Sziasztok!
Márti!
Régen én is jártam a Józsi piacra, most nagyon kevés az időm, pedig fel kéne nézni! (egyszer utánnam dobott ott egy kinnyai egy csomag zoknit, mert nem vettem meg, azóta "testőrrel" mentem fel)!
Most kaptunk mi is egy csomó pulcsit, amit valaki megvett drágáé, de kinőtték!
Jól jártunk!
Amúgy én kérdeztem a börzét, már úgy elmennék egyszer egy ilyenre, csak a turka kedvéért is, de amilyenek a kilátásaim, csak akkor fog összejönni, ha unokáim lesznak!
Ma nagyon h... voltam! AZ idő, vagy én nem tom mi volt, de folyton veszekedtem a kölykökkel!
Áki mindíg csapkodja az ajtókat mostanában, legyen az bármi, én leragasztottam, de feltépte! Hát úgy elgurult a gyógyszerem!
Sajnáltam szegényt, nem tudta, miért magyarázok neki olyan hevesen!
A nagyra meg ebéd közben jött rá a nyagydolog, persze akkor ő már befejezte, csak én ettem még!
Felküldtem klotyóra, mire jön sírva, hogy nem tudja kinyitni az új ajtót! Felmegyek - kinyitom - ebédelek! Sír, hogy hypo maradt a biliben = felmegyek - kiöntöm - ebédelek! Ordít = lepisilte magát - felmegyek, kiganézom - átöltöztetem - és már nem volt kedvem ebédelni - kávéztam inkább egyet mérgemben!
Nagyon szeretem őket, de néha, csak egy napra úgy szeretnék normális idő, mód, rendszer, hangzavar nélkül élni!
Csak egy nap kéne!
de most hogy ezt elmondhattam, már nem is kell!
Ez is elég volt a lelkemnek!
Bocsi ha panaszkodom! Néha ugye szabad?
AMúgy Máki nagyon cuki is volt ma: felfedezte a labdát, és mindjárt kettővel játszott egyszerre! Feldobta a puffra, felmászott ( mert má ilyet is tud ám
), majd lejött, és visszadobta!
A védőnőkről annyit, hogy a monostorit megkérdeztem hol lehetne baba-mama klubbot csinálni, helyile! Erre ő - minek az, ők védőnők és dokik bőven megválaszolják a kismamák kérdéseit, mindenki elégedett, nincs ráé szükség!
Ezt mondjuk hagy döntsem el én! Ismerem a jól informálásukat, nekem sose tudott kielégítő választ adni, kételyeimben mindíg meghagyott! Azt mondta, bennt Ko.-ban is volt rá próbálkozás a klubbra, de jött össze! Hááááát, amilyen segítőkész nme csoda!
Húha, ma jó kis hangulatom vanlátom!
Viki!
Ezentúl hívhatlak bálnának
?
Nemfélsz a szüléstől?
Ne aggódj a súlyod miatt, ha szoptatsz, lejön pik-pak!
Isten hozozz Ilcsi! Nagyon örülök nekd! És sok örömet a babádhoz!
Na jó, nem szaporítom tovább legyetek jók, és írjatok sokat ti is!