Sziasztok lányok!
Köszönöm a hiányolást, nagyon aranyosak vagytok
Semmi különösebb nincs. Szuper volt a hétvége, és nem voltunk itt.
Borsó!
Merről merre költöztök? Mesélsz az új fészekről?
Igen, minden rendben van. Nóci szeretne kijönni az oldalamon néha, és Angi a megfordulást gyakorolgatja. Most ez egy picit nehéz időszak nekem, olvaslak titeket, de csak fekve tudok írni pár mondatot. Úgyis pihenésre ítélt az orvos.
Fleur!
Jó, hoyg ilyen hasznos dolgokkal tudod magadat elfogalalni. Mivel az asztalnál sem nagyon tudok ülni, ezért nekem ezs zóba sem jöhet.
Anikó!
Sikerült eljutnod Ózdra az apukádhoz?
Mi újság veled?
Juca, Kati!
Köszönöm a választ. Legalább el tudok indulni valamilyen vonalon. Anyukám már intézi is a házassági kivonatot. Azt hiszem valami szülésfelkészítő tanfolyamra kellett volna járnom, de nem bírok padban ülni sokáig, így nem vállakoztam rá.
Junkó!
Nagyon sajnálom, hoyg így nekikeseredtél a dolognak. Remélem azért ez a roszz lelet ismerete is előrelépést eredményez. Drukkolok az inszemhez, hogy minél hamarabb eljöjjön már, és sikeres legyen.
Kacsa!
Ígérd meg akkor, hogyha legközelebb fája fejed, akkor mindenképpen dokihoz mégy, vizsgáljanak ki. Mondd meg neki, hoyg ez azért nagyon gyakori. Jobb megnyugodni.
Elmex gél: Azt olvastam ki, hogy mivel nagyon nagy a fluorid tartalma, ezért shockos állapotot okozhat. A fluorid nagyon reagála vízzel, illetve elvonja azt. szerintem ha minden rendben van, akkor felesleges terhességed közben használni, főleg ha doki nem mondja. Ha a doki kifejezetten kér rá, mert van valami, akkor csak kis menniységekben, inkább többször keveset. Vigyézz, hogy ne nyeld le a gélt, jó sokszor öblítsd ki a szádat utána, közben.
Csibe!
Nagyon vároma beszámolódat, mindenképpen elolvasom
Angie!ű
Köszönöm, hoyg mellettem vagy a krémes dologban
Ez az AVON terhességi csíkok ellenimkrémja, plusz mellápoló zselé most már. szerintem érdemes használni. Közben a babaókat is masszírozom, és nagyon szeretik
Tina!
Köszönöm neked is a választ.
A férjem majd elmegy kiváltani a TAJ kártáyjukak, az övét is kell majd
Évi77!
Már 108 cm
:):)
Akkor a védőnőinket össze lehetne kötni
Tanulhatnak egymástól, hogy hogyan kell rosszul csinálni. Hála Istennek engem nem ijesztget, mert nem tud anniyt, hogy tudna ijesztgetni. de beszélni azért jó vele.
Mi van Dórival?
Norwell!
Kende nagyon kis szépség
Az a baj, hogy nem ott szülünk, ahol házasodtunk, és csak így veszik az apa nevére autómatikusan.
Annácska!
Peti hogy van? Izgi még al epke?
Már a szopipárna is megvan
Baromi jól jöttünk ki, mert 2 huzattal 6180 Ft volt. Kértük a vásári kedvezményt is. Tegnap voltunk érte. A 17. kerületbe 3 óra volt, mire megkártuk, csak szegény drágámat nem szerettem volna egyedül hagyni az útra sem
Jucmuc!
Hát persze, hogy sikerülni fog nektek. mindent megteszel érte, amit csak lehet. Tudom most nehéz elképzelni, és amíg a kezedben nem tartod a babát( nagyon kezemre áll már, hogy babákat) , addig el sem fogod hinni
Csheni!
szomorúan olvasom, hoyg mi trötént veled. merre vagy most? Tud valaki rólad valamit? nagyon aggódom érted.
Niki!
Bizony a sáv elején vagy
Várom az sms-edet, vagy a hívásodat
Anyukák aggódása természetes. Nagyon várja már a nagy eseményt, ahogy mi is.
Brill!
örülök, hogy végre volt egy szupi ultrahangotok. Elvileg az SZTK-ban sem kellene ilyennek lennie. Nem gondolkodtál másik helyen? Vagy ragaszkodsza dokihoz?
Elvileg nekünk is lesz még egy utolsó felvett UH-nk november 3-án. De VHS-re, utána be kell digizni. Nem tudom mikor lesz majd fent az oldalon, de már nagyon várom. Vsizont egyre rövidebbek az UH-k, egyre kevésbé kibogozhatóak a lányok.
Bogi!
örülök a képeidnek. Nagyon szép kislányod van
és ahogy gondolkodik
Nomi!
Sajnálom a nagypapádat. Közel álltatok egymáshoz?
Tina!
Még egy fontos adalék az orrszívóhoz. Bár abbaák már 3 éves korukban tudják fújni az orrukat, de olyan 4-4,5 éves korig inkább ne. Az a kürt, ami összeköti a garatot a középfüllel, még nem teljesen fejlett, nem tud lezárni, így gyakorlatilag a taknyot felfújatjuka gyerekkel, így középfülgyulladást okozva. Nekem nagyon sokszor volt ilyenem, iszonyatos fülfájásokkal a fújatás miatt, de hát akkor még nem voltak orrszívók.
Mi már eleve ilyen mellszívót vettünk, Évi77 ajánlására, a pesztonkát, aminek van ilyen funkviója is, a baba is szabályozhatja, ha akarja. Majd meglátjuk beválik-e. ha nem,a kkor a porszívós módszer.
Panka!
Szerintem abszolút jól érzed a babádat. És egyre többet fogsz megtudni arról, hoyg mi jó neki. Mi úgy vettük észre, hogy a rugdosás egyben egy kommunikációs forma is, tehát nem mindig jelent rosszat. Viszont már azt is meg lehet különböztetni, hogy miért rugdos éppen
Ezek nagyon szuper érzések ugye?
Na enniyt bírtam összeszedni egy óra alatt. Most már befekszem az ágyikómba
Puszi