Jó estét.
mi 12 körül fogunk odaérni, úgy gondolom.
Gabuska, az étteremnél ha 11 után érkezel, ha előbb akkor 10.50-től 11-ig a főbejáratnál lesznek(úgy vettem ki a többiek szavaiból, hogy 11 körül már lesz ott valaki, Esztiék talán).Kérdésem volna hozzád, hogy elvinnéd-e vaníliának (ők hol vannak mostanában? régen írt! lehet, hogy folyton Ádám után rohangál???) és Diának a könyveit (egyik vastag, de könnyű papírból van, a másik vékony) tőled könnyebben hozzájuk jut.
Légyszi majd holnap nézzétek meg a kislányomat, mert úgy tűnik, mintha kicsit bandzsi lenne. Ezt figyeljük már 3 napja. Mondjuk nem baj, ha az, akkor is ugyanúgy szeretjük (:shock: jééé!) és ebben a korban még úgysem lehet tenni semmit.
Altatás nálunk cicin vagy ringatva. Mint az előzőek
. Viszont meg tudom magyarázni, azzal, hogy rengeteget büfizik, tehát hiába rakom le ha nem alszik el szopin pedig álmos, a teljes ellazulást nem sikerül elérnie sosem, mert addigra elkezdi piszkálni valami buborék, az pedig vízszintes állapotban nehezen jön ki
. ha meg cicin, akkor is kb fél órát még függőlegesen tartom, hogy jöjjön aminek jönnie kell, de így is nagyon ritka, hogy az alvás alatt kb kétszer ne kelljen bemennem, mert sír, felveszem büfi és vissza.
Ilba, voltam OEP-nél. 10 perc volt
. ti jöttök holnap? vigyem neked is a könyveket?
húú, én nagyon régen mérettem Julcsit, csak úgy nem szoktam menni, a 4 hónapos oltásánál kicsit náthás volt, azért nem vittem, a következő időpont előtt 2 nappal pedig piros volt a torka, így az is elmaradt. Akkor a szuri előtt szokták mérni őket.
tényleg, kell kérnem új időpontot