Sz[i]asztok! Eszter ül az ölemben, így kicsit nehéz gépelni.
Én is eltűntem egy kicsit. Először reagálok
Zuzmó! Ez szuper, gratulálok. Nem te vagy az egyetlen, akinek ilyenkor jön össze spontán, de gondolom hatalmas kövek gurultak le a szívedről! Amúgy te is szólj, ha mi tudunk vmiben segíteni neked, mint "tapasztalt anyukák".
Doris! voltunk a Tömő utcában a Sényi dr nőnél. Azon kívül, hogy halálra várakoztuk magunkat, tök jó tapasztalataim voltak, ezúton is köszi a tippet. Megpróbálták bemérni computerrel is, meg a dokinő is megnézte. Tulképpen nem állapított meg nagyon mást, mint a másik dokinénink, és fel is dícsérte azt. Viszont tök jól elmagyarázta, hogy mit miért. A végeredmény: Ádám kapott szemüveget, gyengébbet, mint amit a másik írt, mert így könnyebben elfogadja. Ez a dokinő azt mondta, hogy van rá esély, hogy kinője (most + 3,5 + 5öst kapott), főként, ha elég magas lesz. Azt mondta, hogy olyan 11-12 éves korában majd meglátjuk, akorra a gyerek is jobban meg tudja mondani, mi a jó neki, meg a naggyát ki is növi. Persze nem vagyok lelkes, hogy most szemüvegezhetünk, de azzall fenyeget a dolog, hogy ha nem kap szemcsit, akkor a jobbik szem vezér szemmé válik, és a másikat vagy kikapcsolja, vagy nem tudja párhuzamosan tartani, stb. Csináltattunk neki egy gumi szerű műanyag keretet, majd lefényképezem. Elég vicces, de talán bírja a srapát. És itt is azt mondták, hogy jó, hogy hozutk a gyereket, mert suliban derült volna kb ki, akkor meg már nehezebb az egész. Hát ez van velünk. Néha le akarja venni, de amúgy amint megkapta felvette, nem zavarta semmiben. Remélem ez így is marad. Bocs, most mennem kell, bébikre, gyerekekre vigyázzatok!
Claire