Sziasztok!
Csomagolás után indulunk Kecskemétre, 3 hétre. Párom kimegy megint Svájba, s most inkább otthon vészelném ezt át.
Gyerekek nagtyjából meggyógyultak, Levente diagnózisát háromnapos lázra módosítottam, mivel 3 napig volt nagy láza, utánna szép pettyes lett, ellenben egyáltalán nem volt taknyos.
Azt hiszem, tartozom pár válasszal, elnézést, de nem nagyon tudtam jönni.
Sasha,
gondolkodtam az autósüléseteken, de a párom kitalálta, hogy Levente menjen Benedek 0-18 kg-os ülésébe, s Benedeknek vegyünk egy nagyobbat, s ezzel rábökött a boltban a Concord Trimax ülésre, amivel az a bibi, hogy akciósan is 40 rugó. Szóval most a 9-36 kg kategóriát nézzük, ill. erősen gondolkodom a Pierre cardin 9-25 kg-os ülésén, mert az még nem szétszedhető ülésmagasítóra (nekem jobb megoldásnak tetszik az egybenülés), csak ne lenne annyira mű a huzata.
Játékbolt:
a Körúton a Baross u. és a Rákoczi tér közti szakaszon van, a Fakopáncs fajátékbolt mellett, kb 2 üzlettel. Azt hiszem, Mesebarlang a neve, az ajtó fölé Legodiszkont van írva talán. Lent van a pincében, egy extra meredek, hosszú lépcső visz le, s bár a csajok felajánlják, hogy segítenek lecipelni a babakocsit, én inkább nem próbálnám meg. Kb 3-4 üzletük van, kaptam szórólapot címekkel, telefonszámokkal, de a párom asszem kidobta.
Van egy új internetes forrás is, most még csak az árukészlet van fenn, az is euroban (275-tel szorozva számolnak), hétfőtől indul teljesen az oldal.
www.arzuhanas.com
itt vannak az FP cuccaik:
http://www.arzuhanas.com/Fisherprice-Kat824.html
sajnos zenélő szék vagy Fp tanuló kutyus csak német szoftverrel, de nagyon jó áron van.
Még egy infó: nov. 2-től a Metroban lesz jó áron sütifaló bödön, a kedvenc FP tanító kutyusom meg tanító telefon, de a csajok azt mondják, amúgy is jó áron szoktak ott játékok lenni.
Az idén megeshet ama csoda, hogy lassan kész vagyok a gyerekeknek a Karácsonyi bevásásrlással, eddig mindig mindenkinek az utolsó héten rohantam, most elhatároztam, hogy idén ezt nem.
Még ami eszembe jutott (bár ezt már többször is mondtam)
Jumam:
sajnos a kancsalság nem csak esztétikai kérdés, én már csak tudom, tompalátó lettem a bal szememre. 6 hónapos korig még tényleg a szemizmok gyengesége miatt természetesen kancsalíthat egy baba, de én még az abszolót nemkancsalnak kinéző fiaimat is leviszem 8 hónapos kor után egy ellenörzésre a Tömő utcai szemklinika csecsemőrendelésére. Egy délelöttöt megér, hogy az ember egy életre megnyugodjon.
Jó cikkek vannak a témában a babaszoba.hu oldalon. Pl ez:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=449
Végül képek, hogy el ne felejtsetek:
Ha valaki bébitaxiban gondolkodik, nálunk bejött az ilyen 3 az egyben dolog, ahol van felső része, hogy a még kisebb picur ki ne essen (van rajta biztonsági öv is), ill. van alá hintatalp is. Én ezt siposemtől a babaszobán 4 eFt-ért vettem:
Benedek dugóba került (itt még nem raktam rá Leventének a felső részt):
Lehet, hogy még benézegetek indulásig.
Sziasztok!
Kormi