Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Zöldi, Zsazsóka: pont ugyanott tartatok? Ez jó, akkor egyszerre lehet drukkolni Nektek :lol:

Áfi: ha nem is reménykedsz benne, talán a nehezen átjárható oldalon egy kis petesejtecske át tudja magát préselni, ha behúzza a hasát...Ki tudja?

Kokusz: még mindig jó a görbéd, dehát ez nem újdonság :lol:

Robcsi, Kata: drukkolok a teszthez!!

Moni: annyira örülök, hogy az UH ilyen boldoggá tett :lol: Akkor picit előbbre jársz, mint a tickered :lol:

Bettike: szerintem szerezz be E vitamint, ha lehet még tegnap vagy ma :lol:

Nálam semmi újság, a hőm ma reggel 36,7 de 1 órával később mértem. Tegnap partizni voltam :wink:

Most megyek, bedöntöm a gyógyteámat...Mindenkinek szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata!

Nekem akkor volt vizes folyásom, mikor terhes lettem (még az elején). Aztán ez szépen átmegy kocsonyásba. :)

Kép
babancs

Sziasztok!

Áfi! persze, szívesen segítek majd, ha VIP-tag leszel :wink:

Kókusz! Nem azér, de én az első harmadban egy halomszor büfiztem, illetve a büfi és a csuklás között volt valahol, az uram mindig kinevetett :wink:

Még nem érdekes, de már rég tettem görbét :wink: :

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na hozzám úgy néz ki benéz miklósbá .... pár napra .... tudtam én :)
kokusz

Mindenkinek köszönöm a szakértői véleményeket és a bíztató szavakat mindenkinek :D

Ez a progihiány elgondolkodtatott, én úgy tudom - lehet, hogy rosszul - a hőmérsékletből azért nem lehet hormonális eltérésre következtetni.

Kókusz nagyon sajnálom :( :( De fel a fejjel, tudod új hónap új remények.

Kép
Kép
robcsi03

Kókuszka,
én ezt nem hiszem el!!! :cry: :( :cry:
Akkor mitől hánytál? Na meg a büfi... amíg vér nem folyik én addig nem hiszem el!
Szezso,
a behúzza a hasát a pete aranyos volt! :) Jót mosolyogtam! :)
Silber,
köszi! :)
Babancska, én is így látom. :)
Robcsi,
de lehet következtetni. A progeszteron az a hormon ami miatt a ciklusod második felében magasabb a hőd, ugyanis a jelenléte izgatja az agyad hőközpontját. Ha hol izgatja hol nem, akkor lesz ugrálós a görbéd második fele. DE a hőmérős módszerben túl sok a hibalehetőség hogy ezalapján biztosra lehessen mondani! Ehhez vérvétel kell természetesen. De azért a gyanú felmerülhet...

Nekem lassan búcsúznom kell, eltűnök 3 napra, majd csak kedd este leszek ismét. Budára megyünk egy tanfolyamra, kötelező az örökbefogadáshoz. Szerencsére van hol aludnunk. Vasárnap reggel kedődik, kedden lesz vége. Legyetek jók, sietek vissza!!! Lehet hogy még indulás elött egyszer benézek (ma este indulunk).
Vendég

Kokusz sajnálom a mensit, van már v.mi barnázgatás vagy csak úgy érzed?

Áfi! Jó utazást kívánok és legalább jó tanfolyamot. Amúgy én Budán dolgozom!

Babancs, hát remélem attól van a folyás és nem valami kezdődő gomba!

Viszont a nagyanyámnak mondtam ezt az E vitaminos dolgot, és mondta hogy mielőtt ő annak idején terhes lett az anyukámmal vele is ezt szedette a dokija!

Kép
kata05

Én szedem az E-vitamint (majdnem minden nap). A 200 mg-osat szedem.
Zöldi írta, hogy ő a 400-asat nyomatja, többiek akik szedik mekkora dózisút szedtek?

Kép
Kép
robcsi03

Köszi áfonya, az az igazság, hogy én a görbémet nem látom olyan nagyon ugrálósnak, a 2 nappal ezelőtti leesést én a beágyazódásnak tudom be :D
Fő az optimizmis alapon :)

Kép
Kép
robcsi03

Hű Robcsi, de szeretnék ilyen optimista lenni. Én nagyon drukkolok neked, hogy igazad legyen. Én most mértem egy hőt,( tudom nem sokat jelent) és 37,3 volt. Talán most ráérek magammal foglalkozni.

Kép
kata05

Hahó!

Délelőtt nem nagyon olvasgattam vissza, ez onnan jutott eszembe, hogy megint E-vitaminról van szó, Silbernek én pedig még meg sem köszöntem az E-vitaminos infót.

Robcsi! Én is a 200-asat szedtem, és most újra elkezdtem, mert ha a Gravidában csak 20 van, akkor belefér. Tuti ami sicher :wink: Én is 2 hónapig szedtem kb., és hát egy kémiai terhességet ugye már produkáltam azóta :?

Kata! Nekem meg a gyógyszerésznő mondta, hogy ha nem sértődök meg, akkor elárulja, hogy a tyúkoknak is ezt adták régen, hogy jól tojjanak :lol: Aranyos volt :lol:

Áfi! Jó utat, jó tanfolyást!

Zöldi! A ferti nem szentírás ugye, az uh már sokkal inkább! Tudod te ezt :wink: További drukkhalmaz :wink:

Kókusz! Biztos? :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata, ha gomba akkor fehér, sűrű lenne (túrós bocs), úgyhogy nyugi, ez tuti nem az lesz!

Kép
babancs

Kókusz!
Rémeket látsz szerintem, hisz közeleg a Halloween.

Áfi!
Nagggggyon kíváncsi leszek, mi okosságokat fognak a fejetekbe beletenni.

Kata!
Jó jelek...hajrá!

Robcsi!
Nyugogtam emelheted többszörösére is, semmi baj nem lesz belőle. A legdurvább mellékhatása (1 doboz egyszerre bevételétől) hogy hasmenést okozhat.

...hát nekem még mindig fáj a méhem, ha megyek minden lépésnél, ha hirtelen lehuppanok a székbe...Ígyhát nem megyek, és nem huppanok, nehogy a 2 napos bébik megsértődjenek :lol:

Kép
zölddisznó

Utolsó pápát inteni jöttem, indulunk.
Coca,
én is nagyon kíváncsi leszek, beszéltem lányokkal akik már voltak, mind nagyon dícsérték, de nekem nagyon nincs ehhez kedvem. Aztán ki tudja, lehet hogy tök jó lesz...
Robcsi,
én sem látom nagyon ugrálósnak a görbédet. Csak nem is tudom ki írta hogy az, meg hogy utalhat progiingadozásra... csak elmondtam miért s hogyan. De szerintem sem vészes! :)
Kata,
a gomba nem csak hogy túrós de viszket meg vörös meg fáj- ha-hozzáérsz is. Sajnos saját tapasztalat :? Úgyhogy ez nem gomba!!! :P

Mégegyszer mindenkinek minden jót, kedd este-szerda reggel jövök! 8)
Vendég

Sziasztok! Hű de lemaradtam!

Kata! Szerintem sem gomba, mert én hasonlót tapasztaltam ezen a héten, de csak két napig! Most már normalizálódott a helyzet, ha lehet így fogalmazni!

Robcsi! Tök jó görbe! Már nekem is megírták ezerszer, hogy egy tized nem tized! Szóval nyugi!

Jé akkor már mi is hárman-párban tesztelhetünk?

Áfonyaaa! Jó okosodást! Kellemes utat!

Kókusz! Honnan tudod? Van már "kézzel fogható" bizonyítékod?

Most már mindegy az E vitamin beszerzésem hétfőig elhalasztva!

Ja és a görbém:
Kép

Na ehhez szóljatok hozzá? Na az enyém már ugrálós! Amúgy a görbémhez annyit szeretnék hozzá tenni, hogy reggelre torokfájásra ébredtem! Szóval lehet, hogy ezért lett hirtelen ilyen magas, bár beteg nem lettem, csak kapar a torkom! De másra nem tudok gondolni, hogy hirtelen ilyen nagyot ugrottam!

Kép
bettike
Eger

Zöldi! :wink:
Fej, fej mellett haladunk, úgy látom. Az én hőm ma is az egekben volt.
Neked legalább rakott pé-t a ferty, nekem nem. De az UH négy tüszőt mutatott. :)
Drukk!!!!

Áfonya!
Closty-t kaptam. Állítólag stimu nélkül nem csinálják meg az inszem-et.
Lett egy cisztám is. Ez kissé idegesít...
zsazsóka73

achtung, achtung!

RTL-n babás-szüléset téma!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szezso!
Köszönöm, a kedves szavakat!

Mivel a többieknek nem is hiányoztam amíg távol voltam, és senki nem is reagálta le a hozzászólásomat, ezért úgy érzem nincs keresnivalóm már itt a topicban.

Mindnekinek gyors babásodást és minden jót kívánok!

moni

Sziasztok Lányok,

Jajj jajj, elfogyunk a topic-ból :( :( :( ritkán tudok jönni és engem sem szoktak hiányolni, de én jövök rendületlenül, mert szerintem nagyon jó a topic, jó fejek vannak itt :D Móni, nehogy elmenj.

Áfi, bár nem olvasod már jó utat.

Zöldi, az hogy lehet, hogy a ferty egy nappal előrébb rakta? Semmi bővebbet nem tudok az inszemről, de az elképzelhető, hogy tényleg egy nappal előbb volt?
Az RTL klub-os report nem volt semmi......határ a csillagos ég.

Bettike, először csak a görbédet néztem, nagyon szép ez az ugrás, aztán akkor láttam, hogy beteg vagy. Reméljük nem a torokfájás miatt volt :)

Kókusz, nagyon jó lett volna ha összejön, de lehet, hogy jobb így és a jövő hónapban tiszta lappal tudsz indulni, szurkolok.

Többiek, nem tudok most visszaolvasni, de legközelebb :wink:

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi!
Sajnos elképzelhető, de az is, hogy nem egyidőben repedtek meg. Sok választásom nem volt, az én dokim konferencián, úgyhogy vagy kihagyunk egy hónapot, vagy a helyettesítő fődokira bízzuk a sejtjeinket. Elvileg a repiszuri 36-48 órán belül hat, kedden este böktek, csütörtökön szexeltem a csővel. Minden lehetséges!
Köszi az aggódást!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Én ma vettem a patikában E vitamint.
Mondtam a gyógyszerésznek, hogy ciklus-progi problémákra kérem...
Erre Ő: termékenység stimulálására? :)
Mondom igeeeen! :D
Milyet kér?
Amitől teherbe esek :lol:
400-as jó lesz?
Nem lesz tőle bajom túladagolás ilyesmi???
Nem! :) Én is ezt szedtem és 2 hónap múlva szülök -és mutat le a hasára :) :lol:-
Akkor azt kérem.......... :wink: :lol: :wink:

Úgyhogy hajrá E vitamin :)

Az RTL klubbos (nekem retek klub) riport azért egy kicsit túlzás volt, mindenből a legdrágábbakat mutatták. Pl sokkal olcsóbban is fel lehet szerelni egy gyerekszobát, ha az ember nem túl sznob.... :o :wink: Meg a terhesgondozás is.... na mindegy aki megteheti nyilván szüljön luxus körülmények között -ha akar-, de én 2 szülés után azt mondom,vajudás közben rohadtul nem azt figyeltem milyen színű a falon a csempe :lol:, hanem 100%osan magamra és a babára koncetráltam!
De igények mindenkinek mások......csak ki nem birom állni az ilyen egyoldalú bemutatását a dolgoknak! :evil:

Moni: :( Nemááááááár... Te terhes vagy? :lol: Én akkor szoktam ilyen érzékeny lenni :lol: Én se szoktam mindenkire reagálni :oops: , mert egyszerűen erőm, időm nincs hozzá, ahhoz többet kéne gépközelben lennem a 2 gyerek mellett varázslat lenne.... Na ne legyél már durci, rám se mindig szoktak reagálni, és akkor is főleg csak a "keménymag" :lol: Mégsem sértődöm meg.. :wink: :lol:
Nem lesz így ha esetleg bebabásodok, és jönnek a hormonok... :lol:

Mindekinek drukkolok a felfelé ívelő görbékhez, a sikeres inszemekhez, tartalmas estéhez, zebrákhoz, jó babaváráshoz....mindenki válassza ki amelyiket szeretné :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Üdv az E-vitamin-klubban :lol:

Kép
zölddisznó

Jaj, Móni, ne haragudj, muszáj téged megkövetnem! :oops: Több helyen is olvastam a jó hírt, örömmel konstatáltam, hogy minden oksi veletek, és próbálok is mindenkinek írni, de pörög a topik nagyon, így kimaradtál :oops: Kicsit szita az agyam, az én fejem is jár a kis örökmozgóm után, és most még betegeskedik is, hisztis is, szétszórt vagyok, no :wink:

Azért hozzá kell tennem, hogy nekem se mindig reagálnak, én is akkor voltam a legérdekesebb, amikor tesztközelbe voltam :lol: Most, így ciklus elején hozzám így kevesebbet szólnak :lol: Nem baj, azért aranyos társaság ez, úgyhogy ne menj el, és főleg, ne bántódj meg, kérlek!

Enikő! Szóval 400-as? :lol: Nekem 200-ast mondott a néni, remélem, elég lesz. Persze ilyenkor motoszkál, hogy ha 400-ast szedtem volna, talán megmarad a két csíkom, vagy lehet, hogy ez hülyeség :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lanyok en is szeretnek E vitamint szedni, tudtok segiteni legyszike! Vettem egy multivitamint amire az van rairva hogy az E vitaminbol 30 U.I. van ez mit jelenthet?

Ceniko nalam pont forditva volt, ugy egtem a patikaba mert mondtam hogy E vitamint szeretnek, megkerdezte miert, mondom hormonproblemakra. Erre bologat hogy hat az nem jo erre ugyhogy inkabb kertem multivitamint abba benne van az E is csak lehet hogy keves.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Az kb. 20 mg, vagyis nagyon kevés!

1 UI = 1 international unit = 0,7 mg of vitamin E

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Kép

A hőm stagnál, se le se fel.

Én holnap veszek E vitamint! Akkor mit javasoltok 200-ast vagy 400-ast vegyek?

Moni! Én a másik topicban gratuláltam neked, azért nem írtam ide. Szerintem maradj! Én csak egy hete vagyok itt! Eleinte Zöldi kivételével senki nem vett észre, de most már igen. Sajna én nem érek rá mindig irogatni, így be tudtam annak. Ráadásként hiányos volt a görbém amit senki nem értett aki nem olvasott vissza!

Én a tv2-ös riportot láttam, hogy nők miért Nem akarnak gyereket. Hát ki voltam akadva!!

Kép
kata05

Szépséges vasárnapot! Kép

Hihi, a bnet nem tudja, hogy tovább aludhatott volna!

Kata!
Az a jó, ha nem ingadozik. Tudod, hogy mikor volt a pé-d? A fertyvel be lehet jelöltetni, ha hiányos adatok alapján nem teszi be magától.

Szerintem 400! És azon kívül, hogy sokunk gyerekének vezetékneve E-vitamin lesz, egy csomó más jó hatása is van.
(Szept 26-án 23.11-kor írtam róla a vitaminos topicban - ha érdekel.)

Időjárás jelentés, különös tekintettel a hőmérséklet alakulására: Kép

Kép
zölddisznó

Hogy lehet bejelöltetni a fertivel? Az Lh csúcsom 19-én volt. Az egyenlő a pé-sel?

Kép
kata05

Analysis, tunning/override, és ott az ovulation cicle day-hoz beírod a napot.
Hány naposak a ciklusaid? Nem késői az a 19. Nem is akkor rosszalkodtatok apával!

Kép
zölddisznó

Zöldi, okt 19-én volt azaz a 12-ik napon, rosszul fogalmaztam.

Köszi az infot!

Kép
kata05

Kép

Valami ilyesmi sikeredet!

Kép
kata05

Sziasztok!

Kata úgy látszik a mi hőnk nagyon egy húron perdül :)

Zöldi, te nagyon otthon vagy a vitaminomban ezért tőled kérdezném, hogy én valahol azt olvastam, hogy a vastartalmú vérképzők csökkentik az E-vitamin felszívódását. Te mit tudsz erről? Mert szednem kéne a Maltofert, de így már egy ideje inkább nem veszem be.

Görbe:
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok LÁnyok!

Moni: maradj, légyszi...

Robcsi: jó görbe :D Én úgy tudom, a C vitamint és a vasat kell legalább 2 óra eltéréssel bevenni. De Zöldi majd jön, és kijavít, ha nem így van :wink:

Kata: te meg mindjárt tesztközelbe érsz :lol:

Szerintetek lehet, hogy a cickafark-palástfű csodatea felnyomja a testhőt? Mert nekem már 3 napja 36,7, pedig pé előtt vagyok. Egyébként 36,5 szokott lenni..Lehet, hogy nem lesz pé-m ebben a hónapban... :cry:

Többieknek puszi...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Szezso.

Egyszer ha jól emléxem, valaki írta, hogy mióta issza a teát azóta magasabb a hője.

Móni, mi igazából nem ismerjük egymást, mert én akkor "jöttem", amikor neked pozitív lett a teszted és azóta nem sokat voltál, de maradjál köztünk. Ha minden zebrás elmegy akkor ki fog segíteni az újoncoknak? :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
18-20 mg vas mellett 400-800 mg E-vitamin fogyasztását ajánlja a "nem egészségügyi maffia függő" gyógyszerész-orvos.
Az nem jó, ha vashiányod van. Szedd a vasat, csak sokszorozd meg az E-vitamin zabálását.

Kata!
Szívesen!

Kép
zölddisznó

Sziasztok, új vagyok itt, remélem nem baj, hogy csatlakozom:)
A 17. napon járok és reggel 36,8 este 37,1 a hőm, szerintetek ez jó?
Eddig minden ciklusban 36,4 volt. Sajnos görbém nincsen és a második Clostis hónapomban vagyok.
Köszönöm ha válaszoltok:)

Veramama
veramami4

Sziasztok!

Bocsi hogy nem írok külön mindenkinek ... tényleg megjött még tegnap úgy rendesen és eléggé fáj a hasam ... de nem vagyok letörve, jobb is így. Legalább lapar után egy jó kis friss méhnyálkahártyába fog beágyazódni a bébink :)

Én is veszek E vitamint :)
kokusz

Szia Veramami!

Önmagában nézve jó a hőd, de csak a reggeli számít. Jó lenne tudni mennyi volt, mielőtt 36,8 lett. De ha Closty-t szedsz, gondolom volt pé-d...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Róna hagyott régi szerint 10ig aludni :) apa sznapos, Bogi mamáéknál :lol:
Főznöm nem kell apa elvisz ebédelni, úgyhogy ma nagyon jó napom lesz :) úgy döntöttem :lol:

Szezso, Robcsi: Én meg úgy tudom, hogy a C vitamin segíti a Vas feklszívódását... :lol: Ezért sok vitaminban és pezsgőtabiban, a vas mellett C vitamint is tesznek!
Pl amit én szedek, az VAS+C vitamin+ folsav egyben! És külön nyomom a 400-as E vitamint!
Arra kell figyelni, hogy a Vasat ne a reggeli kávé előtt vegyem be, ugyanis a tej (amit a kávémba teszek) gátolja a vas felszívódását!
És a vasat és az E vitamint más napszakban veszem be, hogy egymás hatását ne nyomják el, az a tuti!
:wink:

Kata, Robcsi: Alakultok Ti is....
:wink: Kata 400-ast vegyél, nekem tegnap kifejezetten ezt javallotta a gyógyszerész csajszi :wink: Hja 30 szem 1290 ft volt!

Tontica: Sztem a multivitaminban kevés van belőle. Én a helyedben vennék külön E vitamint, mondom ezt úgy h rohadtul nem vagyok egy mesterséges vitamint magamba nyomó tipus :lol:

Szirom: Hát igen a kétségek, mi lett volna ha..... de szvsz ezen már kár agyalni! Fel a fejjel, adjon erőt Neked a kisfiad+++++++++++++++ És vegyél be kettőt a 200asból :lol:

Kokusz veled mi van???????????

Megyünk ki a Metróba vásárolni!!
Puszka !

Enikő

ceniko
Szeged

Kokusz: sajnálom :cry: :cry: :cry: Erőt++++++++++++++++++++

Veramami: Üdv itt. Sztem is jó ez a hő, csak nincs viszonyítási alap, hogy mihez képest nézzük :wink:

Na mentünk pénzkölteni :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok! Jó reggelt! Azaz napot! :lol:

Na a mai nappal sem lettem okosabb! Elkaptam egy jó kis náthát! Az a jó semmim sem fáj, már a torkom se, az orrom se folyik, szóval semmi, csak úgy érzem, hogy bennem van a baci! Ezt a hőm is jól megmutatta:

Kép

Most aztán az a baj, hogy a fene se tudja, hogy hogy állok!

Móni! Én is írtam csak a másik topicba! Ne legyél már morci légyszi!!!

Veramami4! Hát ennyi adat nem túl sok, de szerintem jó! Amúgy csak a reggeli számít! De ha már volt pé-d, akkor ez jó hő, elég magas, szerintem!

Szezso! Holnap rohanok E-vitamint vásárolni! :lol:

Robcsi, Kata! Tényleg hasonló görbe! Tök jó! Csak így tovább!!! Van már valami időpont, hogy mikor teszteltek?

Kokusz! Na ez aztán a pozitív hozzállás! Csak így tovább! Jó példa mindenkinek!

Melcsi! Köszi, de mára bizonyossá vált, hogy egy kis nátha!
:cry:

Zölddisznó! Köszi a tegnapi figyelmeztetést, meg is néztem! Hát ezért egy kicsit tényleg egyoldalú a dolog! Nem egy átlag család fizetéséhez készült a riport az biztos!

Cenikő! Azért vannak még rendes emberek is! Bár én még gyógyszertárban eladóval nem találkoztam, aki ilyen aranyos lett volna!

Kép
bettike
Eger

Zöldi köszi!

Bettike! Egyenlőre jussunk el csütörtökig, hogy ne jöjjön meg, aztán pénteken se. Ha péntekig nem jön meg, akkor szerintem szombaton tesztelek. Te? :D

Kép
Kép
robcsi03

Veramami!
Üdv közöttünk!
Megvannak az előző havi értékeid? Vagy az ehavi eddigiek?

Kép
zölddisznó

Robcsi! Mivel a hőmet figyelmen kívül kell hagynom, ezért szerintem maradok a ferty által megadott vasárnapban! Végül is szerdán (nem)kellene megjönnie! A többi a bátorságomon múlik! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkitől a marasztalást. Oké, visszajövök, de ha ismét érzem, hogy nemkívánatos személy leszek, akkor véglegesen el fogok menni.

Bettike!
Sz.tem ez simán lehet a baba miatt is. Én is az elején sokszor azt érzetm, hogy valami "bújkál" bennem. Még ne add fel!

Kókusz!
Új siekers ciklusra fel!

Robcsi!
Nem rossz a görbe, de én a 12 dpo előtt nem szoktam bíztatót írni, merta ddig sz.tem bármi lehet.

moni

Az ígért UH kép:
Kép
Nem lett olyan jó, mert nem tudtam becennelni.

moni

Köszönöm Mindenkinek!
Nagyon kedvesek vagytok:)
igazából nem mértem a hőmet eddig csak időnként, és akkor 36,4 volt mindig.
Egyébként a mensi előtt kell leesnie, vagy előbb is, szóval ez már jelenthet terhességet szerintetek?

Veramama
veramami4

Vera!

Nekem a mensi előtti napon szokott leesni, van akinek a 12. dpo körül, de van olyan is, akinek csak ha már itt a miki.
Azonkívül leeshet még beágyazódás környékén is (3-10. nap) , de van, akinél nincs beágyazódási esés.

Kérdezz nyugodtan, segítünk szívesen.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!

Nagyon gyorsba csak átfutottam az írásaitokat!
De valahol láttam valamit a folyásról! Nekem a 3-4. héttől kezdve több a folyásom, mint eddig.
Nincs vele semmi gáz, hála, csak több.

Tapasztaltátok ezt ti is???

Egyébként köszike mindenkinek aki segített abban, hogy mi történik a terhes gondozóban!!!

Drukk a teszteseknek, pocisimi a kismamiknak!!!

Egyébként mi jól vagyunk, hányinger Úr még hála mindig nem kopogtatott be, csütörtökön töltöm a 7. hetet.

Puszi mindenkinek!!!
judithappy

Moni! Köszi! Nem akarom feladni, csak eddig úgy gondoltam, hogy a hőmre bízom magam! De most ez a "bujkál bennem valami" miatt úgy érzem, hogy a hőm nem azt mutatja, amit kellene, azaz nem valós!
Habár délelőtt úgy gondoltam, hogy a szervezetem azt jelezte, hogy na most már elég, tessék pihenni, meg minden! Nem szabad mindig pörögni!

Ja! Lehet, hogy hülyén hangzik, de érzett már valaki olyat, hogy dobog a méhe? Vagy a másik, olyan mintha belűlről húznák, hol az egyik, hol a másik oldalra! De csak ritkán érek ilyeneket!

Judithappy! Az én barátnőm tapasztalta, mikor babát várt!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?