Sziasztok!
Igen, úgy tűnik, a babanet valami időgép fogságába kerülhetett, de az is lehet, hogy Livi az oka mindennek (van Livinek egy fluxuskondenzátora, és azzal láttam ólálkodni a babanet körül...) / Ez a fluxuskondenzátoros dolog úgy történt, hogy Livinek épp a mindenre rákérdezős korszaka volt (bármint mondtunk, Livi visszakérdezett, hogy "Hö?"; vagy hogy "Bö?", és várta, hogy mutassuk is meg azt, amiről beszégettünk. Aztán épp a Vissza a jövőbe valamelyik része ment a tévében, amikor az egyik szereplő kimondta azt a szót, hogy fluxuskondenzátor, mire Livi csodálkozó arckifejezéssel azt kérdezte, hogy "Bööö?!?!?"
...úgyhogy, ki is neveztük egyik játékát fluxuskondenzátornak
, és nagyon édes volt Livi, mert mikor kérdeztük Tőle, hogy "Livi, hol van a fluxuskondenzátor?", akkor odahozta nekünk azt a játékát
)
Úgyhogy nem kizárt, hogy a babaneten Livi kicsit összekutyulta a tér-idő kontiniumot ... mindenkitől bocsi...;
Bubek,
köszi a bíztatást
, hát mitagadás, nagyon jó végignézni a lurkók fejlődését. Livinél ez a "fontos dolog vagy nem" féle eldöntés mindig pillanatnyi hangulat kérdése. Azt nagyon imádom Benne, amikor kérdezünk valamit, és rázza a fejét, hogy "Nem" (nagyon édes arcot vág közben!) Legutóbb jól meg is jártam, mert az úgy volt... szóval mikor munkából jövök haza, és Livi a szobában meghallja a kulcscsörgést, akkor szalad ki a bejárathoz, én meg jól letérdelek elé, és jól átöleljük egymást (..tudom, kicsit giccses életkép, már a szappanoperákban is cikis lehet az ilyen jelenet, de hát ez van
). Szóval, egyszer mikor Livi szaladt elém, meggondolatlanul feltettem azt a kérdést, hogy "Livi, ennyire hiányzott Apa?" - mire Livicsek mosolyogva heves fejrázásba kezdett (miszerint: Nem!), és azzal a lendülettel kanyarodott is a konyha irányába, én meg ott maradtam hoppon térdelőállásban ...
Nagyon tündér ez a lány!!
Ilba,
mikor leírtam a hajmosásos kifogásomat, már éreztem a gyenge pontot a logikámban
... hát biz a hajszárító tényleg csodákra lehet képes, de hát hogy nézne ki egy magamfajta komoly kockafej, ahogy Gabi rózsaszín plüss-borítású hajszárítójával körözök a búrám körül... (bár, ezt a kifogást nem biztos hogy elhiszitek nekem Gabi rózsaszín-fóbiája miatt. Amúgy Livin egész jól tűri Gabi a rózsaszínű cuccokat)
Mancsbá,
igen, muszáj lesz önvédelmi klikkesedésbe kezdenünk,
Bár sört...hú, nem is emlékszem mikor ittam utoljára (meg bármi ilyesmit), tinédzserkoromban már megittam az egész életrevaló alkoholadagomat, azóta meg (pár éve) átestem a paci túloldalára (semmi korty alkohol
)
Ja, most faragatlan leszek, és nem köszönök el, mert ha ma este is Gabi idézetgyűjteményben foglalja össze az elköszönéseimet, akkor világgáfutok
Úgyhogy: ááááh, dehogy üdv, semmiképp sem heló.
Zoli