot mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Pompi :D
a kaáliba megyek igen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági!

Te mikor mész vérvételre? Vagy már voltál?
És hogy vagy?

Lányok!
Ez a várólista dolog nem hangzik túl jól!

Mereszt, Emma, Noanko!
Én tavaly nyáron mondtam a férjemnek, ha két év múlva sem lesz baba a hasamba indítsuk el az örökbefogadást. Már nincs sok idôm addig. Akkor azt mondta jó, de szerintem azt gondolta addigra biztosan összejön... úgy érzem ô még nincs kész rá, és ezt erôltetni nem lehet.
Jól teszitek, hogy belefogtatok!!

Lona

Kép
lona1

Sziasztok

Noanka
igen Krizsa dr. nagyon jó lelkű, mindig utolérhető, de ha mégsem azt megszokta előre mondani, hogy abban az időszakban ember lánya ne is próbálkozzon vele. És szerintem is Isten lába és keze. Mert olyan rendes - jószívű - stb.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Lona!

Erőltetni tényleg nem lehet, szerencsére nálunk egyszerre érett meg mindkettőnkben a gondolat. (már csak azt bánom, hogy nem korábban :? )

Erika!
Hogy van a pici fiad? Róla olyan ritkán írsz :roll:

Noanko
a.noanko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?