Új privát üzeneted érkezett!

Angel :cry:
Nagy drukk a következőhöz.... :roll:
Fanni
fanni73

Sziasztok

Angel
nagyon nagyon sajnálom, de a következő már biztos sikerülni fog, én legalábbis nagyon drukkolok nektek

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Angel: Sajnálom, de örülök hogy már a jövő foglalkoztat!!! Fel a fejjel és erőt kívánok neked a folytatáshoz!!!!
pézsé

Sziasztok!
Nekem nem jutott zebra. :cry: :cry: :cry:
De jó volt,hogy találkoztam Angellel és Harcikánkkal.Szerintem miattuk nem omlottam össze.
Beszéltem a dokival is:a 2. mensi után kell mennünk konzultációra,addigra kitalálnak valamit,hogy a következőnél több petikém legyen.Persze egyáltalán nem úgy tűnik,hogy a napokban megjön. :cry: úgy látszik nekem még ebben sincs szerencsém.
Pénteken még itthon leszek,addig van papírom.Szombaton meg megyek vissza dolgozni,nézhetem a köcsög főnököm önelégült fejét.

Pompi!
Gratulálok a másik zebrához is!Ügyesek vagytok,vigyázz rájuk.
mereszt

Harcika!

Köszönöm az istápolgatást.Jól esett. :lol:
mereszt

Angel, Mereszt

nagyon sajnálom :(

Zsuzsi
zsuzsi73

Mereszt :cry: :x
fanni73

Sziasztok

Mereszt
Öszíntén sajnálom, a fönököddel meg netörődj, majd vissza kapja mindezt az élettől.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Orsi :lol:
Szívesen veszek minden jó tanácsot. Készen állok újra indulni. :lol:
És mindig tudod mi a jó, hát örülnék ha ismételten öntenéd belém a lelket. Parázok, de nagyon várom, hogy most minden úgy menjen mint a nagy könyvben. :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mereszt
Basszus! :( :( :(
Még jó, hogy volt, aki kicsit megvígasztalt.

Nekem elég erős mensi-görcseim vannak. Remélem nem az endo rendetlenkedik....
emma1976

Mereszt!
hmmmm... kár!
Drukkolok, hogy minnél hamarabb szabadulj meg a szomorúságtól és a hüle fônöködtôl!

Kép
lona1

mereszt!

sajnálom :(, küldtem neked privit.

lona!
te most hogy állsz?

bocs lányok, ha valakit kihagyok, d e levagyok maradva és már keverek mindenkit :oops:

katyerina

Katyerina!
Köszi az érdeklôdést :D
Most várakozok, hogy a 3. inszem sikerült-e, ami múlt pénteken volt.
Találkoztam Harcimókussal, aki nagyon aranyos volt, fel is villanyozódtam.
Egyébként kimerültem... két napja ehetetlen kajákat fôzök :shock:
Szegény férjem a tegnapi után azt mondta,a továbbiakban inkább rendeljek. Egyrészt, ne kínozzam magam, ha nem megy, másrészrôl ez kész anyagi csôd (minkét napi kaját ki kellett önteni!!!).
Pedig eddig tudtam fôzni... ilyen szégyent :roll:
Olvasgatom, ám a másikon mi van veletek!

Lona

Kép
lona1

Lona komolyan?? Nem is figyeltem, vagy csak figyelmetlen vagyok nagyon! De tök jóóóóóóóóó!! :-)

Sajnos a fagyiba nem jutott egy sem!! De biztos, hogy meg van az oka, hogy ez a két szépség maradt meg!! Remélem kapaszkodnak is erőssen odabenn! :-)
Ági28

Köszönöm az együttérző szavakat.

Melcsi!
Anyukám velünk lakik,mert már nem igazán lehet egyedül hagyni, nyitva hagyja a kályha ajtaját...stb,szóval nem árt mellé a felügyelet.Néha tényleg kiborít.Olyan,mint egy 5 éves gyerek.Már elkezdett az agyára is rámenni az érszűkület.Az orvosok szerint még 1-2 éve van,mert az a műér amit beültettek neki fel fogja mondani a szolgálatot.De mostanában úgy is él,mint akinek már nincs sok hátra.Csak magával meg a virágaival foglalkozik.De legalább vele lehetek,csak a férjemet sajnálom,mert neki mégsem az anyja.Szóval nem egyszerű.Miatta is jobb lett volna ha itthon maradhatok,dehát majd januárban.
mereszt

Katyerina!
Küldtem privit.
mereszt

Emma!
Szívesen átveszem a görcseidet! :lol: Én úgyis hozzá vagyok szokva.
Na küldöd?Persze Miklós bácsival együtt. :lol:
mereszt

Lányok! :)
Csak egy gyors jelentkezés, mert az egész napi konferencia eléggé megvislet.
Valószínű pénteken lesz táblázat sok-sok új zebrával (Melcsi, Pézsé, Pompi 2. zebra...)
Én holnap reggel megyek vérvételre.
Egyébként a helyzet nálam változatlan: bármit eszek-iszok, utána iszonyúan görcsöl a hasam, és kiver a víz. Ez tart fél órát, utána sokkal jobb. Már meggondolom, hogy egyek-e egyáltalán...
És minden hajnalban arra kelek, hogy folyik rólam a víz, és görcsöl a hasam.... Ilyenkor fel kell ülni, mélyeget lélegezni, és akkor elmúlik...

Angel! Mereszt!
Nagyon-nagyon sajnálom! :( Remélem ez nem a 13-i ET miatt van, mert akkor én sem várhatok túl sokat...

Pézsé! :)
Gratulálok! :)

Pompi! :)
Gratulálok, természetesen megkapod a 2. zebrát is!
kismokus

Mereszt!

:cry: :cry:

Annyira szoritottam értetek! Sajnálom! Vigyázz magadra és nyugodj meg, talán a télapó is meglátogat!!
pézsé

Mereszt :( Angel :( :(
kitartás!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lona1: Szurkolok, hogy sikerüljön!!

Ági: Gratulálok a 2 pocaklakóhoz és most már tessék őket megtartani!! Vigyázz magadra!! Drukkolok!!!

Mereszt: Ment privi!!!

Kismókus: Szurkolok nagyon-nagyon holnapra!!!!
pézsé

Mereszt!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: Pedig Miattad néztem most be!
Az Anyukád miatt sem irigylésre méltó a helyzeted. Férjed könnyen viseli? Mert akkor le a kalappal...
Kismokus!
Nem!!! Nem a 13. a ludas!!! Majd Te megmutatod!
Pompomlányzó!
Hát ez fantasztikus! Itt csupa ikrek jönnek! Nagyon vigyázz rájuk! Mondd már meg légyszi, Neked mikor is volt az ET, hogy már UH-n voltál?
Harcika!
Megy 1 privi!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Ági!
Szerintem legalábbis :D
Neked pénteken varázsolták ki a petesejteket és randiztatták ôket,
nekem pedig akkor volt az inszem.Ezért gondolom, hogy együtt haladunk!

Pézsé!
Köszönöm szépen! :D

Kismókus!
Holnapra, minden jót és szépet kívánok neked!

Kép
lona1

Sziasztok,
most találtam rátok itt a babaneten, csatlakoznék hozzátok, ha nem bánjátok. Mi is lombikolunk (illetve még csak felkészülünk rá), a Bp-i kaaliban Krizsa dr. betegei vagyunk. Rólam röviden: bár már sokszor voltam terhes, gyerekem még csak egy született (4,5 éves a kisfiam), most kistestvért szeretnénk, de kiderült, hogy a petevezetékem elzáródott, úgyhogy egyetlen esélyünk a lombik. Az intézetről egyelőre nagyon jó benyomásaink vannak, tegnap voltunk első konzultáción.
lola

Sziasztok

lola Üdv itt közöttünk
ügye milyen aranyos - rendes Krizsa dr.. Remélem hogy ti is a rajongói lesztek mint itt sokat.

Sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok

Kismókus
ügye azért megírod majd holnap az eredményt? Mert már nagyon nagyon várjuk!

Kép

Kép
erika13

Lola!
Én is üdvözöllek! :lol: :lol: :lol:

Pézsé!
Ment privi. :lol:

Melcsi!
A férjem jobban viseli,mint én. :oops: Több türelme van hozzá és amikor én már robbanok ő még mindig szépen beszél vele.Erre nem vagyok büszke,félre ne értsd.Furcsa,hogy az anyám most olyan,mintha a gyerekem lenne. :shock:
mereszt

lola: Üdv köztünk!! A lányok nagyon rendesek, hiszen engem is ők segítettek, okítottak. Kérdezz nyugodtan!

Üdv: Pézsé

Kismókus: ++++++++++++++++++++ HOlnapra küldöm!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!
pézsé

Köszi a fogadtatás:) Még nagyon az elején járunk...
lola

Mereszt!
Le a kalappal párod előtt. A férfiak szokták nehezebben viselni az ilyesmit, pláne ha nem is az ő anyjuk... De megmondom őszintén, ilyen téren én sem vagyok angyal, szóval én reménykedem, hogy egyikünknek sem lesz ilyen gondozni való szülője inkább... Talán könnyebb, ha arra gondolsz, Anyukád mennyi szeretettel nevelgetett Téged. Most meg Te "neveled" Őt.
Lona, Ági!
Nagyon drukkolok Nektek, mostmár sikerülnie kell!!! ++++++++++ energiákat küldök!
Lola!
Üdv közöttünk! Bár ilyen néven már van itt 1 lány.
Nem tudom olvastad-e a pár nappal ezelőtt történteket... Én is hasonló problémával kerültem Krizsa dokihoz, aki gyártott is nekünk 1 gyönyörü kislányt, 16 év után! Aztán mit hoz a gólya, 1 hete kiderült, hogy spontán babát várok! Szóval vannak csodák, és Veled is megtörténhet! Krizsánál a legjobb kezekben leszel!
Kismokus!
Nagyon drukkolok mára! Remélem a zebrát Magadnak is kioszthatod!

melcsi1967

Szép reggelt Mindenkinek!

Mereszt, nagyon sajnálom, pedig azt hittem, hogy Neked is sikerült most. De fel a fejjel! A következőnél majd javítjuk a Kaáli statisztikáját!!!!!! Angelnek is: Lebegjen a szemünk előtt Melcsi példája!

Kismókus, drukk mára!!! Ne okozz Te is csalódást! 2-ből egyikünknek sikerülni szokott, ha már Meresztnek nem.....

Melcsi! Vmi nekem kimaradt. A fülgyulladás miatt miért halasztották el a lombikot? És jól vagy, minden simán megy???? Milyen volt, mikor sejteni kezdted?
zsofian

Zsófi!
Tul.képp Krizsa rá akart beszélni, hogy semmi bajt nem csinál az az antibio az elején, de én azt kértem, halasszuk mégis el. (3 éve pont ebben az időszakban fogant meg az a baba, akit elvesztettünk :cry: ) Aztán mikor 2 hét mulva a másik fülem is begyulladt, már örültem hogy jól tettem a halasztást. Akkor jött meg pont, megint antibiot szedtem. Erre abból a vérzésből ugrott be ez a baba :D Szinte napra pontosan akkor, mint 3 éve az a másik... Talán Ő jött az elvesztett babám helyett... Kaptam 1 égi ajándékot :?:
Amikor nem jött meg, először mérges voltam, hogy miért késik, sose szokott, keresztülhuzza itt az idei lombikot, aztán januárban fizethetünk, stb... Aztán azt gondoltam, csak nem kezdődött el a klimax :!: :?: Aztán mikor 5 napot késett, mondtam Dezsőnek, hogy valami nem stimmel, mert késik. Ő meg mondta rögtön, hogy hurrá, baba lesz! vegyek tesztet, gyerünk gyerünk. A patikus csak nézett, tudod, ez falu, tudták, mi van. Mikor kijött a +, előbb mint az ellenőrző, nem hittem a szememnek. Vettem még 1 -et, és az is azt csinálta. Ezek után hivtam Krizsát, aki azt mondta, hogy a tesztek nem tévednek! Kb. a vizsgálóasztalon fogtam fel, hogy nekem tényleg spontán összejött! De még mindig olyan furcsa ez a zegész, mert 17 éve nem estem spontán teherbe, végigküzdöttem 4 lombikot meg sok minden mást, és akkor itt a végére kiderül, hogy nem is vagyok meddő! Ezek után azt mondta az uram, hogy addig gyártjuk a gyerekeket, amig az én időmből telik, és továbbra sem fogunk soha védekezni! Ez megegyezik az én elképzelésemmel is. Csak az a kérdés, mi van akkor, ha eltelik majd mondjuk 1 év, és nem esek teherbe? Akkor vajon megint lombik, vagy Krizsa elküld a busba, hogy hagyjam békén :lol: Márpedig tényleg szivesen szülnék még, ha ez nem telhetetlenség. Persze ezt nem kellett volna leirnom itt, majd lehet hogy kapok megint 1-2 csunya levelet. De talán Ti mégsem utáltok ki innen a gyerekmániámmal. Te ismersz 1 kicsit, talán tudod, hogy van türelmem meg minden ami ehhez kell. És pont most jött Lola, akinek hasonló az élethelyzete ,talán ad Neki 1 kis erőt az én példám. Meg másnak is, mert tényleg vannak csodák.

melcsi1967

pézsé, icsilya, erika, lona1, mereszt, kismókus
köszönjük a gartulációkat! nagyon jólesik! :)

katyerina,
örültem a babavárós meghívásodnak, köszi. Tul.képpen már szemezgettem vele, csak olyan ari ez a társaság, hogy ide húz a szívem. De persze, asszem előbb-utóbb úgyis átmegyek, mielőtt mások rúgnak ki innen... :roll: Na jó, tudom, ti nem ilyenek vagytok... :oops:

Ági,
szurkolok a 2 picikédnek! Hajrá! :o

Melcsi,
tényleg kicsit telhetetlenetlen :wink: vagy, de bocsi, ezt asszem ennyi küzdés után senki nem vetheti a szemedre!
Nekem már jó rég volt ET-m, ma egy hónapja. Alig vártam az UH-t.
icsilya,
kitartás! úgyis eljön...

Angel,
fel a fejjel! Ma már egy másik jövő kezdődött! Kitartás! 8)

mereszt,
sajnálom... :cry: De Te erős vagy, meglátod, mindennek eljön az ideje... Pl. mire visszamész a dolgozóba, bunkó főnököt kirúgták, és Te leszel a főnök. Egyébként meg csak nem áll neki bármi megjegyzést tenni... ha mégis, nem ember, az biztos.

Szülők elesettsége sem könnyű... Én tegnap vittem be apukámat az ügyeletre, mert műtét után bevérzett a szeme, de nem mert visszamenni, mert csak 10-re mondták neki a kontrollt. :( Mondom, ne vacakoljon már, hát azért vannak. A doki persze egyből rávágta, miért nem jött előbb...
Anyukám meg kezd megőrülni. Tegnap már le kellett állítanom, mikor már fejben átrendezte az egész lakását valami padláson levő 100 éves kisággyal. Mondom bocsi, az a gyerök nem ott fogja leélni az életét...

lola,
üdv itt! Meglátod, Krizsánál a legjobb kezekben vagy! :)

kismókusnak
nagy DRUKKK!

Szép napot, erőt, optimizmust, napsugaras sétákat...Puszi: Pompi
pompomlány

Melcsi nem semmi a történeted!! Libabőrős lettem,ahogy olvast5am!! :-)

Lona, akkor igen együtt haladunk!! Na majd együtt tolatunk valahol, ha összejön mind a kettőnknek!! :-)
Ági28

Sziasztok!
megbízásból írok.
druszám volt vérvételen. de sietett konferenciára, késő este ér haza. Akkor tud nektek is írni majd. De mivel tudjuk, mennyire izgultok felhatalmazott, hogy írjam meg a jó hírt!!! :lol:
zebrásba fog átlépni!
értékeket este megírja /neki is maradjon valami/.

/Orsi! eddig hozom a listát ... :wink: , amit diktáltam :lol: /
harcimokus

Harcimókus!

szerintem te akkor sem ember vagy, hanem ANGYAL! holnap találkozunk és kipipálhatsz engem is, jujj, de izgulok! :lol:

Pompomlány!

csak azért irtam, hogy gyertek át oda, mert ott a többi lány tud segíteni más dolgokban is, és szerintem ott is fogsz találni ismerősöket.

Én is szeretem ezt a társaságot, nagyon sok ember van akivel majdnem egyszerre kezdtem és akinek nagyon drukkolok, ezért nézek mindig vissza, csak sajna meg van az ok amiért a kismamik átköltöznek a babavárósba...

Kismókus!

gratulálok! örülök, hogy nem csak nekem hozott szerencsét a péntek 13 :)

katyerina

Kismókus :lol: :lol: :lol:
JUHHHÉÉÉÉ! SZUPER! De jó ilyet hallani! Az első volt, ugye?
emma1976

Sziasztok

Melcsi
miért lennél telhetetlen, én is az vagyok, én is imádtam terhes lenni, és én is nagyon szeretnék még1-et v. inkább ikreket,
Ja és azok akik itt össze szokták a társaságot ugrasztani, csak addig vannak itt míg kiélvezik ferde hajlamaikat, a legutóbbi csaj akitől bizti emlékszel mind2-en kaptunk ő is csak 1X2X írt azóta sem jött.

Mereszt
tényleg nagyon jó férjed van akkor, ha ilyen rendes, az én anyukám ha eljön hozzánk és néha itt van 3-4v.5 napig néha már nagyon idegesít, pedig neki semmi baja (még dolgozik), de mégis egy idő után idegesít, hogy ő dolgokat máshogy csinálna, a hugom megnéha már telefonon keresztül is felidegesít, úgyhogy előtted és a férjed előtt le a kalappal,

Kismókus
gratulálok nagyon nagyon teljes szívemből

Harcimókus
pedig tényleg egy angyal, ő az angyalok angyala a jó hírek hozója
és remélem, hogy a jövő évi listába én is beférek majd

Sziasztok

Erika

Ui: mindenkinek akinek szüksége van rá +++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++

Tényleg tud valaki valamit Csibéről

Kép

Kép
erika13

Hát én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de szerintem jó, ha babavárók is maradnak itt. Jó hallanai az örömüket, meg tapasztaltabbak is és tudnak okos tanácsokat adni. :lol:
emma1976

Sziasztok!

Kismokus!
Gratulálok! :lol: :lol: :lol:
Boldog babavárást kívánok.

A férjem előtt tényleg le a kalappal.Sokszor úgy érzem,hogy egy angyalt kaptam vele.Ő tényleg olyan álmaim férje.Nem veszekszik,nem iszik,hozzám is rengeteg türelme van még az ilyen nehéz időkben is.Ez a sors fintora:ideális család vagyunk,de a baba mégsem jön.Eddig a hangos szóváltások is elkerültek minket.Remélem 20 év múlva is ugyanezt írhatom majd. :lol: A legjobb barátnőm "irigyel" miatta,mert neki nem éppen ideális férj jutott,viszont van 2 szép kislányuk.Én meg ezért "irigylem" őt. :lol: Az is igaz,hogy ők egyik babát sem tervezték és most miattuk szív azzal a bunkóval,dehát mindenkinek megvan a maga keresztje.
mereszt

csajok ezt kaptam ma egy barátnőmtől!! www.petitiononline.com/IVF2005/petition.html
Ági28

Sziasztok!

A párommal jövő héten megyünk első alkalommal a Bp.-i Kaáli Intézetbe. Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla ezen a fórumon, illetőleg más topicoc-ban is. A segítségeteket szeretném kérni azonban doki ügyben. Mi Szmetona doktorhoz (ha jól értettem a nevét a telefonban!) kerültünk beosztásra. Mi a véleményetek róla? Sajnos, nem találtam róla szinte semmit a neten, a legtöbben Krizsa doktorról írtak.

Őszinte véleményeteket előre is megköszönve!

Ari
ariadne34

Kismókus!
Nagyon örülök a sikerednek! Gratulálok, boldog babavárást kívánok!:D

Angel, Mereszt!
:cry: Sajnálom! Ne bánkódjatok sokáig, a következő sikerül!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Ariadne!
Először is üdvözöllek közöttünk! :lol: :lol: :lol:
itt egyedül én járok a Szmatona dokihoz.Ő egy fiatal,kedves orvos,mi meg vagyunk vele elégedve.Lényegretörő,nem az a mézes-mázas fajta,mindig van ideje válaszolni a kéérdésekre-még a buta kérdésekre is.Rá van írva az arcára,hogy jól vagy rosszul alakulnak a dolgok.Amit lehet Tb-re csináltat,hogy ne kelljen fizetni.Sok baba köszönheti neki az életét,mert rengeteg kép van az irodája falán.
Ha van valami konkrét kérdésed akkor arra is szívesen válaszolok.
Nekünk nem sikerült az első lombik :cry: ,de a másodikra is hozzá megyünk. :lol:
Egyébként ott minden orvos jó-szerintem.
mereszt

Kismókus, gratulálok, nem okoztál csalódást:)

Pompom! Nézd meg a babaváróst, de maradj itt is, hisz mindannyiunkat érdekel a már babások sorsa is. Igaz, jótanácsokat osztogatni nem tudunk, de szurkolni, izgulni, azt nagyon. És azért az ikrek egy plusz nagyszerű és izgalmas dolog.

Melcsi, teljességgel megértelek. És bár a nagymamakorban való szülést nem támogatom, de szerintem még 1-2 belefér a hármon kívül. :) Pörinek jó az, ha sok tesója lesz :)
zsofian

Sziasztok Lányok! :)
Köszönöm a drukkokat, segítettek! :lol:
El sem hiszitek milyen boldog vagyok! :)
Harcimókustól tudtam meg a jóhírt (köszi :lol: ), utána beszéltem Krizsa dokival, aki csak annyi mondott, hogy gratulál, és nagyon ügyes vagyok!!! :lol:
Az eredményeket nem tudom, de Harcimókus szerint a béta HCG háromszázvalamennyi... (13. nap)
Mivel a 13-as szám ennyire bejött, UH-ra november 13-án megyek Kováts doktornőhöz, mert Krizsa doktor nem lesz...

Igazából még nem fogtam fel teljsen a dolgot. Csak ülök egész nap és vigyorgok... :lol: A kollégák meg nem értik, hogy mi a bajom, de valaki megjegyezte, hogy ma jobban nézek ki, mint tegnap... :lol:

Emma!
Igen, elsőre sikerült! :lol:

Szóval, holnap este felteszem a táblázatot, és bár nagyon fura lesz, magamnak is adok egy zebrát! :lol:

Üdv az újaknak is!!!
Sok sikert a továbbiakhoz. Itt tényleg minden kérdésetekre kaptok választ!
kismokus

Ariadne!
Üdv közöttünk!
Szmatona dokit csak látásból ismerem, de 1 barátnőmnek az első inszemnél 3 gyereket csinált, szóval biztos hogy érti a dolgát!

melcsi1967

szia lányok!
voltam kedden a pesti kaáliban a doktornőnél.rendkívül kedves volt.
átkértem a papírokat győrből.
nov.8-án kell menni uh.ra.az lesz a 20.nap,onnantól kapom a szurit.addig spontánozunk.
nov vége vagy dec eleje lesz a köv. beülti.
látom mégegy lola van!
melcsi!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!
EZ HIHETETLEN!!!!huncutkodtatok a nagy fülfájás közepette,mi????
kismókus!!!!!!!!!!!!!!!!!!ügyi vagy!!!!!
pompom neked is gratula!alig győzöm írni a gratukat!!!!
anikó!aláírtam a petíciót.bárcsak ezen múlna....
mereszt!angel!
nagyon sajnálom!tudom mit éreztek!
szia mindenki!
lola29

Kedves Mereszt és Melcsi!

Köszönjük szépen a párommal a biztató szavaitokat! Nagy megkönnyebbüléssel olvastuk a sorokat. Így már nem is izgulunk annyira. Biztosan ti is tudjátok milyen nehéz volt az első lépést megtenni? Nekem is évek óta ugyanaz az orvos a nőgyógyászom, és igaz ő ajánlotta a Kaálit, mégis nehéz lesz - akárcsak ideiglenesen - váltani.

Mereszt: köszönjük a lehetőséget, hogy hozzád fordulhatunk majd esetleges kérdéseinkkel. Egész biztosan lesznek... egyelőre azonban szeretnénk a kötelező vizsgálatokon túllenni, hogy tudjuk van-e egyáltalán vmi fiziológiai probléma velünk.

Melcsi: nagyon megörültünk a 3-as ikrekről szóló üzenetednek. Gyermekkori dédelgetett álmom az ikres szülés és a párom is nagy-nagy örömmel fogadná a többes gyermekáldást.

Kívánom hogy nektek is minél előbb teljesüljön minden kívánságotok és mi is bizakodva állunk a vizsgálatok elé!

Ari
ariadne34

Kismókus :D
Gratulálunk!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kismokus!
Hogy én milyen bunkó vagyok :!: :evil: Pont Miattad néztem be este, erre éppen Neked nem irok! Te vagy a mai nap hőse! :D :D :D Nagyon nagyon örülök Neked, és boldog kismamaságot kivánok! Még az is lehet ezzel az eredménnyel, hogy nem egyedül van? Lesz mit ügyködnöd a táblánkon! Elhiszem hogy vigyorogsz egész nap, ez egy olyan csodálatos, boldog érzés, hogy nem is lehet mást! Hogy tervezed, dolgozol tovább?
Pompomlányzó!
Akkor mi kis eltéréssel szinte együtt haladunk! Lassan tényleg át kell költöznünk a babásba.
Pedig az egész lehetne 1 nagy topic, erre háromfelé van szakadva, rajtunk kivülállók miatt.
Zsófi!
Nagymamakor :oops: Félek hogy mire végére érünk, én már javában benne leszek! Az anyukám 43 éves volt, amikor nagymamává tettük. De ez engem már nem feszélyez.
Lola!
Hát éppen elmult már a fülfájás, mikor :oops:

melcsi1967

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?