Sziasztok!
Megjöttünk már vasárnap Pécsről, de tegnap folyamatosan csináltunk valamit itthon, terasz téliesítés, pincébe lepakoltunk egy csomó útban lévő dolgot, meg ki is dobáltunk sok mindent, felfúrtuk végre a hálószobába a lámpánkat, eddig egy villanykörte lógott ott szomorkásan, de most olyan szép az új lámpával! Meg voltunk sétálni itt a környéken estefele, aztán sütöttünk tököt, de sajna nem lett kész csak mire Bendegúzt megfürdettük, úgyhogy ő nem evett belőle, pedig mézédes volt, de majd ma megmelegítek neki belőle, kíváncsi vagyok ezt is úgy szereti-e mint az üvegest.
Az évfolyamtali jó volt, bár kicsit lapos volt a hangulat a vacsin, de azért jót dumáltunk. Érdekes volt 10 év után találkozni, az emberek zömének már 7-8 éves gyerekei vannak, én meg ott büszkélkedtem a kis 13 hónapossal.
Laci meg szuperül elátta este Bendegúzt, szegény most ő volt a bébiszitter, vacsiztatott fürdetett, tápit csinált, altatott, de úgy láttam élvezte a dolgot. Szerencsére úgy néz ki Bendegúz már elalszik nélkülem is.
A tegnap esti történésekhez nincs sok mindent hozzáfűzni, tényleg siralmas hogy ennyi hülye él ebben az országban, és hogy most még a csőcseléket sajnáljam mert szegényeket megvízágyúzták..
A nővérem újságíró, és bent volt az irodaházukban az Astoriánál, mert ügyeletes volt, ők ki se tudtak menni hajnali egyig, és akkor is folyt a könnyük olyan tömény volt még a könnygáz a levegőben.
Mi szerencsére jó messze lakunk, Mankáék meg jó érzékkel elmentek a nagyikhoz!
A műtött kezem viszont sajnos elég szar, baromira fáj, még egy szivacsot is alig tudok kicsavarni vele, viszont nem zsibbad. De azt nem gondoltam, hogy így fog fájni mozgatáskor, meg erőkifejtéskor.
Ma eddig takarítottam, lepakoltam a polcokat és lemostam, letöröltem mindent, meg felmostam, de mára elég. Ugyan vasalni is kellene még..
Réka!
Klassz érzés lehet, hogy végre készen vagytok! A költözéshez kitartás, sok erőt kívánok Nektek! Én részemről annyira utálom az iylen dobozolós manővert, ki meg bepakolni, jujj! Viszont szép lesz az új helyen Nektek!