2002.10.16 23:03
Szerző: orbananna
Julika szia,
Szálloda, király, menjetek a Héliába, házibuli jellegü, vagy ott van a kevésbé zsufis Sidney Ap. Hotel, talán kicsit drágább, de sebaj, kipengetik a fiuk.
A tesoval kapcsolatos ellenerzesek teljesen normálisak, és nem ártanak a magzatnak, ne gondold, hogy én repestem a másodiknál, ráadásul 11. hétben voltam, amikor kiderült, rá egy hétre megmozdult, szóval csak hánytam, és hánytam, és nem tudtam mi lesz velünk. Féltem a császártól, sõt rettegtem, féltettem az Áront, szóval nem volt vidám az eleje. Aztán nagy lett a hasam, mozgolódott, már hatodik hónapban is olyan rosszul feküdt, hogy nem kaptam rendesen levegõt, és akkor elkezdett felsejleni, hogy ez is az ÉN KÖLYKÖM. Ugyanúgy. És igenis joga van pontosan ugyanannyi szeretetre, figyelemre, mint az elsõnek. Szegény kicsi, nem tehet róla, hogy õ egy ketteske, elég baj az neki, hogy a testvére állandóan verni fogja, szóval, tessék RÁ úgy gondolni, mint a Zsófira. Beszélj úgy róla, mint egy kintlévõ gyerekrõl, van még fél éved, hogy megszokd a gondolatot. Egyébként onnan tudod, hogy megbékéltél a másodikkal, amikor elkezdesz aggódni érte, amikor azt érzed, hogy jajj nehogy valami baja legyen, vagy valami ilyesmit. Nálam is így gyõzött az anyai ösztön, elég lassan, és ez a harmadik gyereknél sem automatikus, szóval ne is törõdj vele. Az se baj, ha reggel úgy ébredsz, hogy elfelejted, hogy terhes vagy, nem kell hogy errõl szóljon az életed, attól nem leszel rossz, hogy nem száll el az agyad a kismama-partiba.
Az jó, hogy 5,5centi, de MI VAN a lába között? Kuki???
Ja bájdövéj, ti TERVEZTÉTEK a második gyereket, tudatosan, meggondoltátok, szóval, hogyismondják, ez egy VÁRT terhesség, tehát tessék neki örülni. Ez az az idõszaka az életednek, ami aállitólag a legboldogabb, errõl fogsz majd mesélni a gyerekeidnek, sõt az unokáidnak is.
Egyébként meg van egy csodaszép gyereked, egy férjed, aki szeret,van szines tévéd, hozzátartozó nappalival a szappanoperákban a Te helyzeted a HAPPYEND, erre vágyik minden normális nõ, gondolj erre, és jegyezz békekölcsönt.
Maradok továbbra is kirekesztõ híved, holnap ütközhetünk a játszón,
csóközön
A