Sziasztok
Megpróbálok írni, de lehet, h nem tudom befejezni.
Mi jól vagyunk csak nagyon sokat mozog a Kiscsaj.
Odex
Remélem most már hamarosan meggyógyul Aisa. Nemrég mi is betegek voltunk, hát olyan rossz volt.
Bevált a gyerekülés? Nem készült még Aisáról fotó az ülésben?
Zseppy
Én is voltam dokinál. Nekem azt mondat egy évet kell várnom, aztán hajrá. De nekem is szép lett a sebem
Joghurt: A danone nekünk is hasmenést csinált, viszont jó az a bio joghurt amiről írtam korábban. Auchanban vesszük, málnás bio, és sárgabarackos. Az nem hajtja meg, s nagyon szereti, ráadásul olcsóbb, mint a hipp joghurt.
Nagyon jó közös kép.
Kicsit írigyellek, h van munkád, én is szeretnék már dolgozni, de sehol semmi
Lánykám épp most tanult meg felmászni a kanapéra, hatalmas nyögések közepette.
Na közben eltelt 7 órára, h folytatni tudjam az irományt
Szilpa
Nagyon jók lettek a képek, a videókat még én sem tudtam megnézni, de amint lehet megteszem. A videára sokkal nagyobb fájlokat lehet feltötleni, s azt ő át is alakítja, sokkal kisebbre. Remélem az ujjacskája Kendének már jobban van. Én is okoztam már vérzést körömvágáskor:) Nem emlékszem már rá, de miért szeretnéd kihagyni az esti cicit? Nem szeretnél már szoptatni?
Hogy alakul apával a dolog? Szurkolok ám ezerrel
Kati
Minden elismerésem, h már a következőt tervezitek.
Én nem mernék még bevállalni még eg gyerkőcöt a Kiscsaj mellé. Bár rá kellett jönnöm, h Ő tipikus írigy tesó lesz. A múltkor felvettem a zongoráját, mert lemerült az elem benne, s mikor vittem volna az asztalhoz, meglátta, s olyan hisztit vágott le, azt hittem összedől a ház
Vissza kellett neki adni, s együtt cseréltünk elemet benne
Mindjárt jön Viki első szülinapja.
Néhány szó rólunk: A Kiscsaj már tud pápázni, de nem mindenkinek, általában csak a pasiknak csinálja.
Néhányszor sikerült már kcagásra bírni is.
Tud tapsikolni is, bár azt egész édesen csinálja, mert a saját kézfejét ütögeti váltakozva
Egyedül még nem áll, de olyat már csinált, h gondolt egyet s elindult.
Azttán persze hatalmas borulás lett a vége
Ja és a végére. Lassan már 1,5 hónapja csinálom a diétát, tejem még van, szám szerint nem tudom mennyit fogytam, de a lényeg, h beleférek a terhességem előtti nacimba. Még feszül rajtam, de legalább már be tudom gombolni.
Na megyek alukálni, holnap megyünk mázsálni, korán kelünk.