Sziasztok!!
Köszi csajok, ma én sem kaptam Kismamát az első újságárusnál.
nem adtam fel, a férjem varázsolt egyet a benzinkútról. elolvastam az irományomat, és potyogtak a könnyeim. Ő (férjem) meg röhögött rajtam.
Olyan jó volt újra olvasni, és látni Elcsit az újságban!!! Ő persze rögtön meg akarta kóstolni az újságot, de hát azt ugye nem lehet. Tovább nem érdekelte anya cikke.
Hízás: én 22-vel voltam "gazdagabb", és mint mondtam, EZS szuper volt, nem nyaggatott vele. A védőnőm se. már "csak" 6 maradt. A barátnőm most terhes, közölte, hogy maximum 10-et fog hízni. Kérdésem: és ha eléred, utána fogyózni kezdesz?????? erről ennyit.
Védőnő: az enyém 1 órát szokott a nyakamon ülni!!!! aztán mivel igen sok baba született egyszerre, hirtelen elmaradtak a látogatásai. Nem bántam, mert legtöbbször evés vagy alvás közben jött, és csak engem boldogított (tudod, miért jó a szopi... és már kezdte is Ádám Évánál...)
Picurk, miért van Nórikának hasmenése, azt tudod? Én nem adtam Elcsinek semmit, amikor az volt neki. Úgy gondoltam, hogy az anyatej majd azt is megoldja. Megoldotta.
Mano, ha jól emlékszem, a jobb combiba kapja először a babó az oltást, majd a balba, majd a 4 hónaposat újra a jobba, és már készen is vagyunk.
Legyen otthon lázcsillapítód.
Csajok, nektek hogy viselte a Babátok az óraátállítást? Elcsi és én is elég rosszul. Hulla fáradtak vagyunk....