Új privát üzeneted érkezett!

Arwen még gyorsan annyit, hogy akkor is hazudok ha azt mondom, hogy ez tuti mensi, de akkor is, ha azt mondom nem mensi.
Tehát, szerintem babához sok a vér, mensihez meg kevés.
Mondjuk az első terhességemnél is volt első mensi szerű vérzés, nem is gyanakodtam, csak amikor elmúlt, hogy valami nem stimmelt, de akkor nem késett, most pedig igen 1-2 napot. Viszont azt vélem felfedezni, hogy pár hónapja 1-2 nappal mindig nő a mensis cilkusom.

Ezt az évet végigvárom türelemmel és nem görcsöléssel, de ha januárban is megjön, akkor konzultálni fogok a dokimmal egy alaposabb kivizsgálás végett, mert ha összességében nézem, akkor évek óta sikertelenek vagyunk. 5,5 éve vagyunk házasok és ebből 3,5 évet próbálkoztunk, igaz nem egyfolytában. Szerintem akkor már eleget vártunk ahhoz, hogy kérhessek egy kivizsgálást, most láttam, hogy a dokim ahol dolgozik, meddőségi centrumként is fel van tüntetve.
Úgy sem fogja megúszni az a baba, hogy elviseljen bennünket szülőként, sőt többen sem fogják megúszni. :lol: Azt hiszik elveszik az efféle húzásokkal a kedvenüket? Hát tévedtek.

Nagyon szorítok a holnapi teszthez Esztora!!! +++++++++++++

meriann

Arwen!
A család tudja már a jó hírt, vagy még vársz a bejelentéssel?
vivi79

Szerika!
Nekem nem is említette a 12. heti vizsgálatot. Azt mondta 4 hét múlva menjek ( az pedig a 14.hét). Vérkép: azt mondta hogy a köv. vizsgálaton megbeszéljük, hogy mikor menjek be hozzá a kórházba, de valószínűleg csak a 16. hét körül lesz. Mondta, hogy az elevitet szedjem a napi 1-et továbbra is. Nem hinném, hogy nagy gáz lenne a vérképemmel. Azért félidőnél szeretnék leállni az elevittel... Nem szeretnék óriásbébit. :D Arra viszont gondoltam, hogy a vércukromat megméretem valamelyik gyógyszertárban, olyan sok helyről hallottam már, hogy a terhesség alatt cukorbeteg lett valaki, és ez persze a babára is veszélyes (diétára fogták őket, és no cukor...).

Fioona! Nem 3D-s volt, csak sima. Először csinált hüvelyit, azon nagyon jól lehetett látni,utána meg a hasit megmutattuk a páromnak is. Úgy örült hogy láthatta. Ilyenkor még nem látszódik a neme. Én úgy hallottam, hogy a 16 hét körül talán már látni. Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiú-e vagy lány. Igaz hogy az elején lányt mutatott az inga, de most már semmit sem (össze-vissza mozog....).

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Rájöttem, azért nincs időm olvasni, mert kocsival járok...régen a BKV-n mindíg olvastam. Ez a kocsi egy rossz dolog, hízlal, butít :lol: szörnyű, el is adom :lol: nem igaz, úgy el vagyok már kényelmesedve, inkább majd járok edzésre minthogy lerakjam a kocsit.

Fiona: bennem is kényszer van babaholmik vásárlására, de mivel van a baráti társaságba egy kis angyalka így rajta kiélem a vásárlási kényszeremet. Már szóltak a szülei, hogy nem kellene, de hát én ilyen vagyok :D Szerintem Arwennek igaza van nyugodtan vegyél valamit ha megtetszik.

Meri: én azért még drukkolok++++++++++++++
toti77

Bocsi az előtőt nem fejeztem be, mert pont ide jött a főnököm :shock: , úgyhogy gyorsan elküldtem.

Meri: különben anyukámat kérdeztem, hogy neki milyen volt a terhessége velm és azt mondta, hogy végig vérezte és végig feküdte a 9 hónapot :shock: , de mégis megszülettem ( hál' Istennek, mi lenne a világgal nélkülem :lol: ) Szerintem, ha egy gyerek jönni akar, akkor jön is. Még bárni lehet :wink: drukk-drukk-drukk :wink:

Na jó most mán megyek dógozni, mert el lepnek a számlák :(

Puszi mindenkinek
Timcsike
toti77

Halihó Mindenkinek!

Végre péntek!!! :)
Olyan álmos vagyok valamiért, hogy az előbb majdnem lefejeltem az íróasztalt :lol:

Esztora,
nagyon drukkolok holnapra ++++++++++++++++++
Remélem, hétfőn jó hírekre jövök :wink:

Meri,
Neked is megy azért a drukk, hátha mégsem menzi az.

Mennyi kismamink van már!
És olyan kevés sztárfotót láttunk az ifjúságról.
Aki tud, tegyen fotót a babócájáról!

Kép
bodzi

Jaaaaaajjjjjjjjjj, kaptam egy nagyon jó viccet!!!

Mikor nem néz bele egy no a tükörbe?

Naaaaaaaa?

Amikor kifelé tolat egy parkolóból. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem tök jóóóó!
toti77

Toti: ez tényleg jó volt. :lol: :lol: :lol:

Köszi, hogy megkérdezted, de szeritnem ha úgy veszem, hogy mensi max. kellemesen csalódok, ha mégis ott kuporog az a gyerkőc és csak szivat.

Bodzi, csak nem a babuci fárasztott le???? 7 nap tesztig???

meriann

Van még.....egyik-másik nagyon fáj, de péntek van, ilyenkor megengedhető :lol:

- Hogy köszönti a pincér az embereket Oroszországban?
- Jó napot Ivánok!

- Mit csinál a kaméleon a sütoben?
- Beleolvad a környezetébe.

- Melyik az az állat, amelyiknek 2/3-a zsír?
- A zsiráf!

- Hogy hívják Harry Potter magyar rokonát?
- Harry János.

- Melyek a világ legbizonytalanabb állatai?
- A mitévo legyek.

- Hogy mondod angolul, hogy a rozmár éppen most folyamatban van?
- Rozmaring

- Mi az? Szem körül sok apró ételdarabka?
- Szemrehányás!
toti77

Merike :D
Én nagyon szívesen lennék veled babás, de jobban örülnék, ha nem várnál meg :):) Drukkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

Arwen, köszi a segítséget, és a megnyugtatást is-úgy tűnik, gondolatolvasó vagy, épp ezen agyaltam, hogy mi van, ha nem lesz egyik sem pozitív ):):):):)

porsika

Toti,jok a viccek! :lol:
A tukros vicc meg kulonosen,mivel egyszer belenk is igy tolatott egy draga noszemely...utana azt mondta,elfelejtett a tukorbe nezni,mert meglatta a jardan a fiat!!!! :shock:
Hat b..meg :lol:
Szoval ilyen tenyleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Porsika,tudtam,hoyg ezen torod a buksid!!!! :wink:

Vivi,ugy tervezzuk a csaladnak most hetvegen mondjuk el,mert lesz csaladi buli.... :wink:

Krisz,ez nekem azert furi,hoyg nem vettek meg vert..elegge fontos,hoyg megnezzek honnan indul a terhesseg,milyen allapotrol.
Na meg mi van,ha vmi vitamin hianyzik pl...
Nem megijeszteni akarlak,felre ne erts!!!
Amuyg meg az Elevitet es egyeb komplex vitamint(Gravida) az elso 12-14 hetig tanacsos szedni,mert ha tovabb szeded,akkor lesznek oriasbebik!!!Szerintem felidoig ne szedd,az nagyon sok! nekem ezt mondta eddig minden orvos ismerosom,baratom! (van par!)De persze Te tudod... :wink: (meg tapasztaltam is ismerosoknel)

Meri,orulok,hogy jo a hozzallasod!!Nagyon helyes,igy is kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
arwen07

Porsika: most nézem csak, Nektek akció mostanság ezerrel!

Toti: jók a viccek. Egy kicsit kizökkentett a központi állami szervek rendszeréből.

Most azért vagyok ennyit itt, mert kidolgozom a tételeket, tegnap bevágtam az alkotmányt és ma ahogy megnéztem a tételsort, hát volt pár kérdés amire gőzöm sem volt mi is a válasz. De így legalább alaposabban rögzül is. Remélem.

meriann

Szerika Kép akkor OK. :D

Meri eszembe jutott arról, amit írtál Müller Péter egyik könyve. Már jó pár éve olvastam, csak kölcsön volt, és a Miatyánk spirituális elemzése volt benne. Ha olvastad tudod miért jutott eszembe, ha nem, újabb tipp, hogy mit szerezz be. :D

Toti nekem a kaméleonos nagyon tetszik!!!!!!!!! :lol: Morbid, de roppant poénos! :wink:
Egyre jobban sajnálom, hogy mi nem tartozunk a baráti társaságodba. :roll: :D

Kriszti Adrinak már mondták, hogy fiú, méghozzá ha jól emlékszem a 12. hét körül. Bár a feltett fotó alapján az 4D lehetett. Na majd jön, és elmondja mi volt. :wink: Én félretettem Lilla összes ruháját, majd kiderül érdemes e kerülgetnünk. :?

Arwen!
[quote]N írta:em tudom Te hiszel e Istenben,
Ezt nehéz lenne megválaszolnom. Az biztos, hogy ha most kimennék az utcára, és megkérdezném az első szembejövőt mi-ki Isten, nem értenék vele egyet. Nem tudok olyan hivatalos vallásról, amelyiknek a tanait feltétel nélkül igaznak hiszem. Viszont, ha vesszük, hogy az Isten szó eredete, az "ős ten" vagyis az "ős te" a "te ősi részed", úgy már elfogadom, hogy létezik egy fensőbb egység, közös tudat, vagy bárhogy is nevezzük. De mivel nem tudom, te mit értesz az Isten szó alatt, így nem tudok igennel, vagy nemmel felelni.
A lényeg, hogy mindaz, amit leírtam egybevág asztrológiai tanulmányaimmal, a reinkarnációba vetett hitemmel, és azzal, hogy születésünk előtt választottunk, vagy kaptunk egy feladatot, hogy azt miként teljesítsük, a mi szabad akaratunk. Így eltudom képzelni, hogy vannak esetek, melyekben dönt, ha nem is tudatosan az egyén, hogy adott példában, megmarad e a baba, vagy nem. Persze ez a döntés nem ilyenkor, hanem évekkel ezelőtt eldöntetett. Csak hajlamos vagyok elfeledni, meginogni, mikor fontos dolgok történnek vele. Még szerencse, hogy most pl. te figyelmeztetsz rá. :wink:
Remélem senkinek a hitét, vagy érzéseit nem bántottam meg. Nem volt szándékom.
Na kicsit hosszú lettem, és filozofikus, így most megyek, és megvarrom a párnahuzatot. :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

[quote="angyalkrisz"]S írta:angyalkriszzerika!
Nekem nem is említette a 12. heti vizsgálatot. Azt mondta 4 hét múlva menjek ( az pedig a 14.hét). Vérkép: azt mondta hogy a köv. vizsgálaton megbeszéljük, hogy mikor menjek be hozzá a kórházba, de valószínűleg csak a 16. hét körül lesz. Mondta, hogy az elevitet szedjem a napi 1-et továbbra is. Nem hinném, hogy nagy gáz lenne a vérképemmel. Azért félidőnél szeretnék leállni az elevittel... Nem szeretnék óriásbébit. :D Arra viszont gondoltam, hogy a vércukromat megméretem valamelyik gyógyszertárban, olyan sok helyről hallottam már, hogy a terhesség alatt cukorbeteg lett valaki, és ez persze a babára is veszélyes (diétára fogták őket, és no cukor...).

Fioona! Nem 3D-s volt, csak sima. Először csinált hüvelyit, azon nagyon jól lehetett látni,utána meg a hasit megmutattuk a páromnak is. Úgy örült hogy láthatta. Ilyenkor még nem látszódik a neme. Én úgy hallottam, hogy a 16 hét körül talán már látni. Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiú-e vagy lány. Igaz hogy az elején lányt mutatott az inga, de most már semmit sem (össze-vissza mozog....).

Még annyit, hogy lesz terheléses vércukor vizsgálat is, ha jól emlékszem a huszon valahanyadik héten. Ne aggódj e miatt, figyelnek erre. Ez kötelező vizsgálat, biztos nem marad el! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Búcsúzom erre a hétre, majd hétfőn jövök.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Aki tesztközelben annak megy a pozitív energia:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aki pedig középidős, annak hajrá. :oops:

Sziasztok, jók legyetek. Kismamik különösen vigyázzanak Magukra, és a Babócájukra.
puszi
vivi79

Sziasztok!

Jók a viccek tényleg!Ma úgyis nehéz napom van.
köszönöm a + energiákat,kiderül hamarosan ,igérem minden hirt megirok !
Visszaigazoltam mindenkinek az iwiw-en.Hát lányok akinek van fönt esküvői képe mindenki nagyon szép rajta,meghát a gyerkőcök!!!Mi is tervezgetünk már a lista kész de nincs pénz lagzira.Ha jönne a babó mindenképp legalább esküvő lenne az tuti.

Bridzsi

Kép
esztora

Fiona, nekem a 12. héten azt mondta a nőgyógy, hogy szerinte kislány, aztán 1 héttel később az Istvánba az UH-s doki bácsi szerint fiú :lol: A géndiagnosztikai intézetben azt mondták, hogy a 16. hét előbb nem érdemes róla beszélni, mert a 13 hetes babócának, ha van, akkor 1mm a kukija :oops: Szóval... :roll:

Meri, nem regisztrálsz az iwiw-en?

Vivi, jó hétvégét neked!

Toti, tök jók a viccek :lol:

Kép
Kép
adrienna

Toti,
én is jókat derültem a vicceken :)

Meri,
aranyos vagy, de rám nem érdemes ebben a hónapban rám drukkot pazarolni, mert két hétig nem voltam itthon, szóval lemaradtunk a stratégiailag fontos időpontokról :lol:
Úgyhogy most csak azt várom, hogy már kezdődjön az új hónap.

Vivi
jó hétvégét.

Kép
bodzi

Bodzi: bocs, tényleg írtad. Ejnye ilyet többet ne csinálj, hogy pé-kor nem vagy otthon. Tessék hazamenni a világ másid szegletéről is!!!

Adrienna: nem kaptam meg a meghívót???!!!

meriann

Jó hétvégét azoknak akiket nélkülözünk a hétvégén. :(
Teszt szakértők figyelem:holnap reggel szerintetek tesztelhetek már?Vagy csak vasárnap.

Bridzsi

Kép
esztora

ESztora, nekem az nap mutatta ki, amikor meg kellett volna jönnie, de 10 percet is vártam rá, mire nagyon halványan ott volt a második csík. Tehát ez elvileg holnap van

Kép
Kép
adrienna

Köszi.
Reggel kiderül minden.Aztán legfeljebb tovább próbálkozunk.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,szerintem tesztelhetsz holnap reggel!!! :wink:
Csak ne dobd ki egybol utana,tudod!!! :wink: lehet,csak kesobb jon a csik!!!!!Ha meg keves a hcg-d..
Nalam igy volt..aztan 2 napra ra reggel mar eros volt a csik es gyors! :wink:

Adrienna,irtam privit!

Kép

Kép
arwen07

Adri,megkaptam a valaszt! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Esztora: tesztelés után tényleg ne dobd ki, még ha 2-3 perc múlva csak a tesztcsíkot látod, főleg akkor. Annyira izgulok Érted. Nagyon +++++++++++ és drukk! Aztán tessék rögtön írni, mi lett az eredmény! Bár, Erika küldött + tesztet, így nagy gond nem lehet!
Türelmetlenül várjuk az eredményt.

Holnap nem leszek egész nap, de vasárnap jövök ám. Ja, szombaton 8 körül benézek, addigra hátha elkészül a zebrás teszt.

meriann

Húúúú :oops: Esztora, bocsánat nem raktalak a táblába. Miért nem szóltál? Na, de akkor már nem raklak be a leendő kismamikhoz, mert majd holnap a kismamikhoz csatlakozol, rendben???

meriann

Esztora: én is nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ennyi pozitív energiától biztos zebrás lesz az a teszt :D

Pussz
Timi
toti77

Sziasztok!!

Csak életjelek adok, sajnos semmit nem tudtam visszaolvasni. :?

Egész éjjel nem aludtunk, és Marci egész nap kézben van. Semmit nem aludt ma. Jön 4 foga , lázas tőle és szájpenésze lett ( doki szerint a sok cumizástól. ). :cry:
Szval egész nap sirdogál. :cry:

Amint tudok jövök, addig is minden jót és sok + tesztet! :wink:

Puszik

Ui: esztora drukkolok ám . :lol:
Vendég

Na villámgyorsan visszakukkantottam az utolsó oldalt.

Merike:
kérek mail címet és megy a meghívó iwiwre. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni köszi, Adrienna már küldött csak még nem ért ide valamiért.
Még várjunk egy picit, hátha ideér ne lőjétek el ketten is miattam a meghívót.

meriann

Hajni: :oops: jobbulást Marcinak!

A sógornőm próbálta amikor lázas fogjövetel volt a picinél, kapott egy borostyán nyakláncot a gyerek és onnantól kezdve, nem volt gond egyetlen fog kijövetelénél sem. Se láz, se hiszti.

Ásványboltokban lehet venni és gyereklánc 1000-2000 Ft körül van az ára, felteszed a nyakába és állítólag hat. Szerintem érdemes kipróbálni, ártani semmiképpen sem árt.

meriann

Sziasztok!

Kicsit leült a hangulat nem? Előre rápihentek a hétvégére? Hova tünt mindenki?

Na mind1, azért küldök Esztorának egy kis cuki zebrát, remélem reggelre odaér :wink:

Kép

Esztora tedd ki a tesztet az ablakba, hogy könnyebben megtalálja a zebra amit küldtem :lol:

Puszi mindenkinek!
Timcsike
toti77

sziasztok lányok!
nem panaszkodás képpen mondom, de rettentően beteg vagyok.
semmi nem használ nekem.
Ha fekszem az a baj, ha felállok szédülök és még jobban hányingerem van.
ha valakinek van valami jó tanácsa hogyan enyhíthetnék a problémámon szívesen venném, mivel ezt az első babámnál nem tapasztaltam.
timea toszegi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek!Nagyon izgulok,reggel jelentkezem!
Jó éjszakát!

Bridzsi

Kép
esztora

Na, lányok számomra most dőlt el, hogy új hónap új remények!

Iszonyatos görcsökre ébredtem 1 órája, már mindent kipróbáltam melegvízbe ültem, no-spa 4 db, de nagyon sz....r vagyok. Belehalok annyira fáj. Úgy érzem, hogy leszakadnak a petefészkeim. Mostanra már nem csak vérzek.

Esztora azért megy a drukk! Ne hagyd Arwent egyedül ebben a hónapban!

Fioona: nagyon szépek vagytok a fotón.

Szép napot mindenkinek! Holnap jövök!

meriann

Esztora hol vagy már? Mindjárt indulunk és akkor furhatja az oldalamat holnapig a teszted eredménye???

meriann

Meri, nagyon nagyon sajnálom. Azért volt remény. No de majd most ebben a hónapban. Remélem, hogy megkapod az iwiw-es meghivót, én nem értem mi a baj. :roll:

Esztora drukk ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
adrienna

Aranyos vagy Adrienna. Szavam nem lehet Erikára, ő zebrás tesztet küldött, akkor következő hónapra inkább babócát kérek! :)
Most fizikálisan gyötör még mindig, nem lelkileg. Nem sok tart vissza, hogy zokogjak a fájdalomtól.

Esztora ++++++++++++++++++++++++++

Eredmény???

meriann

Jó reggelt csajok! A hetem elég zsúfolt volt sajna, most is el kell mennem, úgyhogy rövid leszek.

Meri, sajnálom... - ez a hónap lesz a nyerő, érzem :) Ugye, Hajni, Vivi, Orsik?

Hajni, Arwen, én is elkezdtem a hőmet vezetni, majd megpróbálom ide betenni.
Esztora, mi a helyzet?????????????
Toti! Jók a viccek :D Most nézem, hogy már csak 2 hét és el is telt a hónap :wink:

Üdv Mindenkinek, szép hétvégét!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Halovány csik is zebra??????????
Látszik életem párja is látja.Valószinű hogy még nagyon az elején vagyok?Jaj most mi van?

Bridzsi

Kép
esztora

Baba van :D :D :D
1-2 nap múlva érdemes még egyet tesztelni. Azon már biztosan erőssebben látszik majd a második csík is.
De jó, de jó!

meriann

Gondoltam rá én is.Hétfőn veszek még1 tesztet.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri: nagyon sajnálom :cry: , de már csak 11 nap az új próbálkozásig :D

Esztora: Gratula!!!!

Toszegi Timi: sajnos én nem tudok neked semmit ajánlani, mert nekem nem voltak ilyen panaszaim, de a Dedalon állítólag jó hányinger csillapító. Nagyon sajnálom hogy ilyen rosszul érzed magad :cry: , szorítok, hogy gyorsan legyél jobban.
Próbálj meg sok vizet inni, nehogy kiszáradj.

Puszi
Timi
toti77

Bocsi Meri, most látom, hogy hosszabb a ciklusod, így nem 11 nap, hanem 15, de hogy jobb legyen a kedved gondolj arra, hogy nekem még 121 napot kell várnom a próbálkozós hancúrhoz :wink: ugye milyen kevés az a 15 nap :D

Puszi
toti77

sziasztok!!!

Esztoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bizony az is baba! :lol: A csik,ha halvayny is csik!!!!!!!
Ha nincs baba,akkor semmifele csik nincs,kesobb sem,semmikor!!!
Ugyhogy juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!
Par nap mulva ha erosebbet tesztelsz,akkkor meg hangosabban orulunk!!!!!!!!! :wink: :wink:
Nekem az elso kesobb lett csikos,aztan ra 2 napra 2 perc mulva,eros csik lett!Ugyhoyg igy lesz Nalad is!! :wink:
Egyebkent meg a hcg tenyleg gyorsan no a szervezetben,mert en kb a 4. napon csinaltam egy clearblue-t is (ahhoz eleg sok hcg kell,nem tul erzekeny teszt) es egybol + t mutatott,ahogy atnedvesedett!!!!Ugyhogy par nap es tuti eros lesz a csik!
De joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :lol: :lol:

Meri :(
Jaj nagyon sajnalom a fajdalmaidat...en is nagyon gorcsolos vagyok,tudom ez milyen...de ez vmi extra lehet,ahogy leirod...
Nekem a melegvizes palack a pocira+agy+gyogyszer,ami bevalik olyankor......
Remelem jobban leszel par ora mulva...
Nem probaltad az AlgoflexM-et?nekem bevalt!!!Ilyen,hoyg Meristin,meg Nospa nalam mar regota hatastalan....
A November meg a Tietek!!!!!!megbeszeltem mar a fentiekkel :wink:

Kép

Kép
arwen07

Toti,de Dedalont lehet bevenni babasan?
a 121 sem sok :wink: :wink:

Toszegi Timi:Szerintem menj friss levegore!Engem elkpot tegnap reggel a ahnyinger es odarhntam az ablakhoz,mert nekem a friss levego altalaban egit,es bejott..
Ettel mar reggel?Pici keksz esetleg segit!Az is baj ilyenkor ha ures a gyomrod...az is okoz hanyingert...
Remelem jobban leszel!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Merike nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Nálam régebben a Flextor segített, ez kb. 15 perc alatt kiütötte a legnyagyobb györcsöt is. Nem ajánlom naponta, mert írtó ütös, de ez amit írtál nagyon durvának tűnik. Remélem mihamabb jobban leszel!

Timi nem tudom erős hányingerre is jó e, de én most ha émelygek, borsmenta illóolajat szagolgatok zsepire cseppentve, és az bevállik. Sajnos jobb tanácsom nincs. :(

És végül Esztora! Felteszem ide neked az én tesztem képét. Igaz már Arwennek is feltettem, de hátha segít megnyugodni neked is, hogy lám-lám milyen halvány csík is babát jelent.
Nem találom. :( Pedig azt a képet megakarom őrizni! :?
Na mindegy, talán a többiek igazolják, hogy írtó halvány volt! Szóval még csak halkan, de nagy gratula!!!!!!!!!

Mérike köszi a dicsérő szavakat. Eddig egyetlen kép volt, amin mindhárman rajta vagyunk. MOst végre van olyan, amin mind a négyen!!!! :D

KépKép
KépKép
fioona

Jaj de jo ez a kep Fioooona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindjart visszakeresem a tesztkepet,hgy hanyadik oldalon volt! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Esztora!!!!!!!33.oldalon,kb az oldal kozepen
Na itt van fent Fiona tesztje,azt nezd meg Esztora!!!!!!!Az is baba,hajjjaj!Ugyhogy Nalad is tuti baboca vana pocakban!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen Istennő vagy!!!!!!!! Elakarom rakni, mint az első képet a gyerekről. Tudom lüke vagyok, de kidobni is olyan rossz volt. Órákig nem engedtem apának! :oops: Olyan érzés volt, mintha a gyereket dobnánk ki. :roll:
Azt hittem elveszett. Köszi mégegyszer.

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?