SZia Lilka,
A pici most 6 hónapos, eddig csak szopizott, most kezdtük el az almát.
HA 3 hónapig veszélyes, és ezalatt végig bennem volt, akkor sztem ráér még , ha csak a szoptatás után kezeltetem ki magam. SZerintetek????
Az 1 doboz Augmentin, amit ÉN KÖNYÖRÖGTEM ki 1 héttel a szülés után, semmit sem ért, a strepto ugyanúgy bennem van. Na jó, annyit igen, hogy elmúltak a görcseim, ami szeritnem az E.Coli fertőzéstől volt.
A Tűzoltó utcai GYerekklinikán mentették meg Picit, ide visszük állandóan kontrollra, ott már nézte több orvos is, és azt mondták, rendben van. Priviben azért elküldenéd, akit ajánlasz?
Mikor hazahoztuk, állandóan aggódta, hogy mi van vele, hogy fejlődik, de nem látunk rajta semmi rosszat.
Igen, csak E.Coli tenyészett ki Nála 2 naposan. Bár a kórházban, ahol szültem, aztg mondta a főorvos, hogy biztos Streptococcus, és már lehet, hoyg ki sem fogják tudni mutatni, és ez benne van a szervezetemben, nem kell velem semmit sem csinálni bla-bla....
2 napja csak netezek, most pl. ezt találtam a coliról.
http://www.meningitis.org/index.jsp?pag ... 7&pageno=2
Szóval ugyanazt produkálja, mint a GBS, tüdőgyulladás, agyhártyagyulladás, szepszis.
Most, hogy látom, hogy mindenkit kezeltek, akinél a baba fertőződött, megint teljesen előjött belőlem minden. Szidom az egészségügyet, az egész rendszert!!!! Az kórházban naponta 2* kellett elmesélnem az éppen vizitelő orvosnak, hogy miért nincs velem a baba. Ezt a betegnek kell elmondania??????? Senki nem foglalkozott azzal, hogy talán tőlem is mintát vehetnének..........Úgy látom, ha valakinek van fogadott orvosa, de az nem foglalkozik a beteggel, mert ugye megvolt a szülés, akkor a másik doki nem csinál semmit.
Ma meg elhatároztam, hogy visszamegyek a kórházba, és elkérem a kicsi zárójelentését, mert azt sem adtak. Az én zárómon annyi volt rajta, hogy a pici a Gyerekklinikán van......
Riszill,
Hát, amiket írtál a volt NDK-s kórházról, nem semmi. Én 3 órával a szülés után gyalog mentem fel az emeletre a bébihez (a Korán volt) , mert rossz volt a lift. Olyan vízköves volt a zuhany, hogy a férjem Cillitezte ki, mivel a frissen varrt gátamat nem tudtam leöblíteni. Mivel a baba nem velem volt, így minden kezelésért nekem kellett elcammognom a gyerekágyas osztályra, ahonnan néha vissza akartak zavarni, hogy csinálják meg azok a nővérek, ahol vagyok...........(azok a nővérek, akik előtte elküldtek a gyerekágyas osztályra). Ja, az egyik nő, meg azt mondta, hoyg ne mártírkodja, más gyereke is van így. Azért volt 2 nővéreke, akik nagyon aranyosak voltak, de sajna inkább a rossz maradt meg bennem
Belegondolni is szörnyű, mi lett volna Veled itt. Az egészet feldolgozni, s mellé a magyar körülményeket....
Igen, szeretnénk még tesót, de már előre félek. Egyrészt azért, mert kétszárnyú méhem van, és ezzel szinte végig feküdni kell, (s a bagy mellet ezt hogy fogom tudni megtenni), másrészt a szülés miatt, nehogy legyen valami.